ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Δεν κρύβουν την χαρά τους οι ΗΠΑ για τον πιστό τους υπηρέτη, Τσίπρα


Κάποτε ήταν ο Σημίτης αυτός ο οποίος έδειχνε την εξάρτηση της εγχώριας συστημικής πολιτικής σκηνής από τις ΗΠΑ, με την περιβόητη δήλωση “Ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ” λίγο μετά την εθνική τραγωδία-προδοσία των Ιμίων. Σήμερα είναι η σειρά του Τσίπρα να δείξει εκ νέου αυτή την εξάρτηση, από μια άλλη οπτική γωνία όμως.

Αυτή την φορά είναι οι ΗΠΑ εκείνες οι οποίες επαινούν τον Τσίπρα, επειδή είναι απόλυτα υπάκουος απέναντί τους και αποτελεί πειθήνιο όργανο της εξωτερικής αμερικανικής πολιτικής. 

Έτσι, λοιπόν, επαίνους για τον Αλέξη Τσίπρα και την «στροφή» υπέρ των μεταρρυθμίσεων που έχει κάνει επιφύλαξαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αμερικανοί αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ, ο οποίος μετέφερε τους επαίνους του Ομπάμα για τον Τσίπρα, επειδή εφάρμοσε πολιτικές που δεν ήταν δημοφιλείς στον Λαό, αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού. 

Μιλώντας σε ελληνοαμερικανούς κυπριακής καταγωγής, οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο Τσίπρας απομάκρυνε τους ακραίους από την κυβέρνησή του, και τώρα -όπως τονίστηκε- η Ελλάδα έχει μία ισχυρή, οριακή αλλά πειθαρχημένη πλειοψηφία, η οποία είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων και της Ευρώπης.

Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει το πάλαι ποτέ σύνθημα “φονιάδες των λαών αμερικάνοι” σε “ό,τι πεις αφεντικό!”. 

Οι αμερικάνοι έχουν βρει έναν πολύ χρήσιμο υπηρέτη στο πρόσωπο του Τσίπρα, ο οποίος θα προωθεί τα συμφέροντά τους στην περιοχή, και γι' αυτό έχουν κάθε λόγο να τον στηρίξουν μέχρι να τον “ξεζουμίσουν” τελείως και να χρησιμοποιήσουν τον επόμενο επιλαχόντα από το εγχώριο υπηρετικό τους προσωπικό, πιθανότατα τον Μητσοτάκη.

Έτσι κι αλλιώς, με μια φρασεολογικά (και όχι μόνο) αντίθετη κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο, θα επιβληθούν πολύ πιο εύκολα στην Ελλάδα όχι μόνο οι εξυπηρετήσεις των σχεδίων των ΗΠΑ, αλλά και σε γενικότερο βαθμό η παγκοσμιοποίηση, ο εθνομηδενισμός και ο κοσμοπολιτισμός ως κλασικά δείγματα του “american way of life”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»;

newego_LARGE_t_1101_54334185_type13145


Μετά τους ευρωπαϊκούς επαίνους προς την –στημένη στα τέσσερα!- συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, για την πρωτοφανή στα χρονικά αντιλαϊκή πολιτική της (έχει ξεπεράσει και την αντιλαϊκή μανία των προκατόχων της, Σαμαροβενιζέλων…) ήρθαν και οι υπερατλαντικοί.

Για σημαντική πρόοδο στο ελληνικό ζήτημα, λοιπόν, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου καθώς όπως είπε «βλέπουμε αυθεντική δέσμευση από την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Μπαράκ Ομπάμα επαίνεσε τους ηγέτες της ΕΕ και της Ελλάδας για τη λήψη αποφάσεων που δεν ήταν δημοφιλείς πολιτικά αλλά ήταν κρίσιμες για την παγκόσμια οικονομία».

Κι όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, «αν και δεν πρόκειται για ένα πρόβλημα που θα λυθεί από τη μια στιγμή στην άλλη, οι εξελίξεις είναι προς την σωστή κατεύθυνση».

Γιατί άραγε ο Αμερικανός είπε πως η εφαρμογή του Μνημονίου στην Ελλάδα είναι «κρίσιμη για την παγκόσμια οικονομία»; 

Γι’ αυτό που λέμε από την αρχή αυτής της κρίσης: 

ότι αν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα έχουμε το φαινόμενο του ντόμινο (με κατάρρευση και των υπολοίπων «αδύναμων κρίκων» της Ευρωζώνης), από την οποία θα γίνει σμπαράλια η παγκόσμια οικονομία! Τέτοιο όπλο είχαν στα χέρια τους οι πρώην ( Jeffrey, Σαμαράς, Βενιζέλος) και οι νυν (Τσίπρας, Καμμένος) και δεν το αξιοποίησαν προς όφελος του λαού και της πατρίδας, γιατί είναι τυφλά όργανα των διεθνών εξουσιαστών- τοκογλύφων!


Η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που μπορεί να κάνει χρήση αυτού του φοβερού «όπλου», είναι βεβαίως η Χρυσή Αυγή, γιατί δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν… «κερατά»!


Αντίοχος



“Ελλάς-Ελλάς-Μακεδονία!”: Δυναμική πορεία Ελλήνων στην Μελβούρνη - Η ΕΡΤ είδε σημαίες της Χρυσής Αυγής...

Η καρδιά της Ελλάδος 
χτυπά στην μακρινή Αυστραλία.



Με αφορμή την φιλική νίκη της Εθνικής ποδοσφαίρου επί της Αυστραλίας οι Ομογενείς διατράνωσαν την αγάπη τους για την μητέρα Ελλάδα.

Βεβαίως, ο ρεπόρτερ της ανθελληνικής ΕΡΤ είδε επεισόδια, παρατράγουδα και... σημαίες της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:










Περισσότερα βίντεο
Βίντεο από μέσα της Αυστραλίας