ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ύψωσε την αλβανική σημαία σε πλατεία της Θεσσαλονίκης. Και μετά αναρωτούνται οι κρατόντες γιατί οι Έλληνες το έριξαν στα άκρα……


Μετονόμασε την πλατεία καραϊσκάκη 

σε πλατεία Δυρράχιο-Αλβανία 



ΒΙΝΤΕΟ.





Μια μικρή ανάσα Εθνικής Υπηρηφάνειας χάρισε στους Έλληνες της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλους γενικώς τους Έλληνες ο Δήμαρχος της πόλης με την μετονομασία της πλατείας Γεωργίου Καραϊσκάκη σε πλατεία Δυρραχίου (Αλβανίας) .


Και μετά αναρωτούνται οι κρατόντες γιατί οι Έλληνες το έριξαν στα άκρα……





Αυτά και ακόμη χειρότερα θα γίνονται σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή απουσιάζει ή την εξωθούν να απουσιάζει οι εξουσιαστές από τις εξελίξεις. 

Το γεγονός ότι συμπολίτες μας βρέθηκαν στο σημείο για διαμαρτυρία έγκειται μονό στην αφύπνιση των προγονικών τους ενστίκτων τους από το Εθνικιστικό Κίνημα...

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν χθες στις 18:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη, απέναντι από τον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, καθώς πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία αγανακτισμένων κατοίκων για την ανθελληνική πολιτική που εφαρμόζει ο Μπουτάρης στην πόλη τους. 

Ειδικότερα, αγανακτισμένοι κάτοικοι αντέδρασαν στην 


απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μετονομαστεί η πλατεία σε «πλατεία Δυρραχίου» και πολύ περισσότερο να υψωθεί αλβανική σημαία δίπλα από στην ελληνική. 




Από το 32ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης την 19-9-2013 προκύπτει ότι η ανωτέρω Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα (Αριθ. Αποφ. 1336/19-9-2013) ότι αποδέχεται τη δωρεά από το Προξενείο της Αλβανίας για την κατασκευή και τοποθέτηση ενός μαρμάρινου μνημείου µε κείμενο: «Πάρκο ∆υρραχίου εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη, Δήμαρχο ∆υρραχίου κ. Vangjush Dako και Γενικό Πρόξενο Αλβανίας. Χορηγός Δημαρχείο ∆υρραχίου» και στις δύο γλώσσες.

Επίσης µε τη μέριμνα του Δήμου στο ίδιο πάρκο θα τοποθετηθούν δύο ιστοί µε τις σημαίες του ∆υρραχίου και του Δήμου Θεσσαλονίκης και την φυτευτούν εποχιακά λουλούδια κάτω από τις σημαίες.



Και μετά αναρωτούνται οι κρατόντες γιατί οι Έλληνες το έριξαν στα άκρα……




Αυτές είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που.... καταδικάζουν και αποκαλύπτουν το <<Ναζιστικό >> παρελθόν του Χρήστου Παππά


Για αυτές τις φωτογραφίες για αυτό τον Αγώνα του διώκεται από το καθεστώς..



Ο Αγώνας του 

για τη σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο

 


(Αργυρόκαστρο) Γυρνώντας προς το πλήθος αναφώνησε "ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ"


(Αθήνα) Επικεφαλής της πορείας για την ημέρα Αυτονόμησης του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου
Για τους Ήρωες του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου στο Αργυρόκαστρο



Για τους νεκρούς μαχητές του Γράμμου και του Βίτσι που μας έσωσαν από την κομμουνιστική ψώρα, όπως την αναφέρει και ο Νίκος Καζαντζάκης:


 Στο Μελιγαλά


Για τον Αριστοτέλη Γκούμα:



 

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα που έκλεισαν για πρώτη φορά από το 1989



Γιατί ήταν ο μόνος Έλληνας βουλευτής που πέταξε στα μούτρα αλβανών την κλεμμένη σημαία τους και τους είπε ότι ο "Ελληνικός Στρατός σύντομα θα παρελάσει στη Βόρεια Ήπειρο για να τη λυτρώσει..."


και κηρύχθηκε "persona non grata" στη γείτονα






Και για την Κύπρο μας στην πρώτη γραμμή του Αγώνα στο πλευρό του ΕΛΑΜ





 Και έτσι φθάσαμε στο σήμερα...
Ο Αγώνας του, καθώς και του Αρχηγού 
και των υπολοίπων συναγωνιστών 
θα δικαιωθεί



Φωτό "ενοχής": Είναι αυτό που φαίνεται ή είναι αυτό που θέλουν να μας δείξουν;











Η πολιτική ζωή του τόπου έχει αρχίσει να θυμίζει ως περιβάλλον τους βόθρους που περνάνε κάτω από την Βουλή, εδώ και δύο εβδομάδες που ξεκίνησε από την κυβέρνηση η προσπάθεια διάλυσης του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κατόπιν υπόδειξης ξένων κέντρων όπως ομολόγησε ια κατονόμασε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και σφοδρός πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Η αποκάλυψη σήμερα από τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό του και το τηλέφωνο στελεχών του κόμματος από την ΕΥΠ άνοιξε ένα από τα καπάκια του βόθρου και η δυσωδία από ένα παρακράτος έτοιμο για όλα, πνίγει την ελληνική κοινωνία.
Από χθες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που υποτίθεται είχε βρει η αστυνομία στο σπίτι του θεωρητικού του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστου Παππά, ενδεδυμένου με ναζιστικές στολές.
Έστω και αν στην Ελλάδα δεν είναι ποινικά κολάσιμο το να ενδύεται κάποιος την στολή με τον αγκυλωτό σταυρό και να ποζάρει ως μικρός Χίτλερ, εν τούτοις είναι πολιτικά και κοινωνικά καταδικαστέα η αποδοχή ή η διακίνηση ιδεολογιών που πρεσβεύουν τον ολοκληρωτισμό, έναν ολοκληρωτισμό και μια ιδεολογία που έχουν κοστίσει στην ανθρωπότητα δεκαδες εκατομμύρια νεκρούς. Είτε αυτή είναι η ναζιστική είτε η κομμουνιστική ιδεολογία.
Είναι όμως αυτό που βλέπουμε αλήθεια;
Υπήρξαν αυτές οι φωτογραφίες (να σημειώσουμε ότι ο Χ.Παππάς δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν ασπάζεται την ναζιστική θεωρία).ή είναι προϊόν φωτομοντάζ από τα γνωστά κέντρα πλαστογράφησής τους.
Mε απλά λόγια έχουν πλαστογραφηθεί-παραποιηθεί οι φωτογραφίες;
Καθόλου απίθανο, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί, έστω και αν αφορούν την πρώιμη νιότη του (μόνο στους αριστερούς επιτρέπεται να ωριμάζουν πολιτικά, άραγε;).
Ας θυμηθούμε δύο φωτογραφίες ανάλογου περιεχομένου.
Μία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη εν μέσω δύο γερμανών στρατιωτών στην Κρήτη τον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ πριν τις εκλογές του 1985 κατηγορώντας τον για συνεργάτη των Γερμανών.
Η φωτογραφία επαιξε κρίσιμο ρόλο στο να χάσει τις εκλογές, παρά το γεγονός ότι είχν διατυπωθεί αμφιβολίες για την γνησιότητά της.
Τελικά ειπώθηκε ότι είχε όντως πλαστογραφηθεί στην Βουλγαρία από ανατολική υπηρεσία πληροφοριών.
Μπορεί να είναι και έτσι.
Το θέμα είναι ο ρόλος που έπαιξε η δημοσίευση της φωτογραφίας την κατάλληλη στιγμή.
Ας δούμε και μια άλλη φωτογραφία, του Βρετανού πρίγκηπα Χάρρι με ... ναζιστική στολή σε ένα πάρτι!
Τι διαφέρει από την φωτό του Χ.Παππά; Σε τίποτα εκτός από ένα: Ο Χ.Παππάς ήταν ένας απλό άνθρωπος χωρίς καμία εξουσία και ο πρίγκιπας Χάρρι ήταν ο Βρετανός πρίγκιπας (με γερμανικές ρίζες, βέβαια...).
Που θέλουμε να καταλήξουμε: Η δουλειά της προπαγάνδας και των επιχειρήσεων παραπληροφόρησης είναι ακριβώς αυτή: Να κάνει πράγματα να φαίνονται ότι είναι έτσι όπως θέλει ο παραπληροφορών και όχι όπως είναι η αλήθεια...
defencenet.gr

Mηνύματα συμπαράστασης από όλο τον κόσμο για την χρυσή αυγή.



Συγκινητική είναι η συμπαράσταση που δείχνουν στη Χρυσή Αυγή εθνικιστικά κινήματα και οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων από το εξωτερικό. 

Συναγωνιστές από Ιταλία, Γαλλία, Κολομβία, Αργεντινή, Ισπανία, Σουηδία, Σερβία, Γερμανία και από αρκετές ακόμα χώρες δείχνουν την αλληλεγγύη τους προς τα άδικα διωκόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής προς εκπλήρωση των εντολών των παγκόσμιων τοκογλύφων, με ανοιχτές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις κατά τόπους ελληνικές πρεσβείες, κείμενα και αφίσες. 

Η πολιτική δίωξη του Αρχηγού και των μελών της δεν μας πτοεί και στον δύσκολο αυτό Αγώνα έχουμε στο πλευρό μας Εθνικιστές απ’ όλο τον κόσμο. 





















Άγριο "ξύλο" μεταξύ του ποινικολόγου Μ. Δημητρακόπουλου και της δημοσιογράφου Ι. Μάνδρου στο δελτίο του ΣΚΑΙ [VIDEO]



Άγρια κόντρα ξέσπασε για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μεταξύ του ποινικολόγου Μ. Δημητρακόπουλου και της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Ιωάννας Μάνδρου. 

Ο Ευαγγελάτος μάλιστα αναγκάστηκε να διακόψει το δελτίο για να αποχωρήσει η δημοσιογράφος!

Δείτε το VIDEO...

H κόντρα πάντως δεν σταμάτησε εκεί αφού συνεχίστηκε και αργότερα, αυτή την φορά με τον ίδιο τον παρουσιαστή!


http://troktikoblog.blogspot.gr

"Η Χρυσή Αυγή διώκεται για τις ιδέες της "Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ-Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ-VIDEO!!!! Ξεβρακώνεται ένα ολόκληρο δημοσιογραφικό-πολιτικό σύστημα.


Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες μας δίνουν, συν τοις άλλοις, την ευκαιρία να μπορέσουμε να κρίνουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, για την όλη τους συμπεριφορά στο απαράδεκτο, απ΄όλες τις απόψεις σκηνικό που παίζεται γύρω από την άδικη και ανέντιμη προφυλάκιση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και των άλλων Συναγωνιστών. 

Ήταν η ευκαιρία να έχουμε θετικές εκπλήξεις από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε και αρνητική αντιμετώπιση από άλλους, από τους οποίους αναμέναμε μια διαφορετική στάση.

Θα σταθούμε σε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσα από την αντίθετη αντιμετώπιση που είχαν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τηλεοπτική εκπομπή, δύο πρόσωπα με εντελώς ανόμοιες κομματικές προτιμήσεις. 

Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, η οποία είναι.....
αριστερή: Είχε συνταχθεί με το Φώτη Κουβέλη στις προηγούμενες εκλογές..) αλλά έχει εντιμότητα και θάρρος γνώμης, και ο «πολύς» Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος ανήκει στη ΝΔ και δηλώνει «εθνικιστής». 

Η Μαρούπα μιλώντας εμπεριστατωμένα είπε ξεκάθαρα ότι η διαδικασία δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε με πολιτική εντολή του Σαμαρά στον υπάλληλό του Δένδια και αυτός με την σειρά του στον αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη.

Χωρίς να διστάσει είπε ότι ο Σαμαράς στις ΗΠΑ θα βρισκόταν με την αμερικανοεβραϊκή επιτροπή και δεν μπορούσε να πάει με άδεια χέρια, δηλαδή την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη φυλακή. 


Στο άκουσμα αυτής της θέσης ο Κρανιδιώτης εξεμάνη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για περιθωριακές απόψεις και στην απάντηση της Μαρούπα ότι οι τράπεζες των δανειστών μας είναι σε εβραϊκά χέρια ο συνήθως λαλίστατος Κρανιδιώτης το μόνο που ψέλλισε ήταν ότι αυτή η άποψη έχει «μπόλικο αντισημιτισμό» και ότι «δεν απαντά».

Μια αριστερή είχε το σθένος να πει φωναχτά αυτό που κάποιος «εθνικιστής» δεν τολμά να πει, ίσως για λόγους που αυτός ξέρει. Τονίζουμε το περιστατικό αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τέτοιου είδους «εθνικιστές» δρουν παραπλανητικά επειδή καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν «από μέσα», από την ενσωμάτωση δηλαδή σε συστημικούς φορείς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ διαψεύδει ΜΜΕ και κυβέρνηση για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ