ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Βουλευτής Καμμένου, Παπαχριστόπουλος: Εγώ θα ψηφίσω την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!


Δεν πρόλαβε ο κακομοίρης ο Καμμένος να πει ότι «θα ρίξει την κυβέρνηση» στην απόπειρά του να κοροϊδέψει κανένα πατριώτη για να τον ψηφίσει και να σου τα προβλήματα, οι διαφοροποιήσεις και τα αντάρτικα, δείγμα ότι δεν μπορεί να ελέγξει ούτε καν το δείγμα κοινοβουλευτικής ομάδας που του έχει απομείνει.

Ο λόγος αυτή τη φορά για τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι «η διαφοροποίησή μου για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εμφανής, δεν έχω κρυφτεί. 

Το έχω πει σε όλους τους τόνους και με τον πιο επίσημο τρόπο στην κοινοβουλευτική μου ομάδα, ότι είναι ένα θέμα, που πρέπει να λυθεί, κι αυτό είναι καλό για τη χώρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Να σας πω πάντως, ότι εγώ τον Πάνο Καμμένο τον σέβομαι, έχει συγκρουστεί μετωπικά με τη διαπλοκή και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία, μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι...»

Λίγοι βουλευτές του έχουν μείνει του Καμμένου, ακόμα λιγότεροι «μη υπουργοποιημένοι» και δεν μπορεί να τους ελέγξει σε καμία των περιπτώσεων. 

Ακόμα και στο ζήτημα της Μακεδονίας, που είναι κρίσιμο για την πολιτική επιβίωση του Καμμένου, βασικά είναι το τελευταίο του στοίχημα για να αποδείξει ότι μπορεί να κοροϊδέψει αρκετούς αφελείς, υπάρχουν βουλευτές του που τον υποσκάπτουν, σαφές δείγμα ότι συντόμως ο Καμμένος θα βρίσκεται στα απόβλητα της ιστορίας.


 Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Οι σιωνιστές των ΗΠΑ αποκαλύπτουν αυτό που όλοι κρύβουν: Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Μπορεί τα διαπλεκόμενα εγχώρια συστημικά μέσα και οι στρατευμένοι, καθεστωτικοί κονδυλοφόροι να αποκρύπτουν την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής φθάνοντας μέχρι του σημείου να παρουσιάζουν ένα τάχα δημοσκοπικό “ντέρμπι” μεταξύ Χρυσής Αυγής, κλεφτοΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για την τρίτη θέση, παρά ταύτα όμως τα μαντάτα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους εργολάβους της ενημέρωσης!

Υπό το πρόσχημα μιας ψευδεπίγραφης αναζωπύρωσης -δήθεν- του “αντισημιτισμού” στην Ελλάδα, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο (World Jewish Congress) ξεκίνησε πρόσφατα καμπάνια με τον πομπώδη τίτλο “Στέκομαι με τους εβραίους της Ελλάδας”, για τη χρηματοδότηση της εν Ελλάδι εβραϊκής κοινότητας στον αγώνα κατά του αντισημιτισμού και της Χρυσής Αυγής!

Γράφουν οι σιωνιστές του WJC: “Ως μέλος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, θέλω να ξέρετε οτι είμαι αλληλέγγυος με ολόκληρη την κοινότητά σας καθώς αντιμετωπίζετε τις απειλές του αντισημιτικού βανδαλισμού και την πολιτική άνοδο του κόμματος της Χρυσής Αυγής”.

Τι βλέπουν λοιπόν οι σιωνιστές των ΗΠΑ το οποίο δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν και απεγνωσμένα αποκρύπτουν οι “έγκριτοι, αντικειμενικοί και φιλαλήθεις” δημοσιογράφοι και δημοσκόποι; Άνοδο του κόμματος της Χρυσής Αυγής, την οποία άνοδο αυθαίρετα συνδέουν με την υποτιθέμενη απειλή “αντισημιτικού βανδαλισμού”!

Είναι μάλιστα τόση η ανησυχία των πραγματικών αφεντικών του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου (θυμηθείτε επίσκεψη Σαμαρά στη Νέα Υόρκη την ημέρα των παράνομων συλλήψεων του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όταν σε ειδική συνεδρίαση του εβραϊκού οργανισμού ο τότε πρωθυπουργός της χώρας δήλωνε καταχειροκροτούμενος: “τους τελείωσα όπως σας είχα υποσχεθεί”!), ώστε να ζητούν την οικονομική ενίσχυση της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα προκειμένου εκείνη να αντιμετωπίσει την άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!

Προς επίτευξη αυτού του σκοπού, το παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο καλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές του να συνδράμουν με 25, 38, 50 ή και παραπάνω δολάρια!

Ο κατά τ' άλλα λαλίστατος υπουργός των Εξωτερικών, μπολσεβίκος Ν. Κοτζιάς θα προβεί σε ανακοίνωση καταδίκης της ανάμιξης του παγκόσμιου εβραϊκού κογκρέσου στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος, ή κρατά τις καταδίκες μόνο για την Ρωσία (καταδίκη της ανάμιξης της Ρωσίας στη συμφωνία-προδοσία των Πρεσπών για την οποία δεν έχει ακόμη προσκομίσει στη βουλή το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο!).

Αφού ο διεθνής σιωνισμός ομολογεί πως η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει νέα άνοδο και μάλιστα καλεί σε χρηματοδότηση προκειμένου να την αντιμετωπίσει, τούτο σημαίνει οτι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, σημαίνει οτι πάμε καλά. 

Δεν μπορούμε όμως να αντισταθούμε στον πειρασμό να απευθύνουμε μια ερώτηση προς τους “αντικειμενικούς και έγκριτους” δημοσιογράφους και δημοσκόπους: διαψεύδετε, κύριοι, τις ανησυχίες των σιωνιστών;

Ευάγγελος Καρακώστας

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

«DIREZIONE RIVOLUZIONE»: 

ΚΑΥΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CASAPOUND: ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


Tο περασμένο τριήμερο (Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου) το ιταλικό εθνικό και κοινωνικό κίνημα της Casapound πραγματοποίησε για άλλη μια φορά επιτυχώς την καθιερωμένη ετήσια εθνική εορτή «Direzione Rivoluzione» (Κατεύθυνση: Επανάσταση) στο Γκροσσέτο της Τοσκάνης. Ένα τριημέρο γεμάτο από δραστηριότητες, αθλοπαιδιές, συνεντεύξεις, ομιλίες και ανταλλαγή απόψεων. 

Η συμμετοχή των Ιταλών συναγωνιστών ήταν μαζική, καθώς συνέρρευσαν εθνικιστές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ιταλίας, γεγονός που αποτυπώνει ξεκάθαρα την ενεργητικότητα και μαχητικότητα ενός μεγάλου μέρους της ιταλικής νεολαίας και την ανάγκη συσπειρώσεώς της στη μεγάλη εθνικιστική οικογένεια του ριζοσπαστικού ιταλικού κινήματος. 

Η εκδήλωση «Direzione Rivoluzione» εφέτος ήταν καθοριστική για την πορεία του κινήματος καθώς όπως δήλωσε ο Γραμματέας της Casapound, Simone di Stefano: «Η Casapound πλέον από Κίνημα μετατρέπεται και επισήμως σε πολιτικό κόμμα, πάντα στο πλευρό των Ιταλών», γεγονός που αποτυπώνει τη ραγδαία και εκρηκτική άνοδο και την ολοένα αυξανόμενη απήχησή της στην ιταλική κοινωνία. 


Πρόσθεσε επίσης ότι: «ο εθνικός αγώνας πρέπει να εντατικοποιηθεί, να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία, να παλέψουμε ενάντια στην υποβάθμιση που προκαλεί η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση, να συνεχίσουμε να βοηθούμε τους συμπατριώτες μας Ιταλούς με διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και να τους παρέχουμε ιατρική και νομική βοήθεια».


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες της διανοήσεως και του ακαδημαϊκού χώρου όπως ο φιλόσοφος Diego Fusaro (το 2013 η εφημερίδα «La Repubblica» τον χαρακτήρισε ως έναν από τους τρεις πολλά υποσχόμενους νέους Ευρωπαίους φιλοσόφους), ο οικονομολόγος Antonio Maria Rinaldi, ενώ παρουσιάσθηκε και το «La Nazione Fatidica», το τελευταίο βιβλίο του διευθυντή της εφημερίδας «Primato Nazionale», Adriano Scianca.

Ο επικεφαλής της Casapound, Gianluca Iannone δήλωσε: «Aκόμη μια εκδήλωση «Direzione Rivoluzione» έλαβε τέλος. Μια εκδήλωση που κατέρριψε κάθε ρεκόρ συμμετοχής από κάθε άλλη φορά με άψογη οργάνωση, ανανέωσε τους δεσμούς των μελών της κοινότητάς μας…. 

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες της συνδιασκέψεως και ειδικά τους συναγωνιστές του οργανωτικού τομέα που επιδεικνύουν αδιάπτωτη ενεργητικότητα. Ραντεβού στις 3 Νοεμβρίου στην Τεργέστη για μια πορεία που θα γράψει ιστορία!
 
Lunga vita a CasaPound Italia! Alla Vittoria!»

Γ.Σ.

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»