ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ ! Και να που οι Γερμανοί "αγάπησαν" τον Τσίπρα.Οι Έλληνες θα στραφούν αναπόφευκτα στη Χρυσή Αυγή !



Σήμερα στη βουλή θα ολοκληρωθεί η ψήφιση των τριτομνημονιακών προαπαιτούμενων μέτρων από την συγκυβέρνηση και θα ανοίξει ο δρόμος για να τεθεί σε λειτουργία και επισήμως το νέο αριστερό Μνημόνιο.

Κι όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, μόλις ολοκληρωθεί η ψήφιση των προαπαιτούμενων και έως τις 20 Αυγούστου θα έχει υπογραφεί το νέο Μνημόνιο και η Ελλάδα θα είναι σε πρόγραμμα. 

Μάλιστα! 

Αναμενόμενο, καθώς όλες οι σύγχρονες εθνικές συμφορές γίνονται τον μήνα Αύγουστο. 

Αύγουστο έγινε η Μικρασιατική καταστροφή… 

Αύγουστο και ο Αττίλας ΙΙ στην Κύπρο, επιτυγχάνοντας την κατάληψη του 36% της νήσου! 

Αύγουστο και το τρίτο Μνημόνιο, το αριστερό και… αντιμνημονιακό!

Αντίοχος

Και να που οι Γερμανοί "αγάπησαν" τον Τσίπρα.

Η Γερμανική εφημερίδα Die Welt υμνεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος χαρακτηρίζοντάς τον ως "παγκόσμιο ηγέτη", "μεγάλο μεταρρυθμιστή", και "αγαπητόστο λαό του".

Είναι η ίδια εφημερίδα που όλο το προηγούμενο διάστημα ζητούσε επιτακτικά την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ και την αποπομπή της "Κυβέρνησης των κομμουνιστών", όπως την ανέφερε, που έχουν βαλθεί να διαλύσουν την Ευρωζώνη.

Τι άλλαξε άραγε στη στάση της εφημερίδας και θριαμβολογεί υπέρ του Τσίπρα. Μα φυσικά το γεγονός ότι υποτάχθηκε στυς τοκογλύφους της Γερμανίας, Μέρκελ και Σόιμπλε, και συνηγόρησε στο μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα. Να κατοχυρώσει δια νόμων και του 3ου Μνημονίου την απεμπόλιση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος και το ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών και δομών της.

Η ανταπόδοση για την προδοσία του Τσίπρα είναι οι κολακίες των άθλιων εκβιαστών - τοκογλύφων, αποτελούν προϊόν εθελοδουλίας και είναι προάγγελος νέων δεινών για τον τόπο καθώς τον χαρακτηρίζουν ως τον μοναδικό "πολιτικό" που θα μπορούσε να περάσει τα νέα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα.

Όπως καταλαβαίνετε το μέλλον της Ελλάδος προιωνίζεται... ακόμη πιο θλιβερό και καταθλιπτικό!

ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ










Δημοσιεύτηκε ο κατάλογος της προδοσίας 
από την Bild:


Τι θα βγει στο σφυρί», αναφέρει το δημοσίευμα της Bild, το οποίο περιλαμβάνει και μια αναλυτική λίστα με όσα θεωρεί ότι πρέπει να ξεπουλήσει η Χώρα μας προκειμένου να «ξεχρεώσει» τους δανειστές.

Ανάμεσα σε άλλα στον κατάλογο βρίσκονται Μαρίνες στην Επίδαυρο και την Ύδρα, λιμάνια, νησιά, παραλίες, 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και εκείνα της Ρόδου και της Κέρκυρας. Ακόμη, τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη που αποτιμώνται στα 10 εκατ. ευρώ, 2.500 κτίρια του υπουργείου Πολιτισμού, στάδια όπως το ΟΑΚΑ και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Αμερικανική βάση στο Ηράκλειο, ξενοδοχεία, 77.000 χωράφια, Ελληνική ιδιοκτησία που βρίσκεται στο εξωτερικό, ιαματικές πηγές όπως αυτές που βρίσκονται στις Θερμοπύλες, άλλα στάδια και αίθουσες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 κλπ.

Ανεξάρτητα από το απύθμενο θράσος και την χαιρεκακία της εν λόγω φυλλάδας αυτό το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι για να φτάσουμε στην σημερινή τραγική κατάσταση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας της Χώρας και την πολιτική και οικονομική υποδούλωση των επόμενων γενεών των Ελλήνων, η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά σ΄όλες τις πτέρυγες του «συνταγματικού τόξου» που έκαναν  τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε στα σημερινά εκφυλιστικά φαινόμενα.

Γιώργος Μάστορας

ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! 
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,
...Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ

Και τι να πει κανείς, όταν παρά τη σκοτοδίνη που στροβιλίζει την Ελλάδα μας σήμερα το μόνο που τούς νοιάζει είναι αν θα γίνει η Χρυσή Αυγή, Αξιωματική Αντιπολίτευση!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πράγματι αποτελεί τον εφιάλτη όλων των πτερύγων και των πτυχών του «συνταγματικού τόξου», τότε σε πολιτικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο.

Ένας, λοιπόν, από τους λόγους -για να μην πούμε ότι είναι και ο κυριότερος- που η ΝΔ δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί το γεγονός ότι σ' αυτήν την περίπτωση αυτομάτως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γινόταν η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφει η κυριακάτικη Real News γύρω από αυτό το θέμα: «Η Συγγρού εκτιμά ότι η απειλούμενη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει σε νέες κυβερνητικές συνεργασίες το επόμενο διάστημα, παρά σε ανασχηματισμό. "Δεν μας το ζήτησε κανείς και δεν το έχω σκεφτεί", δήλωσε ο Ευ. Μεϊμαράκης στη Βουλή για το ενδεχόμενο μιας οικουμενικής κυβέρνησης. "Θα το σκεφτούμε, αλλά δεν νομίζω ότι θα μετείχαμε, γιατί δεν θεωρώ ότι αυτά είναι λύσεις", τόνισε. Ο βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, επισημαίνει ότι αν συμμετείχε η ΝΔ στην κυβέρνηση, θα υπήρχε μια ακόμη παράπλευρη απώλεια. Τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τον αναλάμβανε η Χρυσή Αυγή».

Μετά τον Μεϊμαράκη και ο βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, ομολογεί τον πραγματικό λόγο, για τον οποίο η ΝΔ δεν συμμετείχε (ακόμη τουλάχιστον) σε κυβέρνηση μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ανάδειξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα είχε, πέρα από την θεσμική θωράκισή της, σημαντικό πολιτικό συμβολισμό ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα θα αποτελούσε τον πόλο έλξης όλων των Ελλήνων, οι οποίοι θέλουν να δείξουν έμπρακτα την αντίθεσή τους στο νέο (αριστερό) Μνημόνιο και τους άμεσους και έμμεσους υπηρέτες του.

Γιώργος Μάστορας




Όλοι τώρα συγκλίνουν , 

στο εξής σημείο , εις ότι αφορά την Ελλάδα:

Εάν υπάρχει ελληνικό μέλλον 
αυτό ανήκει στη Χρυσή Αυγή!

Το μοναδικό κόμμα το οποίο τάσσεται απαρέγκλιτα στο δρόμο της αντίστασης στα εθνοκτόνα Μνημόνια και της μαχητικής διεκδίκησης της εθνικής ανεξαρτησίας.