ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί ο Πούτιν δαιμονοποιείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ;


Γιατί ο Πούτιν δαιμονοποιείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ;

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά τις κρίσεις στην Ουκρανία, Κριμαία και Μέση Ανατολή παρακολουθούμε στην τηλεόραση και διαβάζουμε στις εφημερίδες και το διαδίκτυο ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, μια επαναλαμβανόμενη τεχνική παρουσίασης, αναφορικά με τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν. 

Ο Πούτιν παρουσιάζεται στα σιωνιστικά ΜΜΕ ως προσωπικότητα με χαρακτηριστικά επικίνδυνου και παράλογου ανθρώπου και προβάλλεται ως «δαίμονας» στις αναλύσεις της ρωσικής στρατηγικής και της διεθνούς γεωπολιτικής. 

Η επαναλαμβανόμενη αυτή τεχνική παρουσίασης του Πούτιν γίνεται με προφανή σκοπό την απόκρυψη των πραγματικών γεωστρατηγικών προθέσεων της Ουάσιγκτον.

Η προσπάθεια αυτή των σιωνιστικών ΜΜΕ να χαρακτηρισθεί ο Πούτιν για τον μέσο πολίτη ως «επικίνδυνος» και «παράλογος» είναι ναι μεν πρωτόγονη, αλλά εύλογη και εξηγήσιμη. 

Είναι πρωτόγονη με την έννοια ότι τέτοιες μέθοδοι εφαρμόστηκαν εδώ και εκατό χρόνια έχοντας ως εργαλείο την ψυχολογία των μαζών, εξηγήσιμη και εύλογη με την έννοια ότι η προπαγανδιστική μηχανή της Ουάσιγκτον σε σχέση με τον Πούτιν είναι κυριολεκτικά κολλημένη στον τοίχο και με τα χέρια ψηλά.

Τα σιωνιστικά ΜΜΕ (στα οποία εντάσσονται τα τουρκοκάναλα και οι καθεστωτικές εφημερίδες της χώρας μας) δεν ενδιαφέρονται να πληροφορήσουν τον αναγνώστη ή τον τηλεθεατή με τα πραγματικά γεγονότα, ενδιαφέρονται να πείσουν τον μέσο πολίτη ότι ο Πούτιν είναι ένας «μπαμπούλας», ένας «κακός» άνθρωπος. 

Εφόσον η προπαγανδιστική μηχανή της Ουάσιγκτον πείσει ότι ο Πούτιν είναι ο «κακός» (the bud guy), τότε περιττεύει μια συζήτηση ή ανάλυση για τις γεωστρατηγικές επιδιώξεις των ΗΠΑ και των Αμερικανοσιωνιστών.

Στην αντιπέρα όχθη η προπαγανδιστική μηχανή της Μόσχας, τα ρωσικά ΜΜΕ, ξεδιπλώνουν με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό την παγκόσμια γεωπολιτική κατάσταση, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο ενός παγκόσμιου πολέμου ως αποτέλεσμα της προσπάθειας περικύκλωσης της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. 

Η Μόσχα δεν μασά τα λόγια της, ούτε προστρέχει σε βρώμικα προπαγανδιστικά κόλπα. Λέει ξεκάθαρα ότι ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο ενός παγκόσμιου πολέμου, χωρίς κατ’ ανάγκη να τον επιδιώκει, αλλά θα είναι έτοιμη εφόσον ξεσπάσει. 

Ο Πούτιν και οι συναγωνιστές του στην Μόσχα δεν πρόκειται να περιμένουν, αλλά ούτε και να ανεχθούν την περικύκλωση της Ρωσίας από τους Αμερικανοσιωνιστές.

Οι τολμηρές και ρεαλιστικές αυτές διαπιστώσεις της Μόσχας υποβιβάζονται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ με την φράση «η Ρωσία αισθάνεται ότι απειλείται από την Δύση». 

Απουσιάζει παντελώς από το λεξιλόγιο αυτών των ΜΜΕ η φράση «κίνδυνος παγκόσμιου πολέμου» και διαστρεβλώνεται πλήρως η αποφασιστικότητα της Μόσχας να υπερασπιστεί τα γεωστρατηγικά της συμφέροντα έναντι των επιτιθέμενων Αμερικανοσιωνιστών. 

Απουσιάζει από το λεξιλόγιο τους ότι η Μόσχα στην Ουκρανία, στην Κριμαία, στην Γεωργία, στην Συρία υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται αυτά τα συμφέροντα, συμφέροντα τα οποία δεν έχουν σχέση με το αν ο Πούτιν είναι «κακός», «δαίμονας» ή «επικίνδυνος».

Εάν τα σιωνιστικά ΜΜΕ παρουσίαζαν στον μέσο πολίτη τις πραγματικές γεωστρατηγικές προθέσεις της Ουάσιγκτον και τον κίνδυνο ενός παγκόσμιου πολέμου που απορρέει από αυτές τις προθέσεις, τότε αναπόφευκτα θα αποκαλυπτόντουσαν και οι πραγματικοί πολεμοκάπηλοι που είναι οι Αμερικανοσιωνιστές. 

Τότε ο κόσμος θα κατανοούσε ότι ο Πούτιν δεν είναι ο «δαίμονας» που απειλεί την παγκόσμια ειρήνη, αλλά ότι η Ουάσιγκτον και οι εντολείς της χορεύουν τον «χορό του Ζαλόγγου» στην πύλη της πυρηνικής κολάσεως.

Γ. Λιναρδής