ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! Ας μην επαναπαυόμαστε: Η Χρυσή Αυγή δεν ηττήθηκε ακόμα...

“Η Χρυσή Αυγή δεν ηττήθηκε ακόμα”... (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

“Η Χρυσή Αυγή δεν ηττήθηκε ακόμα”... (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Νέα συνολικά στοιχεία, που αφορούν την λαθρομετανάστευση τον μήνα Οκτώβριο –αλλά μόνο για τα τρία νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, Λέσβο, Χίο και Σάμο- δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτά, 6.878 «προσφυγάκια»… προτίμησαν (όπως λέει κι ο πρόεδρος Πάκης…) τα τρία νησιά. 

Πιο αναλυτικά, 3.474… προτίμησαν την Λέσβο, 1.820 την Χίο και 1.556 την Σάμο.

Άρα, αποδεικνύεται στην πράξη πως ισχύει αυτό που πρώτοι επισημάναμε εξ’ αρχής: η εξαγγελία της κυβέρνησης για μεταφορά 20.000 «προσφύγων» σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας λειτούργησε ως ο καλύτερος «κράχτης» για τον ερχομό πολλών νέων λαθρομεταναστών στα νησιά, με την ελπίδα ότι θα μεταφερθούν κι αυτοί σε ξενοδοχεία και θα ζήσουν το… μύθο τους στην Ελλάδα. 

Δεν το ήξερε αυτό η κυβέρνηση; Ασφαλώς και το ήξερε και το έκανε σκοπίμως, γιατί έχει υπογράψει ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους διεθνείς αφέντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να εποικίσει και να ισλαμοποιήσει την Ελλάδα, με αντάλλαγμα μια λιγότερο «σφιχτή» οικονομική πολιτική (μείωση πρωτογενούς πλεονάσματος το 2021, αυξήσεις-ψίχουλα στις συντάξεις, μικρές μειώσεις του ΕΝΦΙΑ, κ.τ.λ.

Καταλάβατε τώρα πατριώτες ποιους ψηφίσατε, αφήνοντας εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή;

Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012 πανικός απλώθηκε στο πολιτικό κατεστημένο από την πρωτοφανή επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα “καμένα χαρτιά” για τους πατριώτες της πεντάρας, απέδειξαν ότι η Πίστη είναι δυνατότερη από την φωτιά και πήραν στο πλευρό τους σε μια υπέροχη πορεία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Και ήταν αρχές του 2013 όταν στην πλατεία Ρηγίλλης εκεί μπροστά στο μνημείο των Ιμίων συγκεντρώθηκαν σχεδόν 50.000 Έλληνες στην συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το σύστημα τρόμαξε και κινητοποίησε άμεσα ρουφιάνους και σκοτεινούς μηχανισμούς…
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να κτυπηθεί! Μάταιος ο κόπος τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανέβαινε συνεχώς και την παραμονή πριν δώσει την εντολή για την σύλληψή μας ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς, είχε στα χέρια του δημοσκόπηση που έδινε στο Κίνημά μας ποσοστό 18%! Και με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό στήθηκε μια πολιτική σκευωρία και άρχισε ένα κυνήγι μαγισσών…
Αντέξαμε έξι ολόκληρα χρόνια και τελικά χάσαμε μια μάχη τον Ιούλιο του 2019 από όλους αυτούς που ήταν περιστασιακοί, τυχαίοι και μοιραίοι καιροσκόποι και άνθρωποι χωρίς ιδεολογία, που δεν αποκλείεται αύριο να είναι πάλι μαζί μας. Και θα είναι μαζί μας, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή και θα αποδείξει ο χρόνος ότι τα ψέματα του Μητσοτάκη και του πολιτικού συνεταίρου του Βελόπουλου, θα αποκαλυφθούν και οι μάσκες θα πέσουν και θα φανερωθεί ποιοι είναι οι πραγματικοί αγωνιστές για το Έθνος μέσα από τις περιστάσεις, τα γεγονότα, τις ανοικτές πληγές της Πατρίδας που συνεχίζουν να αιμορραγούν.
Το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει πως τελειώσαμε. Όμως, δεν το είπαμε εμείς ακόμη και δεν θα το πούμε ποτέ.
Παρ’ όλα τα ευχολόγιά τους, υπάρχουν και κάποιοι επαγγελματίες αντιφασίστες, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν τέλειωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και διαβάζουμε σε γνωστή αριστερή ιστοσελίδα τα παρακάτω:
Ας μην επαναπαυόμαστε: Η Χρυσή Αυγή δεν ηττήθηκε ακόμα... Η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής μπορεί να μοιάζει πλήρως απομονωμένη στην Αθήνα και στα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα αλλά στην επαρχία τα πράγματα παίζονται ακόμα. Και παίζονται με πολύ άσχημους όρους για τους πρόσφυγες που έχουν την ατυχία να είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα: το περιστατικό που έλαβε χώρα στα Βρασνά Θεσσαλονίκης είναι απλά ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά δείγματα αυτής της διαπίστωσης. Εκεί, οι κάτοικοι και οι ξενοδόχοι της περιοχής μπλόκαραν την διαμονή 400 προσφύγων από τη Σάμο που ήταν προγραμματισμένο να μείνουν σε ξενοδοχεία της μικρής, ημι-τουριστικής πόλης. Τα πούλμαν με τους 400 πρόσφυγες έφτασαν στην πόλη εν μέσω ενός τεταμένου κλίματος, με τους κατοίκους να κάνουν πορείες διαμαρτυρίας εναντίον της παραμονής τους.”
“Σύντροφοι” συμφωνούμε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ηττήθηκε ακόμα και δεν θα ηττηθεί ποτέ! Γιατί νικιέται όχι αυτός που έχασε μια μάχη, αλλά αυτός που συνθηκολογεί και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα ακουστεί και πάλι καθαρός και δυνατός ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε κάθε γωνιά της Πατρίδας και πρωτοπόροι σε αυτό οι αγνοί Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες που αγωνίζονται ασυμβίβαστοι για μια νέα Ελλάδα ενάντια σε δειλούς, σε λιποτάκτες και σε προδότες.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ