ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Το 2002 κυκλοφόρησε το βιβλίο μου με τον τίτλο ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”. Στο βιβλίο αυτό παρέθετα μία φράση του Λένιν, η οποία έλεγε: “Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας”. Τόνιζα ότι με την πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως ήταν διαμορφωμένη, η φράση αυτή ταίριαζε σε εμάς, τους Χρυσαυγίτες. Και πράγματι έτσι έγινε!

Μέσα από την καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη, Νέας Δημοκρατίας και μνημονίου και την απαξίωση ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, γιγαντώθηκε το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το 2010 κερδίσαμε μία έδρα στο Δήμο Αθηναίων και το 2012 μπήκαμε πανηγυρικά στη Βουλή. Και η άνοδός μας συνεχιζότανΗ τελευταία δημοσκόπηση πριν δώσει την τελική εντολή ο Σαμαράς να μας κλείσουν στην φυλακή έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18%!

Την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πίστεψαν ότι θα την σταματήσουν με τις πολιτικές διώξεις και πράγματι αυτό μέχρι ένα βαθμό το επέτυχαν. Κάποιοι πίστευαν και ότι θα μας… εξαφανίσουν! Θα τους “λειώσω” είχε δηλώσει ο Σαμαράς, θα τους πάω στο 2%… Σε πείσμα των αντιπάλων μας, όμως, κρατήσαμε τις δυνάμεις μας και όλα δείχνουν ότι η πολιτική σκευωρία, η οποία στήθηκε εις βάρος μας από την Νέα Δημοκρατία και η οποία βόλευε και βολεύει θαυμάσια και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταρρεύσει.

Όπως είναι διαμορφωμένο σήμερα το πολιτικό σκηνικό, δυστυχώς για την Πατρίδα μας, αλλά αυτό δεν είναι ευθύνη δική μας, τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Στην πλέον πιθανή περίπτωση που οδηγηθούμε σε νέο μνημόνιο από την κυβέρνηση Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δεχθεί ένα καίριο πολιτικό πλήγμα, από το οποίο δεν θα συνέλθει ποτέ και θα συμπαρασύρει σίγουρα και το κόμμα των ΑΝΕΛ στην πτώση του.

Στην αντίθετη περίπτωση κατά την οποία θα προχωρήσει σε ρήξη, θα χάσει μεγάλο μέρος των σίγουρα όχι αριστερών ψηφοφόρων του, οι οποίοι θα ζήσουν στην πράξη την διάψευση των ελπίδων τους ότι είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει μία αξιοπρεπή λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος.

Από τις εξελίξεις αυτές δεν πρόκειται να ωφεληθεί ούτε η Ν.Δ., αφού νωπή είναι η πολιτική της αποτυχία, αλλά ούτε και το ΚΚΕ, το οποίο αποτελεί ένα ιστορικό απολίθωμα.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι Χρυσαυγίτες και όλες οι Χρυσαυγίτισσες να είναι  με όλες τους τις δυνάμεις ενεργοί στον πολιτικό αγώνα. Γιατί αυτό επιβάλει η Ιδεολογία μας, η Πίστη μας, το καθήκον μας, αλλά και γιατί οι καιροί που έρχονται θα είναι δικοί μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος


Συνεχίζουν δούλεμα «ψιλό γαζί» οι «αντιστασιακοί» της φάπας. Ηλίας Κασιδιάρης: Εθνική προδοσία το νέο Μνημόνιο υποταγής, Ειλικρίνεια από Μηλιό:



«Σοκ και δέος» ένιωσαν οι ενταύθα συστημικοί παπαγάλοι από την πρόταση των «θεσμών» προς τον Τσίπρα, την επαύριο της αποστολής της ελληνικής προτάσεως. 

Ηχηρό «ΟΧΙ» αναφώνησε, λένε, ο κομαντάτε Τσίπρας προς την κομαντατούρ των Βρυξελλών και από κοινού με τον Γλέζο άρχισαν να τραγουδάνε τη… διεθνή, αφότου φυσικά πάτησαν τη σημαία του κατακτητή.

«Εμπρός της γης οι κολασμένοι, της πείνας σκλάβοι εμπρός εμπρός», αναφώνησαν οι σύντροφοι και εμπρός για το αντάρτικο! 

«Η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά παραμένει η μόνη ρεαλιστική και εποικοδομητική πρόταση στο τραπέζι», κραύγασε περήφανα ο «νέος Καραϊσκάκης» και όλοι στο Ελάντα, αγωνιούν για την έκβαση των μαχών στα χαρακώματα των Παρισίων για την επικράτηση της κομμούνας.

Τι κι αν η "ελληνική πρόταση" περιλαμβάνει αγγλικό δίκαιο και Δικαστήριο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. 

Τι κι αν περιλαμβάνει αυξημένους συντελεστές ΦΠΑ και μάλιστα χωρίς καμία εξαίρεση. 


Τι κι αν θα παραμείνει η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, με κατάργηση μάλιστα των εκπτώσεων. 

Δεν έχει καμία σημασία αφού ειπώθηκε το «ΟΧΙ» και ήταν βροντερό.

Τώρα χαρείτε "αντίσταση",

«ανάσα αξιοπρέπειας» και μετά υπογραφή στο «Memorandum of Understanding» ή ελληνιστί «Μνημόνιο Κατανόησης» και με τις υγείες σας οι συριζαίοι.

Ηλίας Κασιδιάρης: 
Εθνική προδοσία 
το νέο Μνημόνιο υποταγής


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής: 

"Οι τοκογλύφοι πιστωτές και συνεταίροι του Τσίπρα στοχεύουν στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου . Γι΄ αυτό και η συμφωνία που προωθείται, το νέο Μνημόνιο υποταγής ισοδυναμεί με εθνική προδοσία."


Ειλικρίνεια από Μηλιό: Αν δεν λέγαμε προεκλογικά ψέμματα θα ήμασταν τρίτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση!

Ειλικρίνεια από Μηλιό: Αν δεν λέγαμε προεκλογικά ψέμματα θα ήμασταν τρίτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση!

Ενώ βρισκόμαστε στο παρά πέντε της μνημονιακής συμφωνίας, ο επικεφαλής των… ριγμένων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός και το «Κόκκινο Δίκτυό» του, διοργάνωσαν μια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύγκρουση τώρα με τους δανειστές».
Ο Μηλιός, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πάτησε «σε δύο βάρκες» και όπως είπε έπρεπε να προληφθεί η φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες, με όριο αναλήψεων στα 300 ευρώ. Επίσης, πρότεινε τον… εκβιασμό των «δανειστών» με καθυστέρηση καταβολής των δόσεων και επισήμανε ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν στελεχώθηκε από το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή από την αφεντιά του…) και οι προεκλογικές επεξεργασίες του «μπήκαν στο περιθώριο» και «πέρασαν μπροστά άλλες».
Τέλος, κι αυτό έχει σημασία, άσκησε κριτική στον Βαρουφάκη, που είχε πει ότι το πρόγραμμα (Μνημόνιο) είναι κατά 70% αποδεκτό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει προεκλογικά για το 70% ίσως να ήταν τρίτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Προφανώς, γι’ αυτό όλοι οι παράγοντες του κατεστημένου –ντόπιοι και ξένοι- ανέχτηκαν τα παραμύθια του και το εμπόριο ελπίδας που έκανε: για να μην είναι δεύτερο κόμμα (αξιωματική αντιπολίτευση…) η Χρυσή Αυγή. Δεν πειράζει, υπάρχει και επόμενη φορά. Ίσως, πολύ πιο σύντομα απ’ ότι περιμένουμε…

ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ» ΟΙ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΟΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


Αν θυμάστε, όταν πλησίαζε η ψήφιση των Μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, επί εποχής Jeffrey και Σαμαροβενιζέλων, εμφανίζονταν οι «κότες». Επρόκειτο για διάφορους βουλευτάδες, όλων των μνημονιακών κομμάτων, που μέχρι την παραμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας δήλωναν πως δε θα υπερψηφίσουν ή το άφηναν να εννοηθεί. Και την επομένη, πήγαιναν σαν καλά παιδιά κι έλεγαν το περιβόητο «ναι σε όλα»!

Ε, λοιπόν, εν όψει ψήφισης νέου Μνημονίου (αλλά… αντιμνημονιακού), οι «κότες» επανεμφανίστηκαν, αυτή τη φορά μεταξύ των βουλευτάδων του ΣΥΡΙΖΑ. Πάρτε μια γεύση και από τα (καταγέλαστα…) «επιχειρήματα» που θα χρησιμοποιήσουν όταν θα κάνουν… «κο, κο, κο» και θα λένε το γνωστό «ναι σε όλα» (από τη φυλλάδα των Ιών»):  

«Οι εκατέρωθεν τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν τις κινήσεις τους ύστερα και από τους πρόσφατους υπαινιγμούς του Νίκου Παππά για «κομματική πειθαρχία» στην ψηφοφορία στη Βουλή. Στο τακτικό επίπεδο άλλωστε συνυπολογίζουν την πρόβλεψη του Κώδικα Δεοντολογίας που υπέγραψαν όλοι οι βουλευτές, σύμφωνα με τον οποίο «είναι υποχρεωμένοι/ες να τηρούν τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος», ενώ «η παραίτηση όλων των βουλευτών είναι στη διάθεση του κόμματος».

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως μόνο δύο θα είναι αυτοί που δε θα κάνουν «κο,κο,κο». Και δεν είναι των… Λαφαζανίστας.
Αντίοχος