ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Πριν λίγο! Χτύπημα της Ρωσίας στην Τουρκία! Ανηλεής βομβαρδισμός... (βίντεο)


Μεγάλο τουρκικό κομβόι με 24 νταλίκες, το οποίο έκανε διακίνηση όπλων και πυρομαχικών , τα οποία, κατά τα άλλα η Άγκυρα ονόμασε "ανθρωπιστική βοήθεια", βομβαρδίστηκε ανηλεώς από ρωσικά και συριακά μαχητικά κρούσης. 

Η καθοδήγηση έγινε από ρωσικό αναγνωριστικό μη επανδρωμένου αεροσκάφους, με αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων Τούρκων εκ των οποίων, ανάμεσά τους και 5 στελέχη από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,δύο ρωσικά μαχητικά Su-24 και ένα συριακό μαχητικό Su-22 χτύπησαν το κομβόι, ενώ βρισκόταν 12 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Azaz, βόρεια του Χαλεπιού. 

Το κομβόι έχει εντοπιστεί από χτες το βράδυ μέσω δορυφορικών φωτογραφιών της ρωσικής Αεροπορίας να περνά τα σύνορα Τουρκίας-Συρία από την περιοχή της τουρκικής επαρχίας Χατάι, με κατεύθυνση την Azaz.

Το βίντεο μιλά από μόνο του...


voicenews.gr 


Κατάθεση-ΣΟΚ της αστυνομικού Αγγελικής Λεγάτου: «Ο Παύλος Φύσσας ήταν ο πιο νευρικός και επιθετικός απ' όλους! Ήταν αδύνατο να τον κάνω καλά»



«Τα ΜΜΕ έχουν πει πολλά ψέματα για το συμβάν» κατέθεσε η μάρτυρας

Χαρακτήρισε «διαπληκτισμό» το επεισόδιο και δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι

Έντονο pressing από την έδρα για το αν έκαναν το καθήκον τους οι συνάδελφοί της


Η αστυνομικός Αγγελική Λεγάτου («η Αγγελική με τα όμορφα μάτια» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση. Η εικόνα για το συμβάν που παρουσίασε ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που προβάλουν τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομικό οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είχαν γίνει ένα κουβάρι. Πιο επιθετικός και ερειστικός απ’ όλους ήταν ο Παύλος Φύσσας! Ήταν αδύνατο να τον ελέγξει και χρειάστηκε την συνδρομή συναδέλφων της. 

«Τα ΜΜΕ έχουν πει πολλά ψέματα για το συμβάν» δήλωσε η Αγγελική Λεγάτου. Επίσης αποκάλυψε πως μετά το περιστατικό συγκεντρώθηκε κόσμος στο σημείο, που δεν ήταν φιλικός προς την αστυνομία.

Η έδρα άσκησε ιδιαίτερη πίεση στη μάρτυρα και οι ερωτήσεις ήταν καταιγιστικές. Ιδιαιτέρως τονίστηκε η χαλαρή στάση των αστυνομικών. «Δεν μπορούσατε να πυροβολήσετε στον αέρα;» ρώτησε η πρόεδρος.

Η έδρα επέμεινε και τόνισε με τις ερωτήσεις της ότι η ομάδα ΔΙΑΣ θα μπορούσε να είχε δώσει τέλος στο επεισόδιο, ώστε αυτό να μην κατέληγε στον φόνο του Παύλου Φύσσα. Η αστυνομικός αρκέστηκε να πει πως οι συνάδελφοί της δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι.


ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

– Γιατί δεν πιάσατε πρώτα τον Ρουπακιά, τον πιο κοντινό σε εσάς και πιάσατε τον Φύσσα;

– Εγώ ήθελα να σταματήσω τον καβγά. Πίστευα ότι ο Φύσσας τον προκαλούσε, επειδή φώναζε και έβριζε τον Ρουπακιά. Ενώ τον Ρουπακιά δεν τον άκουσα να λέει κάτι.

– Για ποιο λόγο συλλάβατε μόνο τον Ρουπακιά και όχι κάποιον από τους υπόλοιπους. 

Δεν μπορούσαμε να συλλάβουμε και τα 40-50 άτομα, γιατί δεν τα είδαμε να διαπράττουν κάτι. 

Δεν είχε διαπραχθεί κάποια αξιόποινη πράξη. Να τους πιάναμε επειδή έτρεχαν; Εμείς το δράστη συλλάβαμε.


Εντολή Πούτιν για δημοσίευση των Σοβιετικών αρχείων για την Ελλάδα;



Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος εξέφρασε δια στόματος κ. Κουτσούμπα, την αντίθεση του ως προς την πολιτική που ακολουθεί η Ρωσία ενώ ανέφερε πως δεν πρόκειται για μια σοσιαλιστική χώρα που εκφράζει τα συμφέροντα του λαού.

Παρουσιάζουμε τα όσα είπε ο κος Κουτσούμπας στην Ευρωπαϊκή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων στις Βρυξέλλες: 

«Εμείς ως Κόμμα προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε με ταξικά κριτήρια και την εμπλοκή της Ρωσίας και άλλων χωρών, ακριβώς γιατί πλέον αυτές οι χώρες δεν είναι σοσιαλιστικές, δεν είναι σοσιαλιστικά κράτη, δεν εκφράζουν τα πραγματικά συμφέροντα της εργατικής τάξης, τα συμφέροντα των λαών τους, αλλά κυρίως εκφράζουν τα συμφέροντα των δικών τους ομίλων, των δικών τους μονοπωλιακών συμφερόντων, στον ανταγωνισμό τους με τα αμερικανικά, με τα ευρωπαϊκά μονοπώλια και πάει λέγοντας. 

Το τι υποστηρίζει η κάθε δύναμη εξαρτάται από το ποια τάξη βρίσκεται στην εξουσία. Στη Ρωσία βρίσκεται το μονοπωλιακό κεφάλαιο, η καπιταλιστική τάξη, οι ολιγάρχες, η ελίτ, όπως κάθε κόμμα θέλει να αναφέρεται στην άρχουσα τάξη. Αυτών τα συμφέροντα συνεπώς υπερασπίζει και το αστικό κράτος, το κράτος τους…».


Πιθανότατα να φοβάται την δημοσιοποίηση Σοβιετικών εγγράφων που αφορούν την Ελλάδα.

voicenews.gr