ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή Α.Ντούγκιν - γεωπολιτικού μέντορα του Β.Πούτιν - στο Ν.Μιχαλολιάκο



Μια επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» έφτασε στον φυλακισμένο γ.γ. ττου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο πριν μερικές ημέρες.
Στην επιστολή του ο Α.Ντούκιν, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητεί να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα.
Είναι η δεύτερη φορά μετά το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων που είχε μεταδώσει τα περί συλλήψεων "ριζοσπαστών πολιτικών" που η ρωσική πλευρα εμφανίζεται να συμπαραστέκεται στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και προσωπικά στον Ν.Μιχαλολιάκο.
Ο καθηγητής Ντούγκιν, γεννημένος το 1962 είναι ένας από τους πλέον γνωστούς πολιτικούς σχολιαστές και θεωρητικούς της ιστορίας των ιδεών της Ρωσίας.
Διδάσκει στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας ενώ είναι ο σύγχρονος εμπνευστής και ηγέτης του κινήματος του «Ευρασιατισμού», δηλαδή της άποψης ότι η Ρωσία δεν ανήκει ούτε στην Δύση ούτε στην Ανατολή αλλά είναι μία καθαρά Ευρασιατική χώρα, η οποία θα πρέπει μέσω της «Χερσαίας Ισχύος» (Land Power) να αντιταχθεί στις «Ναυτικές Δυνάμεις» (Naval Powers), τις «Ατλαντικές» όπως τις αποκαλεί και να ελέγξει τον τεράστιο χώρο της Ευρασίας μέσω της «εκπαραθύρωσης» των Αγγλοσαξονικών δυνάμεων από την περιοχή.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της ένωσης των λαών της Ευρασίας, υπό τη σκέπη της Μόσχας. Πάνω στην θεωρία αυτή στηρίχθηκε η δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης από τον Β.Πούτιν
Ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος έχει ταχθεί καθαρά υπέρ μιας συμμαχίας της Ελλάδας με την Ρωσία, και απομάκρυνσης από τις «Ναυτικές Δυνάμεις» (Naval Powers), τις «Ατλαντικές» καθώς θεωρεί ότι για την Ρωσία η Ελλάδα ως «ναυτική δύναμη» είναι πιο πολύτιμη δεδομένου του προσανατολισμού της Ρωσίας ως «Χερσαίς Δύναμης».
Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, η θεωρία του «Ευρασιατισμού» από μόνη της αποτελεί ένα τεράστιο ακαδημαϊκό – και όχι μόνο – ζήτημα, το οποίο άπτεται θεμάτων ταυτότητας, κουλτούρας, θρησκείας, κοινωνιολογίας, ανθρωπολογίας, γεωπολιτικής και Ιστορίας.
Ο Α. Ντούγκιν συγγραφέας και του βιβλίου NEXUS είναι ο γεωπολιτικός ακτιβιστής που έχει επηρεάσει περισσότερο τον Β.Πούτιν και βρίσκεται κοντά του περισσότερο από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα η εξωτερική πολιτική της χώρας να επηρεάζεται άμεσα από τις συμβουλές που δίνει στον Ρώσο πρόεδρο.
Η επιστολή που έστειλε στο Ν.Μιχαλολιάκο, μόνο τυχαία κίνηση δεν είναι...
defencenet.gr

Κύπρος: Πόσο απέχει η Κόλαση από τον Παράδεισο, Του Σάββα Καλεντερίδη



Αν και κανείς δεν γύρισε πίσω να μας πει πώς είναι, όπως αναφέρει ο λαϊκός ποιητής σε στίχο ενός παραδοσιακού ποντιακού τραγουδιού, μπορούμε να υποθέσουμε ότι μια γραμμή χωρίζει τον παράδεισο από την κόλαση.

Η τελεολογική αυτή αναφορά γίνεται σκόπιμα, γιατί τα όσα συμβαίνουν ή τα όσα είναι δυνατόν να συμβούν στην Κύπρο και την Ελλάδα, με αφορμή τα ενεργειακά και τη σύμπραξη-συμμαχία με το Ισραήλ, ούτως ή άλλως, έχουν τέτοιο μέγεθος, που μπορεί να οδηγήσουν τον Ελληνισμό στον παράδεισο ή στην κόλαση!

Το ιδανικό σκεπτικό-σενάριο πάνω στο οποίο κινούνται οι εξελίξεις, για την σύμπηξη στρατηγικής σχέσης στον άξονα Ισραήλ-Κύπρος-Ελλλάδα, είναι το εξής: Το Ισραήλ, που είναι περιτρυγιρισμένο από μουσουλμανικές χώρες, κατά τεκμήριο εχθρικές προς αυτό, για να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά του, πρέπει να συστρατευθεί σε πολλούς τομείς με την Κύπρο και την Ελλάδα, για να αποκτήσει έναν ασφαλή και ευρύ διάδρομο ο οποίος θα λειτουργεί ως δίαυλος-σύνδεσμος που θα το ενώνει με την Ευρώπη. Για να γίνει δε αυτό, θα πρέπει η ΑΟΖ της Κύπρου με αυτήν της Ελλάδος να επικαλύπτονται, για να υπάρχει φυσική συνέχεια των ΑΟΖ των τριών χωρών και να μην δημιουργηθεί μουσουλμανική λίμνη, με την ένωση των ΑΟΖ της Τουρκίας και της Αιγύπτου.

Πάνω σ’ αυτό το σκεπτικό-πλαίσιο επιχειρηματολογούν οι μέντορες της τριπλής αυτής στρατηγικής σχέσης, για να πείσουν τους ιθύνοντες των τριών χωρών να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις, αλλά και την κοινή γνώμη της Κύπρου και της Ελλάδας να υποστηρίξει μια τέτοια σχέση.

Αυτό στην πράξη σημαίνει η Κύπρος θα έχει τη στήριξη των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του εβραϊκού παράγοντα στο ζήτημα της εκμετάλλευσης των υποθαλασσίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου, της κατασκευής και της απρόσκοπτης λειτουργίας του τερματικού υγροποίησης, και της κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου στη γραμμή ΑΟΖ Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος, εξελίξεις που προϋποθέτουν ότι η Τουρκία θα έχει αποδεχτεί μια σειρά από τετελεσμένα, όπως:

-Απρόσκοπτη λειτουργία πλατφορμών εξόρυξης στα οικόπεδα που παραχωρήθηκαν στις εταιρείες Noble, Total, Eni, Kogas, Novatek,

-Οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου,

-Οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου,

-Κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος.


Ενώ, λοιπόν, συμβαίνουν όλα αυτά ή για την ακρίβεια εξελίξεις στην κατεύθυνση που προαναφέραμε, την ίδια στιγμή υπάρχουν εξελίξεις που κινούνται σε μια εντελώς άλλη κατεύθυνση.

Τι εννοούμε!

Ο πανίσχυρος επιχειρηματικός όμιλος Ζορλού, που ανήκει σε οικογένεια εξισλαμισμένων εβραίων της Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να πείσει κέντρα αποφάσεων στην Τουρκία και το Ισραήλ, να προβούν σε κινήσεις για να ξεπεραστούν τα πολιτικά προβλήματα μεταξύ των δυο χωρών, για να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο κατασκευής αγωγού που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα του Ισραήλ και της Κύπρου στην Τουρκία και εκείθεν στην Ευρώπη.

Μάλιστα, για να γίνει λειτουργικό το ως άνω σχήμα και να καταστεί δυνατή η μεταφορά και πώληση φυσικού αερίου από τα κυπριακά κοιτάσματα, στην Τουρκία, θα επιδιωχθεί να βρεθεί λύση στο Κυπριακό με ταχύτατες διαδικασίες!
Όσο για τους κύκλους που θα επιχειρήσουν -επιχειρούν ήδη- να πείσουν την Κύπρο και την Ελλάδα να αποδεχτεί τη «λύση», μην κουράζεστε, είναι οι ίδιοι που έφεραν το κατάπτυστο Σχέδιο Αννάν.

Όσο για το περιεχόμενο της νέας λύσης, και πάλι μην κουράζεστε, είναι το ίδιο με το προαναφερθέν κατάπτυστο, ανεξαρτήτως της ονομασίας που θα του δοθεί.

Αυτό που αλλάζει είναι οι ηγέτες που θα κληθούν να διαχειριστούν την κατάσταση. Τότε ήταν ο Τάσος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Καραμανλής. Τώρα, ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Αντώνης Σαμαράς!

Ένα άλλο που επίσης αλλάζει, είναι η κατάσταση της Κύπρου και της Ελλάδας.


Τότε, η Κύπρος ζούσε τη μέθη μιας στρατηγικής νίκης, που ήταν η είσοδός της στην Ε.Ε. και η Ελλάδα την παραζάλη των Ολυμπιακών Αγώνων και της συμμετοχής στην Ευρωζώνη, που από τεράστια νίκη μετατράπηκε σε «Αχίλλειο πτέρνα».

Τώρα, Κύπρος και Ελλάδα είναι δυο κράτη-αποικίες χρέους, με εξαιρετικά περιορισμένες δυνατότητες να αντέξουν σε πιέσεις των μεγάλων δυνάμεων και των μεγάλων συμφερόντων!

Τότε, Κύπριοι και Ελλαδίτες είχαμε το σθένος να πούμε και να στηρίξουμε ένα ΟΧΙ και να γίνουμε δίχτυ προστασίας στα εθνικά μας συμφέροντα, σε ενδεχόμενο παραστράτημα των ηγετών μας.


Τώρα, παρασυρμένοι από την αμπώτη της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον στους δρόμους, με πρωτόγνωρη βαρβαρότητα, στο όνομα της υπερεθνικιστικής και της αριστερίστικης ορθοδοξίας!

Με βάση όλα αυτά, έρχεται η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. 

Ηγεσία και πολίτες εσμέν έτοιμοι!!!

Σάββας Καλεντερίδης , εφημερίδα "δημοκρατία"


Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση δημοσίευσε στην εφημερίδα "δημοκρατία" ο Σάββας Καλεντερίδης, ένας από τους πλέον έγκυρους αναλυτές και γνώστες του διεθνούς παρασκηνίου. Την μεταφέρουμε αυτούσια, καθώς επιβεβαιώνει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και τους προβληματισμούς που εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή που οι αφελληνισμένοι παράγοντες της ελλαδικής κυβέρνησης παρουσίασαν σαν... "εθνικό στόχο" την δημιουργία άξονα Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ:





Άρθρο Ν. Μιχαλολιάκου: ''Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά το αίμα''

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ''


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός" με τίτλο Ρεσιτάλ υποκρισίας από τους φαρισαίους του «δημοκρατικού τόξου»
Αναλυτικά το άρθρο:
«Λυπούνται» δήλωσαν για την δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών, που μέχρι χθες τους στοχοποιούσαν και τους έλεγαν εγκληματίες
Ούτε μία καταδίκη πολιτική για το στυγερό ΠΟΛΙΤΙΚΟ έγκλημα, για την στυγνή δολοφονία δύο νέων ΕΛΛΗΝΩΝ στο Νέο Ηράκλειο. Δηλώσεις γενικόλογες, χωρίς πολιτικό χαρακτήρα και επίσης λόγια αισχρά και βέβηλα και υπονοούμενα για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»… 
Ένα μήνα πριν όταν το θύμα ήταν αριστερός, όπως είπαν, είχαμε δηλώσεις επί δηλώσεων με πρώτες αυτές του Προέδρου της δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού. Τώρα σιωπή… 
Η ένοχη σιωπή όλων αυτών οι οποίοι είχαν στοχοποιήσει τα θύματα, δυο από τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες. 
Όσο για τον Σαμαρά και τον Παπούλια έγραψε στα ΝΕΑ της Τρίτης 5 Νοεμβρίου ο σίγουρα όχι φίλος της Χρυσής Αυγής δημοσιογράφος Παπαχρήστου: «Το χρώμα του αίματος. Τέταρτο 24ωρο σήμερα και οι θεσμικοί εκπρόσωποι του Πολιτεύματος (Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Βουλής, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) λέξη δεν βρήκαν να πουν για τους δύο νεκρούς χρυσαυγίτες. Ούτε καν τα αυτονόητα. Κρίμα. Γιατί το χρώμα και η οσμή του αίματος είναι ίδια για όλους. Δεν γνωρίζουν ούτε κόμματα ούτε ιδεολογίες…» 
Κρίμα και από εμάς. Αλλά καλύτερα έτσι για να καταλάβει επιτέλους ο Λαός ποιοι είναι αυτοί που τον εξουσιάζουν. Για να αντιληφθεί την απέραντη υποκρισία τους. 
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ καθ΄ όλα και πιστοί υπηρέτες των Φαρισαίων δεν είχαν και δεν έχουν κανέναν λόγο να λυπούνται για το ΑΙΜΑ που χύθηκε των 2 νέων της Χρυσής Αυγής από τους δολοφόνους. Άλλωστε γι’ αυτούς οι δύο νεκροί δεν υπήρξαν τίποτε άλλο από μέλη μιας «εγκληματικής οργάνωσης»…  
Αυτό έλεγαν και το λένε και σήμερα. Ποιος ο λόγος να τιμήσουν τον θάνατο δύο «εγκληματιών»; Τα ίδια που ισχύουν για τους πολιτικούς, ισχύουν βεβαίως και για τα γεμάτα μίσος κατά της Χρυσής Αυγής ΜΜΕ. 
Όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες μετά το αίμα της 1ης Νοεμβρίου 2013 ας γνωρίζουν ότι τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο.
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

defencenet.gr




ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 

ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...;;; 


ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...!!!



Η απόλυτη διαπλοκή μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Αρχών και Δικαιοσύνης αποδείχθηκε περίτρανα χθες για ακόμη μια φορά με τον γάμο του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Αντώνη Οικονόμου

Στην γαμήλια δεξίωση ήταν προσκεκλημένοι όλοι οι διαπλεκόμενοι του αντισυνταγματικού τόξου, με πρώτο και καλύτερο όπως αποκαλύπτει το zougla.gr και το defencenet τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός απέδειξε περίτρανα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με πολιτικούς παράγοντες και ο νοών νοείτω... 

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους από τους προσκεκλημένους της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία ήταν πραγματικά ένα πανηγύρι για την "εις γάμου κοινωνία" μεταξύ ΝΔ, Πασόκ, επιχειρηματιών και θεσμικών παραγόντων της χώρας.

Η σύζυγος και η κόρη του Βενιζέλου με την Φώφη Γεννηματά


Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Σταύρο Καλαφάτη


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος


Πέρα από τον Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ήταν εκεί ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, Λίλα Μπακατσέλου με την κόρη της Ελβίνα, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων Στράτος Σιμόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρος Καλαφάτης, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο  υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκόρδας, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος,  ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης από την Τράπεζα Πειραιώς, ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Μιχάλης Γεράνης, ο πρόεδρος Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Τέλης Θωμόπουλος και κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Κώστας  Χαΐτογλου.


Ας σημειωθεί ότι η θέση του ειδικού γραμματέα του ΥΠΕΘΑ είναι αυτή που κατά το παρελθόν απέφερε μίζες και άφθονο μαύρο χρήμα στους πολιτικάντηδες που την κατέλαβαν

Δυστυχώς οι φάκελοι των σκανδάλων είναι καλά κλειδωμένοι στα συρτάρια του Αρείου Πάγου. Ο Οικονόμου, ως κολλητός του Σαμαρά, διορίστηκε "αξιοκρατικά" σ' αυτή την πολυπόθητη θέση.

Ο Βουρλιώτης με την παρουσία του στην εν λόγω δεξίωση δίπλα σε Παναγιωτόπουλο, οικογένεια Βενιζέλου και λοιπούς μεγαλοπαράγοντες του "αντισυνταγματικού τόξου", έδωσε ένα ακόμη βαρύ πλήγμα στην ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Μετά τη δημοσιοποίηση και αυτής της αποκάλυψης για τον συγκεκριμένο παράγοντα (που είχε συμμετάσχει ως συνεργάτης του Πετσάλνικου στην προώθηση του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών) δεν του μένει κανένας άλλος δρόμος πέραν της παραιτήσεως. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα διαγραφούν οι ποινικές του ευθύνες για την εκτέλεση του εγκληματικού σχεδίου κατά της Χρυσής Αυγής.

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ Είπα φασίστας δεν θα μείνει !,


ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (1975-2013)


ΠΗΓΗ: xryshaygh.com






























ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – Χ.ΠΑΠΠΑ – Ι.ΛΑΓΟΥ: “ΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ”


Ευρισκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν μιας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως, η οποία υπήρξε καρπός μιας ωμής και ομολογημένης πολιτικής παρεμβάσεως, καταγγέλλω τόσο για λογαριασμό μου όσο και για λογαριασμό των συγκρατουμένων μου βουλευτών Ιωάννου Λαγού και Χρήστου Παππά ότι τάσσομαι υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, την οποία θεωρούμε εθνικά επικίνδυνη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα και κέντρα εξουσίας.

Υπέρ της δυσπιστίας ενάντια σε μία κυβέρνηση της οποίας η πολιτική έχει ήδη οδηγήσει τον λαό μας σε εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας.

Επίσης, καταγγέλλουμε αυτούς που φρόντισαν να μας αφαιρέσουν κατ’ ουσίαν τα πολιτικά μας δικαιώματα με μία πρωτοφανή για το κράτος δικαίου, που υποτίθεται ότι έχουμε, μεθόδευση.


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Γεν. Γραμμ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Βουλευτής Α’ Αθηνών

Χρ. Η. Παππάς

Βουλευτής Επικρατείας

Ιωάν. Λαγός

Βουλευτής Β’ Πειραιώς