ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ ζητεί από όλους τους Αριστερούς να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Γιατί πρέπει νὰ ψηφισθῇ ἡ Χρυσῆ Αὐγή

Ὅταν ἕνα κτίριο εἶναι ἑτοιμόρροπο, λόγῳ σεισμοῦ πρέπει νὰ κατεδαφισθῇ ἐὰν θέλουμε νὰ τὸ κτίσουμε ξανά. Τὸ μπάλωμα εἶναι ἀνέφικτο. Δὲν χωροῦν συναισθηματισμοὶ ὅπως ὅτι τὸ σαραβαλιασμένο κτίριο μᾶς θυμίζει παλιὲς ὡραῖες ἡμέρες, διότι μέσα ἐκεῖ ἐμεγαλώσαμε, ἀγαπήσαμε, ἐρωτευθήκαμε καὶ πολὺ περισσότερο ὅτι πρόκειται γιὰ οἰκογενειακὸ κειμήλιο στὴν ἀποθήκη τοῦ ὁποίου διετηρήσαμε τὸ καριοφίλι τοῦ προγόνου μας ποὺ ἐθυσιάσθη γιὰ τὴν ἐλευθερία μας.

Ἡ ἐκρηκτικὴ οὐσία ποὺ θὰ ἐπιλέξουμε πρέπει νὰ εἶναι ἰσχυροτάτη καὶ ἀποτελεσματική. Δὲν πρόκειται νὰ τὴν ἐπιλέξουμε μὲ ἄλλα κριτήρια, οὔτε διακοσμητικά, οὔτε ἠθικά. Τὸ ἀντάρτικο πόλεων δὲν εἶναι σὲ θέση νὰ ἀνατινάξῃ τὸ κτίριο. Ἐπὶ διακόσια χρόνια τώρα προσπαθοῦν χωρὶς ἀποτέλεσμα. Ἡ 17Ν τὸ ἐπεχείρησε καὶ ἀπέτυχε. Μόνον μία μαζικὴ λαϊκὴ μπουλντόζα δύναται νὰ καθαρίσῃ τὸ τοπίο. Κάτι τέτοιο ἐπέτυχε ἡ μπολσεβικικὴ ἐπανάσταση. Καὶ οἱ Ἕλληνες ἔχουν χάσει τὴν ὑπομονή τους. Ἔχουν κουρασθῇ νὰ ἐπαναλαμβάνουν τὸ πάλι μὲ χρόνια καὶ καιρούς, πάλι δικά μας θᾶναι. Δὲν δύνανται νὰ περιμένουν πότε θὰ ὡριμάσουν οἱ ἀντικειμενικὲς συνθῆκες γιὰ νὰ πάρῃ τὸ ΚΚΕ τὴν ἀρχή.

Εἶναι τελείως τρελὸ νὰ περιμένουμε ἀπὸ τὸν Σύριζα νὰ κατεδαφίσῃ τὸ κτίριο. Ὡς νέο ΠΑΣΟΚ θυμίζει τὸν Ἀνδρέα, δηλαδὴ τὸν ἐμπαιγμό. Ὅσο γιὰ τὰ ὑπόλοιπα κόμματα, μόνον ξεκουτιασμένοι γέροι πάσχοντες ἀπὸ ἀνία δύνανται νὰ πιστεύσουν ὅτι θὰ σώσουν τὴν κατάσταση. Στρατὸς καὶ ἀστυνομία εἶναι καθηλωμένοι στὸ μεροκάματο. 

Σᾶς ἐρωτῶ λοιπόν: ποῖος θὰ κατεδαφίσῃ τὸ κτίριο ἀφοῦ ὅλοι συμφωνοῦμε ὅτι ἔχει βαφτῆ κόκκινο ἀπὸ τὸν σεισμό; Ὑπάρχει καὶ τὸ ἐπιχείρημα ὅτι οἱ ἀναρχικοί, τὸ μόνο ποὺ ξέρουν νὰ κάνουν εἶναι νὰ κατεδαφίζουν, ἀλλὰ δὲν γνωρίζουν πῶς νὰ οἰκοδομοῦν. Σωστό, ἀλλὰ αὐτὸ δὲν ἀλλάζει τίποτα στὴν σημερινὴ πραγματικότητα ὅτι δὲν γίνεται νὰ συνεχίζουμε νὰ ζοῦμε στὰ χαλάσματα τοῦ κατεδαφιστέου κτιρίου.

Ἔχουμε τίποτα περισσότερο νὰ χάσουμε; Ὁ Μάρξ, στὸ Μανιφέστο του, εἶχε παρατηρήσει ὅτι οἱ κολασμένοι τῆς γῆς δὲν εἶχαν τίποτα περισσότερο νὰ χάσουν ἀπὸ τὶς ἁλυσίδες τους. 

Στὶς ἑπόμενες τριαδικὲς ἐκλογὲς μᾶς δίδεται ἡ μοναδικὴ ἐυκαιρία νὰ κατεδαφίσουμε ὁλοκληρωτικὰ τὸ κτίριο ψηφίζοντας Χρυσῆ Αὐγή καὶ ἄς μή μᾶς ἀρέσῃ ἡ μουτσούνα τους. Ἡ ἐποχὴ τῶν καλλωπισμῶν ἔχει παρέλθη. Ἐὰν ἀφήσουμε νὰ περάσῃ αὐτὴ ἡ εὐκαιρία θὰ εἴμαστε ἄξιοι τῆς μοίρας μας.

Δημήτρης Κιτσίκης 


O 78χρονος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα και τακτικό μέλος της Καναδικής Βασιλικής Ακαδημίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ ζητεί από όλους τους Αριστερούς να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις Εκλογές του Μαΐου, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να σώσουμε την Ελλάδα από τους φαύλους πολιτικάντηδες!..

θυμίζουμε ότι ο εθνικομπολσεβίκος καθηγητής Δ. Κιτσίκης είναι γιός του κομμουνιστή Πρύτανη του Πολυτεχνείου Νίκου Κιτσίκη και της μεγάλης κομμουνίστριας Μπεάτας Πετυχάκη, που μαζί με την μαμά του Κώστα Σημίτη είχαν ιδρύσει την δεκαετία του 1950 τον "Ελληνο-Κινεζικό Σύνδεσμο Φιλίας" για να στηρίξουν το μεταρρυθμιστικό έργο του Μάο Τσε Τούνγκ!.. Επίσης, ο μακαρίτης Νίκος Κιτσίκης υπήρξε επί χρόνια βουλευτής της ΕΔΑ και εκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων με την Αριστερά, λίγο πρίν την 21η Απριλίου...



H μόνη και τελευταία ελπίδα, για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό,είναι αναμφίβολα η Χρυσή Αυγή & αποτελεί «κίνδυνο» για το κατεστημένο και τα όργανά του

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ 
ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 
ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ Α΄ ΓΥΡO



Στον «κίνδυνο» να πρωτεύσουν (και τελικώς να εκλεγούν κιόλας) χρυσαυγίτες δήμαρχοι και περιφερειάρχες σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες, μετά από το φιάσκο με τις διπλές υποψηφιότητες νεοδημοκρατών (στον δήμο Αθήνας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), κι ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα τι επιφυλάσσει ο φον Αντωνάκης στους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής, αναφέρεται η καθεστωτική «Καθημερινή». 

Ιδού πως καταλήγει άρθρο με τον τίτλο «Η μοιραία πορεία των εξελίξεων»:

«Φοβούμενη ήττα –σημαντική ενδεχομένως– στις ευρωεκλογές, η ηγεσία της Ν.Δ. –συμπράττοντος και του ΠΑΣΟΚ– αποφάσισε να προηγηθούν οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως. Επένδυε στην προοπτική να κυριαρχήσει το «γαλάζιο» στην τηλεοπτική εικόνα την πρώτη Κυριακή. Ο κίνδυνος, ωστόσο, είναι –την πρώτη Κυριακή– να δούμε στην τηλεόραση τα χρώματα της Χρυσής Αυγής. Μοιραία η πορεία των εξελίξεων όταν κυριαρχούν τακτικισμοί».

Και βέβαια η μόνη και τελευταία ελπίδα, για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό,είναι αναμφίβολα η Χρυσή Αυγή & αποτελεί «κίνδυνο» για το κατεστημένο και τα όργανά του 


Οι εθνικιστές δυναμώνουν

Όσο παράξενο και αν ακούγεται σε πολλούς η ώρα των εθνικιστών πλησιάζει. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί ευνοούν οι συνθήκες, οι διεθνείς συγκυρίες κλπ. αλλά κυρίως διότι μέσα από τον μοχθηρό και άνανδρο πόλεμο που δεχόμαστε από το διεφθαρμένο σύστημα των απατεώνων και των προδοτών που εξουσιάζουν την πατρίδα μας τα τελευταία έτη, εμείς οι αγνοί εθνικιστές βγαίνουμε πιο δυνατοί. 

Την οργή που μας προκαλούν τα ψεύδη και οι δολοπλοκίες των εχθρών μας, εμείς την μετουσιώνουμε σε θέληση για νέα δυναμικότερη πολιτική δράση.


Οι αυτοαποκαλούμενοι εχθροί μας παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Σε μία τέλεια συνεργασία παρακράτους, κράτους, αστυνομίας, συγκεκριμένων άθλιων δικαστικών και φυσικά τιποτένιων μεγαλοδημοσιογράφων, πίστεψαν για μια στιγμή πως θα κάμψουν το ηθικό μας και εμείς θα παρατήσουμε τον ιερό μας αγώνα και θα πάμε σπίτια μας. Οποιοσδήποτε όμως πραγματικός Χρυσαυγίτης δεν το σκέφτηκε ποτέ και ούτε πρόκειται. 

Παράνομες φυλακίσεις της ηγεσίας του Κινήματος μας και καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί κάποιοι σκοτεινοί μα αδαείς κύριοι σκέφτηκαν πως εμείς θα διαλυθούμε και θα το βάλουμε στα πόδια. Κάθε άλλο δεν μας τρομάζει καθόλου οποιαδήποτε δίωξη μόνο μας δυναμώνει. 

Εκτός όμως των παρανόμων διώξεων εκείνο που μας δίνει περισσότερο σθένος να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα από ποτέ τον αγώνα μας, είναι το αίμα των νεκρών συναγωνιστών μας. 

Για την δολοφονία των οποίων ευθύνονται όχι μόνο τα σκουπίδια της ακροαριστεράς που τράβηξαν την σκανδάλη αλλά και η Αστυνομία που κατά δήλωση της περίμενε τρομοκρατικό χτύπημα αλλά τα γραφεία μας δεν ήταν δυνατό να τα φυλάξει. 

Έχουμε χρέος στα αδέρφια μας προπαντός να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω και όχι μόνο να εντείνουμε τον αγώνα μας αλλά και να νικήσουμε. 

Μην παραξενευτείτε συναγωνιστές αν οι διώκτες μας γελοιοποιηθούν και άλλο πραγματοποιώντας στο προσεχές μέλλον νέες και αθλιότερες διώξεις. 

Είναι ο τρόπος σκέψης τους τόσο ρηχός και μαλθακός που τα λογαριάζουν όλα βάση του εαυτού τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως μέσα από όλη αυτήν την ιστορία μόνο δυνατότεροι θα βγούμε.

Έχουμε χρέος να φέρουμε εις πέρας την ιερή αποστολή μας, ώστε σε αυτόν τον τόπο να ανατείλει ξανά η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Ηλίας Κυρίτσης