ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΙ …«ΠΟΙΕΙ» Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Οι αρχαίοι Έλληνες έδιναν ιδιαίτερο βάρος και σημασία στις λέξεις και δεν ήταν τυχαίοι οι όροι που χρησιμοποιούσαν στη γλώσσα τους. Έτσι και ο όρος «δημοκρατία» είχε ειδική και βαρύνουσα σημασία: Δήμος + κράτος, με άλλα λόγια η εξουσία του λαού. 

Βαριά και σκληρή λέξη το «κράτος» που αναδεικνύει το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η εξουσία πηγάζει από τους πολίτες, ασκείται από αυτούς και προασπίζει τα συμφέροντα όλων των πολιτών του συγκεκριμένου κράτους με μηχανισμούς προστασίας, που εξασφαλίζουν ισονομία και ισοπολιτεία. Η πρώτη μορφή δημοκρατίας ήταν η άμεση δημοκρατία όπου η εξουσία εδραζόταν στις συνελεύσεις με τη συμμετοχή όλων των πολιτών.

Στην Ελλάδα σήμερα έχουμε Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, διασφαλίζοντας όμως με ασφαλιστικές δικλείδες και τα δικαιώματα της μειοψηφίας. 

Το πολίτευμά μας θα πρέπει να συνίσταται στα εξής κριτήρια: 

1. Την Διάκριση και ανεξαρτησία των εξουσιών νομοθετικής, δικαστικής, εκτελεστικής και ΜΜΕ με μηχανισμούς προστασίας εφαρμογής τους 

2. Την εναρμόνιση των αποφάσεων της κεντρικής εξουσίας και της λαϊκής θέλησης, χωρίς όμως να γίνεται καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ασφάλεια του κράτους για τη συνέχιση επιβίωσής του 

3. Την Δικαιοσύνη η οποία θα πρέπει να είναι αντικειμενική και ταχεία στα πλαίσια της ισονομίας, ισοπολιτείας, και αξιοκρατίας, με μηχανισμούς ασφαλείας εφαρμογής της 

4. Την ελευθερία του επώνυμου λόγου και των ιδεών, χωρίς εξαιρέσεις και διώξεις 

5. Την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής των πολιτών αλλά και την καλλιέργεια του εθελοντισμού.

Η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου οφείλουν να προασπίζουν το πολίτευμα που ορίζεται από το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, υπέρ του πολιτών. Σε περιπτώσεις συνταγματικής εκτροπής λόγω κακής διακυβέρνησης και καταστρατήγησης των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών, έχει βαρύνουσα σημασία η πολιτική στάση όλων ανεξαρτήτως των πολιτικών σχηματισμών του κοινοβουλίου, πολλώ δε μάλλον της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δυστυχώς με τα τελευταία ιδίως γεγονότα της συνταγματικής εκτροπής, της κατάργησης πολλών κριτηρίων λειτουργίας της δημοκρατίας μας και της ουσιαστικής καταστρατήγησης των νόμων του κράτους είναι περισσότερο από επιτακτική η ανάγκη αντίδρασης των κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Βλέπουμε όμως με θλίψη την Αξιωματική αντιπολίτευση να …σφυρίζει αδιάφορα και να ποιεί… π..ταλάντωση επί καθέτου άξονος, δια της χειρός εξαναγκαζόμενη, συνεχώς αυξανομένης εντάσεως, εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου… 

Ο στόχος όμως μπορεί να μην είναι ορατός στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά είναι ορατός στους Ελληνες πολίτες, οι οποίοι θα δώσουν και την οφειλόμενη απάντηση σε όλες τις…πάπιες του συστήματος. 

Γιατί ο λαός δεν ξεχνά και η ιστορία δεν συγχωρεί και είναι αμείλικτη.

Γλώττης Άρχουσα
Αμαρυλλίς


Σε πανικό το σύστημα: Μετά την «Λάρα Κρόφτ» θυμήθηκαν το «παιδομάζωμα»



Με φαιδρότητες επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν από την κατάλυση του Πολιτεύματος - Η απάντηση του Λαού στην προπαγάνδα

Η σημερινή έκδοση της φυλλάδας του Μπόμπολα, περνάει την γελοιότητα σε νέα επίπεδα, αφού μετά την «Λάρα Κρόφτ» θυμήθηκαν το «παιδομάζωμα» και παρουσιάζουν φωτογραφίες παιδιών σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν είδαμε τους αρθρογράφους του Μπόμπολα να αγχώνονται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που παιδιά βρισκόντουσαν σε συγκεντρώσεις των εγκληματικών συμμοριών ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. 

Ούτε τους είδαμε να ανησυχούν όταν σε παιδιά γινόταν μάθημα προλεταριακού διεθνισμού που επέφερε στην πατρίδα μας χιλιάδες νεκρών ή όταν η ΝΔ επιστράτευε παιδιά για να κάνει τρομοκρατική διαφήμιση γύρω από το θέμα του ευρώ.


Ο λόγος βέβαια που όλοι αυτοί έχουν πέσει σε τέτοιο πανικό είναι ότι έχουν δεσμούς δημοσίων έργων και εκατομμυρίων ευρώ με το καθεστώς της κλεπτοκρατίας. 

Έχουν βουτήξει πολύ βαθιά το χέρι τους στην καρδάρα με το μέλι και δεν διανοούνται ότι μπορεί κάποιος να τους σταματήσει. Έτσι γίνονται ρεζίλι πάνω στον πανικό τους, να καταφέρουν να εξαπολύσουν μία «Χρυσαυγιάδα» ως απάντηση στις καταιγιστικές αποκαλύψεις. Βγάζουν ό,τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, τώρα που διαλύονται. Η φαιδρότητα των νέων «αποκαλύψεων» που ξεκινάνε από την «Λάρα Κρόφτ» και φτάνουν στις σημερινές αστειότητες, δείχνουν και το έωλο του κατηγορητηρίου, αφού όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό στοιχείο.

Το πρόβλημα για αυτούς είναι ότι ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει αντιληφθεί πλήρως την σκευωρία. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο Ευαγγελάτος ήταν ο πρώτος που αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη είδηση και έλαβε ποταμό σχολίων, μερικά από τα οποία σας παραθέτουμε.

Ρε ξεφτιλισμένε πουλημένε Ευαγγελατε, ο πατέρας μου δηλαδή που μου φόραγε μπλούζα της νέας δημοκρατίας και πηγαίναμε στις συγκεντρώσεις...έπαιρνε μέρος σε παιδομάζωμα; Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια μέρες που είναι...

Αδελφέ και γω έτρεχα με σημαιούλες και μπλουζάκια στους πασόκους, παιδάκι λεμέ...να τον μηνύσω τον πατέρα μου ρε Ευαγγελάτε; λέγε τώρα που γυρίζει ρε λαμόγιο...

Έχετε καταντήσει αηδία με εμμονή και μίσος προς τη ΧΑ, το "παιδομάζωμα" που λέτε είναι παρουσία γονέων και τα μπλουζάκια στα βρέφη, κάθε γονιός φοράει ότι θέλει στο παιδί του!

Τα πήρατε από το Μπόμπολα ; αλήτες ρουφιανοι δημοσιογράφοι.......

Προκειμένου να μην κερδίσει η ΧΑ από τη υπόθεση Μπαλτάκου και φυσικά να μην πληγεί η καλή μας κυβέρνηση ξεκινά νέος γύρος "συγκλονιστικών αποκαλύψεων για την ΧΑ" δηλ φωτογραφίες κάνα βιντεακι για πλύση εγκεφάλου του ψηφοφόρου!

Πιο γραφικοί και από το Ημεροβίγλι είστε εκεί στο newshit.Με αυτές τις εικόνες θα φάνε ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς 444646 φορές ισόβια;

Δηλαδή εμένα που ο πατέρας μου με έκανε από μικρό ΠΑΣΟΚ με στρατολόγησε; Ρε σεις τη είναι αυτά που γράφετε; Μα καλά για πόσο βλάκες μας έχετε περάσει; 

Και να προσθέσω και κάτι τελευταίο μάθετε τι εστί ''ΠΑΕΜ'' στο πέραμα και μετά σχολιάστε. Αυτοί όλοι οι συνδικαλιστές του κ…. κατέστρεψαν την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του περάματος (παλιός εργαζόμενος της ζώνης)

Είστε το λιγότερο γραφικοί εκεί στο newsit. έλεος ποια με την χρυσή αυγή. Μ αυτόν τον τρόπο θα της κάνετε τα τρία δυο.

Όσο και να προσπαθείτε λαμόγια δημοσιογράφοι το μόνο που καταφέρνετε είναι να ανεβάζετε συνεχεία τα ποσοστά της ΧΑ, συνεχίστε το πόλεμο που σας έχει βάλει να κάνετε το σάπιο σύστημα και η ΧΑ θα γίνει πρώτο κόμμα .

Ευαγγελάτε δες τα σχόλια παρακάτω...δεν βρέχει...σου φτύνουν το γελοίο σου άρθρο!

Ρε δεν πάνε καλά … τα πιστεύουν αυτά που γράφουν ; βρε Ουστ!

Δεν κοιτάτε το χαλί σας εκεί περά στο έθνος και στο mega που καταλύεται το πολίτευμα από την κυβέρνηση με τον τρόπο που κυβερνήσει τέσσερα χρονιά τώρα αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς που είναι χρυσαυγιτες πάνε τα παιδιά τους στη ΧΑ; 

Δηλαδή στα αλλά κόμματα που και εκεί πάνε από τους γονείς συνήθως τα παιδιά στην αντίστοιχη νεολαία γίνεται παιδομάζωμα ; 

Όταν τόσα χρονιά ήταν η ΚΝΕ πρώτη στα πανεπιστήμια, στα σχολειά, όταν καταργείτο η ιστορία και τα θρησκευτικά από τα σχολειά, δεν είδαμε κανένα να εξανίσταται γι αυτό.. Όταν αλλοιωνόταν η διδασκαλία της ιστορίας πάλι δεν είδαμε κανέναν να ενοχλείται γι αυτό... Όταν βλέπαμε τα πανεπιστήμια να γίνονται κουρελαρίες από τις διαδηλώσεις ,από την είσοδο σε αυτά ασχέτων ανθρώπων, από τις καταλήψεις και τις απεργίες πάλι η συνείδηση κανενός δεν διαταράχτηκε...Και το θέμα σας είναι η ΧΑ ;

Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει παπαγαλάκια !Βλέπετε τώρα ο ουρανός απόψε να είναι γαλανός και είναι η ώρα της καταιγίδας...Και η Χρυσή Αυγή είναι εδώ σαν τα πουλιά της καταιγίδας, να μας προειδοποιήσει να φυλαχθούμε από την καταιγίδα που μας φέρατε ! 

Αφήστε μας ήσυχους επιτέλους να εκλέξουμε ποιος θα μας κυβερνήσει και ποιος θα μας εκπροσωπεί, σας αρέσει δε σας αρέσει !

Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια! Χαχα αυτό να το φτιάξω και εγώ μπλούζα, λαμόγιαααααα!!!!! Εδώ έχουμε κατάλυση της Δημοκρατίας και ασχολούμαστε με στάμπες σε μπλουζάκια!!!

Ευαγγελάτε θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουλημένε. Εσείς είστε οι φασίστες που χειραγωγείτε την κοινή γνώμη με κάθε είδους βλακεία που άρχετε στην κουτρά σας. Σταματήστε την προπαγάνδα σας μπάσταρδοι.

Μια πληροφορία αν γίνεται: η μπλούζα με το: «τον νου σας ΛΑΜΟΓΙΑ» βγαίνει και σε μεγάλα νούμερα, για ενήλικες; Την θέλουν κάποια εκατομμύρια μη βολεμένων Ελλήνων για τις εκλογές σε ένα μήνα...(στις κάλπες θα δεις το μίσος που πότισε η κυβέρνηση). Αλήθεια έτσι από περιέργεια κανένα άρθρο για το πολυνομοσχέδιο που πέρασε προχθές θα γράψουμε ή δεν είναι σοβαρό θέμα βρε παιδί μου; 

Λίγη ώρα μετά ο Ευαγγελάτος διέταξε την διαγραφή των σχολίων.

Σχόλια στο Πρώτο Θέμα του «κομιστή»

dim7506/04/201410:50

Στο Δημοτικό έμαθα τέλεια το ένα το χελιδόνι παρά το πάτερ ημών.....


ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!!! ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! 


μικ06/04/201407:09

Ωχ τι έγινε; Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει κι άλλο και το σύστημα των ΜΜΕ αρχίζει πάλι τις επιθέσεις (όχι ότι τις σταμάτησε ποτέ, αλλά κατά περιόδους τις εντείνει) για να δείξουμε πόσο ''κακοί'' είναι.

Εγώ θυμάμαι ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ στις πλάτες μπαμπάδων Πρασινοφρουρών να φοράνε όλα τα αξεσουάρ μαντήλι ,καπέλο ,μπλούζα πρασινοφρουρού και κρατώντας σημαία να τρέχουν στις ιστορικές συγκεντρώσεις του Αντρέα. 

Επίσης θυμάμαι μετά στο σχολείο να τρέχουν το 30% το παιδιών από το 2ο και το 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο στην τοπική τότε ΟΝΝΕΔ Λιοσίων και Νεοφύτου Μεταξά γωνία για κατήχηση και τάξιμο θεσούλας στο δημόσιο (Για τα δικά μας παιδιά) μόλις βγουν στην εξουσία.

Γιωργος06/04/201407:55

Εγώ θυμάμαι τον Βορίδη στη δεκαετία του 80 να ιδρύει μαθητική φασιστική οργάνωση που μάζευε μαθητές από όλη την Ελλάδα...





Γιώργος Μπόμπολας,
ο μεγιστάνας της διαπλοκής



Η Ιστορία μας διδάσκει!
 Και τα λάθη μας και τα σωστά μας!
Tο παιδομάζωμα είναι μια ιστορική πραγματικότητα. Βεβαίως, μπορεί αυτή την πραγματικότητα, οι κομμουνιστές να την εξωραΐζουν, αλλά δεν παύει να αποτελεί πραγματικότητα.
Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:


“«Η αλήθεια 
για τα παιδιά της Ελλάδας»



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Η αποκάλυψη μιας πολιτικής σκευωρίας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Οι Αλήθειες του Τάκη Μπαλτάκου που διαψεύδει ο Τάκης Μπαλτάκος

Με εξαίρεση ελάχιστους έντιμους δημοσιογράφους η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν ασχολείται με την ουσία των λόγων του Μπαλτάκου και κατά πόσον αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά για το εάν θα έπρεπε να συνομιλεί ο φίλος και άμεσος συνεργάτης του Σαμαρά με έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Δεν ασχολούνται εάν αυτά που λέει αποκαλύπτουν μία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, που οδήγησε βουλευτές στην φυλακή χωρίς στοιχεία, αλλά με το εάν θα έπρεπε να γίνει η συνομιλία αυτή. Ας εξετάσουμε λοιπόν τα λόγια του Μπαλτάκου και τα γεγονότα:

Α) Στο βίντεο ο Μπαλτάκος λέει ότι ο Σαμαράς έγινε έξαλλος με την μη προφυλάκιση των Κασιδιάρη - Παναγιώταρου - Μίχου και πήρε έξαλλος τηλέφωνο τους Δένδια - Αθανασίου. Υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει αυτό; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Είναι η ίδια η δήλωση Σαμαρά στην συνέντευξη Πρετεντέρη, στην οποία ερωτώμενος εάν παρενέβη στην δικαιοσύνη απαντά ως εξής: «Θα μπορούσα να έχω πάρει τηλέφωνο και δεν το έκανα, τουλάχιστον στην αρχή...»! Δηλαδή μετά «την αρχή» πήρε τηλέφωνο, το ομολογεί ο ίδιος. Ο ίδιος ο Σαμαράς, λοιπόν, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα Μπαλτάκου στο βίντεο και την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει ότι πήρε τηλέφωνο.

Β) Ποιον πήρε τηλέφωνο και γιατί ο Σαμαράς; Ο Μπαλτάκος λέει τους Αθανασίου - Δένδια. Υπάρχει πραγματικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στην δικαιοσύνη; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Είναι η ίδια η ομολογία Αθανασίου στην Βουλή ότι πήρε τηλέφωνο, στην διάρκεια της ανακρίσεώς μου, στις 4 τα... ξημερώματα (!), την προϊσταμένη των ανακριτών, που με προφυλάκισαν. Πήρε είπε τηλέφωνο για να... ενημερωθεί!

Ιδού η δεύτερη απόδειξη ότι ο Μπαλτάκος στο βίντεο λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ, τις οποίες έσπευσε να διαψεύσει. Βιάστηκε, όμως, πολύ γιατί το παιχνίδι δεν τέλειωσε, μόλις άρχισε... Από το βίντεο Μπαλτάκου αποδεικνύεται ότι στήθηκε μία ολόκληρη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ για ψήφους. Όμως ο λαός λέει την σοφή παροιμία ότι «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα».

Ο λάκκος είναι έτοιμος: Είναι η 18η Μαΐου και η 25η Μαΐου, είναι οι εκλογές που έρχονται.

Όσο για τα «αδιάσειστα στοιχεία» της «εγκληματικής οργανώσεως» ακόμη περιμένει να τα ακούσει και να τα δει ο λαός. Ό,τι και να κάνουν η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος θα λάμψει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Bankingnews: H κοινωνία γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και θα την επιβραβεύσει στις ευρωεκλογές

Η Χρυσή Αυγή είναι 100% δημοκρατικό 
και όχι νεοναζιστικό κόμμα

Μεταφέρουμε αυτούσια την ανάλυση του έγκριτου δημοσιογράφου Πέτρου Λεωτσάκου για τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Bankingnews.gr.
Μια ρηξικέλευθη προσέγγιση - Η Χρυσή Αυγή είναι 100% δημοκρατικό και όχι νεοναζιστικό κόμμα - Η ηγεσία του να αποφυλακιστεί
Ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει το σύστημα έως τώρα την Χρυσή Αυγή είναι φαιδρός…
Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικό κόμμα και νόμιμα εκλεγμένο από 440 χιλιάδες ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είναι ούτε νεοναζιστές, ούτε απεργάζονται σχέδια κατά της Δημοκρατίας, ούτε στοχεύουν στην κατάλυση των θεσμών.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πατριωτικό - εθνικιστικό κόμμα που εμφορείται από ιδέες που η παραδοσιακή σχετικά αριστερίζουσα αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορεί να αποδεχθεί. Οι δημοκράτες αυτής της χώρας, λες και όσοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή δεν είναι δημοκράτες, ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μπράβοι, τραμπούκοι, υπόκοσμοι ήταν τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία διέβαλλαν την Χρυσή Αυγή. Προφανώς και ορισμένοι οπαδοί μπορεί όντως να έχουν τέτοια χαρακτηριστικά ή να είναι και χειρότεροι αλλά όχι το μεγαλύτερο μέρος της ηγεσίας.
Ο Μιχαλολιάκος που ηγείται της Χρυσής Αυγής δεν είναι εγκληματίας ούτε ηγείται εγκληματικής οργάνωσης είναι πατριώτης αγωνιστής, που έχει δώσει μεγάλες μάχες η οικογένεια του κατά της αποτροπής κομουνιστικοποίησης της Ελλάδος. Έδωσαν μεγάλο αγώνα κατά του ΕΑΜ Ελλάς που εκείνη την περίοδο του εμφυλίου πολέμου σχεδίαζε την μετεξέλιξη της Ελλάδος σε μια κομουνιστική χώρα, εγκληματώντας κατά της πατρίδας. Βέβαια στον εμφύλιο και αντάρτες και δεξιοί εγκλημάτησαν κατά της δημοκρατίας και της κοινωνίας και δεν μπορεί να δοθεί συγχωροχάρτι σε κανένα αλλά όπως ιστορικά αποδεικνύεται το αλλότριο σχέδιο των κομουνιστών έπρεπε πάσει θυσία να αντιμετωπιστεί. 
Η Ελλάδα δεν κομουνιστικοποιήθηκε η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και αυτό το οφείλει στους αγώνες της Δεξιάς παράταξης και στον εθνικό στρατό που πολέμησαν τους κομουνιστές όσο και αν είναι αποτρόπαιο έλληνας να φονεύει έλληνα για τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις.
Για τους κομουνιστές βέβαια, οι εχθροί της χώρας ήταν οι δεξιοί, τα τάγματα ασφαλείας, οι φασίστες. Παρ΄ ότι χύθηκε πολύ αίμα ελλήνων...άδικα....προκαλώντας δεξιά και αριστερά πόνο και μίσος η ιστορία αποδεικνύει ότι καλύτερα που δεν αλβανοποιήθηκε ή βουλγαροποιήθηκε η χώρα. Βέβαια θα μου πείτε με την χρεοκοπία της Ελλάδος καταλήξαμε να είμαστε λίγο καλύτερα από την Αλβανία και την Βουλγαρία. Τόσοι αγώνες Ελλήνων και δυστυχώς όπως αποδεικνύεται ιστορικά...αποτύχαμε όλοι.... Μπορεί οι ηττημένοι να έγραψαν την ιστορία στην Ελλάδα εξού και η αριστερίζουσα κουλτούρα αλλά η αλήθεια είναι ότι Δεξιά και Αριστερά απέτυχαν στον πατριωτικό τους ρόλο.
Όλα αυτά είναι μια ιστορία...ας περάσουμε στο σήμερα....
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το κόμμα που εκκολάπτει το αυγό του φιδιού που ορισμένοι τελείως αυθαίρετα υποστηρίζουν. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο επίκεντρο για δύο βασικούς λόγους 1) Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την δεξαμενή των δυσαρεστημένων της κεντροδεξιάς και για την ΝΔ κατέστη κόκκινο πανί. 2) Οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου…. ουσιαστικά δεν είναι αποκαλύψεις είναι οι ρεαλιστικές διαπιστώσεις. Η ΝΔ υπέπεσε στο στρατηγικό ατόπημα να χρησιμοποιήσει αντισυνταγματικά μέτρα, καταστρατηγώντας τους κανόνες της Δημοκρατίας και υποπίπτοντας σε ένα έγκλημα. Έδωσε το πράσινο φως στην δικαιοσύνη να ξεκινήσει με τον μανδύα της Δημοκρατίας μια ακραία πολιτική δίωξη κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.
Ακόμη και αν η Χρυσή Αυγή είχε υποπέσει σε πολλά λάθη και χρησιμοποιήσει πρακτικές που δεν συνάδουν στα χρηστά ήθη λειτουργίας των κομμάτων η κυβέρνηση με το να χρησιμοποιήσει την δικαιοσύνη για να μπορέσει να καταστρέψει  τον πολιτικό της αντίπαλο διέπραξε ένα ακραίο πολιτικό έγκλημα. Αν η Χρυσή Αυγή υπέπεσε σε σωρεία παραπτωμάτων, η πολιτική της κυβέρνησης είναι κακούργημα κατά της δημοκρατίας. Από πότε δυο ή τρεις διορισμένοι δικαστές μπορούν να διαμορφώνουν τις πολιτικές ισορροπίες στην Ελλάδα; Από πότε η δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην βούληση του ελληνικού λαού;
Οι βασικοί παράγοντες που στελεχώνουν την δικαιοσύνη αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών καταστρατήγησαν τον όρκο για απονομή δικαιοσύνης και πρέπει να αντικατασταθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα ως επικίνδυνοι για το πολίτευμα.
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται προφυλακισμένη και ο τρόπος με τον οποίο δόλια σχεδιάστηκε η εξόντωση της Χρυσής Αυγής στερεί στον Μιχαλολιάκο και σε κάθε προφυλακισμένο βουλευτή το δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας. Η Χρυσή Αυγή προφυλακίστηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε πριν γίνει το οποιοδήποτε δικαστήριο. Δυστυχώς αυτό αποτελεί προσβολή στην δημοκρατία σε μια χώρα που δημιούργησε την Δημοκρατία. Ξεπερνώντας τα φαιδρά επιχειρήματα περί οπλοστασίων στο Google, ενόχων, εγκληματικής οργάνωσης, η κοινωνία δεν πείστηκε και αυτό αποδεικνύεται από την δημοσκοπική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής.
Όμως όταν ο κάθε λογικός πολίτης βλέπει ένα σύστημα να κατηγορεί ένα πολιτικό κόμμα ως εγκληματική οργάνωση προφανώς και προβληματίζεται  μήπως τελικώς η Χρυσή Αυγή είναι όντως εγκληματική οργάνωση; Όταν όμως ο κάθε λογικός πολίτης αυτής της χώρας σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και ότι στήθηκε πολιτική σκευωρία εις βάρος της για να τις αποσπάσουν ψήφους τότε απλά σιχαίνεται το σύστημα που εγκληματεί κατά της δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση παρ΄ ότι 100% νόμιμα εκλεγμένη και ο Σαμαράς στηρίχθηκε όσο κανείς από το σύστημα με μεγάλες προσδοκίες και με παραγόμενο έργο έως τώρα στα οικονομικά, χρησιμοποίησαν ναζιστικές και σταλινικές μεθόδους για να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή. Η κυβέρνηση κατηγορεί για ναζιστές την Χρυσή Αυγή αλλά χρησιμοποίησε τις μεθόδους του ναζισμού για να την εξοντώσει. Επίσης δεν μπορεί να καταστεί κατανοητό πως ο ναζισμός είναι αποτρόπαιος και καταδικαστέος και δεν είναι και ο Στάλιν.
Στην Ελλάδα υπάρχει νόμιμο πολιτικό κόμμα το ΚΚΕ που υποστηρίζει ακόμη τον Στάλιν. Ο Στάλιν δεν είναι εγκληματίας πολέμου άρα και το ΚΚΕ πρέπει να του απαγορευτεί η παρουσία στην βουλή και οι βουλευτές να συλληφθούν και προφυλακιστούν με βάση την κυβερνητική λογική....προφανώς και αυτό δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί. Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε το Στάλιν, ούτε τον Ναζισμό....η δημοκρατία φοβάται όσους επικαλούμενοι το όνομα της διαπράττουν εγκλήματα είτε συνταγματικά είτε ποινικά.
Θα μας επιτρέψετε μια ρηξικέλευθη προσέγγιση. Η κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση κατά της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποιήθηκαν δόλια μέσα για να της φορτώσουν το…αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης άρα και η Χρυσή Αυγή για να αμυνθεί μπορεί να χρησιμοποιήσει μέσα στα όρια της νομιμότητας. Η κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής είναι παράπτωμα σταγόνα στον ωκεανό εμπρός στην κατάλυση της Δημοκρατίας που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση.
Ήδη ο διεθνής τύπος καταφέρεται κατά των πρακτικών της κυβέρνησης και η Moody’s ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης…..μετέφερε για την 1η Αυγούστου την αξιολόγηση της για την Ελλάδα αντί για την 4η Απριλίου του 2014. Η εξέλιξη - προειδοποίηση της Moody's δεν πρέπει να υποτιμηθεί.... Ήταν η πρώτη προειδοποίηση ότι η χώρα κινδυνεύει με πρόωρες εκλογές.
Κατά την άποψη μας αν η κυβέρνηση θέλει να διασώσει την τιμή της δημοκρατίας θα πρέπει με πρωτοβουλία της να δώσει το πράσινο φως για την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων του Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών για να δικαστούν με δίκαιο τρόπο.
Η Χρυσή Αυγή, ίσως πολλοί δεν το έχουν καταλάβει επικροτείται από την κοινωνία. Το γνωρίζετε ή το διαισθάνεστε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει υποχωρήσει από τα ποσοστά που έχει καταγράψει αλλά αντιθέτως ισχυροποιείται. Η ΝΔ υπέπεσε σε ένα στρατηγικό λάθος πέραν της συνταγματικής εκτροπής. Προσπάθησε να καταδικάσει, να συνθλίψει να αφανίσει την πατριωτική δεξιά την τίμια εθνική πατριωτική δεξιά, δηλαδή προσπάθησε να αφανίσει την ιστορία της που εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αβέρωφ, ο Μητσοτάκης. Ο Σαμαράς εκφυλίστηκε και από δεξιός είναι κάτι αόριστο, απροσδιόριστο, ασαφές, είναι ένα μείγμα που απομακρύνθηκε από την παραδοσιακή δεξιά. Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς η παραδοσιακή δεξιά έχει απομακρυνθεί από την ΝΔ.
Βλέποντας ο πατριώτης Δεξιός ότι η ΝΔ για την οποία αγωνίστηκε....να συνεργάζεται με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον το απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ και διαπιστώνει ότι παραγκωνίζεται σαν να είναι μιαρός, θα αντιδράσει και θα ψηφίσει την Χρυσή Αυγή που μπορεί να μην το εκφράζει απόλυτα αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κατανοήσει την στάση της ΝΔ που αποστρέφεται πλέον. Ο Σαμαράς έκοψε τους δεσμούς με τις ρίζες της ΝΔ και ο Μπαλτάκος σε αυτό το θέμα έχει 100% δίκιο. Ο Μπαλτάκος….έχεις όντως 1000000% δίκιο, στα μάτια του παραδοσιακού δεξιού ο Μπαλτάκος….επιδοκιμάζεται. Όταν ο παραδοσιακός Δεξιός βλέπει το ΠΑΣΟΚ που χρεοκόπησε την Ελλάδα να καθοδηγεί την ΝΔ και να την διατάσσει να απομακρύνει τους ακροδεξιούς θύλακες αισθάνεται ντροπή για το πώς κατάντησε η παλιά αστική δεξιά που είχε ενσωματώσει και την πατριωτική δεξιά.
Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα και θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι με εγκληματικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν θα εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή θα την ισχυροποιήσουν στην κοινωνία. Ήδη η κοινωνία έχει κατανοήσει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και θα την επιβραβεύσει στις ευρωεκλογές.