ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Η άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής το πρώτο μέλημα των Ευρωβουλευτών μας

Οι δηλώσεις των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής για το πρώτο μέλημα τους στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως δημοσιεύθηκαν στον κυριακάτικο Τύπο. 


Φουντούλης Λάμπρος: Σε μια περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται από την κρίση τόσο σε οικονομικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο, καλούμαστε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα, τους Έλληνες πατριώτες και το κόμμα μας που διώκεται, τον "Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Με την κατάλυση κάθε έννοιας Δημοκρατίας και την καταστρατήγηση βασικών αρχών του Συντάγματος, όπως η λαϊκή κυριαρχία και η ελευθερία του λόγου, βρίσκονται προφυλακισμένοι ο Αρχηγός μας κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Βουλευτές και μέλη μας, ενώ οι υπόλοιποι Βουλευτές μας κατηγορούνται και αυτοί με τις ίδιες ανυπόστατες και αστήρικτες κατηγορίες.

Πρέπει άμεσα να σταματήσει αυτή η πολιτική δίωξη και η σκευωρία και να επιστρέψουν ελεύθεροι στα καθήκοντα τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όπως με την ψήφο του απαιτεί ο Ελληνικός λαός. 

Ευχαριστώ την ηγεσία του Κινήματος για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η εκλογή μου στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν είναι προσωπική επιτυχία. 

Είναι πρωτίστως νίκη του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν άνανδρα από αριστερούς τρομοκράτες. Εκτός των άλλων, θα αγωνιστώ για να είμαι εκπρόσωπός τους και φωνή τους σ' αυτή τη γη. Θα αγωνιστώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα θύματα της τρομοκρατίας, αλλά και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι δύο τομείς που τους γνωρίζω και τους βιώνω καθημερινά από πρώτο χέρι. 

Μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα δώσω την μάχη ώστε τα ΑΜΕΑ και οι οικογένειές τους, τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, να έχουν τα ίδια προνόμια σαν ισότιμα μέλη της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Της Ευρωπαϊκής οικογένειας των Λαών και όχι των τραπεζιτών. 

Μαζί με τους αξιότιμους κ.κ. Ε. Συναδινό και Γ. Επιτήδειο θα δώσουμε την μάχη του "Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή" για το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων.


Στραγηγός Ελευθέριος Συναδινός: Η επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα ανέδειξε το πραγματικό πρόβλημα των πολιτικών μας, την άνοδο των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Απεδείχθη η πολιτική σκευωρία κατά του Αρχηγού, της κοινοβουλευτικής ομάδας και των υπολοίπων στελεχών μας. Μετά από τόση λασπολογία, διώξεις, κατασκευασμένο κατηγορητήριο και προπαγάνδα ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή διατήρησε συμπαγή και ακλόνητο τον κορμό του αλλά και αύξησε τα ποσοστά του. 

Η συνεχής επικέντρωση των συστημικών κομμάτων, χρόνια τώρα, στην παράταση της εξουσίας τους περιόρισε το ενδιαφέρον τους και άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου διογκώνοντας τα πραγματικά προβλήματα, αυτά που με κατάλληλες πολιτικές κινήσεις θα μπορούσαν να λυθούν στην γένεσή τους.

Η δική μου προσπάθεια στο πλαίσιο της Εθνικής Άμυνας, είναι να αναδείξω το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος των λαθρομεταναστών και των οικονομικών μεταναστών στην Χώρα μας και κατ’ επέκταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ καθιστά την Ελλάδα μία Χώρα της ΕΕ που εγκαταλείπεται μόνη της να διαχειριστεί το εν λόγω πρόβλημα. Ως βοήθεια δίνονται χρήματα που οι εκάστοτε Κυβερνήσεις τα εκμεταλλεύονταν κατά το δοκούν και προσωπικό που χρησιμοποιείται ως «σύμβουλος ταξιδιωτικών εγγράφων», το οποίο στην πραγματικότητα καταγράφει τους λαθρομετανάστες ώστε να μην προωθηθούν περαιτέρω στην ΕΕ.

Η τακτική αυτή πρέπει να αλλάξει. Η ΕΕ πρέπει να πιέσει, από μέρους της, με επιβολή κυρώσεων στις Χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών ώστε από πλευράς τους να προβαίνουν έγκαιρα στην αποδοχή του επαναπατρισμού τους. Η δε Ελληνική Κυβέρνηση να επανεξετάσει και να αλλάξει το νομικό πλαίσιο που αφορά στην αποδοχή της Ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς, την εργασία των οικονομικών μεταναστών αλλά και τον χρόνο παραμονής τους στην Χώρα μας.


Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος: Πρώτο μέλημα των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι η διεθνοποίηση του μείζονος ζητήματος, της συνεχιζόμενης παράνομης και αντισυνταγματικής προφυλάκισης του Αρχηγού του κόμματος, Νικολάου Μιχαλολιάκου, καθώς και των υπολοίπων βουλευτών και συναγωνιστών. Στην Ελλάδα έχει συντελεσθεί μια δικαστική και πολιτική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και είναι παλλαϊκή απαίτηση η άμεση αποφυλάκισή τους.

Από εκεί και πέρα, ο πρώτος στόχος για την επίτευξη του οποίου θα αγωνιστώ, είναι η αποφυγή της Κοσσοβοποιήσεως της Θράκης μας. Η Τουρκία, εκμεταλλευομένη το γενικότερο κλίμα για γεωπολιτικές ανακατατάξεις που επικρατεί παγκοσμίως, τις διεθνείς διασυνδέσεις της, την αδιαφορία και το φοβικό σύνδρομο που διακατέχει τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις, θα επιδιώξει να επιτύχει την κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης, με όχημα τον χαρακτηρισμό της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης σε «τουρκική».

Εάν το επιτύχει αυτό, θα ζητήσει την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στην Θράκη στα πρότυπα του Κοσσόβου. Με τον τρόπο αυτόν θα θέσει θέμα διεξαγωγής επί μηδενικής βάσεως συζητήσεων για το καθεστώς της κυριαρχίας στο Αιγαίο το οποίο προβλέπεται από την παραπάνω συνθήκη. Η παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθιστά αδύνατη την όποια προσπάθεια της Τουρκίας.