ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ… ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ; ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!


Έναν πολύ… «βολικό» τρόπο, για να περιέλθουν στο δημόσιο χιλιάδες σπίτια φορολογουμένων που δεν μπορούν να πληρώσουν το φόρο κληρονομιάς φέρεται ότι εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται «πηγές» από το περιβάλλον της υφυπουργού Οικονομικών. 

Πιο συγκεκριμένα, στο υπουργείο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ο νόμος, βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που αδυνατεί να πληρώσει τον φόρο κληρονομιάς, να το παραχωρεί στο Δημόσιο. 

Αυτή η διάταξη υπάρχει στην ελληνική νομοθεσία, αλλά είναι απαραίτητη μία υπουργική απόφαση προκειμένου να τεθεί σε ισχύ.

Και μετά, το –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, θα το πουλάει κοψοχρονιά στα γνωστά κοράκια –ντόπια και ξένα, καταβάλλοντας βεβαίως και την απαραίτητη «μίζα» στα συντρόφια που θα βρίσκονται στις «κατάλληλες» θέσεις! 

Τα οποία, κάποτε έσκουζαν παραπλανητικά «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αλλά στην πραγματικότητα εννοούσαν «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»που είναι και σωστό από μαρξιστική άποψη!


Σοκαρισμένη η Λεπέν με την απόφαση του Τραμπ


Η Marine Le Pen είπε ότι σοκαρίστηκε από την απόφαση του Donald Trump να ρίξει πυραύλους στη Συρία.

Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να αποστασιοποιείται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump μετά το χτύπημα αεροπορικής βάσης στη Συρία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε απάντηση σε μια ύποπτη χημική επίθεση.

Είπε στο Twitter ότι «καταδίκασε έντονα» το «φρικτό» χτύπημα στην συριακή αεροπορική βάση.

«Είναι τόσο πολύ να ζητήσουμε να περιμένουμε τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης διεθνούς έρευνας πριν από τη διεξαγωγή χτυπήματος όπως αυτό στη Συρία;» είπε στο κανάλι France 2, την Παρασκευή το πρωί.

Η άποψή της έρχεται σε σύγκρουση με εκείνη του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είπε ότι ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ φέρει την «αποκλειστική ευθύνη» για το χτύπημα των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ οι εχθροί του Τραμπ στις ΗΠΑ πανηγυρίζουν. H Χίλαρυ ήδη ζητά να «γίνουν περισσότερα» στην Συρία.


Γράφοντας στην Weekly Standard, ο 69χρονος εβραϊκής καταγωγής πρώην Αμερικανός διπλωμάτης, δικηγόρος και πολιτικός επιστήμονας Elliott Abrams, ο οποίος υπηρέτησε στις θέσεις της εξωτερικής πολιτικής για τους προέδρους Ρόναλντ Ρέιγκαν και Τζορτζ Μπους, και ο οποίος προεκλογικά είχε δημόσια αποκηρύξει τον Τραμπ, αφού αναφέρει ότι η κυβέρνηση Trump είχε ένα τρικυμιώδη ξεκίνημα, τώρα όλα άλλαξαν και «μπορούμε να πούμε ότι ο 75χρονος πρόεδρος ενήργησε ως Αρχηγός και ακόμα περισσότερο, ότι τελικά αποδέχθηκε το ρόλο του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου...»

Ο χώρος της Alt-Right (Εναλλακτική Δεξιά), όπως γράφει οHunter Wallace στο Occidental Dissident, δεν πιστεύει στην έννοια του «Ελεύθερου Κόσμου». 

Και συνεχίζει: Εμείς δεν ψηφίσαμε για άλλον έναν «ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.» Αντίθετα, καταψηφίσαμε έναν ηγέτη που θα είναι ο αστυνομικός του κόσμου. Καταψηφίσαμε το δόγμα της Δύσης για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Καταψηφίσαμε το βάρος της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καταψηφίσαμε τους ατελείωτους ξένους πολέμους στη Μέση Ανατολή που μαίνονται από την παιδική μας ηλικία, γιατί θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα. Δεν θέλουμε να έχουμε απολύτως καμία σχέση με αυτό το τέλμα και κυρίως με το να διεξάγουμε περιφερειακούς πολέμους για λογαριασμό των «συμμάχων μας», όπως είναι το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία, κ.λπ., κ.λπ.

Να κάνω μια ερώτηση στον «ηγέτη του Ελεύθερου Κόσμου»: γιατί στην ευχή θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τον «Ελεύθερο Κόσμο»; Είδες την τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία το πρωί; Αυτό είναι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το πρόβλημα που εκλέχτηκες να λύσεις. Είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία, «οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου» είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες.


Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τονMark Rutte σε οποιονδήποτε «Ελεύθερο Κόσμο». Στην πραγματικότητα, σε πολλούς από εμάς στην Alt-Right απαγορεύτηκε η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο της Theresa May. Μας απαγορεύτηκε επειδή είχαμε το θράσος να επισημάνουμε ότι οι χώρες μας επιβαρύνονται από μια άχρηστη πολιτική τάξη που είναι ενωμένη για τον σκοπό της αυτοκτονίας της Δύσης από την μία και της εκτόξευσης πυραύλων Tomahawk στη Συρία από την άλλη, ως μια επίδειξη της δήθεν «ηθικής ανωτερότητάς» τους.

Κουράστηκα από την ηθικολογία ενός αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία αίσθηση πίστης προς τους δικούς του ανθρώπους και που είναι πραγματικά σε πόλεμο με τους δικούς του ανθρώπους. 

Η αλλαγή του καθεστώτος θα πρέπει να αρχίσει στις πατρίδες του «Ελεύθερου Κόσμου» στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όχι στις ερήμους του Ιράκ ή τη Συρία, για χάρη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ή της «δημοκρατίας».


Αναρτήθηκε από SkyWatcher

Όλοι για την «κουτάλα» στον Σύριζα: Η Κεντρική Επιτροπή στηρίζει τα μέτρα κυβέρνησης και δανειστών



Άλλο ένα «ντουζ» αυτοεξευτελισμού περιελάμβανε η χθεσινή διεξαχθείσα σύγκληση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Το «δια ταύτα» της απόφασης της Κ.Ε., η οποία θεωρητικά καθοδηγεί και την Κ.Ο. του κόμματος, αναφέρεται ότι: «Η Κεντρική Επιτροπή δηλώνει ότι στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και ότι θα δώσει τη μάχη ώστε να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του κόμματος για την υλοποίηση των μεγάλων στόχων του κυβερνητικού προγράμματος».

Αυτό το μήνυμα ήταν μια ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι τόσο ο «κομματικός» ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο «κοινοβουλευτικός» ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν από κοινού «λιγούρια της εξουσίας» και επ’ ουδενί λόγο δεν είναι διατεθειμένοι να απαρνηθούν την εξουσία αυτή, καθώς και τα «παρελκόμενά» της. Όσο για τα 13 μέλη της Κ.Ε. που υποτίθεται ότι διαφοροποιήθηκαν από το γενικό κλίμα συμπόρευσης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας εκλογές ή δημοψήφισμα, είναι προφανές ότι πρόκειται για «τζάμπα μάγκες».

Αν διαφωνούν πραγματικά ας παραιτηθούν από το κόμμα, ενώ όσοι απ’ αυτούς είναι βουλευτές (όπως ο Φίλης και η Χριστοδουλοπούλου) μπορούν άνετα να ανεξαρτητοποιηθούν και να φέρουν την κυβέρνηση στα πρόθυρα της έξωσης «μπλοκάροντας» με επιτυχημένο τρόπο τα μέτρα που φαίνονται στο φως του ορίζοντα.

Εφόσον δεν το κάνουν (που δεν θα το κάνουν) δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως από την υπόλοιπη παρέα πολιτικών απατεώνων της Κ.Ε., η οποία εν μέσω χαλαρής ατμόσφαιρας και αστεϊσμών δεν είχε τον παραμικρό ηθικό, ιδεολογικό και πολιτικό ενδοιασμό να επικυρώσει την ψήφιση των μέτρων αυτών.

Είναι ολοφάνερο ότι το συμπέρασμα που βγαίνει απ’ αυτήν την χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η νέα κατάπτυστη συμφωνία δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο καταψήφισης στην Βουλή από βουλευτή του κόμματος. Οι επιμέρους «διαφωνίες» είναι απλώς το απαραίτητο «αλατοπίπερο» για να δώσει μία στοιχειώδη γεύση «αντίστασης» στην άνοστη σούπα που σέρβιρε η κυβέρνηση. Όλοι και όλα στον ΣΥΡΙΖΑ για την καρέκλα και για την κουτάλα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ούτε λέξη για τον ασύρματο του Μπελογιάννη που ενημέρωνε τους Βούλγαρους για τις θέσεις του Ελληνικού Στρατού


Έγινε και αυτό στην Ελλάδα του 2017, το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης! Μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάννη, ο οποίος πέρα από τα εγκλήματα για τα οποία ευθύνεται εις βάρος του Ελληνικού λαού, καταδικάστηκε για κατασκοπεία.

Από την πλευρά τους οι αριστεροί τίμησαν με θράσος ένα στέλεχός τους και ο Τσίπρας βεβαίως θεωρεί στην πράξη ότι αποτελεί συνέχεια του ΚΚΕ και της εγκληματικής ιστορίας του. 

Στην πραγματικότητα αυτό ισχύει απόλυτα, αφού μέχρι το 1968, το ΚΚΕ ήταν ένα και ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούν τίποτε άλλο από ένα κομμάτι της διάσπασης του ΚΚΕ του 1968. 

Για να επανέλθουμε όμως στον Μπελογιάννη, για τον οποίον είπαν τόσο οι μαρξιστές, όσο και οι φιλελεύθεροι της ψευτοδεξιάς Ν.Δ., ότι εκτελέστηκε για τις ιδέες του, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν του βρήκαν κανένα μανιφέστο του Μαρξ και κανένα βιβλίο ιδεολογικό, ασύρματο του βρήκανε με τον οποίο έστελνε τηλεγραφήματα με τις θέσεις των μονάδων του Ελληνικού Στρατού στους Βουλγάρους. 

Στους Βούλγαρους, οι οποίοι με τις ευλογίες του Στάλιν ζητούσαν την Θράκη και την Μακεδονία στην συνδιάσκεψη της ειρήνης στο Παρίσι το 1946.

Οι μόνοι που απάντησαν στην ύβρι κατά του Έθνους και της Ιστορίας του με το μουσείο Μπελογιάννη ήταν οι Χρυσαυγίτες και μία ημέρα μετά δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρια και βόμβες κατά των γραφείων τους και η αστυνομία του μαρξιστικού κράτους δεν συνέλαβε ούτε έναν…