ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΥΨΩΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ !!!

 Η 28η Οκτωβρίου έρχεται.
Ας θυμηθούμε όλοι να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες της χώρας που αγωνίστηκαν για μια ακόμη φορά για την ελευθερία της Πατρίδος μας.

Όλοι οι Έλληνες το 1940 πρόταξαν τα στήθη τους στον εχθρό και φώναξαν ΟΧΙ, υπερασπιζόμενοι με το αίμα τους την εθνική κυριαχία της χώρας μας.

Από το 1940 έως και το 1944 γράφτηκε μια ξεχωριστή εποποιία γιια τον ελληνισμό.

Δεν λιποψύχησαν και κράτησαν υψηλά το ηθικό παρά τις μετέπειτα φρικαλεότητες και βαρβαρότητες των Γερμανών -Ούνων προς τους Έλληνες.

Απέναντι λοιπόν σε αυτούς τους ήρωες που έδωσαν το αίμα τους και τη ζωή τους για να ζούμε ελεύθεροι, αποτίωντας φόρο τιμής, ας υψώσουμε την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού μας.

Ας διδαχθούμε από το παράδειγμα που έδωσαν οι πατριώτες του 1940-1944 και ας αντλήσουμε λίγο από το σθένος τους, διότι το χρειαζόμαστε.

 


Εντυπωσιακοί ελιγμοί

εν όψει 28ης. Βίντεο

Στις 28 Οκτωβρίου κοιτάξτε ψηλά! Πιλότοι των F-16 θα πραγματοποιήσουν εντυπωσιακούς ελιγμούς κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη....


Πάρτε μια «πρόγευση» από τις δοκιμαστικές πτήσεις.



Τι τραβάς και εσύ έρμε ΣΚΑΪ… θα σε σκάσουν…

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΩΞΕΙ...
 
Ποιόν να διώξει πρώτον; Τον Μπογδάνο; Αυτούς που κάνουν την «Συντέλεια»; Τον Φερέιρα; Τον Καμίνη; Ποιόν;

Αυτές οι μέρες για τον Αλαφούζο είναι το κάτι άλλο… Από γκάφα σε γκάφα όλοι όσοι τον περιτριγυρίζουν…




Την μία έχει τον Μπογδάνο ο οποίος ήθελε να το παίξει δημοσιογράφος-πιστολέρο και μέγας αντιφασίστας και αντ' αυτού κατάφερε να γίνει ρεντίκολο μέσα σε μισή ώρα και να τον κάνει ο Μιχαλολιάκος κουνελάκι πολυτελείας
 
…και το δράμα συνεχίστηκε…
 
σήμερα οι τύποι που κάνουν την εκπομπή «Συντέλεια»… είχαν την φαεινή ιδέα να κάνουν πλάκα στην Κανέλλη και να της εμφανιστούν ξαφνικά ως Χρυσαυγίτες που θέλουν να την δείρουν… που να το φανταζόντουσαν πως η κατά τ’ άλλα σκληρή κομμουνίστρια στην σκέψη και μόνο θα τα έπαιζε και θα κλαψούριζε για ώρες στο κανάλι!
 
Και δεν φτάνει αυτό αλλά η συντρόφισσα μετά για να τιμωρήσει τον Αλαφούζο για την πλάκα των υπαλλήλων του παραιτήθηκε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία… όλεθρος…
 


τι να σου κάνει ο άνθρωπος;
 
που να τους προλάβει όλους;…
 
τι να τον κάνει το Φερέιρα;
 
Αμ τον Καμίνη;
 
Που του καθυστερεί το γήπεδο… άστα Γιάννη…. έχει πάρει και η Καθημερινή την κάτω βόλτα… γυαλίζουν και τα πατώματα στο Φάληρο από το γλύψιμο… τι τραβάς και εσύ έρμε ΣΚΑΪ… θα σε σκάσουν…




Υ.Σ Εκείνος ο Μπογδάνος που στην εκπομπή του μας τα ζάλισε με την δημοκρατία και την δημοκρατία.... αν θέλει να μάθει τι σημαίνει δημοκρατία ας πάει στο αφεντικό του τον Αλαφούζο και να του πει πως την άλλη εβδομάδα θα κάνει απεργία... και εγώ μετά θα του πω που θα βρίσκεται αύριο!

 
 Ολόκληρη η συνέντευξη Μιχαλολιάκου στον ΣΚΑΙ...
 




 
 
 

ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟ 40%..."

ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΦΑΠΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!

Στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
 
Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τους ζήτησε να ....κουλάρουν!

Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Πολύδωρας είπε πως «άμα δεν το κουλάρετε θα τους πάτε στο 40%.
 
Το πολιτικό σύστημα σύρεται από τα media, τα media αυτοσχεδιάζουν με τη Βαϊμάρη και το κλίμα γίνεται εκρηκτικό» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Επιπλέον ο Βύρων εμφανίζεται ανήσυχος για την αυξανόμενη βία που ασκούν μέσα από την δράση του οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πιστεύει ότι αυτή η βία και η ένταση θα κορυφωθεί και μέσα στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μέτρα και του προϋπολογισμού...!

 

Αναμέτρηση Ρωσίας-Τουρκίας από Μαύρη Θάλασσα μέχρι Τατζικιστάν...!!


Μετά την Συρία όλα δείχνουν ότι ο Καύκασος θα είναι το νέο πεδίο σύγκρουσης μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας καθώς η Άγκυρα πλέον στηρίζει σχεδόν ανοικτά του ισλαμιστές της περιοχής και ειδικά τους Τσετσένους τρομοκράτες που δρουν στους ορεινούς όγκους επάνω από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Στις πρόσφατες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των ρωσικών δυνάμεων (την περασμένη Κυριακή σκότωσαν 49 ισλαμιστές σε κοινή επιχείρηση των Spetznaz και της GRU) βρέθηκε υλικό που είχαν προμηθευτεί από την Τουρκία, όπως υλικό δορυφορικών τηλεπικοινωνιών. 

Η αντίδραση της Ρωσίας στις κινήσεις της Τουρκίας ήταν η μεταφορά και ενίσχυση των Α/Α πυροβολαρχιών με επιπλέον συστήματα S-400 στον Καύκασο προκειμένου να προφυλάξουν τα νώτα τους σε περίπτωση ου η κατάσταση εκατραχυνθεί, αλλά δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί:

Ξεκίνησαν μείζονες ασκήσεις σε όλη την ευρύτερη περιοχή του μουσουλμανικού τόξου από την Μαύρη Θάλασσα μέχρι το Ταντζικιστάν αποσκοπώντας να ενισχύσουν την παρουσία τους στις μουσουλμανικές δημοκρατίες. 

Από τις 23 Οκτωβρίου π.χ. στην 201η Στρατιωτική Βάση βάση της Ρωσίας στο Ταντζικιστάν όπου εδρεύει η 201η μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας Dushanbe, ξεκίνησε μείζονες ασκήσεις με σενάριο καθαρά αντιανταρτικό: 

Περικύκλωση και καταστροφή ανταρτικών μονάδων στους ορεινούς όγκους της περιοχής. Από την άλλη πλευρά στην ναυτική βάση του ρωσικού Στόλου στην Mαύρη Θάλασσα σε "οπτική επαφή" με τις τουρκικές ακτές πραγματοποιήθηκε άσκηση άμυνας ναυτικής βάσης σε εχθρική επίθεση όπου έγινε χρήση αντιπλοϊκών βλημάτων από βάσεις στην ξηρά. 

Σύμφωνα με το σενάριο εχθρικά πλοία επιτίθενται στην ναυτική βάση και οι «φίλιες» δυνάμεις τα εξουδετερώνουν με αντιπλοϊκούς πυραύλους. 

Στο Ταντζικιστάν πάντως, στην 201η στρατιωτική βάση μόνο τυχαία δεν είναι η μονάδα που εδρεύει. 

Επανδρώνεται από μονάδες ελίτ του ρωσικού Στρατού με δύναμη 7000 χιλιάδων ανδρών: Συγκεκριμένα εδρεύει η 92η Ταξιαρχία στο Dushanbe, η 148η στο Kulob και η 191η στο (Kurgan-Tyube), καθώς επίσης υπάρχουν και η 1098 Σμηναρχία υποστήριξης στο Dushanbe με 7 ελικόπτερα και την 670 Μοίρα της αεροπορίας με 5 αεροσκάφη SU-25.Η βάση αυτή είναι η μεγαλύτερη ρωσική στρατιωτική βάση εκτός Ρωσίας και διαφυλάττει τα σύνορα του Τατζικιστάν με το Αφγανιστάν. 

Η βάση δημιουργήθηκε το 2005 και αποτελεί για την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Κρεμλίνου τον «φύλακα» των ρωσικών συμφερόντων στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας.

Είναι σαφές ότι η Ρωσία "οχυρώνει" την μουσουλμανική της περίμετρο καθώς βλέπει ότι το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί επιδέξια τον ισλαμισμό για την διείσδυση και την καταστροφή κρατών που έχουν στενές σχέσεις ή κοινά συμφέροντα με την Μόσχα. 

Και σε αυτό το παιχνίδι του ΝΑΤΟ η Τουρκία έχει κορυφαίο ρόλο, όντας όχι απλά το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος της συμμαχίας, αλλά κυρίως μια χώρα που φιλοδοξεί από μόνη της να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Ρωσίας σε μια περιοχή που ξεκινά από τα Βαλκάνια και φτάνει μέχρι το Αφγανιστάν. 

Ή έτσι νομίζει, η Άγκυρα...Βέβαια το κύριο μέτωπο αντιπαράθεσης που δεν αποκλείεται να δούμε μάχες μεταξύ τουρκικών και ρωσικών στρατευμάτων είναι αυτό της Συρίας... 

defencenet.gr