ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Χρήστος Παππάς - Αποχαιρετισμός στον Ήρωα: «Δέλβινο και Τεπελένι πάλι ελληνικό θα γένει» ΒΙΝΤΕΟ


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την προαγωγή και την κινητικότητα των εργαζομένων. Ο κ. Παππάς πήρε τον λόγο την ίδια στιγμή που στις Βουλιαράτες ετελείτο η εξόδιος ακολουθία του Ήρωα Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Ούτε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος  ή πολιτειακός παράγων, δεν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην μητέρα του Ήρωα, πόσω δε μάλλον ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών που είναι ανύπαρκτος και τώρα, αλλά και στην τραγωδία στο Μάτι. Ανέφερε, ακόμα, και τις δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος κατήγγειλε τις δηλώσεις Φίλη περί "Νοτίου Αλβανίας".
Ο κ. Παππάς τόνισε ότι: «Η ελληνικότητα και η ελευθερία της Μακεδονίας και της αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου είναι αδιαπραγμάτευτες και έχουν σφραγιστεί με το αίμα χιλιάδων Ελλήνων σε όλες τις ιστορικές περιόδους». Επιπροσθέτως, κατήγγειλε την άρνηση της Αριστερής κυβέρνησης να τηρήσει ενός λεπτού σιγή, πρόταση που έγινε από την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια μια μέρα μετά την δολοφονία του, στις 29 Οκτωβρίου.
Τελείωσε τον λόγο του με έναν άκρως συγκινητικό χαιρετισμό στον Ήρωα αλλά και με τους στίχους από το ηπειρώτικο τραγούδι «Δέλβινο και Τσαμουριά…, Δέλβινο και Άγιοι Σαράντα θα σας πάρουμε για πάντα… Δέλβινο και Τεπελένι πάλι ελληνικό θα γένει!».
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:
Αναφερόμενος στο συζητούμενο Σχέδιο Νόμου, την ενσωμάτωση δηλαδή στην ελληνική νομοθεσία της οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θέλω να αναφερθώ επ’ ολίγον εισαγωγικά σε θέμα της επικαιρότητος μείζον κατ’ εμέ πολιτικά και εθνικά και να μεταφέρω τις καταγγελίες των ομογενών μας Βορειοηπειρωτών οι οποίοι καταγγέλλουν τα εξής, και τα καταγγέλλουν όχι μόνο λόγω της άνανδρης δολοφονίας κατ’ εντολήν του ιδίου του Πρωθυπουργού της Αλβανίας του ψυχοπαθούς Έντι Ράμα και τον ονομάζω ψυχοπαθή διότι έτσι τον ονομάζουν και αλβανικές εφημερίδες οι οποίες δημοσιεύουν και τα ντοκουμέντα της νοσηλείας του τα οποία φέρουν την γνωμάτευση «επιθετική ψυχοπάθεια», και καταθέτω  το σχετικό ντοκουμέντο για τα πρακτικά για να γνωρίζει ο ελληνικός Λαός με ποιους συνομιλεί χαριεντιζόμενος ο Έλλην Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών, αλλά και λόγω της μακρόχρονης εγκατάλειψής τους από το Εθνικό κέντρο.
Οι καταγγελίες λέγουν και έχουν καταγραφεί και σε ελληνικές εφημερίδες και Μέσα: «Η υπουργός, δηλαδή η κ. Μυρσίνη Ζορμπά, υπουργός Πολιτισμού, την ώρα της εκδήλωσης ήξερε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση εναντίον του Κώστα. Και αν δεν της το είπαν έγκαιρα, το γνώριζαν αυτοί που ήλθαν από το προξενείο του Αργυροκάστρου. Αντί να ενεργήσουν, αποχώρησαν άρον-άρον και μας εγκατέλειψαν», καταγγέλλουν".
Να προσθέσω την καταγγελία ενός τραγικού προσώπου της χαροκαμένης μάνας της κ. Κατσίφα η οποία με πίκρα και παράπονο δήλωσε ότι κανένας κυβερνητικός αξιωματούχος ή πολιτειακός παράγων, δεν την πήρε ένα τηλέφωνο να της πει δύο λόγια συμπαράστασης, στήριξης και παρηγοριάς, ούτε ο ανύπαρκτος σε κάθε στιγμή κρίσης για να θυμηθούμε και την τραγωδία στο Μάτι, Πρωθυπουργός Τσίπρας, ούτε ο ελαχιστότατος των περιστάσεων Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Στο σημείο αυτό να αναφέρω και την δήλωση του πατέρα του Βορειοηπειρώτη Έλληνα Ήρωα «Τον θάνατο του παιδιού μου μπορώ και θα τον αντέξω. Τις δηλώσεις του κ. Φίλη δεν θα μπορέσω. Απορώ πως κάποιος αποκάλεσε την Βόρειο Ήπειρο νότια Αλβανία.»
Τίποτα διαφορετικό δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς, που μισούν την ελληνική Σημαία, που καταδικάζουν ως «φασιστική» την πρωτοβουλία ανυπότακτων και γενναίων Ελλήνων μαθητών να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και πολύ φοβάμαι, μάλλον είμαι σίγουρος, ότι θα ενδώσουν στις απαιτήσεις της σκοπιανής εταίρας, συνεταίρου σας στο ΝΑΤΟ, υπουργού Εθνικής Άμυνας του γειτονικού κρατικού μορφώματος και θα απαγορεύσουν στους Έλληνες να λένε ότι η «Μακεδονία είναι ελληνική».
Το πράξατε την ίδια ημέρα που η αλβανική αστυνομία κατ’ εντολή του ναρκέμπορα πρωθυπουργού δολοφόνησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Καταγγέλλω ότι κατ’ εντολήν της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απαγορεύτηκε με ποινή φυλάκισης και παραπομπή σε στρατοδικείο σε στρατιωτικά αγήματα να τραγουδήσουν το εν λόγω εμβατήριο. Ακούστε με καλά, στην απαγόρευση στο εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» αλλά και για το ήδη απηγορευμένο εμβατήριο «Έχω μια αδελφή την λένε Βόρειο Ήπειρο» η απάντηση του ελληνικού Λαού είναι ΟΧΙ. Το «Μακεδονία ξακουστή» γεννήθηκε σε μάχη και θα πεθάνει, αν πεθάνει, που δεν θα πεθάνει, μόνο σε πόλεμο. Η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, η ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου δεν παζαρεύονται ούτε σε συνομιλίες, ούτε με υπογραφές σε προδοτικές συμφωνίες. Η ελληνικότητα και η ελευθερία της Μακεδονίας και της αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου είναι αδιαπραγμάτευτες και έχουν σφραγιστεί με το αίμα χιλιάδων Ελλήνων σε όλες τις ιστορικές περιόδους.
Τελειώνοντας την αναφορά μου η οποία δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα είδος Μνημοσύνου στον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, θέλω να καταγγείλω τους εκπροσώπους του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου», οι οποίοι αρνήθηκαν την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την τήρηση ενός λεπτού σιγής η οποία έγινε από την Συναγωνίστρια Ζαρούλια μια μέρα μετά την δολοφονία του, στις 29 Οκτωβρίου και οι οποίοι και σήμερα την στιγμή της κηδείας του Ήρωα στις Βουλιαράτες αρνούνται και πάλι την συμβολική αυτή πράξη, τον ελάχιστο φόρο τιμής που θα μπορούσε να αποδώσει το ελληνικό κοινοβούλιο στις τραγικές αυτές στιγμές για την Βόρειο Ήπειρό μας. Θα έπρεπε να αισχύνεστε γι’ αυτό πιστεύει και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού.
Ήρωα Κωνσταντίνε Κατσίφα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει την βαθιά πίστη πως η θυσία σου δεν θα πάει χαμένη. Θα καρπίσει το δέντρο της λευτεριάς που πότισε και το δικό σου αίμα. Κωνσταντίνε Κατσίφα επιστρέφεις σήμερα στην Πατρώα ελληνική γη ως Ήρωας με ανοιχτό φέρετρο, ντυμένος με την «παραλλαγής» και τυλιγμένος με την Γαλανόλευκη που υπερασπίστηκες με την ίδια σου την ζωή.
Λεβέντη Ηπειρώτη, μόνος ξεσήκωσες την Ελλάδα όλη και θυμήθηκες την αλύτρωτη Πατρίδα μας. Κώστα Κατσίφα το αίμα σου υπογραφή, Βόρειος Ήπειρος γη ελληνική. Καλό ταξίδι Ήρωα, γενναίε συμπατριώτη!
Κωνσταντίνε Κατσίφα, επειδή λόγω της μασονοδεξιάς σκευωρίας έχω απαγόρευση εξόδου από την Χώρα όπως και ο Γενικός Γραμματέας, Νίκος Μιχαλολιάκος και πλείστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και ως persona non grata στην Αλβανία, δεν παρίσταμαι στην εξόδιο ακολουθία, σε αποχαιρετώ όπως πρέπει σε Ήρωες και γενναίους με το ηπειρώτικο τραγούδι της Πατρίδας μας: 
«Δέλβινο και Τσαμουριά…, Δέλβινο και Άγιοι Σαράντα θα σας πάρουμε για πάντα… Δέλβινο και Τεπελένι πάλι ελληνικό θα γένει!».









ΑΘΑΝΑΤΟΣ