ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη στις καρδιές όσων αντιστέκονται - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην διευρυμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, τονίζοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές, συμπαραστεκόμενοι στους κατοίκους του Βοτανικού, διατράνωσαν για ακόμη μια φορά την αντίθεσή τους στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

Απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για τα «σύνορα της καρδιάς του», δήλωσε πως τα σύνορα της καρδιάς των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκονται στην Τραπεζούντα, στην Σαμψούντα, στην Σινώπη, στην Ιωνία και στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως την εθνοκτόνα πολιτική των Μνημονίων μοιράζονται από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι τον Αύγουστο του 2015 ψήφισαν μαζί το τρίτο αριστερό μνημόνιο.

Αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα του δημογραφικού, τόνισε πως η υπογεννητικότητα απειλεί το Έθνος μας.Η Ελλάδα πεθαίνει και η λύση δεν θα έρθει από αφρικανούς και ασιάτες λαθρομετανάστες όπως επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Επεσήμανε πως η Ελλάδα δεν είναι επαίτης όπως την παρουσιάζει ο διεθνής Τύπος και ότι η κυβέρνηση, αν δεν θέλει να την χαρακτηρίζουν ξενόδουλη, ας τολμήσει να εγγράψει στον προϋπολογισμό το κατοχικό δάνειο.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως αυτές τις μέρες που έρχονται ο Ελληνισμός θα γιορτάσει δύο ιστορικές επετείους, την 28η Οκτωβρίου, το έπος του ΄40 και την 26η Οκτωβρίου 1912, την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. 

Η προπαγάνδα του ανθελληνικού κράτους και των διαπλεκόμενων καναλιών θα κάνει λόγο πάλι για «νεοναζί» και θα παραλείψει να αναφερθεί στις ιστορικές προσωπικότητες του Εθνικού κυβερνήτη και Πατέρα της Νίκης, Ιωάννη Μεταξά και στον Στρατηλάτη Βασιλέα Κωνσταντίνο που απελευθέρωσε την Θεσσαλονίκη.

Μπορεί η αντιφασιστική προπαγάνδα να θελήσει για ακόμη μια φορά να υποβαθμίσει τον ρόλο του Εθνικού κυβερνήτη, αλλά η αδιαμφισβήτητη ιστορική αλήθεια είναι ότι ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το περήφανο ΟΧΙ, εκφράζοντας ολόκληρο τον Ελληνισμό και ότι η χρυσή νεολαία της ΕΟΝ, η νεολαία του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου πανηγύριζε με τις γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια την κήρυξη του πολέμου και όχι οι μπολσεβίκοι.

Το ΟΧΙ λοιπόν το είπε το καθεστώς του Ι. Μεταξά που δεν ήταν ούτε φιλελεύθερο, ούτε κομμουνιστικό και αυτό το ΟΧΙ ανήκει στους Έλληνες Εθνικιστές.

Η προπαγάνδα των διαπλεκόμενων καναλιών έχει λησμονήσει τον Ιωάννη Μεταξά και τον ηρωικό ταγματάρχη Κωνσταντίνο Βερσή που αυτοκτόνησε, όταν έγινε η παράδοση των όπλων στους Γερμανούς κατακτητές.

Έχει λησμονήσει επίσης τον στρατηλάτη Βασιλέα Κωνσταντίνο που απελευθέρωσε την συμπρωτεύουσα και σε αυτόν παρέδωσε την πόλη ο ταξίν πάσας, λέγοντας: «Από τους Έλληνες την πήραμε, στους Έλληνες την παραδίδουμε»!

Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία συνεχίζεται, για αυτό και συνεχίζονται οι εις βάρος μας διώξεις και η λασπολογία. 

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην καρδιά του Ελληνικού λαού, στην νεολαία, στις φτωχογειτονιές, στους αγρότες και στα χωριά και ανεβαίνει διαρκώς.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται και είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στις καρδιές όσων αντιστέκονται!


230.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»


Περισσότεροι από 4.512.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο φτώχειας, με τα παιδιά να απειλούνται περισσότερο, σύμφωνα με επίκαιρα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, 230.774 παιδιά ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο και ουσιαστικά χωρίς κανένα εισόδημα – γεγονός που αφήνει ασυγκίνητους τους συριζοψεκασμένους λακέδες του Σόρος, που εξαντλούν το ενδιαφέρον τους στα «προσφυγόπουλα», γιατί έτσι τους έχει διατάξει το «Μεγάλο Αφεντικό».

Ειδικότερα, βασικά υλικά αγαθά και υπηρεσίες, όπως φαγητό και θέρμανση, στερείται το 39,9% του πληθυσμού στη χώρα, με το ποσοστό αυτό να εκτοξεύεται στο 44,5% του πληθυσμού ηλικίας 0-17 ετών.

Επιπλέον, σχεδόν ένα στα έξι νοικοκυριά διαμένουν σε σπίτια ακατάλληλα με διαρροές στη στέγη, υγρασία σε τοίχους, πατώματα, κ.ά.

Τα στοιχεία αφορούν τον πληθυσμό της χώρας που δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά ή στερείται, λόγω οικονομικής αδυναμίας, τουλάχιστον 3 από έναν κατάλογο 9 αγαθών και υπηρεσιών, που περιλαμβάνει τα εξής:

Πληρωμή πάγιων λογαριασμών, όπως ενοίκιο ή δόση δανείου, πάγιοι λογαριασμοί κ.ά.

Διατροφή που να περιλαμβάνει κάθε δεύτερη ημέρα κοτόπουλα, κρέας, ψάρι ή λαχανικά ίσης θρεπτικής αξίας.

Ικανοποιητική θέρμανση

Τηλέφωνο

Έγχρωμη τηλεόραση

Πλυντήριο ρούχων,

Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο

Διακοπές για μία εβδομάδα.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, νέων και παλιών!