ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η “Kontra news” προειδοποιεί: Στις ευρωεκλογές οι Έλληνες θα δώσουν διψήφια ποσοστά στην Χρυσή Αυγή!


Για... εφιαλτικά σενάρια αναφορικά με το αποτέλεσμα των επικείμενων ευρωεκλογών κάνει λόγο η εφημερίδα "Kontra news" στο χθεσινό της κεντρικό άρθρο.

Ο συστημικός "εφιάλτης" φυσικά δεν είναι άλλος από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει: "Σε ολόκληρη την Ευρώπη τα λεγόμενα συστημικά κόμματα έχουν προσγειωθεί ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα και επιχειρούν με κάθε τρόπο να ανακόψουν τη δυναμική των ακραίων κομμάτων και ειδικά της ακροδεξιάς που καλπάζει στην κυριολεξία.

Δεν αποκλείεται η μόδα αυτή μέχρι τον Μάιο να διαπεράσει και το ελληνικό εκλογικό σώμα και να δούμε στις εκλογές αποτελέσματα που θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στις ευρωεκλογές και τα δύο κόμματα εξουσίας, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώσουν πολύ μικρά ποσοστά και οι ψηφοφόροι να καταφύγουν στην λεγόμενη ψήφο διαμαρτυρίας ενισχύοντας αδιακρίτως τα μικρά κόμματα και κυρίως τη Χρυσή Αυγή.

Άλλωστε η χαλαρή ψήφος που επικρατεί στις ευρωεκλογές ευνοεί τη λεγόμενη αντισυστημική ψήφο.

Αντιλαμβάνεστε τις συνέπειες για το πολιτικό σύστημα στην περίπτωση κατά την οποία ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία εμφανίσουν στις ευρωεκλογές αθροιστικά ένα 45% και η Χρυσή Αυγή εξασφαλίσει διψήφιο νούμερο".

Δυστυχώς για το σύστημα όλοι οι εφιάλτες του θα επιβεβαιωθούν, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει βάλει πλώρη για μια μεγάλη νίκη στις επικείμενε αυτοδιοικητικές εκλογές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. 


ΒΗΜΑ: «ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»… ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;


Άρθρο για τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το προδοταριό του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά στην Βόρειο Ελλάδα, με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: Τρέχει και δεν φθάνει εξαιτίας του «Μακεδονικού» και των δημοσκοπήσεων», δημοσιεύεται στο «Βήμα».

Σε κάποιο σημείο του άρθρου αναφέρονται και τα εξής: «Είναι που στα παραπάνω προστέθηκε ένας ακόμη πονοκέφαλος για την κυβέρνηση: τα χαμηλά ποσοστά στη Βόρεια Ελλάδα που κατέγραφαν και συνεχίζουν να καταγράφουν μια σειρά δημοσκοπήσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη και τρίτο τον φέρνουν σε κάποιες μετρήσεις)».

Ερώτηση 1η: Αλήθεια, ποιο κόμμα είναι δεύτερο σ’ αυτές τις μετρήσεις;

Ερώτηση 2η: Για ποιο λόγο άραγε έχουν ενημερωθεί οι δημοσιογράφοι αλλά όχι και η κοινή γνώμη γι’ αυτές τις μετρήσεις;

Προφανείς βεβαίως οι απαντήσεις, όσο και το τι κάνει… νιάου-νιάου στα κεραμίδια!