ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Εννέα μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένοντας τα... “στοιχεία”.......ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑ-ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Το έκαναν το 1977 με την Εθνική Παράταξη. Το έκαναν με την ΕΠΕΝ στις εκλογές του 1989-1990.Το κάνουν και τώρα.



Η πολιτική δίωξη της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτοί οι "κύριοι", οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες, χωρίς αιδώ έχουν προχωρήσει σε διώξεις όχι μόνο με βάση την συλλογική ευθύνη, αλλά και την οικογενειακή ευθύνη, πράγμα το οποίο δεν συνέβη ούτε επί των ημερών της 21ης Απριλίου! Είναι όμως τόσο μεγάλη η εμπάθεια του βουλιμικού για εξουσία Σαμαρά, ο οποίος πολιτικά καταρρέει, που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε.


Ομιλούν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ της μίζας, της ρεμούλας και της διαπλοκής για αδιάσειστα στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά αδιάσειστα στοιχεία εννέα ολόκληρους μήνες όπου ευρίσκομαι όντας βουλευτής και Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, στη φυλακή, δεν έχουν παρουσιαστεί. Όσο για την αριστερά των δικαιωμάτων, έχει αποδειχθεί ένας πολύ βολικός συνέταιρος της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου σε αυτήν την πρωτοφανή πολιτική δίωξη. Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου προφυλακίζονται ο.......

Από την πρώτη στιγμή της κατάθεσής μου στον ανακριτή Γεωργουλέα, δήλωσα ότι τα τηλέφωνά μου - κινητά και σταθερά - παρακολουθούνται κι ότι έχουν την δυνατότητα την τεχνολογική και το αιτούμαι από πλευράς νομικής να κάνουν άρση του απορρήτου. Δεν το έκαναν. Γιατί εάν το έκαναν αποδεικνυόταν η αθωότητά μας και αυτοί μας ήθελαν και μας θέλουν οπωσδήποτε ένοχους.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Αμέσως μετά την παράνομη σύλληψή μας, η οποία έγινε χωρίς την άρση της βουλευτικής μας ασυλίας, με τρόπο αντισυνταγματικό και δικολαβίστικο, μας οδήγησαν στην εισαγγελέα η οποία δήλωσε ενώπιον μάλιστα των συνηγόρων μας ότι υπάρχουν "προγενέστερες συνακροάσεις" οι οποίες αποδεικνύουν την ενοχή μας!!! Μόνο που οι συνακροάσεις αυτές δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην δικογραφία. Σε μία δικογραφία που έχουν γίνει εγκλήματα πολιτικά και ποινικά

Σχετικά με τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων μας, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού CRASH περιέχει άρθρο σύμφωνα με το οποίο εγένετο συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες άλλες ήταν νόμιμες και άλλες παράνομες! Είναι σαφές ότι αναφέρεται στις περίφημες συνακροάσεις για θέματα εθνικής ασφαλείας, για τις οποίες μας μίλησε η εισαγγελεύς και οι οποίες εξαφανίστηκαν εντελώς!

Εννέα μήνες ευρίσκομαι στη φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις για την ενοχή μου και ένα ολόκληρο σύστημα, ένα ολόκληρο καθεστώς αδιαφορώντας πλήρως για την λαϊκή θέληση, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το 10% των Ελλήνων, το οποίο ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρόσφατα, παρ' όλη τη λάσπη και την συκοφαντία, συνεχίζει την πολιτική μου ομηρία γεμάτο πανικό και τρόμο για την Αλήθεια!

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "ΕΝΙΚΟΣ", ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Δένδιας, σε σχετική ερώτηση κατηγορηματικά δήλωσε και υπάρχει και το σχετικό τηλεοπτικό υλικό ότι δεν βρέθηκε οπλοστάσιο στη Χρυσή Αυγή. Αμέσως μετά την δήλωση Δένδια ασκήθηκε πρόσθετη δίωξη για τα ελάχιστα κυνηγετικά όπλα και πιστόλια τα οποία ευρέθηκαν μετά από περισσότερες από εκατό έρευνες σε γραφεία και κατοικίες, πρόσθετη δίωξη ότι δήθεν αυτά τα όπλα, τα οποία κατείχαν όσοι τα κατείχαν για την προσωπική τους ασφάλεια ήταν για να προμηθεύσουν την περίφημη "εγκληματική οργάνωση"!

Δεν βρήκαν οπλοστάσια, δεν βρήκαν μαύρο χρήμα, δεν βρήκαν τίποτε, κόβουν και ράβουν σαν δήμιοι την δικογραφία και προσπαθούν να μας καταστήσουν ένοχους, ενώ γνωρίζουν από το υλικό που έχουν από τις παράνομες παρακολουθήσεις των τηλεφώνων μας ότι είμαστε ΑΘΩΟΙ!

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΕΣ 
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ;

Όταν συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την προφυλάκισή μου έπρεπε να βρουν τρόπο να παρατείνουν την φυλάκισή μου και με ένα τερατώδες σκεπτικό παρέτειναν αυτήν. Στο σκεπτικό τους, εκτός του ότι είχα τα δύο πιστόλια στο σπίτι μου, τα οποία επαναλαμβάνω είχα για προσωπική μου ασφάλεια, γιατί ήμουν στόχος τρομοκρατών και παράνομα ο Δένδιας μου είχε αφαιρέσει την αστυνομική προστασία, την οποία σύμφωνα με τον νόμο προβλέπεται να έχει ο επικεφαλής κάθε κοινοβουλευτικού κόμματος, εκτός αυτού, παραθέτουν κάποιες τηλεφωνικές επαφές μου τις οποίες δήθεν έκανα από τα γραφεία της οδού Μεσογείων. Από τα οποία γραφεία της οδού Μεσογείων όμως, όχι απλά ήμουν απών εκείνο το χρονικό διάστημα, αλλά ήταν παρών προκειμένου να κάνει έρευνα με αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής ο εισαγγελέας κ. Νομικός. Το ότι ήμουν στόχος τρομοκρατών απεδείχθη με τρόπο δραματικό με την στυγερή δολοφονία μόλις ένα μήνα μετά των Εθνομαρτύρων Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τρόπο παράνομο και απροκάλυπτα κυνικό, οι αρχές διαρρέουν στοιχεία στα κανάλια των νταβατζήδων και τις φυλλάδες τους, στα ΜΜΕ του καθεστώτος των διεφθαρμένων, τα οποία μας έχουν καταδικάσει πριν καν γίνει η δίκη! Και τι δεν έχουν πει όλους αυτούς τους μήνες… Τίποτε δεν έχει αποδειχθεί. Ψέματα ατέλειωτα για οπλοστάσια, σκοτεινούς εφοπλιστές χρηματοδότες, δολοφονίες κλπ. Τίποτε δεν έχει αποδειχθεί για όλα αυτά όμως έχουν δημιουργήσει το κλίμα, εκτελώντας ένα συμβόλαιο πολιτικού θανάτου, ένα κλίμα απόλυτης ενοχής μας! Αλήθεια, χρειάζονται δίκες όταν έχουν προηγηθεί η τηλεδίκες;
Ακόμη περιμένω τα στοιχεία τα οποία δεν θα έλθουν ποτέ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Για την φυλάκισή μας και την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής στήθηκε μια πολιτική σκευωρία από ένα καθεστώς που καταρρέει.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ 
ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Μέσα από το κελί της φυλακής μου εκφράζοντας όλους όσους με υπερηφάνεια και τιμή διώκονται για τις Ιδέες τους, δηλώνω ότι θα πολεμήσουμε το σάπιο καθεστώς τους μέχρι την ύστατη στιγμή που θα κτυπά η Ελληνική καρδιά μας.

Ανάμεσα σε προσκυνημένους, σε βολεμένους κάθε είδους, είτε αυτοί είναι τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα golden boys της εξουσίας τους, είτε σε φοβισμένους μικροαστούς οι οποίοι αρκούνται στα ψίχουλα της εξουσίας τους, ανάμεσα σε όλους αυτούς, ανάμεσα σε ερείπια ψυχών υπάρχουν κάποιοι που παραμένουν όρθιοι και κατάμουτρα τους λένε: ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΤΥΡΑΝΝΟΙ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ… ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ-ΜΑΙΜΟΥ 
ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Άρχισαν να… εκδηλώνονται οι πρώτοι συνομιλητές του Μπαλτάκου, για το κόμμα-μαϊμού που ετοιμάζει η πιάτσα Συγγρού για ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή.

Έτσι, μιλώντας στον Βήμα fm, ο αποχωρήσας από το συνονθύλευμα του προέδρου Πάνου και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Γ. Νταβρής, είπε ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι έτοιμοι να ιδρύσουν νέο κόμμα και περιμένουν πλέον μόνο την κατάλληλη στιγμή για τις ανακοινώσεις.

Εμφανίστηκε μάλιστα πολύ… φουριόζος, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Καρόλου, προκειμένου να πάει άμεσα η χώρα στις εκλογές.

Πιο σαφής, ήταν ο επίσης αποχωρήσας από το κόμμα των… Καμμένων, Β. Καπερνάρος, ο οποίος μιλώντας στην RealNews είπε ότι «Η χώρα έχει ανάγκη από ένα Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα. Ένα δεξιό κόμμα –έτσι όπως το αντιλαμβάνεται η παραδοσιακή δεξιά παράταξη- που θα επωμιστεί τη βαριά ευθύνη…».

Μάλιστα, η εφημερίδα τονίζει ότι όλα αυτά τα λέει ο Καπερνάρος μετά από συνάντηση που είχε με τον Τάκη Μπαλτάκο, στην οποία φάνηκε να υπάρχουν δυνατότητες σύμπλευσης.

Μόνο που ο Μπαλτάκος έχει από νωρίς ξεκαθαρίσει, ότι το «δεξιό» κόμμα-μαϊμού θα γίνει μόνο και μόνο για να συγκεντρώσει τους «διάσπαρτους δεξιούς ψηφοφόρους» και όσους μπορεί από την Χρυσή Αυγή και μετά –όμορφα κι ωραία- να συνεργαστεί με τη νουδούλα. 

Σε κάθε περίπτωση, προβλέπω ότι οι… μαϊμουδιάρηδες θα φάνε τα μούτρα τους! Γιατί –όπως πάντα- λογαριάζουν χωρίς τον… ξενοδόχο ελληνικό λαό!

Απόσπασμα της ιστορικής ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή την Τετάρτη 4 Ιουνίου

................Υπάρχει, όμως, το βίντεο Μπαλτάκου. Γιατί δεν το συζητάτε; Λέγατε ότι θα το συζητήσετε μετά το Πάσχα. Σήμερα κλείνετε την Βουλή. Θα το συζητήσετε τον Σεπτέμβριο; Τι φοβάστε; Γιατί δεν ανοίγετε το θέμα; Εγώ γνωρίζω προσωπικά ότι αυτά που είπε ο Μπαλτάκος στον Συναγωνιστή μου Κασιδιάρη είναι αληθινά, γιατί μου τα είχε πει και εμένα διά ζώσης.

Τον Μπαλτάκο δεν τον ξέρει κανείς σας νωρίτερα απ’ ό,τι τον ξέρω εγώ. Εγώ γνώρισα τον Μπαλτάκο ως μαθητής σε εθνικιστικούς αγώνες το 1973 -το 1973!- στο γραφείο της ΕΟΚΑ Β΄ που αντιπροσώπευε τον Στρατηγό Γρίβα Διγενή και μετά το Εθνικιστικό Κίνημα. Άλλωστε, τα γεγονότα που σας έχουν αναλυθεί αποδεικνύουν, χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το ότι όποτε ήθελε να μου πει κάτι ο Τάκης Μπαλτάκος, για λόγους ασφαλείας, μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι γιατί φοβόταν κοριούς και κάμερες. Αυτό για να δούμε ποιανού τελικά είναι αυτό το βίντεο.

Όμως, δεν είναι μόνο ο Μπαλτάκος. Μέσα στα δύο κινητά τηλέφωνα που μου κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική, όπου έχετε βγάλει του κόσμου τις λεπτομέρειες, υπήρχε ένα όνομα και κάποιες κλήσεις. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης! Ήταν και αυτός σε επαφές, καθώς και δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας σε μυστικές επαφές εκτός των γραφείων της Βουλής. 

Ήθελαν να μας προσεταιριστούν όπως έκαναν, και μην μου πείτε ότι είναι πρωτόγνωρο, το έχουν κάνει πολλές φορές, το έκαναν το 1977 με την Εθνική Παράταξη.

Το έκαναν με την ΕΠΕΝ στις εκλογές του 1989-1990, όταν υπόσχοντο την αποφυλάκιση Παπαδοπούλου. Το έκαναν διαλύοντας τον Καρατζαφέρη.

 
Το κάνουν και τώρα.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

4/6/2014




"Η σάρκα είναι η στάχτη, η ψυχή είναι η φλόγα" Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885- Κρατώντας τη Φλόγα της Πίστης άσβεστη.


Απευθύνομαι σε εσένα που γεννήθηκες ελεύθερος και είσαι αποφασισμένος να διατηρήσεις αυτό το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας μέχρι το τέλος

Σε εσένα, με το αδούλωτο πνεύμα και την φλογερή καρδιά. 

Σε εσένα που βιώνεις, πολύ καιρό τώρα, ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών. 

Σε εσένα που βρίσκεσαι στην δίνη ενός ανίερου πολέμου, μα που συνεχίζεις να μάχεσαι για τα ιδανικά και τις αξίες σου. 

Σε εσένα που δεν διαπραγματεύεσαι τα όσα σου ανήκουν και αγωνίζεσαι σκληρά, κάθε στιγμή, για την επικράτηση του δίκαιου και του ηθικού.

Ο αγώνας μας κοινός και δύσκολος. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες κακουχίες. Ένα σύστημα αμαρτωλό και διεφθαρμένο, με όλη την έπαρση και την ψεύτικη αίσθηση παντοδυναμίας που διαθέτει, τόλμησε να αγγίξει τους Συναγωνιστές και τα Αδέλφια μας, την Οικογένεια μας. Δρώντας παρανόμως, έχει μετατρέψει δεκάδες αγαπημένα μας πρόσωπα σε πολιτικούς ομήρους, για να εξυπηρετεί τα βρώμικα, πολιτικά του παιχνίδια. Πρόκειται για την ίδια εγκληματική συμμορία που απεργάζεται καθημερινά πλείστες, διεστραμμένες μεθοδεύσεις, για να γεμίσει την καρδιά και την ψυχή μας με φόβο και ανασφάλεια.

Μα σύγκρινε για μια στιγμή τον εαυτό σου, με αυτά τα δειλά και δυστυχισμένα ανθρωπάκια που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη. Βλέπεις την κενότητα και την ασημαντότητα τους τώρα; Νιώθεις τον φόβο και τον πανικό τους; Αυτή είναι η αρχή του τέλους τους, μα και η ώρα η δική σου. Η μεγάλη στιγμή που καρτερούσες υπομονετικά να έρθει. Όσο και αν προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι παντοδύναμοι και εσύ μπροστά τους μηδαμινός και ανήμπορος, αυτή είναι και θα παραμείνει μονάχα μια βαθιά, μα απατηλή επιθυμία.

Πόνεσες και μάτωσες, γιατί δεν παραχώρησες ποτέ γη και ύδωρ. Ξέρεις ότι το μονοπάτι που διάλεξες είναι πολύ ανηφορικό, μα συνεχίζει να παλεύεις ακούραστος. Να αισθάνεσαι τυχερός και ευλογημένος για τη θέση που σου επιφύλασσε η μοίρα σε αυτό τον κόσμο. Ανήκεις και εσύ σε εκείνους τους λίγους, μα συνάμα και εκλεχτούς, που μπορούν να γράφουν χρυσές σελίδες δόξης στο βιβλίο της Ιστορίας. Στους λίγους ρομαντικούς, που τώρα που τα πάντα γύρω μας είναι ερείπια και συντρίμμια, αυτοί παραμένουν όρθιοι και πιστοί, χαμογελώντας ακόμα με περίσσιο θάρρος, όταν οι άλλοι σκύβουν μοιρολατρικά το κεφάλι.

Να είσαι βέβαιος πως ότι χρειάζεσαι, το έχεις. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ακλόνητη Πίστη στην Ιερή μας Ιδέα. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη σου, η μέγιστη κληρονομία σου, μα ταυτόχρονα και η επιταγή της προγονικής μας ψυχής, που ένα κομμάτι της ξαναζεί μέσα από εσένα. Στην μαύρη αυτή εποχή που ζούμε, λίγοι έχουν αυτή την ανυπέρβλητη τιμή και υπερηφάνεια. Γι’ αυτό, λοιπόν, συνέχισε να πράττεις ως οφείλεις.

Ανασύνταξε και πάλι τις δυνάμεις σου. Προετοιμάσου για την επόμενη μεγάλη μάχη και λάβε τη θέση σου στις γραμμές της φάλαγγας. Ανανέωσε τον απαράβατο Όρκο σου και περιφρούρησε τον τομέα σου σαν να εξαρτώνται τα πάντα από εσένα. Χαμογέλα ξανά στα εμπόδια που έρχονται και προχώρα μπροστά, όπως έχεις μάθει να πράττεις μια ζωή. Με όλο το θράσος και το θάρρος που πηγάζει από την νιότη σου, κράτα την φλόγα της Πίστης σου ζωντανή. Μετάτρεψε την σε πυρκαγιά και διέδωσε παντού τις αιώνιες αλήθειες. Παρέσυρε καθετί άδικο, άνομο και ανίερο. Μη σταματάς. Είσαι το μέλλον του κόσμου. Εσύ φέρεις την ελπίδα, εσύ και την αναγέννηση. Γίνε το πρότυπο για τις μελλούμενες γενεές, δικαιώνοντας τις προηγούμενες. 

… Και τώρα νιώσε την πραγματική ευτυχία, γιατί μπορείς. Γιατί μόνο εσύ, που αναγνωρίζεις την υπέρτατη αξία του Αγώνα και έχεις δώσει πραγματικό νόημα στην ύπαρξη σου, το δικαιούσαι.

Αυτή η αιματοβαμμένη γη είναι δική σου. Δική σου, λοιπόν, πρέπει να είναι και η νίκη. Όταν οι άλλοι συμβιβάζονται με την υποταγή και τρέπονται σε φυγή, εσύ έχεις το μοναδικό χάρισμα να αναγεννιέσαι από τις στάχτες σου. Όταν οι άλλοι κάνουν δηλώσεις μετανοίας, εσύ παραμένεις αμετανόητος. Όταν ρίχνουν τους τόνους, εσύ τους ανεβάζεις. Όταν σου λένε να σταματήσεις, όχι μόνο συνεχίζεις, αλλά προχωράς μπροστά σαρώνοντας τα πάντα. Απέναντι σε ένα σύστημα που καταρρέει, στέκεσαι εσύ αγέρωχος, σπάζοντας την αρρωστημένη μονοτονία τους.

Λοιπόν, ναι. Είναι αλήθεια. Εντέλει διαφέρουμε, γιατί είμαστε αποφασισμένοι. Ή θα νικήσουμε ή θα καταστραφούμε. Και για όσους αναρωτιούνται από που μπορεί να πηγάζει αυτού του είδους η ικανοποίηση, όταν η έκβαση είναι ακόμα αβέβαιη, τους λέμε ότι η επιλογή που κάναμε στη ζωή μας είναι από μόνη της υπεραρκετή, για να μας εξασφαλίσει την ουσιαστικότερη μορφή ευτυχίας και υπερηφάνειας.


ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; ΗΡΘΕ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ…



ΕΡΧΕΤΑΙ το μεγάλο μακελειό με τους πλειστηριασμούς στα ακίνητα. Η Τρόικα απαιτεί να βγαίνουν τα σπίτια όσων χρωστούν στο Δημόσιο μπιρ παρά. Ενα σπίτι με αντικειμενική 150.000 ευρώ, να βγαίνει με τιμή εκκίνησης τα 50.000 ευρώ-σκοτωμένο δηλαδή.

Ενω τα σπίτια με αντικειμενική αξία τις 50.000 ευρώ θα βγαίνουν στην τιμή ενός πακέτου καρέλια σέρτικα. Μιλάμε για πραγματικό ολοκαύτωμα σε ένα κράτος που κάθεται πάνω στην πυρηνική βόμβα 110 δις κόκκινων δανείων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Στο μεταξύ η εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έχει μειώσει κατά 20% τα έξοδα στις αγορές τροφίμων πρώτης ανάγκης!

Αντιλαμβάνεστε πόλυ δύσκολα θα πληρώσει κάποιος ακόμη και 30 ευρώ το μήνα για το ρυθμισμένο κόκκινο δάνειο.

Αυτή είναι μία από τις πυρηνικές βόμβες που οι Σαμαράς-Βενιζέλος θέλουν τα μεταφέρουν- το γρηγορότερο- στο ασκέρι του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να γίνει Κούγκι.

Και φυσικά δεν είναι η μόνη. Οι προσφυγές των επαγγελματικών ομάδων στη Δικαιοσύνη και η δικαίωσή τους-όπως συνέβη με τους ένστολους και τους δικαστές-θα στείλει τον Παναή Σκουρλέτη και τον Νίκο Παππά να παίζουν κιθάρα στο σταθμό του Μονάχου για να μαζέψουν κάνα ευρουλάκι ώστε να μπορέσουν να κάνουν κοινωνική πολιτική… 

(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .........
ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ)…