ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Είδαν εκατομμύρια λαού οι αμερικανόδουλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ κι έδωσαν εντολές στα ΜΑΤ να πνίξουν το Σύνταγμα στα χημικά. 

Μάλιστα, τα ΜΑΤ πετούσαν τα χημικά προς διάφορες κατευθύνσεις κι όχι μόνο σε κάποια πιτσιρίκια που τους πετούσαν πορτοκάλια, με σκοπό την διάλυση της συγκέντρωσης! Μάλιστα, συνέχιζαν να ρίχνουν εκεί που πήγαινε ο απλός κόσμος για να προστατευθεί από τα χημικά!

Μεγάλοι άνθρωποι και μικρά παιδιά ήταν τα πρώτα θύματα της κόκκινης χούντας.

ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Είμαστε όλοι οι συντελεστές της σελίδας παρόντες στην πλατεία Συντάγματος, αλλά υπό τέτοιες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να γίνει ρεπορτάζ… 

συγχωρήστε μας την όποια καθυστέρηση…










Ε, λοιπόν, είναι ξεδιάντροπος! Δε φτάνει που ξεπουλάει την Μακεδονία μας, αλλά τολμάει και δίνει… συμβουλές στους διαδηλωτές που σε λίγη ώρα θα κατακλύσουν το Σύνταγμα! 

Μιλάμε για τον αρχιπροδότη mister Tsipra, ο οποίος με σημερινή του συνέντευξη στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει!), συμβουλεύει ανάμεσα στα άλλα: «Θεωρώ όμως ότι είναι υποχρέωση όλων να απομονώσουν τις ακραίες ομάδες που φαντάζομαι θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν και αυτό το συλλαλητήριο και να απέχουν από εκδηλώσεις και συνθήματα μίσους. Έχει υπάρξει αρκετό εμφύλιο μίσος στην ιστορία αυτού του τόπου. 

Φθάνει. Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να γίνονται με επιχειρήματα και διάλογο».

Τώρα που είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την προδοσία της Μακεδονίας μας, θυμήθηκε τα επιχειρήματα και τον διάλογο ο αρχιπροδότης; 

Τώρα θυμήθηκε το «εμφύλιο μίσος», το οποίο καλλιεργεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια; 

Θα τον πειράξει αν ακουστούν σήμερα στο Σύνταγμα «συνθήματα μίσους», ενώ την ίδια ώρα, λίγο παρακάτω από το Σύνταγμα, στα Προπύλαια, τα παρακρατικά τσογλάνια του θα κραυγάζουν πως «στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά»; Είναι μεγάλος υποκριτής!

Και γιατί… συμβουλεύει τους πατριώτες «να απομονώσουν τις ακραίες ομάδες», εννοώντας βεβαίως την Χρυσή Αυγή; Για να μετατραπεί το συλλαλητήριο σε μια γλυκανάλατη φιέστα, που κανείς δεν θα θυμάται την επομένη!

Ε, όχι! Η λαοπλημμύρα κατέκλυσε σήμερα το Σύνταγμα, δε του έκανε το χατίρι! 

Οι προδότες της Πατρίδας δεν αντιμετωπίζονται με το «σεις» και με το «σας»!