ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ… ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!


ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ…
     ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
 
 
Είδαν πάλι εξουσία μπροστά τους οι πασόκοι και… γυάλισε το μάτι τους.
 
Βλέπετε, την είχαν ξεγράψει μ’ όλες αυτές τις κλεψιές και τα κακουργήματα που είχαν κάνει και τους έπεσε λιγάκι… ξαφνικό.
 
Δεν περίμεναν ότι θα βρισκόταν άνθρωπος να τους τη δώσει στο πιάτο, αλλά για καλή τους τύχη εμφανίστηκε πάλι ο… καλός τους άγγελος, ο Σαμαράς.
 
Μόνο που αυτοί πήραν φόρα και τα θέλουν όλα δικά τους (όπως τα είχαν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια). Κι όχι μόνο τα υπουργεία, αλλά και την ίδια την πρωθυπουργία!
 
Βγήκε, λοιπόν, στα κανάλια ο βουλευτής Δ. Κρεμαστινός και ζήτησε… εναλλασσόμενο πρωθυπουργό!

Αχ ρε Σαμαρά , τι σε περιμένει μ’ αυτούς που έμπλεξες…
 
 
 
 

Σε μεγάλη σύγχυση βρίσκεται το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και δεν ξέρει τι να κάνει για να το εξουδετερώσει.

 ΑΝΤΙΟΧΟΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ! 
Όταν ασπρίσει ο κόρακας,
Το χιόνι σαν μαυρίσει
Γινούνε του σπανού τα γένια

Κι ο ήλιος βγει απ’ τη δύση
Τότε και η Χρυσή Αυγή Με την Νου-Δού θα συγκυβερνήσει!

Σε μεγάλη σύγχυση βρίσκεται το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και δεν ξέρει τι να κάνει για να το εξουδετερώσει


Τα… τροπάρια του συστήματος, που τους γυρίζουν μπούμερανγκ.
 
Δοκιμάζει το ένα κόλπο, αποτυγχάνει και στο τέλος τους γυρίζει και μπούμερανγκ.
 
Δοκιμάζει, το δεύτερο, το τρίτο, το δέκατο, η ίδια πάντα κατάληξη! Άρχισαν (όλοι μαζί, με μια φωνή…) με το γνωστό τροπάριο: «είναι ναζί, θαυμαστές του Χίτλερ» κ.τ.λ. Πάπαλα!
 
Συνέχισαν με το «είναι κακοποιοί, συμμορία, άνθρωποι της νύχτας» κ.τ.λ. Ξανά μανά πάπαλα!
 
Δοκίμασαν το «είναι τραμπούκοι, αγράμματοι, ανορθόγραφοι, απολίτιστοι» κ.τ.λ. Τζίφος! Μετά μας είπαν «αντίχριστους», «ειδωλολάτρες», «τέρατα» κ.τ.λ. Τσίου-τσίου το πουλάκι!
 
Πήγαν παρακάτω με… αποκαλυπτικά δημοσιεύματα ξεπουλημένων φυλλάδων: «σφάζονται στη Χρυσή Αυγή», «ο Κασιδιάρης κάνει κόμμα», «ο Παππάς έχει φτιάξει ομάδα» κ.τ.λ. Το ρούφηξαν το… αυγό τους!
 
Έπειτα (οι αριστεροί μόνο…) μας κατήγγειλαν ως «όργανα του συστήματος», «ανθρώπους του κεφαλαίου», «χρηματοδοτούμενους από τους εφοπλιστές» κ.τ.λ. Γέλαγε ο κόσμος!
 
Και για να μην πολυλογάμε –το… ρεπερτόριό τους έχει κι άλλα πολλά- δεν τους βγαίνει τίποτα! Ο κοσμάκης δε μασάει με τίποτα! Ε, τρελαίνονται μετά ή δεν τρελαίνονται;


Νέα βρώμα, με πολλούς αποδέκτες.
 

Τώρα έβγαλαν μια νέα βρώμα: «αργά ή γρήγορα, θα συγκυβερνήσουν με την ΝΔ». Η βρώμα προήλθε από μία δήλωση που φέρεται να έκανε -off the record- σε δημοσιοκάφρους ο στενός συνεργάτης του (φον) Αντωνάκη και γραμματέας της συγκυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος: «Απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής».
 
Ύπουλη βρώμα, με πολλούς αποδέκτες! Κατ’ αρχάς τους τίμιους πατριώτες που φεύγουν από την πουλημένη ΝΔ και που στις επίσημες δημοσκοπήσεις υπολογίζονται σε άνω του 12%. Τους λέει, που πάτε, καθίστε εδώ, μη φεύγετε, έτσι κι αλλιώς σε μας θα σας ξαναφέρει η Χρυσή Αυγή!
 
Κατά δεύτερον στον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά σε όσους πέρυσι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας ότι είναι… αντισυστημικό κόμμα (μιλάμε για περίπου τόσους όσους φεύγουν από την ΝΔ). Τους λέει, μην πάτε στην Χρυσή Αυγή, θα σας χρησιμοποιήσουν ως «προίκα» για να συγκυβερνήσουν και να πιάσουν υπουργικές καρέκλες!
 
Τέλος, απευθύνονται στους ίδιους τους ήδη χρυσαυγίτες και τους λένε: θα σας πουλήσει η Χρυσή Αυγή, όπως έκανε η Εθνική Παράταξη και οι Αδωνο-πλευρο-βορίδηδες του ΛάΟΣ!

Η… έμμετρη απάντηση του Αντίοχου.

Σε όλες αυτές τις τιτίκες και τις καρακαϊδόνες που τα διαδίδουν αυτά τα σάπια, θα απαντήσω… έμμετρα:

Όταν ασπρίσει ο κόρακας,
Το χιόνι σαν μαυρίσει
Γινούνε του σπανού τα γένια
Κι ο ήλιος βγει απ’ τη δύση
Τότε και η Χρυσή Αυγή
Με την Νου-Δού θα συγκυβερνήσει!

 
Τα… κουλά του Κούλογλου από το… Νταχάου.

Και μη νομίζετε πως αυτές οι βρώμες βγαίνουν μόνο από τη διαβόητη «Ομάδα Αλήθειας» της Νουδούλας. Το ίδιο ποίημα, ελαφρώς παραλλαγμένο (για να γίνει πιο πιστευτό) άδει και η αριστερά (και η… πρόοδος), δια στόματος Κούλογλου.
 
Ιδού τα… κουλά του (μονίμως κρατικοδίαιτου και αβροδίαιτου) τσιρακιού του ΣΥΡΙΖΑ: «… Αυτές οι γραμμές γράφονται σε μια καντίνα στο στρατόπεδο του Νταχάου, όπου έχω βρεθεί γυρνώντας ένα ντοκιμαντέρ για την Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ήταν οι παραβιάσεις των δημοκρατικών κανόνων με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μέχρι ο μειοψηφικός Χίτλερ να καταλάβει την εξουσία.
 
Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά δεν τρέφει αυταπάτες ότι από τις εκλογές που προκαλεί, αν δώσει το πράσινο φως η Μέρκελ, θα κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία.
 
Υπολογίζει όμως να συμμαχήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν όχι κατ’ ευθείαν με την Χρυσή Αυγή λόγω των διεθνών αντιδράσεων, αλλά με κομμάτια που θα αποσπάσει από αυτήν.

Ο συνήθως λαλίστατος Μιχαλολιάκος πήρε το μήνυμα, επικροτώντας ουσιαστικά το ολοκαύτωμα της ΕΡΤ και των ανθρώπων της… Διαφορετικά, αν το μείγμα τυχοδιωκτισμού και εκδικητικότητας της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά δώσουν ραντεβού με την Χρυσή Αυγή, το δικό μας επόμενο ραντεβού θα είναι στη Μακρόνησο».