ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η Ευρώπη των Εθνών ανατέλλει ξανά! : σαρωτική εθνικιστική Νίκη!



Σήμερα αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά ο πραγματικός φόβος του διεθνούς κεφαλαίου και των υποτακτικών του, όπως αυτός εκφράστηκε αμέσως μετά τον εθνικιστικό θρίαμβο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012.

Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει την Ευρώπη απ' άκρη σ' άκρη, απειλώντας να γκρεμίσει το σαθρό οικοδόμημα των Βρυξελλών, το τερατούργημα των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων.

Πέραν της Ελλάδος, όπου το ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σημείωσε μια περίτρανη Νίκη...καταλαμβάνοντας 3 έδρες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ολόκληρη η Ευρώπη φλέγεται πια από την θέληση των ευρωπαϊκών Λαών να αντισταθούν στην παγκοσμιοποίηση και στον εθνοκτόνο διεθνισμό.

Στη Γαλλία, το Front National της Μαρίν Λεπέν κατέλαβε την πρώτη θέση με 24,96%, εκλέγοντας 24 ευρωβουλευτές από τους 74 της Γαλλίας στο ευρωκοινοβούλιο.

Στη Γερμανία, το εθνικοδημοκρατικό NPD απέσπασε το 1% και μια έδρα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Στην Αυστρία, το κόμμα της Ελευθερίας, FPO, εξασφάλισε το 20% περίπου των ψήφων, ενώ το Λαϊκό Κόμμα στη Δανία παίρνει 27% και 4 από τις 13 έδρες της Δανίας στην ευρωβουλή.

Στην Πολωνία επίσης, το Κογκρέσο της Νέας Δεξιάς λαμβάνει 7,2% και θα εκπροσωπείται από 4 ευρωβουλευτές. Στην Ουγγαρία το Jobbik καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις εκλογές, με 15% και 3 έδρες.

Στην Αγγλία, οι ευρωσκεπτικιστές του UKIP κατέλαβαν 23 από τις 74 βρετανικές έδρες, ενώ το BNP του Νικ Γκρίφιν, έλαβε ποσοστό 1,2%.

Εκείνο το οποίο κατέδειξαν οι ευρωεκλογές αναμφίβολα, είναι η στροφή των ευρωπαϊκών Λαών προς τις εθνικές δυνάμεις και τα εθνικιστικά Κινήματα τα οποία αγωνίζονται για μια Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και τους παγκόσμιους επικυρίαρχους.

Η Ευρώπη των Εθνών ανατέλλει ξανά!


Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Δεν υπάρχουν αποδείξεις για εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής



Ακόμη και οι φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ, διαχωρίζουν επίσημα τη θέση τους από τις ανήθικες και παράνομες τακτικές της κυβέρνησης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητούν άμεσα αλλαγή πλεύσης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει στην Δημοκρατία της Τρίτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς, ο οποίος αφού κάνει μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει τα εξής:

«Τελευταία και αδιαμφισβήτητη διαπίστωση είναι ότι η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, αυξάνοντας τα ποσοστά της σχεδόν ομοιογενώς στην επικράτεια, όπως απέδειξαν οι επιδόσεις της στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι  η κυβέρνηση, η Πολιτεία γενικότερα και η Δικαιοσύνη έχουν χρέος να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να οδηγηθούν σε δίκη οι άμεσα ή έμμεσα (ηθική αυτουργία) εμπλεκόμενοι με την δολοφονία Φύσσα και μόνον αυτοί.

Οι 600.000 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως μιάσματα, εγκληματίες ή νεοναζί. Ούτε μπορούν να συνεχιστούν συλλήβδην οι φυλακίσεις των ηγετικών στελεχών της χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις που να τεκμηριώνουν εγκληματική δράση στην κατεύθυνση της ανατροπής του Πολιτεύματος. 

Αν αυτό δεν γίνει γρήγορα αντιληπτό, θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις ανωμαλίας, εκτροπής και ρατσιστικού τύπου περιθωριοποίησης του 10% του εκλογικού σώματος. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…»

Είναι σαφές το μήνυμα που θέλει να περάσει ο δημοσιογράφος. Η ανόητη και άδικη λογική της συλλογικής ευθύνης, που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση, ύστερα από το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης, δεν μπορεί επ’ ουδενί να σταθεί. Θα πρέπει να λογοδοτήσει μόνο όποιος εμπλέκεται με το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι να οδηγούνται αναίτια, δίχως την παραμικρή χειροπιαστή απόδειξη, Αθώοι Άνθρωποι στις φυλακές. Επίσης, από την στιγμή που το φρόνημα δεν διώκεται, το μόνο που μπορούσε να ποινικοποιηθεί είναι η υπαρκτή προσπάθεια ανατροπής του Πολιτεύματος.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται σε καθημερινή βάση το μέγεθος της σκευωρίας που έχει στηθεί εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι’ αυτό και διάφοροι φιλοκυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη ζημιά κάνει στην ΝΔ η συνέχιση αυτής της ανεκτίμητης και ανούσιας τακτικής, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Γιώργος Μάστορας






ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... «535.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ»...!!!



535,000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! 

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!! 

(ΠΗΓΗ FACEBOOK)

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ “ΚΑΝ’ΤΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ”… ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;




Όταν σου λένε (η κυβέρνηση) πως πήραν το μήνυμα, δε σημαίνει πως ξέρουν και να το διαβάσουν…

Α, ρε Σαμαρά, που θα έδιωχνες το κλεφτο-Πασόκ… Μπορείς να κάνεις Εθνικές εκλογές να δούμε κάτι; 

Τελικά στο Μαξίμου δεν έχουν το θεό τους. Ετοιμάζονται να βάλουν περισσότερο ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση! Αυτό είναι το μήνυμα άραγε που πήραν από την κάλπη και θέλουν να κάνουν και νέο δώρο στο Βενιζέλο; Που ζουν αυτοί οι άνθρωποι τελικά; Σας γράφουμε μερικά από τα σενάρια που κυκλοφορούν έτσι για να είμαστε και εμείς …in.

Ο ανασχηματισμός θα ξεκινήσει από το υπουργείο Οικονομικών με τον Γιάννη Στουρνάρα να αποχωρεί από τη θέση του. Τα ονόματα που φέρονται να είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Σταύρος Παπασταύρου και Χρύσανθος Λαζαρίδης, χωρίς να αποκλείονται και οι εκπλήξεις. Ωστόσο, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το μήνυμα που έστειλαν οι Ελληνες πολίτες δεν διευκολύνει αυτή την τοποθέτηση αφού, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, «πρέπει να μπει υπουργός Οικονομικών κάποιος με πολιτικό προφίλ και απήχηση στην κοινωνία».

Χατζηδάκης, Αδωνις ανασχηματίζονται -Μόσιαλος έρχεται;

Αρκετοί είναι όμως και οι υπουργοί για τους οποίους υπάρχουν εισηγήσεις για απομάκρυνση τους από την κυβέρνηση. Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ζητήσει την αντικατάσταση του Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης, αφού του καταλογίζουν «τυφλή υπακοή στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ η οποία έκανε ζημιά στην εικόνα της κυβέρνησης». Παράλληλα τα πολλά ανοικτά μέτωπα στο χώρο της Υγείας φαίνεται πως θα δείξουν και την έξοδο από την κυβέρνηση στον Αδωνι Γεωργιάδη με τα σενάρια να θέλουν αντικαταστάτη του τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου, Ηλία Μόσιαλο.

Τι θα γίνει με τον Βρούτση

Αλλαγή φρουράς αναμένεται να γίνει και στο υπουργείο Εργασίας με τον Γιάννη Βρούτση να αποχωρεί. Την έξοδο από το κυβερνητικό σχήμα αναμένεται να δουν και οι Αθανάσιος Τσαυτάρης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από το υπουργείο Παιδείας, τόσο εξαιτίας της εμπλοκής του στη μάχη των δημοτικών εκλογών, όσο και στα προβλήματα που αντιμετώπισε και δεν κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά στο μέτωπο των πανεπιστημίων.

Ο Αρης θέλει το Πολιτισμού

Αλλαγή θα υπάρξει και στο υπουργείο Πολιτισμού με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος τονίζει πως δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του, να αποχωρεί και τα καθήκοντα του να τα αναλαμβάνει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος που παραιτήθηκε από βουλευτής για να δώσει τη μάχη της αυτοδιοίκησης. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένται να αξιοποιήθουν και οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Σταύρος Καλαφάτης.

Ο Λοβέρδος στην κυβέρνηση

Εκτός όμως από τις αντικαταστάσεις θα υπάρξουν και εσωτερικές μετακινήσεις στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ακούγεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετακινηθεί στο υπουργείο Υγείας, με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος όμως φέρεται να επιθυμεί να αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Δένδιας-Αθανασίου ανασχηματίζονται

Δεν αποκλείεται επίσης ο πρωθυπουργός να προχωρήσει και στη μετακίνηση κορυφαίων υπουργών όπως ο Νίκος Δένδιας από το Προστασίας του Πολίτη -ακούγονται ψίθυροι για το Ανάπτυξης-, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και ο Χαράλαμπος Αθανασίου από το Δικαιοσύνης.

Λέτε το τελευταίο ναναι “δωράκι” για μια ηρωϊκή έξοδο, δεδομένου πως στοιχεία για δίκη των Εθνικιστών, που παραμένουν παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι, δεν υπάρχουν;



Θα δούμε… Περιμένουμε με ενδιαφέρον (πλάκα κάνουμε) τις εξελίξεις του πανικού Σαμαρά που για την ώρα αισθάνεται πως γλύτωσε την ολοκληρωτική συντριβή και γιαυτό χαίρεται και χαμογελά…




ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΖΟΜΠΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ…

newego_LARGE_t_1101_53585982


Επιστρέφουν ένα ένα τα φθαρμένα υλικά στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ, φού μύρισαν άνοδο. Τώρα που την είδαν αυτό είναι ένα ερώτημα. Ονειρεύονται τα περασμένα μεγαλεία όταν έτρωγαν με χρυσά κουτάλια καταστρέφοντας και λεηλατώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους οι αχόρταγοι… Εικόνισμα στον Αντωνάκη για τη νεκρανάστασή τους…Και ο Λοβέρδος κύριε; Και αυτός!

Και ο Μόσιαλος κύριε; Και αυτός!

Και ο Παπακωνσταντίνου κύριε;;; ΕΕΕΕΕΕΕ θα δούμε…

Ε, αν το δούμε κι αυτό, θα τα έχουμε δει όλα… 

ΌΛΑ ΟΜΩΣ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;;;