ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ένα προφητικό κείμενο δύο μήνες πριν την σκευωρία: Για τα ψηφαλάκια επιχειρήθηκε η ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής



Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε και επίσημα το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, η νομική αυθαιρεσία και η πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με μια διαδικασία απίστευτα κατάπτυστη τόσο σε ηθικό, όσο και σε πολιτικό και νομικό επίπεδο. Δύο μήνες νωρίτερα (για την ακρίβεια στις 27 Ιουλίου 2013) μια συστημική εφημερίδα, τα «Παραπολιτικά», με άρθρο το οποίο τιτλοφορούνταν «Έσκασε το αβγό του φιδιού» και με (πολύ πιο ενδιαφέρων) υπότιτλο «Γκάλοπ-σοκ: στο 18% η Χρυσή Αυγή- Έντονη ανησυχία σε κυβέρνηση και κόμματα», ξεκινούσε ως εξής:


«Μεγάλο πονοκέφαλο στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν τα ευρήματα μυστικής δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Με βάση τα στοιχεία, σε δείγμα 5.000 ερωτηθέντων, το ακροδεξιό κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου δείχνει να κινείται πολύ κοντά στο 20%. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 18% και δείχνει μια ιδιαίτερη δυναμική στα νεανικά κοινά».
Λίγο πιο κάτω, το άρθρο συνεχίζοντας, γράφει ότι «Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με τις ακροδεξιές εκρήξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν προβληματίσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τους κυρίους Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελο Βενιζέλο, Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη. “Το θέμα είναι πλέον μείζονος εθνική σημασίας” λένε άνθρωποι που μπορούν να αναλύσουν περισσότερο-και σε βάθος- την επικρατούσα τάση στο εκλογικό σώμα».
Αφού στην συνέχεια το κείμενο αναφέρεται σε κάποια στοιχεία που αφορούν την τεράστια επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όσους Έλληνες «βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση», στις «περιοχές όπου υπάρχει τεράστια ανεργία» και το ότι στην Αττική «το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι σχεδόν τριπλάσιο από αυτό του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε πολλές περιοχές προσεγγίζει και τα ποσοστά της ΝΔ», και αφού υποστηρίζει ότι «σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, τα Πατήσια, η Κυψέλη αλλά και το πάλαι ποτέ αριστερό Πέραμα τα ποσοστά που συγκεντρώνει το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου προκαλούν στην κυριολεξία ανατριχίλα», ακολουθούν τα εξής:
«Το ανησυχητικό εύρημα που προκύπτει από την ποιοτική ανάλυση των δημοσκοπήσεων έχει να κάνει με την προέλευση όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή. Το μεγαλύτερο ποσοστό των θαυμαστών του νεοναζιστικού σχηματισμού έχει ψηφίσει τουλάχιστον μια φορά τα παραδοσιακά, συστημικά κόμματα, όπως είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Το οξύμωρο –και συνάμα επικίνδυνο- στην αποτύπωση της εικόνας αυτής είναι ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων που προέρχονται ακόμη και από την εκλογική δεξαμενή του ΚΚΕ. Η μυστική δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από πολύ γνωστή εταιρεία, έχει προβληματίσει τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση…” είναι το μήνυμα που προκύπτει από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».
Και αφού αναφέρεται στις εντολές προς την Βουλή και τον τότε υπουργό ΠΡΟΠΟ Δένδια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το άρθρο, λίγο πριν το τέλος, υποστηρίζει ότι «Ανεξάρτητα, πάντως, από την όποια στρατηγική έχει επιλέξει να ακολουθήσει από δω και πέρα η κυβέρνηση, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο κ. Σαμαράς δείχνει να μελετά σοβαρά την πρόταση για ανάληψη θεσμικής πρωτοβουλίας, επιδιώκοντας τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων που κινούνται στο δημοκρατικό τόξο, προκειμένου αργά ή γρήγορα η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου. Ήδη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει συγκεντρώσει “γνωματεύσεις” έγκριτων συνταγματολόγων, επιδιώκοντας να καταθέσει σε δημόσια διαβούλευση πρόταση ικανή να επισπεύσει τις διαδικασίες, ακόμη και για συνταγματικές αλλαγές».
Η ανάγνωση και πολύ περισσότερο η μελέτη, των όσων έγραψαν τα «Παραπολιτικά», δύο μήνες πριν την επίσημη έναρξη της πολιτικής σκευωρίας, επεξηγούν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αυτή πραγματοποιήθηκε. Τα ίδια τα λόγια των πρωτεργατών του «συνταγματικού τόξου» δείχνουν ότι υπήρχε μια ειλημμένη, εκ των προτέρων, απόφαση να ποινικοποιηθεί ο έντιμος και νόμιμος πολιτικός αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μόνο και μόνο επειδή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έδειχνε κάτι παραπάνω από ικανό να απεγκλωβίσει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από τα «μαντριά» των συμβατικών συστημικών κομμάτων.
Η «εθνική σημασία», την οποία έδιναν στο θέμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι εγκέφαλοι του εγχώριου πολιτικού, κοινωνικού, οικονομικού και εκδοτικού κατεστημένου, αφορούσε την προάσπιση των δικών τους αντεθνικών και αντιλαϊκών στενών συντηρητικών συμφερόντων, τα οποία βρισκόντουσαν σε άμεσο κίνδυνο από τον γνήσιο και συνεπή αντισυστημικό πολιτικό λόγο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η «άμεση λύση», που απεγνωσμένα ζητούσαν οι διάφοροι εκπρόσωποι του καθεστώτος, δόθηκε μέσα από το τραγικό περιστατικό του Κερατσινίου, μέσα από το οποίο βρήκαν την ευκαιρία να αναβιώσουν, στον πιο αισχρό βαθμό, την σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης. Ένα Λαοφιλές Πολιτικό Κίνημα ενοχοποιήθηκε, Άνθρωποι προφυλακίστηκαν και ταλαιπωρούνται ακόμη, ακολούθησαν δύο αποτρόπαιες δολοφονίες Χρυσαυγιτών, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, και η συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα προσπάθεια ποινικοποίησης της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης του Τόπου. 
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ».....Η Αριστερά του Χαβιαριού.



Μετά την «μάνα βγάλε τα λεφτά από την τράπεζα» και τον «κύριο 12%», δύο φάκελοι – φωτιά για το πόθεν έσχες δύο κυβερνητικών στελεχών της προηγούμενης συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, δείχνουν ξεκάθαρα ότι και η «πρώτη φορά αριστερά» -η οποία υποτίθεται πως είχε το… ηθικό πλεονέκτημα- είναι εξίσου… σκανταλιάρα με το «παλιό» – με το οποίο… ξεμπέρδεψε.

Όπως, λοιπόν, μετέδωσε το Mega, ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία χρόνια… ξέχναγε είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο… θυμήθηκε να δηλώσει φέτος, με συμπληρωματική δήλωση στο πόθεν έσχες.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά τη συμμετοχή κυβερνητικού στελέχους σε ιδιωτική εταιρεία με μετοχές.

Ποιά είναι τα στελέχη της συγκυβέρνησης δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά τι σημασία έχουν τα πρόσωπα; Η νοοτροπία είναι που μετράει!

- Είναι προφανές, ότι εκτός από τους ψηφοφόρους, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τα… χούγια του!

-  Σκεφτείτε πως ακόμα είμαστε στην αρχή. Μόλις θα βάλουν για τα καλά το χέρι στο «μέλι» τα συντρόφια, να δείτε τι έχει να γίνει!

Αντίοχος

Προς λαμόγια του Σύριζα: 
Ποιος είναι ο υπουργός σας 
που “ξέχασε” να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;

Προς λαμόγια του Σύριζα: Ποιος είναι ο υπουργός σας που “ξέχασε” να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;
Με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου,ξεκίνησαν και οι πονοκέφαλοι στα συστημικά κόμματα του μνημονιακού τόξου για τους φακέλους πόθεν έσχες, που θα καταθέσουν βουλευτές, υπουργοί και λοιποί υπόχρεοι.
Είναι σίγουρο πως πολλές ατασθαλίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας με την όλη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που βγήκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών είχε αποκαλυφθεί η αριστερά του... χαβιαριού. Σε αυτή την περίοδο ήδη έχουν αρχίσει τα προεόρτια.
Συγκεκριμένα, ήδη δύο φάκελοι υπουργών προβληματίζουν το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία συνεχόμενα χρόνια είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ και τελικά το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση.
Ο δεύτερος φάκελος αφορά επίσης κυβερνητικό στέλεχος και τη συμμετοχή του σε ιδιωτική εταιρεία, γεγονός που δεν συνάδει με τη θέση του στο υπουργικό συμβούλιο.
Βέβαια, η όλη υπόθεση με τους δύο φακέλους, που προφανώς συνιστούν σκάνδαλο, αναδεικνύει και μία «τρύπα» στη νομοθεσία. Ο Τσακαλώτος και ο Σταθάκης έχουν μερίδια στην Black Rock, που διαχειρίζεται - μεταξύ άλλων καπιταλιστικών δραστηριοτήτων - «κόκκινα δάνεια».
Η ίδια εταιρεία, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει την διαχείριση των «κόκκινων δανείων» της χώρας, γεγονός που θα αποφέρει κέρδη σε όσους έχουν μερίδια αυτής της εταιρείας, δηλαδή στους υπουργούς του Σύριζα, οι οποίοι θα της αναθέσουν να το πράξει. «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», δηλαδή.




















Αντώνης Κοτσακάς: Από άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα
Αντώνης Κοτσακάς: Από άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα
Τελείωσε και το περιβόητο συνέδριο του Σύριζα, στο οποίο αποφασίστηκε ότι κόμμα και κυβέρνηση θα πρέπει να γίνουν ένα. Μέσα από τις διαδικασίες του Συνεδρίου εκλέχτηκε και η νέα Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα, αλλά και η Πολιτική Γραμματεία, δηλαδή οι στενοί σύμβουλοι του Τσίπρα.
Στην Πολιτική Γραμματεία εκλέχτηκαν λοιπόν οι εξής: ο Χαράλαμπος Γολέμης με 60 ψήφους, ο Αντώνης Κοτσακάς με 59, ο Νίκος Σκορίνης με 51, ο Π. Καραγιώργος και ο Νίκος Παυλίδης με 40, η Μαρίκα Φραγκάκη με 36 και ο Μιχάλης Υδραίος με 34.
Ο δεύτερος σε δύναμη, δηλαδή, άνθρωπος στην στενή ομάδα Τσίπρα είναι ο Αντώνης Κοτσάκας. Ας δούμε μέσα από τα λόγια του ιδίου το ποιος είναι:
«Ναι, συνεργάστηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο, ιδιαίτερα την περίοδο 1989-1993. Ήμουν εκλεγμένος, από την Κεντρική Επιτροπή, γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού του κόμματος και ο κ. Τσοχατζόπουλος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεργασία μας ήταν θεσμική και επιβεβλημένη. Συμπορεύτηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο το 1996, όταν ήταν υποψήφιος για την εκλογή νέου προέδρου, όπως άλλωστε έπραξαν τα μισά οργανωμένα μέλη του κόμματος.»
Δεν χωράει στα παραπάνω άλλο σχόλιο...

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ» ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ 

Tzixantistes-prosfyges

Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης του Μπασαρ αλ Άσαντ στη Συρία και στο Ιράκ, σκοτώνοντας και σφάζοντας ανθρώπους, ως επί το πλείστον χριστιανούς, βλέπουν τώρα πώς με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχει εξαπολύσει εναντίον του ISIS η Ρωσία δεν τους «παίρνει», τα μαζεύουν και φεύγουν.

Μεταμορφώνονται σε… πρόσφυγες, παίρνουν τις οικογένειες τους και βάζουν στόχο να περάσουν τη Μεσόγειο και να βρεθούν μέσω της Ελλάδας ή της Ιταλίας στην Ευρώπη. Ξεχνούν ωστόσο να διαγράψουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει ποζάροντας με τα όπλα στα χέρια, στο πλευρό άλλων μελών του ISIS.

Αυτές οι φωτογραφίες τους προδίδουν σήμερα. Σε μία αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίστηκαν άνθρωποι που μέχρι χθες έσφαζαν ή χειροκροτούσαν τέτοιες πράξεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου να επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν στη Δύση.

Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν περάσει τη Μεσόγειο Θάλασσα είτε μόνοι είτε με τις οικογένειες τους ως… πρόσφυγες της Συριακής κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν και αντιμετωπίζονται με… θαλπωρή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγνωρίζουν ωστόσο οι Ευρωπαίοι πώς βάζουν ένα… φίδι στον κόρφο τους.

Υπάρχουν σαφώς πρόσφυγες τους οποίους η Τουρκία στέλνει από τα παράλια της στα ελληνικά νησιά (τους εκμεταλλεύονται ψυχρά οι Τούρκοι δουλέμποροι) αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχουν όμως ανάμεσα τους και τζιχαντιστές που αναζητούν μία ανάπαυλα μέχρι να ορκισθούν και πάλι τζιχάντ σε ένα άλλο κράτος.

Αυτό το νέο πεδίο για τους τζιχαντιστές μπορεί να είναι η Ελλάδα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο αρμόδιος υπουργός πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες «κρύβονται» τζιχαντιστές ή έχουν προωθηθεί τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Σε άλλες μάλιστα χώρες, όπως η Ουγγαρία έχουν συλληφθεί κι όλας.

Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια. Ειδικά τώρα που ολοένα και περισσότεροι εγκαταλείπουν τη Συρία λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών.

Εμείς, από το «pronews.gr» έχουμε επισημάνει επανειλημμένα τον κίνδυνο. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το εννοούμε: