ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;


Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά το… τιμημένο κουκουέ είναι έτοιμο να κάνει την… επανάσταση. Το ομολόγησε ο ίδιος ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, σε συνέντευξη που έδωσε στο (αντεπαναστατικό…) κανάλι ΣΚΑΪ, που περιέγραψε τις φάσεις της… επαναστατικής ανατροπής. 

Ιδού ο σχετικός διάλογος:

Δημοσιογράφος: Εγώ θέλω να πω ένα συμπέρασμα. Με εκλογική διαδικασία είναι αδύνατο να φτάσουμε σε ένα πρόγραμμα όπως αυτό που λέτε εσείς. Άρα ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί απέναντι σ’ αυτό το σύστημα δυναμικά με άλλους τρόπους.

Κουτσούμπας: Σύμφωνοι, αλλά γιατί το βάζετε σε αντιπαράθεση;

Δημοσιογράφος: Μπορεί με εκλογές να γίνει αυτό που θέλετε;

Κουτσούμπας: Σας απαντώ. Ο λαός θα πρέπει να αξιοποιεί κάθε διαδικασία για να αλλάζει συσχετισμούς. Αυτό θα πρέπει να το κάνει ο εργάτης από το σωματείο που συμμετέχει, να συμμετέχει όχι μόνο στις αρχαιρεσίες, αλλά να συμμετέχει στη συνέλευση, στην απεργία, να φτιάχνει σωματεία εκεί που δεν υπάρχουν, να συμμετέχει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και να αλλάζει συσχετισμούς, να συμμετέχει στις βουλευτικές και στις ευρωεκλογές και να αλλάζει τους συσχετισμούς στη βουλή, στην ευρωβουλή, παντού και κυρίως να οργανώνει την πάλη του. Όλα θα πρέπει να είναι σε συνδυασμό.

Δημοσιογράφος: Τι μας είπατε τώρα, μια βασική μαρξιστική αρχή, οι ποσοτικές συσσωρεύσεις θα φέρουν μια ποιοτική αλλαγή, αλλά μπορεί με το δρόμο τον κοινοβουλευτικό να γίνει αυτή η αλλαγή;

Κουτσούμπας: Όχι βέβαια μόνο με το κοινοβούλιο. Μα το κοινοβούλιο όπως και κάθε κοινοβούλιο σε αυτές τις συνθήκες είναι όργανο αυτού του συστήματος. Είναι ένας θεσμός που προωθεί την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία που βασικό της σκοπό έχει να προασπίσει το καπιταλιστικό σύστημα. Δεν είναι για να ανοίξει το δρόμο για το σοσιαλισμό. Εμείς πιστεύουμε ότι μια άλλη κοινωνία, η σοσιαλιστική κοινωνία, μια κοινωνία η οποία βεβαίως θα κοινωνικοποιήσει τη μεγάλη ιδιοκτησία που ανήκει σε μονοπωλιακούς ομίλους. Η κοινωνικοποίηση δεν είναι κάτι περίεργο. Όχι όμως αυτή που έλεγε το ΠΑΣΟΚ το ’80 ούτε την κρατικοποίηση που έλεγαν κάποιοι άλλοι. Αν η εργατική τάξη, ο λαός, δεν πάρει την εξουσία κι αυτή είναι η πραγματική εξουσία, αν δεν έχεις την οικονομία στα χέρια σου…

Δημοσιογράφος: Αυτό κ. Γραμματέα θέλει επαναστατικές διαδικασίες…

Κουτσούμπας: Ε φυσικά, γι’ αυτό μιλάμε. Όχι όμως τη σικέ επανάσταση, γιατί και ο κ. Τσίπρας για επανάσταση έλεγε, μέχρι και η ΝΔ πλέον λέει ότι θα κάνει επανάσταση μέσα στην επανάσταση. 

Όλοι για την επανάσταση μιλάνε. Μια πραγματική επανάσταση σημαίνει ότι δημιουργούνται οι συνθήκες όπου ο λαός, η εργατική τάξη, συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει να κυβερνηθεί όπως κυβερνιέται μέχρι τώρα. Ότι δεν θέλει να του επιβάλλουν αντιλαϊκούς νόμους, ότι δεν θέλει να τον εκμεταλλεύονται και λέει όχι, εγώ πρέπει να πάρω την εξουσία.

Δύο σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Φαντάζεστε να έλεγε τέτοια πράγματα σε συνέντευξή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής; Θα τον είχαν συλλάβει μέσα στο στούντιο!

2ον) Όχι μόνο δεν αντέδρασε καμία αρχή από τις… επαναστατικές διακηρύξεις του Κουτσούμπα, αλλά ούτε καν ασχολήθηκε κανείς από τα κατεστημένα κόμματα μ’ αυτές, για να… αποβάλλει έστω τους κουκουέδες από το… συνταγματικό τόξο. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί όλοι ξέρουν πως το ΚΚΕ είναι ένα απόλυτα συστημικό κόμμα –και μάλιστα το μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος- κι έτσι του επιτρέπεται να αμολάει και καμιά… επαναστατική μπαρούφα, για να… περνάει η ώρα;

Αντίοχος


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ» ΑΦΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ… ΔΡΟΜΟΥΣ

Οι Κινέζοι, λένε πως μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Και δεν έχουν άδικο…

Στη φωτογραφία που παραθέτουμε (παρμένη από το σχετικό θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΚΕ Α.Ε.), εικονίζονται ο αρχικουκουές Κουτσούμπας με τον υπουργό Εργασίας της αριστερής κυβέρνησης, μες’ την τρελή χαρά!

Λίγη ώρα αργότερα, ο εις εκ των χαριεντιζόμενων, έκανε την ακόλουθη… πολεμική δήλωση: 


Όπως παρατηρούμε, οι κομμουνιστές είναι τόσο πωρωμένοι υπηρέτες του σάπιου συστήματος, που δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και κοροϊδεύουν τον λαό μπροστά στα μάτια του! Τους συνιστούμε ν’ αφήσουν ήσυχο τον ελληνικό λαό και να ασχοληθούν με τίποτα άλλο. Για παράδειγμα, με τα δισεκατομμύρια που διαχειρίζονται οι κομματικές τους επιχειρήσεις…

Αθανάσιος Βασιλόπουλος



Υπάρχουν και σοβαρά κράτη: Η Σουηδία κλείνει τα σύνορα και απελαύνει τους απρόσκλητους που δεν έχουν χαρτιά προσφύγων




Με συνεχείς ελέγχους στα σύνορα όπως και στο εσωτερικό της χώρας, με βαριά πρόστιμα στους μεταφορείς, με άμεσες απελάσεις και φράχτες η κυβέρνηση της Σουηδίας καταφέρνει και μειώνει τον αριθμό των απρόσκλητων. 

Στην Ελλάδα, η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ επαναπαύεται και περιμένει από την τουρκία να τηρήσει την συμφωνία της συνόδου κορυφής για το προσφυγικό, χωρίς να παίρνει κανένα απολύτως μέτρο για τους χιλιάδες απρόσκλητους που εισβάλλουν καθημερινά στην πατρίδα μας.

Η Σουηδία, λοιπόν απαιτεί από τους απρόσκλητους να διαθέτουν ένα έγγραφο ταυτοποίησης για να τους επιτραπεί να διασχίσουν με τρένο ή λεωφορείο τη γέφυρα του Όρεσουντ, την κύρια πύλη εισόδου των προσφύγων στη χώρα.

Εκτός από την ευθύνη που φέρουν οι μεταφορείς στους οποίους μπορούν να επιβληθούν μεγάλα πρόστιμα στην περίπτωση που παραβούν τον κανονισμό αυτόν, συστηματικοί έλεγχοι γίνονται κατόπιν σχετικού μέτρου που τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα στον δανέζικο σταθμό του Κάστρουπ, στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, από όπου αναχωρούν τα τρένα που διασχίζουν τη γέφυρα του Όρεσουντ προς τη Σουηδία. Επίσης έχουν στηθεί περίπου 30 σημεία ελέγχου.

Όλοι οι επιβάτες που θέλουν να μεταβούν στη Σουηδία με το τρένο ή το λεωφορείο θα πρέπει να παρουσιάζουν ένα αναγνωριστικό έγγραφο (διαβατήριο, ταυτότητα, άδεια οδήγησης κλπ). Το μέτρο αυτό αφορά και τα πορθμεία που διασχίζουν τα στενά του Όρεσουντ.


Οι απρόσκλητοι που θα προσπαθούν τώρα να επιβιβαστούν χωρίς αναγνωριστικά έγγραφα θα απελαύνονται αυτομάτως, ακόμη και αυτοί που διέρχονται από τη Σουηδία με προορισμό τη Νορβηγία ή τη Φινλανδία και οι οποίοι αρνούνται να καταθέσουν αίτηση για τη χορήγηση ασύλου εκεί. Οι κανονισμοί αυτοί, σε συνδυασμό με την προσεχή σκλήρυνση των όρων περί δια
μονής, είχαν ένα άμεσο αποτέλεσμα, καθώς ο αριθμός των νέων αφίξεων μειώθηκε σημαντικά από τα μέσα Νοεμβρίου.

Παράλληλα με όλα αυτά ένας φράχτης ύψους δύο μέτρων και μήκους πολλών εκατοντάδων μέτρων κατασκευάστηκε στον σταθμό του Κάστρουπ για να εμποδίζει τους απρόσκλητους που απελαύνονται να εφορμούν στα τρένα που αναχωρούν για τη Σουηδία.


ΤΟ ΙΣΛΑΜ 
ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΞΟ
ΤΟ ΙΣΛΑΜ 

Χολυγουντιανό σόου με λαθρομετανάστες στον Ελαιώνα από Ντενίση, Μουζάλα, Καμίνη και Ρέντγκρεηβ

Κανένα ενδιαφέρον για τους Έλληνες!

Νέα προπαγανδιστική παράσταση στήθηκε για να πειστούν οι Έλληνες προκειμένου να αποδεχτούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών. 

Μετά την εκατομμυριούχα Σούζαν Σάραντον, η οποία αποδείχτηκε κάπως... ελαφριά, ήρθε η ώρα για τη «βαριά κουλτούρα».


Στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στον Ελαιώνα βρέθηκαν ο Καμίνης και ο Μουζάλας, συνοδεύοντας την Βρετανίδα ηθοποιό Vanessa Redgrave και τη Μιμή Ντενίση. 

Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν στην Αθήνα, προκειμένου η πρώτη να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση της δεύτερης, όμως η επίσκεψη συνδυάστηκε και με λαθρομεταναστευτική προπαγάνδα.


Αμέσως μετά την ελεγχόμενη περιοδεία οι δύο κυρίες θα οδηγηθούν στο θέατρο και ακολούθως στις βίλες τους, μακριά από την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα

Οι κάτοικοι του Ελαιώνα, όμως, στους οποίους δεν συμπαρίσταται κανείς εξ αυτών των εκατομμυριούχων θα μείνουν με τον καταυλισμό δίπλα τους, την φτώχεια τους και την εγκληματικότητα να μαστίζει τις γειτονιές τους.

Επειδή όλοι αυτοί παριστάνουν τους «ανθρωπιστές», εμείς να επαναφέρουμε την ανθρωπιστική μας πρόταση για αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, ώστε να μην πνίγονται τα παιδάκια στα νερά του Αιγαίου:

Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή, σε συνεργασία με κάποιες μεραρχίες του Ελληνικού Στρατού στα παράλια της Μικράς Ασίας, ώστε να μην μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι των «προσφύγων» προς την Ελλάδα.

Παράλληλη δράση μυστικών υπηρεσιών στις παράλιες περιοχές της τουρκίας ώστε να ξεδοντιαστούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.

Ύψωση φράχτη στον σε ολόκληρο τον Έβρο, ώστε να μηδενιστούν και από εκεί οι ροές.

Εφαρμογή της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας επανεισδοχής για όσους ελάχιστους καταφέρουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.



Είναι σίγουρο μας δουλεύουν...Πολιτική εκ του ασφαλούς.Είναι σοβαρή κυβέρνηση αυτή; Είναι με τα καλά τους; Έλεος πια έχουν γίνει μνημονιακότεροι των μνημονιακών. Που θα φθάσει αυτή η κατάσταση.

Ο Τσίπρας προαναγγέλει Σεισάχθεια...


Έχει γίνει συνήθεια πια άλλα να λένε οι πολιτικοί άλλα να εννοούν και άλλα να πράττουν. Η τελευταία κυβέρνηση απέδειξε περίτρανα πως δεν διοικεί. Είναι φερέφωνο. 

θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε περί Σεισάχθειας. 

Ετοιμάζει όμως τους πλειστηριασμούς. 

Είναι σοβαρή κυβέρνηση αυτή; 

Είναι με τα καλά τους; 

Έλεος πια έχουν γίνει μνημονιακότεροι των μνημονιακών. 

Που θα φθάσει αυτή η κατάσταση. 

Ο λαός πρέπει να μιλήσει έμπρακτα και ώριμα…. 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο


Έτσι έγιναν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ…


Για να μαθαίνουν οι παλιοί και να θυμούνται οι νεότεροι.. Για να μην ξεχνάμε από πού και πως ξεκίνησαν υπουργοί της υπάρχουσας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.. Δείτε που είχε διορίσει ο τότε υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας τον Γιώργο Κατρούγκαλο.. Η ιστορία δεν σβήνεται..


Πολιτική εκ του ασφαλούς


Από τον Ιανουάριο που ανέλαβε η "Επαναστατική" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουμε γίνει μάρτυρες της εφαρμογής του δόγματος του ΣΟΚ αλλά και των ασκήσεων επαναστατικής πολιτικής εκ του ασφαλούς. 

Από την μια σοκάρουμε την κοινωνία και στο διάστημα που περνάει μέχρι να ξεμουδιάσει περνάμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε σε φυσιολογικές συνθήκες.

Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση μιας και πολλές φορές πριν αναλάβει την θέση του πρωθυπουργού ο Τσίπρας μας έλεγε ότι έχει διαβάσει πολύ καλά το βιβλίο της Ναόμι Κλάιν. 

Βέβαια συνειρμικά ακόμα και οι ιδεολογικοί αντίπαλοι σκέπτονταν ότι έχει να κάνει με αντιμετώπιση του. Όπως απέδειξε ο Τσίπρας όμως στόχος της εκτεταμένης και σχολαστικής του ανάγνωσης ήταν η εφαρμογή του. Καμία έκπληξη δεν θα πρέπει να μας προκαλεί το γεγονός του ότι η αριστερή κυβέρνηση εφαρμόζει τα πλέον καπιταλιστικά μέτρα. Αυτός είναι ο σκοπός των αριστερών Κυβερνήσεων και αυτός είναι ο ρόλος της Αριστεράς γενικότερα ως "αμορτισέρ" του συστήματος για να το σώζει κάθε φορά που κλυδωνίζεται.

Εδώ έρχεται να μπει και ο ρόλος του "αντίβαρου" του "αμορτισέρ" του συστήματος, οι ΑΝΕΛ και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ο Πάνος Καμμένος μιας και κόμμα δεν υπάρχει, οι βουλευτές είναι εγκλωβισμένοι στην κόκκινη γραμμή του Καμμένου, την καρέκλα του. 

Μάλιστα όσο περισσότερο "Έλληνες" είναι οι βουλευτές του, τόσο λιγότερη ανεξαρτησία τους αφήνει, είναι ποινικοποιημένο να είσαι Πατριώτης μέσα στους ΑΝΕΛ και οι Νικολόπουλος και Καμμένος β’ και Χαϊκάλης το πλήρωσαν ακριβά - πολιτικά. Ψηφοφόροι και στελέχη δε, έρχονται μαζικά προς το μοναδικό πατριωτικό κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Έτσι η μοναδική αποστολή που έχουν οι ΑΝΕΛ είναι να πετάνε μία γαλανόλευκη σταγόνα μέσα στο ροζ – κόκκινο μείγμα του Κομμουνιστικού ολετήρα που συνθλίβει, γκρεμίζει και πολτοποιεί, όχι γενικά πολιτισμό αλλά τον πολιτισμό μας

Όχι γενικά φυλές, την φυλή μας. 
Όχι γενικά θρησκείες, την θρησκεία μας. 
Όχι γενικά τα παιδιά του κόσμου, αλλά τα παιδιά μας. 

Όποτε όταν φτάνει σε πεπερασμένο σημείο η αντεθνική αναισθησία του Καμμένου (αν υπάρχει τέτοιο) αλλά κυρίως η ανοχή των παραπλανημένων ψηφοφόρων του, αρχίζει τις πατριωτικές κορώνες του στυλ "Θα ιδρύσουμε την ΜΟΜΑ - Θα στείλουμε γυναίκες στον Πόλεμο - Θα νικήσουμε στον πόλεμο των άστρων" και άλλα τέτοια Υπερήφανα ποσταρίσματα στον τοίχο του κατεστραμμένου μας Έθνους.

Τι κατάφερε τελικά αυτή 
η συγκυβέρνηση; 

Θα γίνει ένα Τζαμί στην Αθήνα και αυτό γιατί δεν έχει αλλού εκτός από Ροδόπη πληθυσμό Ελλήνων μουσουλμάνων. Θα πάρουν οι μετανάστες νόμιμοι ή λαθραίοι Ελληνική Ιθαγένεια οπότε ο περιορισμός για το ένα Τζαμί παύει να ισχύει γιατί θα έχει "Έλληνες - μουσουλμάνους" παντού. 

Θα μπορούν οι μεγαλύτερης ηλικίας ομοφυλόφιλοι να διασφαλίσουν ότι θα έχουν επιβήτορες μέχρι το τέλος της ζωής τους, λόγω του ότι τώρα θα μπορούν να τους κληρονομούν ως πρώτου βαθμού συγγενείς. 

Έβαλε εκατό δόσεις αλλά μετά αύξησε το επιτόκιο, συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ, έδωσε δωρεάν ρεύμα σε αυτούς που για να πιάσουν τα κριτήρια δεν πρέπει να έχουν ούτε καν σπίτι, έκανε δικαστικούς υπαλλήλους τις καθαρίστριες, έδωσε αυξήσεις σε δημοσίους υπαλλήλους που την υπηρετούν, αναδρομικά σε συνταξιούχους βουλευτές και άλλα τέτοια φιλολαϊκά μέτρα μπουκαρίσματος σε σπίτια αλά Ισπανία.

Πολλά αναχώματα υπήρξαν και υπάρχουν ως εφεδρεία του συστήματος. Από ιδιοκτήτες υπεράκτιων εταιριών και διαχειριστές των υπο πτώχευση κρατικών επιχειρήσεων μέχρι και κάτοχοι ομολόγων αμερικάνικής απάτης αλλά και γνώσης ιερών άρθρων και βεβηλωτές αγαλμάτων. 

Έρχονται, περνάνε και ξεχνιούνται. 
Εμείς ήρθαμε, θα μείνουμε και θα νικήσουμε! Καλή χρονιά. Ο Θεός μαζί μας!

Χατζησάββας Κ. Χρήστος
Βουλευτής Κιλκίς
Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Σύμφωνο συμβίωσης με την Υποκρισία ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;; Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ;;;


Το πολιτικό μας σύστημα αλλά και η κοινωνία μας εν γένει , ποδηγετείται δυστυχώς από ένα συνονθύλευμα αριστερής υποκουλτούρας, εχθρικής σε οτιδήποτε έχει σχέση με Έθνος, Θρησκεία, Παραδόσεις, η οποία τελεί σε αγαστή συνύπαρξη με τους θλιβερούς θιασώτες μιας κακώς νοούμενης «πολιτικής ορθότητας». Η αρρωστημένη αυτή νοοτροπία, η οποία δηλητηριάζει την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας, απαντάται σε όλο το φάσμα του πολιτικού σκηνικού, πλην, βεβαίως, του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής και στο σύνολο σχεδόν των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Ο διακομματικός αυτός εσμός των υπέρμαχων της «πολιτικής ορθότητας», σε συνεργασία με τα δημοσιογραφικά φερέφωνά τους, διακρίνεται για τον απόλυτο τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να επηρεάσει και να ποδηγετήσει την κοινή γνώμη σε καίρια θέματα που άπτονται τόσο των εθνικών μας δικαίων, όσο και της κοινωνικής συνοχής, καθώς και για την ανηλεή εκστρατεία λάσπης και κατασυκοφάντησης, κατά οποιουδήποτε φορέα ή προσώπου επιχειρεί να αρθρώσει διαφορετικό λόγο. 

Ευτυχώς όμως, το πάθος τους ή το άγχος τους για την επίτευξη των σκοπών τους, λόγω των αντιστάσεων που ακόμη επιδεικνύει η ελληνική κοινωνία, τους οδηγεί να αποκαλύπτουν μόνοι τους το μέγεθος της υποκρισίας τους. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ως άνω διαπιστώσεων αποτελεί η ψήφιση και η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφενός μεν επικροτήθηκε με πάθος από το σύνολο του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου και φυσικά από άπαντες τους εν Ελλάδι ανώμαλους, αφετέρου δε επικρίθηκε σφοδρά από τις εναπομείνασες υγιείς πολιτικές και πνευματικές δυνάμεις του τόπου μας - ήτοι από την Χρυσή Αυγή σε πολιτικό επίπεδο και από κάποιους φωτισμένους Ιεράρχες, οι οποίοι προσπάθησαν με την φωνή τους να αντισταθμίσουν την εκκωφαντική σιωπή και την εξοργιστική απάθεια της επίσημης Ελλαδικής Εκκλησίας, στην επιχειρούμενη αποδόμηση του θεσμού της οικογένειας.

Εις εκ των ως άνω Ιεραρχών οι οποίοι τίμησαν με την στάση τους την Ιεροσύνη τους και το ποίμνιό τους, ήταν και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορινθίας κ.κ. Διονύσιος, ο οποίος δήλωσε επί λέξει τα εξής:

«Εκφράζω πικρό παράπονο... Είναι δυνατόν να ακούς ολόκληρο πρωθυπουργό να λέει «ζητώ συγγνώμη γιατί καθυστερήσαμε;» (στη θέσπιση του συμφώνου συμβίωσης). Να το λέει επίσημα ο πρωθυπουργός της χώρας μας; Αν του έδινα ως ευχή και του έλεγα 'να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου' τι θα μού έλεγε τότε; «με ειρωνεύεσαι; με κατηγορείς; τι μού λες;» Πρέπει να σεβόμαστε ορισμένα παραδείγματα και να δίνουμε καλά παραδείγματα, δεν είναι αυτά καλά παραδείγματα. Εκτραχύνουν τον άνθρωπο τέτοιες καταστάσεις»

Η ως άνω ρητορική ερώτηση προκάλεσε έναν ορυμαγδό επικριτικών δηλώσεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία εν χορώ αναφέρονται σε «παραλήρημα», «κηρύγματα μίσους» και λοιπά εμετικά και επικριτικά σχόλια σε βάρος του Σεβασμιοτάτου. 

Στη σπουδή τους όμως να επιτεθούν και να ασχημονήσουν κατά του ως άνω ιερωμένου, ο οποίος με πράο ύφος απηύθυνε ένα λογικό ερώτημα στον Πρωθυπουργό, αποκάλυψαν στον Ελληνικό λαό το μέγεθος της υποκρισίας τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας και απευθύνω σε όλους τους άνω πρωταθλητές του ψέματος και της υποκρισίας, τα εξής απλά ερωτήματα:

Εφόσον, κύριοι, είστε υπέρμαχοι του θεσμού του συμφώνου συμβίωσης, τον οποίο πανηγυρικά νομοθετήσατε και επιχαίρετε για αυτό με κάθε τρόπο, τότε για ποιον λόγο, θεωρείτε προσβλητικό το να σας απευθύνει κάποιος την ευχή «να αξιωθείτε να βρεθείτε στα συμβόλαια των παιδιών σας»;

Δεν θα έπρεπε κανονικά να ευχαριστήσετε τον όποιον σας απευθύνει την ως άνω ευχή για τα καλά του λόγια, εφόσον το περιεχόμενό της συνάδει απόλυτα με τις πεποιθήσεις σας περί της αναγκαιότητας και της υπεροχής του συμφώνου συμβίωσης; 

Μήπως το να προσβάλλεστε στο άκουσμα της ευχής «άντε, και στα συμβόλαια των παιδιών σας» ενέχει τον κίνδυνο να χαρακτηριστεί ρατσιστική και ομοφοβική η συμπεριφορά σας, με βάση τους αντιρατσιστικούς νόμους που εσείς οι ίδιοι έχετε υποστηρίξει μετά μανίας;

Το λογικό και αναμενόμενο θα ήταν να προσβάλλονταν βάναυσα στην ευχή «να βρεθείς στα συμβόλαια των παιδιών σου», κάποιος υπέρμαχος των παραδοσιακών αρχών και αξιών του Γάμου και της Οικογένειας, κάποιος που έχει γαλουχηθεί με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα της Ελληνικής κοινωνίας, κάποιος … «συντηρητικός», «οπισθοδρομικός» ή ακόμη και «φασίστας», κατά τα λεγόμενα και γραφόμενά σας.

Μήπως λοιπόν, κάποιες Αρχές και Αξίες της Φυλής μας είναι τόσο βαθιά ταυτισμένες με την ίδια την ύπαρξή μας ως Ελλήνων, ώστε ψήγματα αυτών να επιβιώνουν ακόμα και στις πιο διαστρεβλωμένες και διεφθαρμένες από τα σύγχρονα αρρωστημένα «πρότυπα» συνειδήσεις ; 

Ίσως λοιπόν, ακόμη να υπάρχει ελπίδα να αποτύχετε παταγωδώς στην προσπάθειά σας να αποδομήσετε τα θεμέλια της πατροπαράδοτης Ελληνικής κοινωνίας, λόγω ακριβώς αυτής της απρόβλεπτης αντίδρασης και αντίστασης του Έλληνα, η οποία σε πολλές περιπτώσεις της ιστορίας όπου όλα «τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» οδήγησε το Γένος μας στην Νίκη .

Έχετε λοιπόν κάτι για να ανησυχείτε, κύριοι…(και κυρίες και εκπρόσωποι του τρίτου φύλου, για να είμαστε και στο κλίμα της εποχής μας…

Γιώργος Χασιώτης, Δικηγόρος 


Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ έχει διεισδύσει για τα καλά στο Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα, όπως αποδεικνύεται από την αντιμετώπιση που επιφύλαξαν τότε στον ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ συνάδελφό τους ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, οι δήθεν αντιρατσιστές, gay friendly ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ της Βουλής των Ελλήνων !!!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;;

Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ;;;

Διερωτόμαστε επειδή δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι στείλαμε στη Βουλή τέτοιου είδους μαλάκες να μας εκπροσωπήσουν !!!

Βουλευτές που δεν αντιλαμβάνονται ούτε το αυτονόητο, δηλαδή ότι, ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ, δεν επιτρέπεται ούτε ακόμη στους ίδιους να αποκαλούνται ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ, γιατί αυτό συνιστά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!

ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ "Α" ή "Β" πρέπει να αποκαλούνται εφεξής,για να μη χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές από το Λόμπυ της ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ, που κυβερνά σήμερα την ίδια την ΕΕ, τα Κράτη-Μέλη, τους Παγκόσμιους Οργανισμούς και τις περισσότερες Πολυεθνικές Επιχειρήσεις. 

Όσοι λοιπόν επιμένετε να κάνετε ΦΥΣΙΝ το ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ,νομιμοποιώντας την ανωμαλία και εξισώνοντας τους ψυχικά ασθενείς με τους ψυχικά υγιείς πολίτες, ρίξτε μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό της φυσιολογικής ιδιαιτερότητας την οποία υποστηρίζετε και - κάποιοι - υπηρετείτε, μήπως και αντιληφθείτε που οδηγείτε την Ελληνική Κοινωνία, δηλαδή ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!