ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ… ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ!





Γράφοντας, πριν την «πρώτη φορά αριστερά», για την προοπτική ανόδου ενός ακόμα αριστερού κόμματος στην εξουσία (μετά από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που έκανε την αρχή…), προέβλεψα με αρκετή ομολογουμένως δόση… χαιρεκακίας, ότι μόλις η κοινωνία θα νιώσει στο πετσί της τι εστί αριστερά, οι βουλευτές και οι υπουργοί της δε θα τολμούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους!


Έγραφα για παράδειγμα στις 03/09/2014, σε σχόλιο υπό τον τίτλο «Ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα»:

«Φαίνεται, πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οι αριστεροί ότι βρίσκονται πλέον προ των πυλών της εξουσίας και ότι μετά από λίγους μήνες παραμονής σ’ αυτήν, δε θα τολμάνε να πάνε ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο, γιατί όπου τους βλέπει θα τους… χειροτονεί ο ελληνικός λαός!».

Ε, λοιπόν, αυτή η στιγμή έρχεται, όπως βεβαιώνει –συμπτωματικώς με την ίδια ακριβώς ορολογία- και ο βουλευτής της κυβερνώσας αριστεράς Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη. 

Ιδού: «Δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα για τους αγρότες και τους επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κάποιος 1000 ευρώ και να λέμε ότι θα του πάρουμε τα 800! Που στέκει αυτό; Τα λέμε, αλλά που είναι η λογική. 

Εάν προχωρήσουν αυτά είναι λάθος κι εγκλήματα. Εάν βρεθεί ένας βουλευτής να ψηφίσει αυτά τότε δεν θα μπορεί ούτε στο περίπτερο να πάει».

Αντίοχος

Αν είστε Έλληνες δείτε ένα βίντεο σοκ!“ΚΡΥΒΟΥΝ” ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με τίτλο: 

«Πολιτική ανοικτών θυρών: η ομαδική αυτοκτονία των λαών της Ευρώπης» και παρουσιάζει την πλευρά των κατοίκων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν δεχτεί πρόσφυγες και προσπαθούν να συνυπάρξουν. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι μια γυναίκα που εμφανίζεται και λέει πως «θύματα είμαστε εμείς, όχι αυτοί», αναφερόμενη στις συμπλοκές μεταξύ κατοίκων και μεταναστών.


Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 6.000.000 προβολές και ανέβηκε από τον χρήστη Death of Nations.


http://www.breitbart.com/london/2015/11/11/watch-anti-migrant-video-going-viral-across-europe/



Russia Today: Απόρρητη έρευνα της CIA για τις σχέσεις Ρωσίας-Χρυσής Αυγής! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ 18.00




Στην σημερινή ζωντανή πολιτική μας εκπομπή με τον Ηλία Κασιδιάρη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία εκτενής έρευνα του ρωσικού δικτύου Russia Today σχετικά με μία απόρρητη επιχείρηση της CIA με στόχο την Χρυσή Αυγή, τα ευρωπαϊκά εθνικά κόμματα και την κυβέρνηση Πούτιν. 

Αναλύουμε και σχολιάζουμε τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία που φέρνει στο φως η έρευνα των Ρώσων δημοσιογράφων του επικοινωνιακού κολοσσού Russia Today.

Οι απόρρητες επιχειρήσεις αμερικανών μυστικών πρακτόρων και οι έρευνες τους για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής και των εθνικών κομμάτων Γαλλίας, Ιταλίας και Ουγγαρίας με την ρωσική κυβέρνηση.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ XAGR.NET 
ΕΚTΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00



Και ξαφνικά ήρθε το σοκ για τους Τούρκους



Και εκεί που οι Τούρκοι πιστεύανε πως με γαληφιές και τα γνωστά κολπάκια της Τουρκικής διπλωματίας θα τα ξαναβρουν με το Ισραηλ ώς ελάχιστο αντίβαρο στην κρίση με την Τουρκία ήρθε το σοκ.


Η 39χρονη υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ, Αγιελέτ Σακέντ (Ayelet Shaked) τάχθηκε με δηλώσεις της υπέρ ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτος και άμεσα.

Η Αγιελέτ Σακέντ έκανε τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια του ετήσιου φόρουμ για θέματα ασφαλείας «INSS» που πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ.

Η Σακέντ δεν είπε απλά να το εξετάσουν αλλά τάχθηκε φανατικά υπερ φέρνοντας και επιχειρήματα πως οι Κούρδοι «είναι αρχαίος, δημοκρατικός και φιλειρηνικός λαός που ποτέ δεν επιτέθηκε σε καμία χώρα» και ότι η δημιουργία τους κράτους τους «θα ξεχωρίζει το Ιράν από την Τουρκία και θα είναι φιλικό προς το Ισραήλ»

Επισήμανε επίσης πως «Ο κουρδικός λαός βρίσκεται κοντά στον ισραηλινό λαό και αμφότεροι μπορούν να πολεμήσουν από κοινού τον ισλαμικό εξτρεμισμό. Κούρδοι και Ισραηλινοί έχουμε μακραίωνη ιστορία. Έχουμε κοινά συμφέροντα έναντι του Daesh και οι Κούρδοι μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις τους τζιχαντιστές»

«Είναι ώρα να τους βοηθήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

http://www.voicenews.gr/


Ρωσία και Κίνα προκαλούν την ναυτική δύναμη των ΗΠΑ σε Μεσόγειο και Ειρηνικό




Από την εποχή του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η στρατηγική των ΗΠΑ ήταν η οικοδόμηση ενός ισχυρότατου πολεμικού ναυτικού. Οι ολιγάρχες της Ουάσιγκτον Ρόκφελερ, Μόργκαν και Κάρνεγκι συνέλαβαν και πρότειναν τότε το σχέδιο για την κατασκευή του μεγαλύτερου στόλου παγκοσμίως, ένας στόλος ο οποίος έπρεπε να αντικαταστήσει στις παγκόσμιες θάλασσες την κυριαρχία από την φθίνουσα μεγάλη βρετανική ναυτική δύναμη. 

Σήμερα το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, αν πάρουμε υπόψη τους αριθμούς, είναι πραγματικά στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Όμως αυτή η θέση είναι μόνο στα χαρτιά, κάτι που θα αναλύσουμε κατωτέρω.

Ο πολεμικός στόλος των ΗΠΑ αποτελείται από 288 σκάφη και το ένα τρίτο εξ αυτών είναι πάντα εν πλω. Τα κύρια σκάφη αυτού του στόλου είναι 10 αεροπλανοφόρα, 62 αντιτορπιλικά, 22 καταδρομικά, 17 φρεγάτες, 72 υποβρύχια (εκ των οποίων τα 54 πυρηνοκίνητα) και 3.700 αεροσκάφη όλων των τύπων.

Τα τελευταία χρόνια η Ρωσία με την Κίνα πραγματοποιούν κοινές ναυτικές ασκήσεις, τόσο στην Μεσόγειο όσο και στον Ειρηνικό Ωκεανό, κυρίως στην Νότια Θάλασσα της Κίνας (νήσοι Ντιαόγκου-Σενκάκου) και στην Ιαπωνική Θάλασσα (Κουρίλες νήσοι). 

Οι κοινές ναυτικές ασκήσεις είναι ένα δείγμα των στενών δεσμών των δυο μεγάλων ευρασιατικών χωρών στον τομέα της άμυνας. Είναι ασκήσεις οι οποίες έχουν σκοπό να εμβαθύνουν στην πρακτική συνεργασία μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας και της Κίνας και να αυξήσουν την ικανότητα για την από κοινού αντιμετώπιση των απειλών της Ουάσιγκτον και των προθύμων συμμάχων της.

Οι δυο χώρες έχουν ιστορικό διεξαγωγής κοινών ασκήσεων και οι στρατιωτικοί τους δεσμοί αναπτύσσονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Η στρατηγική σημασία των κοινών ρωσο-κινεζικών ναυτικών ασκήσεων τόσο στην Μεσόγειο όσο και στον Ειρηνικό αποτελεί μόνο την κορυφή μιας μεγαλύτερης κοινής στρατηγικής, η οποία έχει ως σκοπό την αμφισβήτηση της κυριαρχίας των ΗΠΑ στις παγκόσμιες θάλασσες.

Το ενωμένο δυναμικό του ρωσικού και κινεζικού στόλου αποτελείται κυρίως από 121 φρεγάτες, 38 καταδρομικά, 110 υποβρύχια (εκ των οποίων τα 23 πυρηνοκίνητα), 2 αεροπλανοφόρα και 700 αεροσκάφη όλων των τύπων. 

Το κοινό δυναμικό των στόλων Ρωσίας-Κίνας σε συνάρτηση με τα φιλόδοξα σχέδια των δυο χωρών για περαιτέρω επέκταση στις παγκόσμιες θάλασσες και ο εκσυγχρονισμός αυτού του δυναμικού, προκαλεί και αμφισβητεί την ναυτική κυριαρχία και υπεροχή των ΗΠΑ, η γεωπολιτική δε σημασία του γεγονότος υπερβαίνει κατά πολύ την στρατιωτική του βαρύτητα.

Η Ρωσία και η Κίνα είναι ο κοινός παρανομαστής του σύγχρονου πολυπολικού κόσμου. Η πρόσφατη επανάκαμψη της Μόσχας στην Μέση Ανατολή και η εμφάνιση του Πεκίνου στην ίδια περιοχή αποτελεί άνευ αμφιβολίας ένα ισχυρότατο αντίβαρο στην επιρροή των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Ο συντονισμός των ναυτικών τους δυνάμεων συνεισφέρει σημαντικότατα στην νέα στρατηγική τάξη και απομακρύνει το αμερικανοσιωνιστικό χάος των διαρκών συγκρούσεων τόσο από την Ανατολική Μεσόγειο όσο και από την Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Γ. Λιναρδής


Βγάζουν Έλληνες Στρατιωτικούς από τα σπίτια και βάζουν πρόσφυγες..Το διαβάζω και δεν το πιστεύω!

Είδηση ΣΟΚ από Λέσβο: 


Το διαβάζω και δεν το πιστεύω! 

Είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό το γεγονός; 

Είναι δυνατόν να δόθηκε τέτοια εντολή από τον κ. Καμμένο; 

Αυτή είναι η αγάπη του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις; 

Ντροπή και αίσχος! 

Ειλικρινά εύχομαι να το διαψεύσει, με αποδείξεις, το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ.

Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή του ο Έλληνας Στρατιωτικός:

Καλησπέρα, ονομάζομαι Βασίλης και θέλω να σας παρουσιάσω ένα θέμα που συνέβη στη Λέσβο (και όχι μόνο... Στη Κω π.χ δεν έπιασε γιατί ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι) που δεν έχει προβληθεί πουθενά και που ουσιαστικά δείχνει πλήρως την απαξίωση της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και τα στελέχη των Ε.Δ και την ευαισθησία της μόνο για τους ξένους. 

Συγκεκριμένα, με την «αναδιοργάνωση» του στρατού (δηλαδή το κλείσιμο μονάδων και σύμπτυξη αυτών σε λιγότερα στρατόπεδα για οικονομικό όφελος), το στρατόπεδο που στεγαζόταν το 296 ΤΕ στη Μόρια αποφασίστηκε με έξοδα του στρατού και εργασία από τη διμοιρία κατασκευών αυτού, να μετατραπεί σε ΣΟΜΥ (κτίρια που θα στεγάζονται στελέχη με οικογένειες, που δεν έχουν συμφέροντα - κατοικία στο νησί). 


Μέχρι τώρα υπήρχαν 10 κτίρια όπου στεγάζονταν οικογένειες οι οποίες είχαν όλες από 2 παιδιά και άνω, μερικές με νεογέννητα. 

Την Δευτέρα 11/01/16 ο Στρατηγός του νησιού κάλεσε προσωπικά τους ενοίκους των ΣΟΜΥ και τους ενημέρωσε ότι με άνωθεν διαταγές, έπρεπε να εγκαταλείψουν τα οικήματα εντός τεσσάρων ημερών! 

Το ΓΕΣ προσπαθώντας, όσο μπορούσε, να βοηθήσει την κατάσταση, γνωρίζοντας την αδικία που γινόταν, πρότεινε στα στελέχη να τα στείλει με διάθεση - απόσπαση σε κάποιες συγκεκριμένες μονάδες που θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν ή να τους πληρωθούν τα ενοίκια κάποιων μηνών στο νησί. 

ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ λοιπόν που θέλανε οι κύριοι να διώξουν τους ενοίκους, οι οποίοι υποτίθεται ότι αν δε κλείσουν 2 χρόνια δε μπορεί να τους διώξει τίποτα, (αλλά κάποιοι έφυγαν πριν καν κλείσουν 2 μήνες) ήταν... να μπορέσουν να στεγαστούν, ανθρωπινά όπως είπαν, οι λαθρομετανάστες (!), αλλά και άτομα από ΜΚΟ. 

Δηλαδή σε κτίρια από έξοδα, αλλά κυρίως από κόπο δικό μας,να στεγαστούν παράνομοι, διώχνοντας συναδέλφους με οικογένειες! 

Με τιμή, Βασιλης, Στέλεχος Ε.Δ.

enoplosgr.blogspot.gr


Στα σύνορα ο Ρωσικός στρατός...Τρέμουν οι Τούρκοι!



Οι ζυμώσεις για τις επικείμενες συμμαχίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ από μέρα σε μέρα ο Ρώσος Πρόεδρος ετοιμάζεται να χτυπήσει. Δεν είναι τυχαίο το ότι με έκτακτη ανακοίνωση, τα τούρκικα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο στρατός της Ρωσίας βρίσκεται ήδη στα σύνορα της Τουρκίας, έτοιμος να περάσει και να χτυπήσει στα τούρκικα εδάφη. 

Η Άγκυρα, τρομοκρατημένη και θορυβημένη, ανήμπορη να αντιδράσει στις εν λόγω προκλήσεις, αναμένει την επόμενη κίνηση Πούτιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Ρώσικος στρατός έχει ήδη φτάσει στην περιοχή του Kamisli, που είναι ακριβώς πάνω στα τουρκοσυριακά σύνορα, μία κίνηση-πρόκληση που κλιμακώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα.

Τονίζουμε πως η Οργάνωση Παρατηρητών των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες πως ρωσικά αεροπλάνα μεταφέρουν συνεχώς του κομάντος τους στην εν λόγω περιοχή, ενώ η είδηση επιβεβαιώθηκε κι από τις τούρκικες μυστικές υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ρωσικά αεροπλάνα που φτάνουν στο αεροδρόμιο Ceble, της Lazkive, μεταφέροντας και πολεμοφόδια, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού η κίνηση αυτή προμηνύει ένα καλά μελετημένο στρατηγικό σχέδιο.

Το μήνυμα της Τουρκίας, που αποδεικνύει και το φόβο της και μετεδόθη εχθές το βράδυ, ήταν: 

"RUS ASKERİ SINIRIMIZDA
ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ".

voicenews.gr