ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο ΓΑΠ <<Μοιραίος πρωθυπουργός >>

Το μυστικό σχέδιο: "Ό λ α   σ τ ο    γ ό ν α τ ο"





Χάρη στην κυβερνητική ανικανότητα, η Ελλάδα κινδυνεύει να «πνιγεί» από τις επιπτώσεις ενός «κουρέματος» άνω του 50%, όταν η ελάφρυνση του χρέους θα είναι περιορισμένη γιατί ο κ. Παπανδρέου μας «φόρτωσε» με το Μνημόνιο το οποίο διαφήμιζε μέχρι πρόσφατα «ως το μεγαλύτερο δάνειο που έλαβε ποτέ χώρα»!

Επί δύο χρόνια η κυβέρνηση επιχείρησε να σχεδιάσει το μέλλον με πρώτη ύλη το παρελθόν. Με υποκριτικές εξαγγελίες, καταιγισμό ανεφάρμοστων νομοσχεδίων, τουλάχιστον ατυχείς επιλογές προσώπων για να στελεχώσουν κρίσιμες θέσεις και κρυφτούλι με τα συμφέροντα που κρατούν την Ελλάδα πίσω. Τώρα απλώς περιμένει τους Ευρωπαίους να αποφασίσουν για λογαριασμό της και για λογαριασμό μας
.
"To ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται 
για την οριστική του κατάδυση
 στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας..."



ΤΟ ΒΗΜΑ 16/10/11:«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά [...] Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί [...] Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις [...]Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Έχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής»…



Αυτό το κόμμα, που οδήγησε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη οικονομική, κοινωνική και εθνική καταστροφή της μεταπολεμικής ιστορίας μας, πλέον, έχει επιτελέσει τον ρόλο του και ετοιμάζεται για την οριστική του κατάδυση στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.



 Και αυτό δεν καταδείχτηκε μόνο με την ιλαροτραγωδία του Κοινοβουλίου αλλά και από την πρωτοφανή λαϊκή κατακραυγή που τη συνόδευσε στις πλατείες της χώρας, στις μεγαλύτερες ίσως συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών. 


Ο ελληνικός λαός έχει πλέον αποδεσμευτεί τελεσίδικα από το κόμμα-χαμαιλέοντα της μεταπολίτευσης.


Φόβος : Ο Δούρειος ίππος της εξουσίας





Διαχρονικός και πανανθρώπινος. Ικανός, να κάμψει κάθε αντίσταση, να παγώσει και την πιο αποφασιστική δύναμη, να αναστείλει την εξέλιξη. 


Ο φόβος είναι φυσικό, κοινό συναίσθημα. Όλοι φοβούνται. Και οι μεν και οι δε. Και οι πάνω και οι κάτω. Το στοίχημα είναι πάντα το ποιος θα ελέγξει το φόβο και θα τον διαχειριστεί προς όφελός του, και πώς θα καταφέρει να μετατρέψει ένα εργαλείο χειρισμού συνειδήσεων σε μηχανισμό προστασίας. 
Η εποχή της πλαστής ευδαιμονίας μαζί με τις ψευδαισθήσεις της τελείωσε. Ήρθε η ώρα της πληρωμής. Τώρα καλείται να πληρώσει όποιος φοβηθεί πρώτος. Και αυτός είναι πάντα όποιος έχει να χάσει τα περισσότερα. 
Σήμερα γράφουμε για τον φόβο προσπαθώντας να τον ξορκίσουμε.
 Τον βάζουμε απέναντί μας. Τον αναγνωρίζουμε, για να μπορέσουμε να τον απομυθοποιήσουμε και να τον αντιμετωπίσουμε. 
Όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις: τίποτα δεν είναι από μόνο του καλό ή κακό, πολύ ή λίγο, σημασία έχει με πόση σοφία ή λογική διαχειριζόμαστε καθετί.

 Ο φόβος δεν ανήκει σε κανέναν, γι' αυτό εύκολα αλλάζει κατεύθυνση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 
ΣΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Η 110 Πτέρυγα Μάχης, χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο για 300 Στρατοχωροφύλακες με κουστούμια. 


Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!

Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση είναι εντελώς εκτεθειμένη, μιας και σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η δύναμη αυτή που όλοι αναζητούσαμε που βρίσκεται, εγκαταστάθηκε την εβδομάδα που πέρασε, εντός του παροπλισμένου στρατοπέδου της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα!

Πρόκειται για 300 άτομα που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των AegeanTimes.gr , ανήκουν στην Στρατοχωροφυλακή!

Το περίεργο είναι, ότι κατά την έρευνά μας, ενώ αρχικά ουδείς γνώριζε τίποτε, ξαφνικά, όταν μάθαμε την μονάδα, άρχισαν να μιλάνε για μια μικρή μονάδα που ήρθε εδώ για να … πάει στο Κόσσοβο!!!

Το ποιο περίεργο όμως είναι, ότι σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και ντοκουμέντα που έχουμε στη διάθεσή μας, πρόκειται για μια … ασυνήθιστη μονάδα! Κανείς τους δεν φέρει διακριτικά, ούτε καν στολή του σώματος στο οποίο υπηρετεί! Αντίθετα, φοράνε πολιτικά ρούχα, κουστούμια , είναι όλοι τους κοντοκουρεμένοι και άπαντες φέρουν από ένα μικρό σακίδιο!

Η μετάβασή τους στις εγκαταστάσεις της 110 ΠΜ, δεν έγινε με κάποιο συμβατικό επιχειρησιακό τρόπο αλλά πήγαν εκεί σε μικρά τμήματα, λες και ήθελαν να προφυλαχτούν από τα βλέμματα του κόσμου!

Ένα άλλο περίεργο είναι, ότι ενώ πρόκειται (υποτίθεται) για μια Ευρωπαϊκή Δύναμη που απλά σταθμεύει για λίγο στη χώρα μας, με προορισμό το Κόσσοβο, η παραμονή τους διαρκεί εβδομάδες !

Το πλέον εκπληκτικότερο όλων όμως, είναι η επιλογή του τόπου που διαμένουν!

Η 110 ΠΜ, μετά τον πρόσφατο «Στρατιωτικό Καλλικράτη» στις δυνάμεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας, αποτελεί μια εγκαταλελειμμένη μονάδα. Ολόκληρη ή δύναμή της έχει μεταφερθεί αλλού (κυρίως στο Βόλο).

Απορίας άξιον λοιπόν είναι, τι ακριβώς κάνουν σε ένα στρατόπεδο παροπλισμένο 300 αστυνομικοί «ειδικών δυνάμεων», λες και ήρθαν εδώ για διακοπές!!!

Σύμφωνα λοιπόν με αξιωματούχους των Βρυξελλών, με τους οποίους ήρθαμε σε επαφη, όλη η Ευρώπη –πλην των Ελλήνων- γνωρίζει, ότι πρόκειται για μια άρτια εκπαιδευμένη μονάδα , που αποστολή έχει, την αποτροπή μαζικών κινημάτων και προστασία Υψηλών Προσώπων (VIP). «Στην 110ΠΜ στη Λάρισα, βρίσκονται μόνο ένα μικρό τμήμα από αυτούς, Τσέχους κυρίως», μας είπε και μείναμε άναυδοι!

«Έφτασαν εδώ με σκοπό την προστασία σε πρώτη φάση, Ευρωπαίων Αξιωματούχων από τις οργισμένες αντιδράσεις του πλήθους και κατά δεύτερο λόγο, την επιτήρηση μεγάλων ευρωπαϊκών εταιριών που πιθανότατα να αποτελέσουν στόχο του εξεγερμένου πλήθους»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρκετά στελέχη της ομάδας αυτής, έχουν εκπαιδευτεί στην καταστολή κινημάτων αντιφρονούντων σε Εθνικούς Στρατούς! Κοινώς, έχουν υψηλότατη εκπαίδευση, στην όποια , έχουν μάθει να «πνίγουν» Πραξικοπήματα εν τη γεννέσι τους!!!

Όπως και να έχει πάντως, η μυστικότητα στην έλευσή τους αλλά κυρίως ο τόπος στον οποίο διαμένουν, αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για το κύρος και την ανεξαρτησία της χώρα μας, και εκθέτει διεθνώς ην Κυβέρνηση, η οποία δεν εξήγησε στο λαό τον σκοπό της ύπαρξης μιας τέτοιας ξένης στρατιωτικής δύναμης. Επιπρόσθετα, αμαυρώνει το κύρος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια στιγμή που άπαντες έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στον Ελληνικό Στρατό!

Και πάνω απ όλα, αν ήταν έστω και κατ ελάχιστο αλήθεια, ότι έχουμε μια Αστυνομική Ευρωπαϊκή Δύναμη, τι δουλειά έχει σε ένα τεράστιο στρατόπεδο του Στρατού; Σε μια στρατιωτική μονάδα που πρόσφατα εγκαταλείφτηκε; Και αν ήταν για να πάει στο Κόσοβο, πόσο καιρό θα παραμένει στην Ελλάδα;

Πάντως στο θέμα, θα επανέλθουμε πολύ σύντομα, με νέα στοιχεία, διότι η κατάσταση στην Ελλάδα, με την «σιωπή των αμνών» πρέπει να τελειώνει άμεσα, πριν υπάρξουν συνέπειες στην ίδια την Δημοκρατία μας. Αν μετά από τη σημερινή μας αποκάλυψη δεν δοθεί πειστική απάντηση, νομίζουμε ότι θα υπάρξουν δραματικές πολιτικές εξελίξεις.

Προς το παρόν, ο λόγος τώρα αναμφισβήτητα ανήκει στον Υπουργό Άμυνας και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό !




-Γιατί "αυτοκτονεί" ο Γιάννης Αλαφούζος;



Πολύ φοβούμαι αγαπητέ Γιάννη Αλαφούζο, ότι πολύ σύντομα θα αναγκασθείς να απολύσεις τον Αλέξη Παπαχελά, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, την Ιωάννα Μάνδρου, τον Τάσο Τέλλογλου και αρκετούς δημοσιογράφους που αποτελούν σήμερα την εμπροσθοφυλακή του συγκροτήματος. Πολύ σύντομα θα εξαναγκασθείς να εκλιπαρείς τον Γιώργο Τράγκα να αναλάβει πρώτο βιολί στον ΣΚΑΙ.
Πράγματι η πλειοψηφία των Ελλήνων θα ήθελε να ζει σε μια ευρωπαική χώρα κι όχι σε ένα κρατικοδίαιτο παρακράτος στο οποίο θα κυβερνούν οι ξιπασμένοι πασόκοι και γαλάζιοι συνδικαλιστές, των οποίων έζεχναν τα χνώτα τους πριν αποκτήσουν τις σημερινές περιουσίες έχοντας μάλιστα περάσει από υπουργικούς θώκους.
Συνδικαλιστής ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΓΣΕΕ, διατηρούσε επιχειρήσεις στο όνομα της αδελφής του -μπαρ σε περιοχή των βορείων προαστείων. Αυτός ο κύριος είχε τους εργαζόμενους ανασφάλιστους κι αυτοί τον πήγαν στο δικαστήριο. Υπάρχει η σχετική δικογραφία.
Συμφωνούμε λοιπόν μαζί σου για το χολερικό παρασιτισμό των συνδικαλιστών και τον χυδαίο ρόλο τους στο εργατικό κίνημα.
Μόνο που εξίσου χυδαίος ήταν και ο ρόλος των τραπεζιτών-μιλάμε για κανονικό υπόκοσμο. Μια ντουζίνα τραπεζίτες δεκαετίες τώρα μοιράζουν θαλασσοδάνεια σε σεσημασμένα λαμόγια των ΜΜΕ, παραδοσιακούς και νεόπλουτους, με κυβερνητικές εγγυήσεις.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που στη συνέχεια με τα διαφημιστικά πακέτα επιχειρούν να στηρίξουν τα ανυπόληπτα ΜΜΕ που δανειοδοτούν κι όχι μόνο. Οι πιο πολλοί όπου βλέπουν καταχώρηση τράπεζας η μπανεράκι σε ηλεκτρονικό ΜΜΕ, υποψιάζονται ότι είναι προιόν εκβιασμού.
Δεν μπορείς λοιπόν αγαπητέ Αλαφούζο, να υποστηρίζεις αυτού του είδους τις τακτικές από τη μεριά των τραπεζιτών. Ας πρόσεχαν ώστε να μην πέφτουν θύματα εκβιασμού.
Τόσο οι συνδικαλιστές όσο και οι τραπεζίτες-με ελάχιστες εξαιρέσεις-αποτελούν τροχοπέδη σε κάθε επιθετική απέναντι στο παρακράτος μεταρρύθμιση.
Κακώς λοιπόν στηρίζεις το διεφθαρμένο τραπεζικό σύστημα.
Δεν είναι μόνο οι συνδικαλιστές και οι τραπεζίτες. Τα ΜΜΕ τη ιδιοκτησίας σου υποστηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις. Πολύ σωστά θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε.
Μπορεί όμως ο Πάσσαρης να μεταρρυθμίσει τον εαυτό του; Θεωρείς εσύ τον Κουτρουμάνη γενναίο μεταρρυθμιστή επειδή κάθεται σούζα στη Τρόικα, όπως συνηθίζουν τα χωριατόπαιδα που μπαίνουν στα σαλόνια και οι πρώην κνίτες που βρίσκουν δουλειά στα αστικά ΜΜΕ;
Μεταρρύθμιση δεν μπορεί να είναι η εξαθλίωση των μισθών και η φτωχοποίηση. Όταν πάψουν να  καταναλώνουν οι πολίτες δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις για τα ΜΜΕ, άρα και για τον ΣΚΑΙ και τη «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».
Η σημερινή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και τοξική για τα συμφέροντά σου, επειδή δεν διαθέτει την δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Ούτε διαπραγματεύεται, ούτε αποκρατικοποιεί, ούτε μειώνει το δημόσιο. Δεν είδες πόσο ύπουλα μετέθεσε το καυτό μπαλάκι της αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ στο μέλλον, όταν  δεν θα βρίσκεται η ίδια στα πράγματα;
Ο ΟΠΑΠ ως γνωστόν παίζει το ρόλο της κρατικής Siemens με ότι αυτό συνεπάγεται.           
Για ποιο λόγο λοιπόν υποστηρίζεις αυτή την ανυπόληπτη κυβέρνηση και περνάς γραμμή κατά των πρόωρων εκλογών;
Δεν πρέπει οι πολίτες-όσο υπανάπτυκτοι κι αν είναι, όσο γκάου-να αποφασίσουν για τον τρόπο θανάτωσής τους;
Αυτοί δεν πρέπει να αποφασίσουν για την όποια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας;
Μήπως  έχεις την ψευδαίσθηση πως αν μαζέψεις τον Μητσοτάκη των γνωστών επιταγών που αναγκασθήκατε να του δώσετε, τον Σημίτη που συνομιλούσε στη «Ράτκα» με την Μπαλατσινού, τον Καραμανλή του φουνταριστού Ζαχόπουλου κι άλλα πολιτικά ρετάλια και τους βάλεις σε μια κυβέρνηση, αυτοί θα μας σώσουν;
 Αν το κάνεις αυτό θα μιλάμε για ένα κυβερνητικό Φρανγκεστάιν ο οποίος θα σε κατασπαράξει-εσένα πρώτον από τους υπόλοιπους  μηντιάρχες γιατί είσαι και ατακτούλης. Τον Γιώργο τον Κουρή θα προσκυνάνε όλοι αυτοί.
Ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε εθνική σωτηρία χωρίς εκλογές. Οι πρόωρες εκλογές είναι η μόνη διέξοδος γιατί έτσι θα εκφρασθεί η λαική βούληση.
Οι πολίτες μπορεί να επιλέξουν να κυβερνηθούν από τον Τσίπρα, τον Καζάκη και τον Καραμπελιά. Δικαίωμά τους.
Είναι λάθος να προβοκάρεις την προσφυγή στις κάλπες, όταν έχουμε απέναντί μας έναν ανύπαρκτο πρωθυπουργό ο οποίος όπως διαπιστώσαμε σοκαρισμένοι παρακολουθώντας τα τηλεοπτικά πλάνα της Συνόδου, προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα σε καμιά καθαρίστρια η στο σερβιτόρο που έφερνε τα ανθρακούχα νερά μια και κανείς σοβαρός ηγέτης δεν του έδινε σημασία.
Η κυβέρνηση αυτή είναι καταστροφική. Δες τον πανούργο Ψυχάρη. Ο Σταύρος ζητάει πλέον πρόωρες εκλογές κι αυτό είναι το σωστό.
Από τη στιγμή που η αλεπού ο Ψυχάρης ζητάει επιτακτικά πρόωρες εκλογές, εσύ το αλεπουδάκι γιατί εναντιώνεσαι ρισκάροντας να μείνεις στο τέλος μόνο με το προφίλ σου στο twitter;

Κρατικοποίηση τραπεζών και στο βάθος χρεοκοπία «βλέπει» το Reuters


Τι ήταν αυτό που βλέπαμε ξεκάθαρα τότε και δεν το λογάριασε η κυβέρνηση; Οι τράπεζες συνθλίβονταν υπό το βάρος τεσσάρων δυσβάσταχτων σταθερών που ροκάνιζαν την κεφαλαιακή τους επάρκεια:

1. Τα τοξικά ελληνικά ομόλογα κατέκλυζαν το χαρτοφυλάκιό τους

2. Οι καταθέσεις μειώνονταν ανησυχητικά

3. Τα δάνεια που είχαν χορηγήσει μετατρέπονταν σε θαλασσοδάνεια

4. Τα ακίνητα που κάλυπταν στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια έχαναν την εμπορική τους αξία

Αυτά τα τρία μαρτυρικά χρόνια, η κυβέρνηση και οι άπληστοι τραπεζίτες δοκίμασαν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να αναβάλουν το αναπόφευκτο, με μοναδικό τελικά αποτέλεσμα την εξαθλίωση της κοινωνίας. Τώρα πλησιάζει η ώρα του λογαριασμού και είναι βαρύς. Εύλογα κάποιος θα σκεφτεί ότι είναι μια δίκαιη τιμωρία ή ότι η επικείμενη κρατικοποίηση μόνο οφέλη θα έχει για την οικονομία και την κοινωνία.

Αμ δέ..

Πληρώνουμε τα δικά τους κερατιάτικα...

H κυβέρνηση Παπανδρέου βύθισε την Ελλάδα στην ύφεση, έσφιξε τη θηλιά στον λαιμό του ελληνικού λαού και τον οδηγεί στην εξαθλίωση, τον εξανδραποδισμό και την εξασφαλισμένη ανθρωπιστική καταστροφή για να επιστρέψει την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ ελάχιστα κάτω από εκεί που την παρέλαβε!!!




Την ίδια ώρα αυτοί που σχεδιάζουν και επιβάλλουν αυτό το έγκλημα, όχι μόνο να χάνουν όλα τα επίπεδα εθνικής κυριαρχίας και να βρίσκονται υπό πλήρη δημοσιονομική και πολιτική κατοχή, αλλά και να παραπέμπονται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

Κι όλα αυτά στο όνομα της ευρωζώνης, του κοινού νομίσματος και της ενιαίας «οικονομικής διακυβέρνησης».

Σχέδια από χώρες και ηγεσίες οι οποίες, στο πλαίσιο της... Ένωσης, ασκούν αμιγώς εθνική πολιτική την ίδια ώρα που την απαγορεύουν για όλους τους άλλους.

Ιδιαίτερα τους πρόθυμους να ξεπουλήσουν τις χώρες τους...
Που βαδίζει η ΕΛΛΑΔΑ;








Η χρηματοπιστωτική σταθερότητα, και “εμπιστοσύνη” των αγορών σε όλη την Ευρώπη, εξαρτάται από την ανάπτυξη. 

Χωρίς ανάπτυξη, τα φορολογικά έσοδα θα παραμείνουν στάσιμα, καθώς και η ικανότητα να «εξυπηρετηθούν» τα χρέη θα διαβρωθεί περαιτέρω. 

Ομοίως, η κοινωνική σταθερότητα εξαρτάται από την ανάπτυξη και κυρίως από την ένεση αισιοδοξίας για καλύτερο μέλλον ειδικά για τους νέους. 

Χωρίς ανάπτυξη, η λιτότητα θα γίνει ανυπόφορη και θα οδηγήσει σε σοβαρές κοινωνικές αναταραχές. 

Αυτό θέλουν;