ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ 14.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΔΙΚΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…ε, ρε Δημοκρατία, να ζήσεις !





Τι πουτ@ν@ δημοκρατία είναι αυτή; Gay parade, κλέφτες, απατεώνες πολιτικοί, ανώμαλοι παιδόφιλοι και χασισοπότες, ένας αχταρμάς… 

Και τι δικαιοσύνη είναι αυτή που ζούμε; Όλοι οι κλέφτες και οι τρομοκράτες ελεύθεροι, και διώκονται ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες Εθνικιστές…!

Ποιος επίτρεψε και γιατί αφήσαμε και κατάντησε έτσι η πατρίδα μας; 


Αποφυλακίζεται και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, επί θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στους ανακριτές και την παραδοχή του ότι είχε εισπράξει μίζες ύψους περίπου 14 εκατ. ευρώ για να προωθήσει ή να μην μπλοκάρει την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Μάλιστα, με βούλευμα είχε αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του Αντώνη Κάντα με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 200.000.


Δείτε τώρα πως έχει η όλη η ιστορία για να μην έχετε κενά!

Πάμε λίγο πίσω…


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που βάζουν στην φυλακή βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του εν λόγω αποκόμματος. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά έκθεση ορκωτών λογιστών που αποκάλυπτε ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «έλειπαν» 114 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που πήρε η «πράσινη» εγκληματική οργάνωση από τον Ελληνικό Λαό. Ο εν λόγω φάκελος βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό σε συρτάρια γραφείων και δεν προχώραγε, με «άνωθεν» πολιτική εντολή.

Ιδού:


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013: MIA MEΡΑ ΜΕΤΑ, πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν πραξικοπηματικά, παράνομα και αντισυνταγματικά, χωρίς ίχνος στοιχείου, τον Αρχηγό και μερικούς Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Λίγες μέρες μετά άπαντες οι βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού, θα προφυλακιστούν στις φυλακές Κορυδαλλού, ή με ποινές όπως σε κατ’ οίκον περιορισμό ή απαγόρευση πολιτκού λόγου σε βουλευτές… 
....(ε, ρε Δημοκρατία, να ζήσεις!…) ...και μέχρι σήμερα βρίσκονται άλλοι προφυλακισμένοι και άλλοι εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη και αποφυλακισμένοι σε κατ΄οίκον περιορισμό, εξαντλημένοι οικονομικά, σερνόμενοι σε δίκες χωρίς κανένα νόημα και ενδιαφέρον, αφού καθε φορά οι δικηγόροι των Χρυσαυγιτών εκθέτουν το σαθρό κατηγορητηριο που είναι «κάτι είδα, κάποιος μου είπε κάτι μια μέρα» κλπ. και παρά το γεγονός ότι έχει αποκαλυφθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό η σχεδίαση της σκευωρίας από την κυβέρνηση και η εκτέλεσή της από επίορκους που λυμαίνονται τους θεσμούς της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα παοφυλακίζονται οι κλέφτες. Και ο Κάντας δεν είναι ο μεγαλύτερος τους…

Τι δεν κατάλαβες;


Οι κλέφτες πολιτικοί και όσοι τους στηρίζουν ή τους ανέχονται, αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους πολιτικάντηδες που λένε όλο λόγια, τα οποία δεν προτίθενται να πραγματοποιήσουν.




Φοβήθηκαν πως η Χρυσή Αυγή, όντας αδαμάντινη και κρυστάλλινη, ούτε μπορεί να εκβιαστεί, ούτε προτίθεται να συνδιαλαγεί με το καθεστώς των φαύλων και των ενόχων. Κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει τους κλέφτες φυλακή και ξεκίνησε την πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να προλάβει καταστάσεις.
 
Σήμερα αποφυλακίζεται ο Κάντας σε λίγο καιρό θα βγεί και ο Τζοχατζόπουλος, όπως πριν λίγο καιρό αποφυλακίστην δεκάδες τοκογλύφοι, καταχραστές του δημοσίου χρήματος, ή απατεώνες λαμόγια πολιτικοί, βιαστές, παιδεραστές.
 
Οι μόνοι που διώκονται κατά κόρον είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.
 
Αιδώς…

 Θοδωρής Τσέλας


Ο Σύριζα καταρρέει κάτω από το βάρος του Μνημονίου - Η Χρυσή Αυγή έρχεται!


Ευρισκόμενοι στην αναμονή για την επικύρωση της συμφωνίας, αυτό το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση και χωρίς να παίζουμε με τις λέξεις, είναι ότι η συμφωνία αυτή θα έχει τον χαρακτήρα ενός ακόμη Μνημονίου, πολύ πιο σκληρού σε περιεχόμενο. 

Ήδη, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

α) Η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί την λήψη κι άλλων επώδυνων μέτρων (ΦΠΑ, κατάργηση πρόωρων συντάξεων κλπ), τα οποία και θα δρομολογήσει.

β) Οι μεγάλες και βασικές υποσχέσεις (κατώτατος μισθός, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, 13η σύνταξη), με τις οποίες κατόρθωσε να κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστούν.

γ) Η Ελλάδα δένεται ακόμη περισσότερο στο άρμα των δανειστών, παραμένοντας όμηρος στις αδηφάγες ορέξεις τους.

Όλα αυτά, επομένως, συνιστούν ότι θα υπάρξει μια ακόμη πιο σκληρή συνέχεια στην μνημονιακή κατοχή της Χώρας, χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα κάποια προοπτική ουσιαστικής εξόδου από τον κύκλο της κρίσης, της λιτότητας και της εξάρτησης.

Απ΄ό,τι φαίνεται, η επιθυμία της κυβέρνησης είναι αυτά τα επώδυνα μέτρα να μην έρθουν στην Βουλή ως μια συνολική συμφωνία, προσπαθώντας να αποφύγει επί τους παρόντος τον κίνδυνο μιας εμφύλιας σύρραξης στον ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξηγηθεί η κυβερνητική προθυμία για εννεάμηνη παράταση του προγράμματος, χωρίς φυσικά να χρειάζεται να περάσει από την Βουλή.

Ήδη, όμως, η αντίστροφη μέτρηση για την αποκαθήλωση της δημοφιλίας και του κύρους της κυβέρνησης έχει αρχίσει. Σε ολοένα και περισσότερο αριθμό Ελλήνων σχηματίζεται η πεποίθηση ότι η νυν συγκυβέρνηση δρα ως συνεχιστής των Μνημονίων που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις από το 2010 και μετά. 

Την ίδια ώρα που οι προεκλογικές υποσχέσεις, εξαγγελίες και δεσμεύσεις θα αποδεικνύονται ξεκάθαρη προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των ψηφοφόρων, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προωθήσει και να νομοθετήσει όλες τις επώδυνες αποφάσεις, για τις οποίες έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους, με αποτέλεσμα η λαϊκή δυσαρέσκεια να διογκώνεται συνεχώς.


............Σε μια χώρα, όπου μετά το 1974 η κυριαρχία σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο της αριστεράς ήταν απόλυτη, ενώ στο «πεζοδρόμιο» συντριπτική υπήρξε η επιβολή της κόκκινης χολέρας, σε μια τέτοια χώρα, όπου οι ψοφοδεξιοί έκλεβαν και έτρωγαν και κοντά σε αυτούς έκαναν το ίδιο και οι ψευτοσοσιαλιστές, σε ένα προτεκτοράτο, στο οποίο έκαναν «κουμάντο» μαρξιστές και φιλελεύθεροι, άπαντες με δεξιές τσέπες, γεννήθηκε, ανδρώθηκε, απλώθηκε δυναμικά κάτι διαφορετικό: Η Χρυσή Αυγή

Αυτό δεν μου το συγχώρησαν και δεν θα μου το συγχωρήσουν ποτέ! Εφιάλτης πραγματικός γι’ αυτούς οι πορείες για πρώτη φορά με Εθνικιστές στις κεντρικές λεωφόρους των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης, πορείες της Χρυσής Αυγής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ανησύχησαν, φοβήθηκαν, μας μίσησαν, όμως μετά τις εκλογές του 2012 τους κατέβαλε πανικός και έτσι αποφάσισαν να μας «τελειώσουν»… 
Όμως, οι Ιδέες δεν «τελειώνουν» με διώξεις
 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΑΔΙΚΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΕΣ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ. 
Φυλακές Κορυδαλλού - Σεπτέμβριος 2014: 
"Αυτό που δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ είναι η αντίσταση σε ένα αντεθνικό καθεστώς"
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας

Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ



Η μεγαλύτερη ντροπή για έναν λαό είναι να βαστάει στην κρατική εξουσία ελλειμματικές ηγεσίες που δίδουν γη και ύδωρ απέναντι στα μορφώματα εκείνα που καθίστανται απειλητικά, ορμώμενα από γη που ανήκει στο ακυβέρνητο κράτος. Η Ελλάς οφείλει να εκτελέσει τάχιστα το ιερότερο χρέος της. Να διαφυλάξει τούς ελληνικούς πληθυσμούς που ζουν εγγύς των προσωρινών μας συνόρων και να κατοχυρώσει την εγγυητική παρουσία της σε εδάφη που ήταν και θα ξαναγίνουν οπωσδήποτε ελληνικά.

Ενδεικτική αλλά όχι μοναδική περίπτωση αποτελεί η παρουσία τού αλβανικού ψευδοκράτους που μάς υπαγορεύει να μην κάνουμε έρευνες για τον γεωφυσικό μας πλούτο σε Ιόνιο και Ήπειρο, ζητώντας μας τις προάλλες χάρτες των χερσαίων ερευνών. Ζητούν δηλαδή ελληνική γη τα ενεργούμενα τής Τουρκίας, όταν οι ίδιοι κρατούν σκλαβωμένη την Βόρειο Ήπειρό Μας, αφού οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες κρατούν ανενεργό το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που ορίζει σαφέστατα την αυτονομία τής Γης τού Πύρου. Αυτονομία που πρέπει να ακολουθηθεί από την ενσωμάτωση ολοκλήρου τής Ηπείρου στον ελληνικό εθνικό κορμό.

Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που διαθέτει γειτονία με τον εαυτό της σε ολόκληρη την συνοριογραμμή, καθιστάμενη αδύναμη να υπερασπιστεί τούς Έλληνες που ζουν στα γειτονικά κρατικά προγεφυρώματα τού σιωνιστικού νεοταξισμού υπό τις αγριότερες για την υποτίθεται πολιτισμένη Ευρώπη συνθήκες. Ακόμη και σήμερα τα αδέρφια μας διδάσκονται με δυσκολία την γλώσσα τους, ασκούν με περιοριστικό τρόπο τα ορθόδοξα λειτουργικά τους δικαιώματα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει καν αναγνωριστεί η διαπιστωμένη ιστορικά και ανθρωπολογικά ελληνικότητά τους, πράμα που συμβαίνει στα Σκόπια.

Πέρα από τα στημένα οικονομικά παιχνίδια για τον έλεγχο των εθνών, στην δική μας περίπτωση υφίσταται μια σκληρή γεωπολιτική σύγκρουση που προετοιμάζει το έδαφος για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Το πεδίο τής σύγκρουσης αυτής μάλιστα τυχαίνει να εστιάζεται στα γονιμότερα από πλούτη εδάφη μας που μάς τα διεκδικούν προσωρινοί «γείτονες», όταν προδότες και ψευτοσύμμαχοι θέλουν να πείσουν τον λαό μας ότι είναι τάχα φτωχός και μόνος απέναντι στα αρπακτικά τής οικουμένης.

Οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες μιλούν για τα δικαιώματα προσφύγων και λαθρομεταναστών, αλλά βγάζουν κυριολεκτικά τον σκασμό όταν βιάζονται τα δικαιώματα των αλύτρωτων Ελλήνων. Συνομιλούν με τούς εχθρούς μας, απαξιώνουν τα ελληνικά ολοκαυτώματα και αφήνουν την Τουρκία να στήνει θύλακες επιθετικότητας σε βάρος μας από την Ελεύθερη Θράκη Μας έως την Μείζονα Ήπειρο Χώρα Μας, την δήθεν Αλβανία δηλαδή, και τούς τουρκεμένους Τσάμηδες. Κατάσταση που επαληθεύει πλήρως την αντικειμενική θέση τού Εθνικισμού μας πως όταν εκλείψει η Τουρκία από την μέση, η Χερσόνησος τού Αίμου θα γίνει όπως πρέπει, ελληνική και ειρηνική.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το συναπάντημα ανάμεσα στην ιστορική αλήθεια, τα δίκαια τής Φυλής μας και την εθνική μας ασφάλεια. Είναι η μόνη λογική και η ασφαλέστερη οδός για να φτάσουμε στα φυσικά όρια τού Τρανού Ελληνισμού μας. Η ανάληψη των τυχών τής Πατρίδος μας είναι συνάρτηση τής πίστης στα πεπρωμένα μας, στην ολοκλήρωση τής εθνική μας ελευθερίας κατά τρόπο τέτοιο ώστε να κάνουμε την επερχόμενη πολεμική φλόγα να περάσει πάνω από τούς δυνατούς και να ανοίξει την δική μας επιστροφή στο πλευρό τής Ελλάδος που μάς προσμένει.

Ρωσία και Αμερική έχουν επιδοθεί στην προσπάθεια ελέγχου των γεωπολιτικών τους εταίρων. Οι Ρώσοι συναλλάσσονται με την Σερβία και οι Αμερικανοί με την Αλβανία. Ο δε αλβανικός παράγοντας δρα παράλληλα υποβλέποντας την Ελλάδα μας και δυναμιτίζοντας τα Σκόπια με σκόρπια πολεμικά επεισόδια.

Είναι ευχής έργο, Θεού θέλημα, ότι τα αγκάθια που έχουμε στα πλευρά μας χιμάνε το ένα στο άλλο. Είναι όμως επιπλέον ιερό χρέος και ισχυρή γεωπολιτική γέφυρα που πρέπει οπωσδήποτε να διαβούμε, ώστε να προστατέψουμε τούς πληθυσμούς μας και να γίνουμε αυτό που οφείλουμε στους νεκρούς και τούς αγέννητους. Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα.

Η εμπλοκή τής Τουρκίας πρέπει να τελειώσει στην γειτονιά μας με τον θάνατο τού κράτους – εγκληματία. Οι θύλακες που διατηρεί μέσα στην έως τώρα λεύτερη Ελλάδα πρέπει να εξουδετερωθούν. Είτε λαθραίοι είτε άμεσα σχετιζόμενοι με την Άγκυρα. Η συνθήκη τής Λοζάνης πρέπει να εφαρμοστεί στο ακέραιο σε ό,τι αφορά τούς συσχετισμούς παρουσίας Ελλήνων και Τούρκων αριθμητικά και εκατέρωθεν. Η δε εγγύηση των χριστιανικών προσκυνημάτων και των ελληνικών πληθυσμών που διαβιούν στην Ιωνία και τον Πόντο Μας είναι υπόθεση που ανήκει ολοκληρωτικά σ’ εμάς. Απαράγραπτος στόχος και νομοτέλεια είναι η επιστροφή μας στα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας πρέπει να αποδώσει την αυτονομία και την πλήρη ελληνική διοίκηση σε όλες τις δομές και σε όλη την έκταση τής Βορείου Ηπείρου Μας, με σκοπό την επέκταση τής Ελλάδος στην Γη τού Πύρου. Στα δε Σκόπια η αναγνώριση τής ελληνικότητας των Μακεδόνων και των Βλάχων είναι ζήτημα αλήθειας και εθνικού αυτοπροσδιορισμού, με σκοπό την ενσωμάτωση τού Μοναστηρίου, της Γευγελής και πάσης βορειομακεδονικής γης στην φυσική της κάτοχο, την Μητέρα Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για την Ανατολική Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία Μας.

Όσοι θέλουν την συμμαχία τής Ελλάδος, πρέπει να αποδεχτούν τον σεβασμό των δικαίων μας και την ισχυρή γεωπολιτική θέση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος. Και η μεγαλύτερη εγγύηση τής επικρατήσεως τού Τρανού Ελληνισμού είναι η Λαϊκή Εθνικιστική Εξουσία και ο Ελληνικός Στρατός στην κορυφή τής Φυλής μας.

Σπυρίδων Καραχάλιος