ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ:

ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΜΟΥΜΟΥΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ;;;


Την ανησυχία της για την τουριστική περίοδο εξέφρασε η υπουργός Τουρισμούς Ελενα Κουντουρά στο υπουργικό συμβούλιο και την συνδύασε με το προσφυγικό κύμα και τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στις πλατείες και τους δρόμους.


Ωστόσο, έριξε το φταίξιμο στα ΜΜΕ, τα οποία σχεδόν συμβούλευσε να δείχνουν άλλες εικόνες, προκειμένου να μην χάσει η Ελλάδα τους τουρίστες στην τουριστική σεζόν που ξεκινάει.

«Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες απο την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες», 

είπε η κυρία Κουντουρά, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.

Ωστόσο, δεν είναι τα ΜΜΕ που μεταμόρφωσαν σε απέραντο hot spot την Ελλάδα.

Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς προσπαθούν με τον πιο αντικειμενικό τρόπο να καταγράψουν μια ιστορική προσφυγική ροή προς την Ευρώπη, δια μέσου της Ελλάδας αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα κράτησης στη χώρα μας.

Δεκάδες φωτογράφοι, τηλεοπτικοί σταθμοί και ανταποκριτές ξένουν τύπου βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλα τα σημεία της χώρας.

Η Πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας, είναι φυσικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αφού καθημερινά φθάνουν εκεί εκατοντάδες άτομα, κυρίως Αφγανοί και παράνομοι μετανάστες.


Ο ΚΑΜΙΝΗΣ, ΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

apagoreysh-dianomis__article



«Συγκέντρωση βοήθειας» διοργανώνει την προσεχή Κυριακή στο Σύνταγμα (για εφτά ολόκληρες ώρες…), το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» (όπου ακούτε «Δίκτυο» κ.τ.λ. να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για συριζοκομμουνιστές…), προκειμένου να κάνει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ διανομή μόνο για «προσφυγάκια», αποκλείοντας εξ’ αρχής όσους Έλληνες υποφέρουν και πεινάνε. Η δε διανομή αυτή, γίνεται με τις ευλογίες και την άδεια του Καμίνη.

Και τι θυμήθηκα λέτε; 

Την απαγόρευση διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε μνημονιόπληκτους Έλληνες, στην πλατεία Συντάγματος, από τον Καμίνη, πριν από το Πάσχα του 2013, με το αιτιολογικό ότι: 

«πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης».

Κι όταν -με τη βοήθεια των ΜΑΤ του αλήστου πολιτικής μνήμης Σαμαρά- το κατάφερε να ματαιώσει την διανομή στην πλατεία, δήλωσε πως: 

«Από ‘δω και πέρα η πλατεία Συντάγματος δεν θα χρησιμοποιείται για διανομές από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε».

Προφανώς, εννοούσε διανομές «σε οποιονδήποτε Έλληνα»!

Αντίοχος