ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


Ο χάρτης των εθνών εφέτος θα αλλάξει. Αυτό τουλάχιστον επιθυμεί η εταίρα σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων. Οι Σταυρωτήδες έχουν αποφασίσει να κηρύξουν την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση. Δεν θέλουν απείθαρχους λαούς και εστίες εθνικής αντίστασης. Κι έτσι θα προχωρήσουν μέσα από τις οικονομικές και στρατιωτικές κρίσεις στην κατάργηση συνόρων και την σύμπτυξη πληθυσμών υπό τα σκήπτρα παγκόσμιας τυραννίας και ψευτοθρησκείας.

Τα μνημόνια τής κατοχικής συμφοράς υποτίθεται πως έχουν απόλυτη σχέση με την διόρθωση των οικονομικών δυσμορφιών και χρεών. Τι σχέση έχουν οι λογιστικές μονάδες και οι τράπεζες με το εκπαιδευτικό σύστημα τής χώρας, με την θρησκευτική μας ταυτότητα, με την εθνοφυλετική μας φυσιογνωμία, με το λαθροπροσφυγικό και την κρατική μας υπόσταση; Φαινομενικά καμία, εκτός κι αν στον όρο μνημόνιο προσθέσει κάποιος τις λέξεις εξοντώσεως των Ελλήνων. Διότι αυτό ακριβώς αποδέχτηκαν ερήμην τού λαού μας οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και το εφαρμόζουν πλέον φανερά. Μνημόνια Εξοντώσεως των Ελλήνων.

Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες έχουν υπογράψει όπως λέγεται ένα υπερμνημόνιο το οποίο το εφαρμόζουν με την μέθοδο τού σαλαμιού, κομμάτι – κομμάτι, από το ένα μνημόνιο έως το επόμενο. Το συγκεκριμένο υπερμνημόνιο είχε μάλιστα δει το φως τής δημοσιότητας για λίγο, έως ότου κάποιοι φροντίσουν να το καταχωνιάσουν. Οι άθλιες και ανθελληνικές μεθοδεύσεις όμως είναι ήδη σε εξέλιξη. Κάποιες έχουν πάρει την μορφή παράνομων νόμων και κάποιες άλλες έρχονται φέτος. Αυτό σημαίνει με πολύ απλά ελληνικά ότι οι όποιες δήθεν ελληνικές πρωτοβουλίες και διαπραγματεύσεις είναι παραμύθια τής χαλιμάς επί μιας προαποφασισμένης σφαγής τού ελληνισμού.

Ανάμεσα στις ήδη δρομολογημένες αποφάσεις δεσπόζει η επιβολή ενός νέου τύπου αστυνομικής ταυτότητας ως συνέχεια εκείνων που στερήθηκαν το θρήσκευμα και στις οποίες θα υπάρχει πλέον ηλεκτρονικό τσιπάκι και βιομετρικό στοιχείο τής ίριδας τού ματιού. Οι αντίχριστοι προδότες οδηγούν το Αποστολικό Έθνος των Ελλήνων στις ηλεκτρονικές ταυτότητες με τον κωδικό τού Αντίχριστου. Αυτές αποτελούν τον πρόδρομο τού ενσώματου χαράγματος που θα φέρει τον ίδιο κωδικό και έναν μοναδικό αριθμό αντί ονόματος, ώστε να εξαρτάται ο ραγιάς από τις μονάδες ηλεκτρονικού χρήματος των τραπεζών και την τυφλή υπακοή στο Νεοταξικό Κτήνος, το Αντίχριστο Θηρίο. Προσκυνάς και επιβιώνεις ή πολεμάς για να ζήσεις ως Άνθρωπος, ως Πιστός, ως Έλληνας.



Στις δρομολογημένες αποφάσεις που ήδη τίθενται υπό εφαρμογή είναι οι αντίθεοι και αντιφυσικοί κιναιδογάμοι, οι ψευτογάμοι των ανώμαλων, «αρσενικών» και «θηλυκών». Ο σοδομισμός τής ελληνικής κοινωνίας έλαβε όπως γνωρίζουμε την μορφή τού νομοσχεδίου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων «ζευγαριών». Σκοπός τής εκτρωματικής αυτής ενέργειας είναι η αμφισβήτηση τού Θεού ως Πατέρα και Δημιουργού τού ανθρωπίνου προσώπου. Και ακόμη η εξαχρείωση τής κοινωνίας, η στρέβλωση τής χρήσεως τού ανθρωπίνου σώματος, η τυφλή υποταγή τού ανθρώπου στους σαρκολάτρες υπηρέτες τού Αντίχριστου και η στειρωτική απομείωση τού λαού.

Τόσο οι ηλεκτρονικές αστυνομικές ταυτότητες, οι οποίες καταδεικνύουν τον λόγο που μάς έβγαλαν οι εν Ελλάδι σιωνιστές το θρήσκευμα από τις γνήσιες ταυτότητες πολεμώντας βρώμικα τον Μακαριστό Εθνάρχη Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, όσο και οι κιναιδογάμοι συμπεριλαμβάνονται στο Υπερμνημόνιο Εξοντώσεως των Ελλήνων. Στο ίδιο κρυφό Υπερμνημόνιο που έχει συναφθεί περιλαμβάνονται ακόμη η έξοδος τής ελληνικής ιστορίας και τής Ορθοδοξίας από την εκκολαπτόμενη πολυπολιτισμική ψευτοπαιδεία, το εξοντωτικό ασφαλιστικό, η αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλόφυλους και αλλόθρησκους. Στην δε κιναιδοποίηση τής ελληνικής κοινωνίας έχει προβλεφτεί ακόμη και η υιοθέτηση παιδιών!!!

Οι ανωτέρω μισελληνικές μέριμνες, κινήσεις γενοκτονικές, προδοτικές και εχθρικές, βρίσκονται ήδη μπροστά μας. Εκείνοι λοιπόν που θα αμφισβητήσουν το υπερμνημόνιο ξεκινούν από αρνητική βάση και θα δυσκολευτούν να πείσουν τα θύματά τους. Υπάρχουν όμως και τα επόμενα άδηλα χτυπήματα. Το ένα από αυτά είναι η υπαγωγή τής Ορθοδοξίας κάτω από την μεθοδευμένη Νέα Πλανητική Θρησκεία, πράγμα που θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με την κατάργηση τής μίας και μόνης αληθινής Ορθής Πίστης, τής Ελληνοορθοδοξίας.

Στην κεφαλή τής διοικούσας εκκλησίας βρίσκονται από καιρό οικουμενιστές που συντελούν μέσω τού αιρετικού οικουμενισμού στους διαλόγους με τις διάφορες ψευτοχριστιανικές αιρέσεις και τις ψευτοθρησκείες. Ο δε Πάπας τής Ρώμης, που μάς έχει πει πως τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν τα τελευταία ειρηνικά, είχε προσφάτως συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο τής Google. Μετά από αυτή την συνάντηση κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Πάπα Φραγκίσκο να μιλάει για αγάπη και ενότητα των θρησκειών, βίντεο στο οποίο εμφανίζονται ιερείς όλων των γνωστών θρησκειών να μιλούν για το ίδιο ζήτημα.

Στο Μνημόνιο Εξοντώσεως των Ελλήνων λέγεται ακόμη πως συμπεριλαμβάνονται η κατάργηση τού Άβατου τού Αγίου Όρους με την είσοδο αλλοδόξων και αλλοθρήσκων ψευτομοναχών, η ψευτοένωση των εκκλησιών, η κατάργηση των εθνικών και θρησκευτικών εορτών από τα σχολεία, οι υποχρεωτικές επισκέψεις των παιδιών μας σε Τζαμιά και Συναγωγές, η εισαγωγή μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και ομοφυλοφιλικής αποδοχής, η κατάργηση τής Ελληνικής Ιστορίας και η είσοδος των αθεϊστικών ευρωπαϊκών επαναστάσεων, η κατάργηση αντισημιτικών λειτουργικών κειμένων και αγίων και λοιπά. Στην δε μορφή τού κράτους προβλέπεται η κατάργηση των εθνικών κρατών, παρελάσεων και στρατών υπό πολυεθνικών κρατών με ομοσπονδιακή μορφή, υφαρπαγή εδαφών, χάραξη νέων συνόρων και δημιουργία παγκόσμιων δομών «ασφάλειας». Και στο βάθος η ηλεκτρονική ταυτοποίηση απάντων των πολιτών.

Εμείς οι Έλληνες όμως είμαστε Στρατιώτες Χριστού και Ελληνική Φυλής. Είμαστε οι Μύστες τού Ορθού Θείου Λόγου και Πολεμιστές Υπέρμαχοι των Δικαίων τής Μεγάλης Ελλάδος μας. Ο Κυρίαρχος Έλλην είναι η διαρκής παρουσία τού Θεού Πατρός και ο πολιτισμός τής ελευθερίας και τής δημιουργικότητας. Στην Κεφαλή τού Ελληνικού Έθνους βρίσκεται ο ίδιος ο Ζωντανός Θεός Μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία, οι Άγιοι και οι Ήρωες τού Ελληνισμού μας. Το δε Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα δεν είναι ένα ακόμα κόμμα, αλλά η ενοποιός δύναμις ελληνικού λαού και στρατού στην κατεύθυνση μιας σιδερόφρακτης στρατιάς Πιστών Ελλήνων που θα λευτερώσουν Έλληνες, θα τρανώσουν την Ιερή Ελλάδα και θα συντρίψουν το κράτος τού από αιώνος εχθρού Σταυρωτή.

Σπυρίδων Καραχάλιος


Μέχρι και η Αλβανία κλείνει τα σύνορά της! Μόνο η Ελλάδα παραμένει ξέφραγο αμπέλι



Μέχρι και την χλεύη των αλβανών εισπράττει η ανεκδιήγητη πολιτική των ανοιχτών συνόρων που τηρεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 

Συγκεκριμένα, ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι η χώρα του θα κρατήσει κλειστά τα σύνορά της για τους πρόσφυγες, επειδή «δεν έχουμε ούτε την δύναμη ούτε την ψευδαίσθηση να σώσουμε τον κόσμο, την ώρα που άλλοι κλείνουν τα σύνορά τους», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Θα μπορούσε, βεβαίως, κάποιος να του θυμίσει ότι στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν κατέρρευσε το κομμουνιστικό καθεστώς της Αλβανίας, περίπου 1.000.000 συμπατριώτες του έφυγαν από την χώρα του, με παραπάνω από τους μισούς να έρχονται στην Ελλάδα. 

Επί του προκειμένου, όμως, ο Ράμα πράττει το αυτονόητο για την ασφάλεια της πατρίδας του. 

Κλείνει τα σύνορα για να προστατεύσει την ηρεμία στην Αλβανία, καθώς μπορεί να δηλώνει «σοσιαλιστής», αλλά είναι προφανές ότι δεν διακατέχεται από τα εθνομηδενιστικά, πολυπολιτισμικά και φιλολαθρομεταναστευτικά αισθήματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι διάφορες ανοησίες περί προσφύγων που «λιάζονται και μετά εξαφανίζονται» και οι ακόμη μεγαλύτερες ανοησίες διαφόρων αργόσχολων και περιθωριακών για «ανοιχτά σύνορα», «άσυλο σ’ όλους» κτλ. δεν έχουν επηρεάσει (ούτε) την αλβανική κυβέρνηση, με τους εδώ απίθανους τύπους, που κυβερνούν με την αυτοπεποίθηση, την σιγουριά και την ψυχραιμία ενός μεθυσμένου, να έχουν σαφή σκοπό να εκτελέσουν τα σχέδια των εντολέων τους από το εξωτερικό και σε συνδυασμό με τις δικές τους ξεπερασμένες και εθνικά επικίνδυνες ιδεοληψίες τους να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, με ευρύτερο και μακροπρόθεσμο σκοπό να μεταμορφωθεί ο ομοιογενής Λαός της Ελλάδος σ’ έναν ετερογενή πληθυσμό αλλοδαπών από κάθε μεριά της υφηλίου. 

Ακόμη και η Αλβανία γυρίζει την πλάτη της στην ολέθρια πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αφήνοντας τους εδώ υποδυόμενους τους κυβερνόντες ως εκφραστές ενός εθνικά επικίνδυνου μοναδικού προνομίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Mυστικές συναντήσεις, στη σκιά της αμερικανικής πρεσβείας.Ο Τσίπρας, ο Ψυχάρης και η... μαρτυριάρα γάτα της αμερικανικής πρεσβείας

ΟΡΓΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ:




Ένα εξόχως ενδιαφέρον άρθρο περιλαμβάνει σήμερα η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, «Το Βήμα», υπό τον τίτλο «Ο ηγέτης, ο εκδότης και... η γάτα των Ιμαλαΐων». 

Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας, το οποίο διαφημίστηκε εντόνως από το σύνολο των μέσων του οργανισμού, υπήρξαν πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 πολλαπλές μυστικές συναντήσεις μεταξύ του νυν πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη.

Το άρθρο σημειώνει την τελευταία από αυτές τις συναντήσεις, όπου σε κλίμα άκρας μυστικότητας, ο Τσίπρας ζήτησε την στήριξη του οργανισμού

«Θέλω να τον συναντήσω για να συζητήσουμε όσα συμβαίνουν, αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα να είμαστε οι δυο μας» ζήτησε ο Ψυχάρης να διαμηνυθεί στον Τσίπρα. 

Σας παραθέτουμε το... ζουμερό απόσπασμα του άρθρου:

«Μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά ο πολιτικός και ο εκδότης απολάμβαναν τον καφέ τους στο μικρό και όμορφο καθιστικό, και άρχισαν να μιλούν σχεδόν σαν να ήταν πατέρας και γιος, που είχαν χαθεί για χρόνια και «ανακάλυψαν» τυχαία ο ένας τον άλλον. «Συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Θα κερδίσεις σίγουρα και τις εθνικές εκλογές» είπε ο εκδότης. «Ευχαριστώ πολύ. 

Θα ήταν σημαντικό να έχω την υποστήριξη του πιο ιστορικού συγκροτήματος Τύπου» απάντησε ο πολιτικός. Η συζήτηση πέρασε στα θέματα της επικαιρότητας, η οποία είχε αρχίσει να επιβραδύνεται για να προσαρμοστεί στους θερινούς ρυθμούς της... γνώριμης ακινησίας. 

Ο πολιτικός ηγέτης ανέλυσε στον εκδότη την άποψή του ότι η κυβέρνηση δεν θα κατόρθωνε να ανακάμψει και ότι πλέον οι ξένοι σύμμαχοι της χώρας, ανάμεσα στους οποίους και οι ΗΠΑ, διάκεινται φιλικά προς το κόμμα του. 

Η μυστική συνάντηση, η μοναδική στην οποία ήταν απολύτως μόνοι τους, διήρκεσε ακριβώς μία ώρα. Οι δύο άνδρες εγκατέλειψαν το διαμέρισμα σε διαφορετική ώρα, με πρώτο τον εκδότη.»

Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο του «Βήματος», ο Τσίπρας ζήτησε τη στήριξη του ΔΟΛ. Από την άλλη πλευρά η πλευρά του Σύριζα υποστηρίζει ότι ο εκδότης ζήτησε την διαγραφή των χρεών του ΔΟΛ. Τι έγινε στην πραγματικότητα;


Αν μπορούσε να μιλήσει η... γάτα – μάρτυρας της όλης συνάντησης θα έλεγε (με αντάλλαγμα ίσως λίγο... γάλα) ότι στην πραγματικότητα έγιναν και τα δύο, δηλαδή μυστικές συναντήσεις, στη σκιά της αμερικανικής πρεσβείας, όπου ΔΟΛ και Σύριζα αντάλλαξαν υποστήριξη με αντάλλαγμα την διαγραφή χρεών. Ας θυμηθούμε τι έγινε στο πρόσφατο πολιτικό παρελθόν:

Καταρχάς να θυμίσουμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΔΟΛ, «Τα Νέα», την επαύριο της εκλογικής νίκης του Τσίπρα, τον Ιανουάριου του 2015, όπου μόνο η φάτσα του Βελουχιώτη λείπει:


Να θυμίσουμε την πρόσφατη ειδησεογραφία σχετικά με τα δάνεια του ΔΟΛ, αντιγράφοντας από το ΑΠΕ – ΜΠΕ:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, τίθεται στο αρχείο η δικογραφία που αφορά τις δανειοδοτήσεις του ΔΟΛ, αφού μετά την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων προέκυψε πως δεν προκύπτουν θέματα επισφάλειας για τις πιστώτριες τράπεζες, καθώς υπήρξαν εγγυήσεις για τις επίμαχες χορηγήσεις και τα δάνεια είναι εξυπηρετούμενα.»

Γιατί, όμως, Τσίπρας και Ψυχάρης βρίσκονται σήμερα «στα μαχαίρια»; Πολύ απλά, όπως γνωρίζουν όλοι οι επικοινωνιολόγοι, στην Ελλάδα τα συστημικά ΜΜΕ διαθέτουν πολύ κακό όνομα. Έτσι, η απευθείας υποστήριξή τους μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει. 

Γι’ αυτό και υπάρχει μία υποτιθέμενη μάχη με τον Τσίπρα, προκειμένου να συγκρατηθεί η καθίζηση του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο με τη βοήθεια του ΔΟΛ ενδύδεται τον μανδύα του «αντισυστημικού».