ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτές είναι όλες οι ναυτικές δυνάμεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Κεμαλικοί: «Ερντογάν ξεκινάς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι κάτωθι ναυτικές δυνάμεις ανά χώρα είναι αναπτυγμένες σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2013) στην Ανατολική Μεσόγειο:

ΗΠΑ
Αντιτορπιλικά κατευθυνόμενων βλημάτων τύπου Arleigh Burke: USS Barry DDG-52, USS Mahan DDG-72, USS Gravely DDG-107, USS Ramage DDG-61 και USS Stout DDG-55. Σημειώνεται ότι τα τρία πρώτα συμμετέχουν στη νατοϊκή επιχείρηση «Active Endeavour».

Φρεγάτα κατευθυνόμενων βλημάτων τύπου Oliver Hazard Perry: USS Samuel B. Roberts FFG-58 (συμμετέχει στη νατοϊκή επιχείρηση «Active Endeavour»).

Πετρελαιοφόρο στόλου τύπου Henry J. Kaiser: USNS Leroy Grumman TAO-195 (σήμερα ελλιμενισμένο στη Σούδα).

Αποβατικό δεξαμενόπλοιο τύπου San Antonio: USS San Antonio LPD-17


Ρωσία

Αντιτορπιλικό τύπου Udaloy: Admiral Panteleyev 548

Βοηθητικό / πλωτό συνεργείο: Amur PM-138

Φρεγάτα τύπου Neustrashimyy: Neustrashimyy 712


Ρυμουλκό ανοικτής θαλάσσης τύπου Sorum (Project 743): MB-304

Πετρελαιοφόρο τύπου Dubna: Pechenga

Αρματαγωγό τύπου Ropucha II (Project 775M): Peresvet

Αποβατικό: Admiral Nevelskoi


Γαλλία

Φρεγάτα τύπου La Fayette: Aconit F713. Συμμετέχει στη νατοϊκή επιχείρηση «Active Endeavour».

Αντιτορπιλικό τύπου Horizon: Chevalier Paul D621

Βρετανία

Πλοίο διοίκησης αμφίβιων επιχειρήσεων τύπου Albion: HMS Bulwark L15

Φρεγάτες τύπου Type 23 Duke: HMS Montrose F236 και HMS Westminster F237 (η συγκεκριμένη ελλιμενισμένη στη Σούδα)

 Γερμανία

Ταχέα περιπολικά κατευθυνόμενων βλημάτων τύπου Gepard: Frettchen S76 P6126 και Wiesel S79 P6129 (συμμετέχουν στη UNIFIL).

Πλοίο υποκλοπών τύπου Oste: Oker A53


Μπαγκλαντές

Φρεγάτα τύπου 053H: BNS Osman F18

Περιπολικό ανοικτής θαλάσσης τύπου Sea Dragon: BNS Madhumati. Και οι δύο μονάδες συμμετέχουν στη UNIFIL.

Βραζιλία
Φρεγάτα τύπου Niteroi: Uniao F45 (συμμετέχει στη UNIFIL).

Ινδονησία
Κορβέτα τύπου SIGMA: KRI Diponegoro 365 (συμμετέχει στη UNIFIL).

Νότια Κορέα
Αντιτορπιλικό τύπου Chungmugong Yi Sun-sin KDX-II: Dae Jo-yeong DDH-977

Πετρελαιοφόρο τύπου Cheonji: ROKS Cheonji. Και οι δύο μονάδες είχαν πρόσφατα ε
πισκεφθεί την Τουρκία.
Η Τουρκία απειλεί 
με "ισοπέδωση" την Συρία 
αν ... αμυνθεί! - 

Κεμαλικοί: «Ερντογάν ξεκινάς 
τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»


Στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα οδηγήσει ένα χτύπημα στη Συρία, υποστηρίζει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα της Τουρκίας. Το CHP ακολουθεί μία σταθερά κριτική στάση απέναντι στις επιλογές του ΑΚΡ αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας και προειδοποιεί ότι η Τουρκία θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εάν και εφόσον «ανοίξει ο ασκός του Αιόλου» στη Συρία.



«Δεν πρόκειται να υπάρξει νικητής από έναν τέτοιο πόλεμο» υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας ενώ κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ότι ενώ όλοι οι κύριοι εμπλεκόμενοι στην κρίση συζητούν το «ιστορικό» αυτό θέμα στα κοινοβούλιά τους η κυβέρνηση της χώρας αρνείται να το θέσει στη βάσανο του πολιτικού διαλόγου.


«Το ΑΚΡ προσπαθεί να σύρει το έθνος σε έναν πόλεμο χωρίς τη θέληση του λαού για κάτι τέτοιο», κάτι το οποίο τα κάνει για εσωκομματικές ισορροπίες και όχι για το γενικό συμφέρον του τόπου.

Και καταλήγει ερωτώντας για το κατά πόσο η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα «νέο Ιράκ» στα νότια σύνορά τους, προφανώς αναφερόμενος στην ίδρυση Κουρδικού κράτους στα νότια σύνορα της χώρας.

Το να φτάσουμε στο σημείο να υποστηρίξουμε ότι οι πλέον «λογικές φωνές» στην Τουρκία έρχονται από το κόμμα των… Κεμαλικών, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά στη γειτονική μας χώρα, πράγμα που μας κάνει να ανησυχούμε περισσότερο για τα μελλούμενα στη περιοχή μας και τις επιλογές της Άγκυρας οι οποίες θα μας επηρεάσουν άμεσα.


























Τούρκος βουλευτής: "Εμείς παράγουμε & προμηθεύουμε με χημικά τους αντάρτες στη Συρία"


 
Άλλη μια επιβεβαίωση ότι από την Τουρκία ή μέσω Τουρκίας γίνεται ο εφοδιασμός των ανταρτών της Συρίας και των μισθοφόρων που πολεμούν μαζί τους: Όπως αναφέρεται στον τουρκικό τύπο, ο βουλευτής Ικονίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ( κόμμα CHP), κ. Ατίλλα Καρτ, είπε ότι εξασφαλίζονται πολεμοφόδια στους αντιπολιτευόμενους στη Συρία, μέσω του αεροδρομίου Εσένμπογα της Άγκυρας και ότι αυτό είναι ισόβαθμο με την προδοσία. Ο κ. Καρτ τόνισε ότι είναι ολοφάνερο ότι τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Άγκυρας, δε μεταφέρουν επιβάτες και ανθρωπιστική βοήθεια.

Τα πάντα δείχνουν ότι μεταφέρουν πολεμοφόδια. Ακόμα είπε ότι επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία θα είναι κάτι το απαράδεκτο.Ο κ. Καρτ τόνισε ότι για την περίπτωση ανάμειξης της Τουρκίας και παρέμβασης στη Συρία, θα πρέπει οπωσδήποτε να ζητηθεί η έκδοση νέου κυβερνητικού εγγράφου.

Πέραν των πολεμοφοδίων έχει υπάρξει καταγγελία ότι ομάδες ανταρτών εκπαιδεύτηκαν σε (μυστική ) βάση στην Τουρκία από δυτικές μυστικές υπηρεσίες και ότι από εκεί γίνεται υποστήριξη εφοδιαστική των δυνάμεών τους.

Και τα χημικά μέσω Τουρκίας!

Να θυμίσουμε ότι και από τον διεθνή τύπο εδώ και μήνες έχουν υπάρξει αποκαλύψεις ότι η βασική ροή στρατιωτικού εξοπλισμού των ανταρτών γίνονται από την Τουρκία, ενώ πρόσφατα διατυπώθηκε η κατηγορία από την πλευρά της Δαμασκού ότι και τα χημικά τα προωθεί στην αντιπολίτευση η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας κ. Ελ Μουαλίμ,υποστήριξε ότι στην Τουρκία παρήχθησαν τα χημικά όπλα και στη συνέχεια εστάλησαν στη Συρία. Ο κ. Ελ Μουαλίμ υπενθύμισε μάλιστα ότι είχε αναφερθεί νωρίτερα ότι ορισμένοι τρομοκράτες συνελήφθησαν με χημικά όπλα στην Τουρκία , αλλά το θέμα στη συνέχεια καλύφθηκε.

Επίσης ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Φαϊσάλ Μοκτάντ κάλεσε προχθές το αμερικανικό Κογκρέσο να επιδείξει "σωφροσύνη" και να μην επιτρέψει επιθέσεις στη Συρία."Οι (αμερικανικοί) ισχυρισμοί για χρήση χημικών όπλων από τη Συρία δεν έχουν καμία βάση. Χημικά όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί από την Αλ Κάιντα και από αυτούς που είναι πουλημένοι σ΄αυτήν και χάρη σε όσα προσφέρουν η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες στους τρομοκράτες αυτούς. Το αμερικανικό Κογκρέσο πρέπει να επιδείξει σωφροσύνη", τόνισε ο σύρος αξιωματούχος.
ΠΗΓΗ:ONALERT