ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

“Καθημερινή”: Εκλογές χωρίς τις προβλεπόμενες διερευνητικές εντολές υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής



Παραίτηση του πρωθυπουργού mister Tsipra και εκλογές-εξπρές προαναγγέλλει η –σταθερά- μνημονιακή ναυαρχίδα «Καθημερινή της Κυριακής», αλλά χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις, διερευνητικές εντολές. 

Μάλιστα, η έντυπη ντουντούκα του Μνημονίου αναφέρει και τη δικαιολογία που θα επικαλεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, στο συνταγματικό πραξικόπημα που θα κάνει για να αποφύγει τις διερευνητικές εντολές. 

Ιδού:

«Μάλιστα, εάν προκηρυχθούν εκλογές, φέρεται αποφασισμένος να οδηγήσει ο ίδιος τη χώρα στις κάλπες χωρίς να προηγηθούν διερευνητικές εντολές και σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης. Σε σχετική αναφορά έχει προβεί ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης χωρίς να αποσαφηνίσει τη διαδικασία. 

Εικάζεται, όμως, ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε διασταλτική ερμηνεία του άρθρου 41 παρ. 4 του Συντάγματος και να επικαλεστεί ότι η προηγούμενη Βουλή δεν διαλύθηκε για τη διεξαγωγή εκλογών, αλλά εξαιτίας της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ποιος είναι ο λόγος που δε θα πάμε σε διερευνητικές εντολές, αν γίνουν πρόωρες εκλογές;

Ότι, εντολή παίρνουν υποχρεωτικά οι αρχηγοί των τριών πρώτων κομμάτων, άρα και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που θα είναι πρωθυπουργός για τρεις ημέρες! 

Πολύ βαρύ αυτό για να το αντέξει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!

 Αντίοχος