ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Διεθνείς τοκογλύφοι: Θέλουμε την λαθρομετανάστευση, για να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης !



Πολλές φορές έχουμε πει ως Χρυσή Αυγή πως οι πλουτοκράτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών,
ώστε να αντικαταστήσουν τον γηράσκων πληθυσμό της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης.

Τώρα, όμως, έρχεται η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, μιλώντας στο Reuters είπε: «Για να αλλάξουν οι δημογραφικές τάσεις, η αύξηση των γεννήσεων δεν αρκεί. Πρέπει να γίνει και με τη μετανάστευση. Εάν δεν γίνει αυτό, θα δυσκολέψουμε πολύ την ανάπτυξη και την ευημερία των μελλοντικών γενεών».

Κοινώς, επειδή μέσω του καπιταλισμού και της οικονομικής κρίσεως έχουν μειωθεί οι γεννήσεις Ελλήνων και οι διεθνείς πλουτοκράτες χάνουν εργατικό δυναμικό, θα έρθουν οι λαθρομετανάστες, που είναι και πιο φτηνό εργατικό δυναμικό, δεν γνωρίζουν και τι σόι κλέφτες είναι οι πολιτικοί του «μνημονιακού τόξου» και έτσι θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τους ψεύτες και τους απατεώνες. 

Η Ελλάδα δεν σηκώνει άλλους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ένας και μοναδικός είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της πατρίδας, ο ελληνικός λαός και την επόμενη εβδομάδα ήρθε η ώρα και στιγμή με την δύναμη της ψήφου του να επιβεβαιώσει την νόμιμη ιδιοκτησία του. Η Ελλάδα για τους Έλληνες πρώτα από όλα και πάνω από όλα ο ελληνικός λαός.

Η Χρυσή Αυγή σταθερή στις ιδέες της, στο πρόγραμμά της, χωρίς να έχει κάνει ούτε βήμα πίσω , στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και αγωνίζεται πραγματικά χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος και προσωπικό όφελος, χωρίς να υπολογίζει, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πια, σκευωρίες, διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Γιατί ούτε οι σφαίρες , ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ