ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Έτοιμοι για συγκυβέρνηση.




Οι κλέφτες και απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, απόλυτα ελεγχόμενοι και καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα εξουσίας, δεν μπαίνουν καν στο κόπο να αλλάξουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις των υπαλλήλων τους, ανεξαρτήτως του κόμματος-συμμορία, το οποίο εκπροσωπούν.

Δεν υπάρχει Έλληνας ο οποίος να μη θυμάται την προεκλογική δέσμευση του Σαμαρά -όταν φυσικά βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση- για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και σύσταση εξεταστικής για το Μνημόνιο, από τη στιγμή που η ΝΔ θα αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας. 

Τη «συνέπεια» των λόγων και των έργων του βιώνουν όλοι οι Έλληνες σήμερα, εξάγοντας ασφαλή συμπεράσματα για την αξιοπιστία και το κύρος του προέδρου της ΝΔ.

Αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα είναι ο Σύριζα με πρόεδρο τον Τσίπρα και γραμμή «αντιμνημονιακή». Αυτό άλλωστε υπογραμμίζουν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, περιγράφοντας «ομηρικές μάχες» μεταξύ ΝΔ και Σύριζα προκειμένου να εξαπατηθεί το «πόπολο» για μια ακόμη φορά. 

Παλιότερα ο κύριος Τσίπρας εγκατέλειψε την γραμμή της καταγγελίας του μνημονίου, κάνοντας λόγο για «επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου». Μόλις πρόσφατα, το πουλέν των αμερικανών τοκογλύφων, προχώρησε στην ανακοίνωση μιας ακόμη πολιτικής δήλωσης-«βόμβα»: σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, μόλις ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση.

Το ποίημα αυτό όμως, το έχουμε ακούσει ξανά και μάλιστα το ακούσαμε πρόσφατα, μόλις προ δύο ετών, σε προεκλογική περίοδο. Δείτε, ακούστε, βρείτε τυχόν ομοιότητες και τέλος κερδίστε μια μνημονιακή Χούντα Σύριζα-ΝΔ για το καλό των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών και ανδρείκελων τους.




Γνωρίζουν επίσης ότι με 23% μαζί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν στέκεται κυβέρνηση, παρά τον ευσεβή πόθο των Γερμανών να κρατηθεί η κυβέρνηση αυτή ακόμα και με 20% αθροιστικά!

Σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ένα άθροισμα 27-28% και με επικράτηση στα 2/3 των περιφερειών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρεψει να συνεχίσουν να κυβερνούν.

Όμως Αττική και Θεσσαλονίκη ήδη είναι χαμένες. Δεν μπορούν να κυβερνήσουν και δεν θέλουν να διαλυθεί η τωρινή Βουλή. Θέλουν μεγάλο συνασπισμό, με αυτή τη Βουλή και με το ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει.

Το "τυρί" που θα προσφέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ για να εισέλθει στον συνασπισμό-"φάκα" θα είναι η προγραμματική συμφωνία ότι θα βγούμε από το Μνημόνιο εντός του 2014

Όμως στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να φτιάξουν τον δικό τους κυβερνητικό συνασπισμό με την συμμετοχή των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ (για την οποία πιστεύουν ότι θα καταφέρει να μπει έστω οριακά στην Βουλή) και με μέρος του ΠΑΣΟΚ ή ενός κεντροαριστερού σχήματος μαζί με το ΠΑΣΟΚ που θα αποσπάσει ποσοσ΄το 5-7% στις εκλογές.

Με δεδομένο ότι ο ξένος παράγοντας και ειδικά ο αμερικανικός θα έβλεπε πολύ ευχάριστα μια τέτοια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν αποκλείεται ειδικά αν στην ΝΔ υπάρξει μετεκλογικά και αλλαγή ηγεσίας.


ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΌΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ»...



Όλοι οι Εθνικιστές, όλοι οι ασυμβίβαστοι και απροσκύνητοι Πατριώτες έχουν καθήκον να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που τον Ιανουάριο του '96 πριν 18 χρόνια, έπεσαν στο πεδίο της Τιμής για την Εθνική μας κυριαρχία στο πάντοτε Ελληνικό Αιγαίο.

Η δυναμική παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Μνημείο των Ιμίων θα είναι ταυτόχρονα και μία απάντηση σε αυτούς οι οποίοι σήμερα εξουσιάζουν την χώρα και θέλουν να παραδώσουν γην και ύδωρ στους ξένους αφέντες.

Θα είναι ένα κουκί λιβάνι στην μνήμη των ΓΕΝΝΑΙΩΝ και ένα ΑΝΑΘΕΜΑ ταυτόχρονα στους ανάξιους πολιτικούς και στους ανθέλληνες εργολάβους της ελληνοτουρκικής "φιλίας". Μιας "φιλίας", που δεν υπάρχει και είναι στην πραγματικότητα μία συνεχής υποχώρηση απέναντι στον βάρβαρο από την Ανατολή, που ζητά την Γη μας, την Θάλασσά μας, τα Γλαυκά Ουράνια της Πατρίδας μας.

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ για να εκφράσουμε δυναμικά την βροντερή φωνή της Πατρίδας, για να δηλώσουμε ότι σε αυτήν την παρηκμασμένη πολιτεία, την σάπια και διεφθαρμένη υπάρχουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ που αντιστέκονται.

Ας γνωρίζουν ότι η ώρα της Αλήθειας δεν θα αργήσει και η Νέμεσις της Ιστορίας είναι που θα πει τον τελευταίο λόγο. Ας γνωρίζουν οι "μηδίσαντες" και οι Τούρκο-κοτζαμπάσηδες του καιρού μας, οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι υπάρχουν ακόμη Γενναίοι Άνδρες και Γενναίες Γυναίκες σε αυτήν την χώρα, αποφασισμένοι να αγωνισθούν για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, προχωρείστε σε μία μεγάλη Εθνική Αντεπίθεση για να μη περάσουν τα αντεθνικά σχέδια των προδοτών που εξουσιάζουν την χώρα μας, την Γη του Λεωνίδα και του Παλαιολόγου, την Γη των μεγάλων Ηρώων.

Νικόλαος Γ.  Μιχαλολιάκος

30 Ιανουαρίου 2014
Φυλακές Κορυδαλλού