ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

«Η Ευρώπη είναι πιο επικίνδυνη από εδώ. Κάνατε λάθος που είστε ανοικτοί σε όλους. Δεν έχετε καταλάβει ποιους έχετε δεχθεί»

Φοβούμενος για την ζωή του Σύρος Χριστιανός μετανάστης επέστρεψε στην Συρία και καταγγέλλει: «Η Ευρώπη είναι πιο επικίνδυνη από εδώ. Κάνατε λάθος που είστε ανοικτοί σε όλους. Δεν έχετε καταλάβει ποιους έχετε δεχθεί» (video)


Ένας νέος χριστιανός από τη Συρία, ο Spiro Haddad, κατέφυγε στην Αυστρία για να ξεφύγει από τις διώξεις κατά των χριστιανών. 

Όταν έφτασε στην Ευρώπη, αναγκάστηκε να βρίσκεται στην ομήγυρη των «προσφύγων» που υποστήριζαν το Ισλαμικό Κράτος και την Jabhat al-Nusra. Έπρεπε να κρατήσει κρυφή τη χριστιανική του πίστη αλλιώς διακινδύνευε η ζωή του. Τελικά επέστρεψε στη Συρία, όπου αισθάνεται πιο ασφαλής.

Όσο ήταν στην Ευρώπη συναντούσε ανθρώπους που δήλωναν ανοιχτά την υπακοή τους στο ISIS και την Al-Nusra. Ο Haddadυποστηρίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν και θέλουν να εξισλαμίσουν την Ευρώπη και να μετατρέψουν τις εκκλησίες σε τζαμιά.


Στο βίντεο λέει: Συναντήσαμε τον Σπύρο Χαντάντ σε ένα προάστιο της Δαμασκού. Το περασμένο καλοκαίρι ο 25χρονος αποφάσισε να διαφύγει με φίλους του, μέσω της Βηρυτού και της Κωνσταντινούπολης στη Σμύρνη. Ένα video θυμίζει το πώς διέσχισε το Αιγαίο. Στην Αυστρία, ήθελε να μείνει εκεί. Αλλά τότε ήρθαν οι πρώτες αμφιβολίες. Έφυγα εξαιτίας της οικογένειάς μου, λέει. Είμαστε Χριστιανοί και χάσαμε τα πάντα στον πόλεμο. Φοβόμουν όταν είδα πόσοι από τους πρόσφυγες δηλώνουν ανοιχτά οπαδοί της Al-Nusra και του ISIS. 

Έδωσε 3.000 ευρώ σε λαθρεμπόρους για να φτάσει εκεί. Τότε χωρίστηκε από τους φίλους του. Μόνο στη διαδρομή των «προσφύγων» φοβόταν να ομολογήσει ότι ήταν χριστιανός. Δεν μπορούσε επίσης να ξεχάσει την Ουγγαρία, όπου τον αντιμετώπισαν, λέει, χειρότερα απ' ό, τι στη Συρία. Δεν ήταν αυτή η εικόνα που είχα για την Ευρώπη. Η ανάκριση από την αστυνομία, τα λυκόσκυλα, το συρματοπλέγματα. Όλο αυτό χρησιμοποιήθηκε από τους φανατικούς. Αυτοί μόνο την δική τους γνώμη ανέχονται. Σύντομα θα κάνουν τζαμιά τις εκκλησίες. Έλπιζα ότι θα βρω ελευθερία στην Ευρώπη, λέει. 

Συμβουλεύτηκε τη μητέρα του και στη συνέχεια μίλησε στις αρχές της Αυστρίας. Δεν τον πήραν πολύ σοβαρά. Δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι και αποφάσισε να επιστρέψει. Η μητέρα του χάρηκε που γύρισε πίσω. Τώρα εργάζεται και πάλι στην τηλεόραση. Οι συνάδελφοί του λένε ότι υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν, αλλά σχεδόν κανείς δεν είναι έτοιμος να μιλήσει. Δεν είναι καλό ότι η Ευρώπη είναι ανοιχτή σε όλους. 

Το ISIS και η Al-Nusra θέλουν να καταστρέψουν τα πάντα και εσάς μαζί. Εάν δεν το καταλαβαίνετε αυτό, λέει, είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον της Ευρώπης.


















Tον τελευταίο καιρό και βλέποντας την ανοδική πορεία της χρυσής Αυγής αρκετοί κύκλοι δηλώνουν ανήσυχοι για την άνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη. 

Σχετικές δηλώσεις είχε κάνει  πρόσφατα και ο πρόεδρος της Ιταλίας Μόντι (μέλος της τριμερούς επιτροπής).Για την Ελλάδα δε και την χρυσή Αυγή υπάρχουν συνεχής αναφορές ρεπορτάζ και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα περισσότερα από αυτά υστερικά και συκοφαντικά.
Είναι δεδομένη πλέον και εκλογικά καταγεγραμμένη σε όλη την Ευρώπη η άνοδος των εθνικιστικών κινημάτων. 

Μία καινούργια διεθνής του Εθνικισμού φαίνεται ότι πάει να δημιουργηθεί σε όλη την Ευρώπη ως απάντηση των Ευρωπαϊκών Εθνών στον εκφυλισμό και την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική.

Αυτή η νέα προοπτική της Εθνικιστικής Ευρώπης τρομάζει κάποιους… 

Όχι δεν τους έπιασε ο πόνος για το άδικα χυμένο αίμα των εθνών της Ευρώπη στους αδιάκοπους πολέμους του παρελθόντος. Άλλωστε ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί να προστατεύουν τα λεφτά τους και τις μετοχές τους ακόμα και με πόλεμο αν χρειαστεί. 

Δεν είναι λοιπόν η πιθανότητα να διαταραχτεί η ειρηνική πορεία της μεταπολεμικής Ευρώπης αυτό που τους τρομάζει στην άνοδο του Εθνικισμού. 

Αυτό που τους τρομάζει είναι η πιθανότητα να διαταραχτεί η πορεία της Ευρώπης προς την ενοποίηση με τον τρόπο που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ σχεδιάζει. 

Αυτό που τους τρομάζει είναι η πιθανότητα να ξυπνήσουν τα Έθνη που συνθλίβονται ανάμεσα στην οικονομική εξαθλίωση και στον Εθνικό εκφυλισμό και να βάλουν φρένο στα σχέδια της Ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Δηλαδή με άλλα λόγια αυτό που δεν θέλουν με τίποτα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης είναι να σταματήσει η διαδικασία διάλυσης των εθνικών κρατών της Ευρώπης και η υπαγωγή των Εθνών σε υπερεθνικούς γραφειοκρατικούς μηχανισμούς. 

Αυτό είναι το σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και των παγκόσμιων τοκογλύφων από τους οποίους παίρνουν εντολές οι ”ηγέτες” της ενωμένης Ευρώπης. Γι αυτό το λόγο θα κάνουν ότι μπορούν για να χτυπήσουν ακόμα και να θέσουν εκτός νόμου τον Ευρωπαϊκό εθνικισμό, προκειμένου να καταστεί ασφαλές το Ευρώ, η Ε.Ε. και το σχέδιο διάλυσης των εθνικών κρατών. 

Προς την κατεύθυνση αυτή επεξεργάζονται ήδη αυστηρότερους νόμους, με πρόσχημα την καταπολέμηση του ρατσισμού, αλλά με απώτερο σκοπό το να βγάλουν εκτός νόμου τα εθνικιστικά κόμματα.

Όμως εκφράζοντας τις ανησυχίες  για την εθνικιστική άνοδο στη Ευρώπη, φανερώθηκε και μια άλλη κρυμμένη αλήθεια σχετικά με την Γηραιά Ήπειρο

Η αλήθεια είναι ότι η Ευρώπη μετά το 1945 ήταν και παραμένει να είναι μια ηττημένη χώρα. Μια ήπειρος που παρέδωσε τα κλειδιά στους Αμερικάνους, τους Ρώσους και τον κοινό τους πάτρωνα, τον πραγματικό νικητή του πολέμου, τον διεθνή Σιωνισμό.

Ο πραγματικός νικητής του πολέμου επέβαλε στην Ευρώπη την ψυχολογία της ενοχής. Επέβαλε στην Ευρώπη ένα καθεστώς στο οποίο ο εθνικισμός εδιώκετο τόσο ηθικά όσο και ποινικά (τα περίφημα αδικήματα γνώμης που είναι θεσμοθετημένα σε πολλές χώρες και έχουν στείλει αρκετούς στην φυλακή).

Μια καινούργια Ιερά εξέταση επιβλήθηκε στην Ευρώπη και αρκούσε να μιλήσεις για πατρίδα έθνος και φυλή, για να χαρακτηριστείς ως φασίστας η νεοναζί. Αν αμφισβητούσες κάποια πράγματα πήγαινες φυλακή

Στην Ευρώπη επιβλήθηκε ένα καθεστώς αντι-εθνικιστικό και αντι-ευρωπαικό, ένα καθεστώς που εξασφάλιζε την σιωπή της Ευρώπης των Εθνών…

Αυτή η επιβεβλημένη μαζική χειραγώγηση έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει.Το ξύπνημα του κοιμισμένου γίγαντα, που ονομάζεται εθνικισμός, τρομάζει τους εντεταλμένους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων. 

Όμως αυτό το ξύπνημα είναι η φυσική αντίδραση της Ευρώπης στην σκλαβιά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…


ΣΉΜΕΡΑ η Χρυσή Αυγή πλανάται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη

Καθίσταται, πλέον, πασιφανές ότι ανεξάρτητα από ιδεολογία, η ευρωπαϊκή κρίση υπονομεύει σοβαρά την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών.” Δεν είναι η οικονομική κρίση που υπονομεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών, αλλά η στρεβλή αντίληψη περί “αλληλεγγύης” που έχει η λιμπεραλιστική Ε.Ε! 

Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι εξόχως πολιτειακό και θεσμικό! Το μοντέλο της μαζικής δημοκρατίας που της έχει επιβληθεί μεταπολεμικά, έχει οδηγήσει την Ευρώπη στον πολιτικό μαρασμό και αν αναλογιστεί κανείς και την πίεση της τριτοκοσμικής πλημμυρίδα, καταλαβαίνουμε ότι οι λαοί της αντιμετωπίζουν ακόμα και...βιολογική απειλή. 

Μόνη λύση απέναντι σε αυτό το πολυπολιτισμικό έκτρωμα της Ευρώπης των Τραπεζών και των Πωλητών, η Ευρώπη των Εθνών και των Πολιτών, για την οποία αγωνίζονται όλα τα ευρωπαϊκά εθνικολαικά κινήματα, με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία.

Σ.Περδικάρης