ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αντώνης Σαμαράς : Ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού της χώρας!

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΑΜΑΡΑ!


Από σήμερα (και τυπικά) ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού της χώρας!

Ο πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός στις εκλογές της 29ης Απριλίου, αλλά ήταν και ο άνθρωπος που τις επέβαλε!

Ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την υπέυθυνη στάση που κράτησε απέναντι στην χώρα και τους πολίτες της όλο το τελευταίο διάστημα, ήταν ο άνθρωπος που με συνοπτικές διαδικασίες επέβαλε να γίνουν οι εκλογές στα τέλη Απριλίου, για να δοθεί λύση και να εκφραστεί ο ελληνικός λαός, όπως πολλές φορές έχει πει και ο ίδιος.

Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται πως οι χειρισμοί του, εκτός απο χειρουργικοί λειτουργούν στο τέλος πάντα και προς όφελος της κοινωνίας...

Και όπως λένε στη Συγγρού, ο αγώνας τώρα ξεκινάει για την αυτοδύναμη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά...

29 Απριλίου οι κάλπες

29 Απριλίου οι κάλπες

 
 
 
«Κλειδώνει» ως ημερομηνία των εκλογών η 29 Απριλίου, σύμφωνα με ανώτερες κυβερνητικές πηγές. Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση και αμέσως μετά - το ίδιο χρονικό διάστημα - θα προκηρυχθούν οι εκλογές.

Η κυβέρνηση, φέρεται να εξετάζει την τοποθέτηση προσώπων κοινής αποδοχής στα κρίσιμα υπουργεία για τη διεξαγωγή των εκλογών, πρωτίστως για το υπουργείο Επικρατείας, πολύ περισσότερο καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πολιτευτεί.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών, οι οποίες θα είναι - για ευνόητους λόγους - οι περισσότερο «τηλεοπτικές» εκλογές της μεταπολίτευσης .

Ο Σαμαράς θέτει θέμα υπηρεσιακών υπουργών

Το θέμα των υπηρεσιακών υπουργών έθεσε σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θέτει θέμα, πέραν της αλλαγής του κυβερνητικού εκπροσώπου, και για τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, ο κ. Παπαδήμος πάντως φέρεται να μην συζητά αλλαγή του κ. Τάσου Γιαννίτση.