ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σπύρος Άγκνιου : Ο Ελληνοαμερικάνος πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ελληνοαμερικάνος πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, που κατήγγειλε την κυριαρχία της Αμερικής 
από τους σιωνιστές.


Στη δεκαετία του 1970 και του 1980 ο (ελληνικής καταγωγής) Spiro Agnew ήταν ένας από τους λίγους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχε το θάρρος να μιλήσει εναντίον του σιωνιστικού προβλήματος που μαστίζει την Αμερική. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο ‘TodayShow’ του NBC με τη Barbara Walters προειδοποίησε ότι μια «εβραϊκή κλίκα» ελέγχει τις ειδήσεις και τις πληροφορίες στην Αμερική. Το 1976 θαρραλέα κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποσύρουν την βοήθεια προς το Ισραήλ, επικαλούμενος τον τρομακτικό τρόπο που μεταχειρίζονταν τους Χριστιανούς. Και πάλι το 1982, κατηγόρησε την σιωνιστική εξουσία σε επιστολή που έστειλε στον ακτιβιστή Hans Schmidt εκφράζοντας την "οργή" του για "την κυριαρχία της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές" και για τον "σιωνιστικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσής μας» και για τα «70 χρόνια της πολιτικής κατήχησης» που έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο ».

Μερικές από τις θέσεις του Agnew μαζί με την επιστολή του προς τον Hans Schmidt μεταφέρονται παρακάτω:

Spiro Agnew: "Οι άνθρωποι που κατέχουν και διαχειρίζονται τα εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν επιρροή είναι Εβραίοι και, μαζί με άλλους σημαίνοντες Εβραίους, βοήθησαν να δημιουργηθεί μια καταστροφική Αμερικάνικη πολιτική στο Μεσανατολικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαληθεύσετε τους πραγματικούς φορείς της χάραξης πολιτικής και τους ιδιοκτήτες (των ΜΜΕ) και θα βρείτε ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που είναι Εβραίοι από ότι πρόκειται να βρείτε στον αμερικάνικο πληθυσμό. Λέγοντας εθνικά μέσα ενημέρωσης που έχουν επιρροή, αναφέρομαι στα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, δημοσκοπήσεις, τα περιοδικά Time και Newsweek, τους New York Times, την Washington Post και την The International Herald Tribune. Για παράδειγμα, ο κ. (William) Paley του CBS είναι Εβραίος. Ο κ. Julian Goodman, ο οποίος διευθύνει το NBC, ο Leonard Goldenson στο ABC. η κ. Katherine Graham που έχει την Washington Post και ο κ. Sulzberger των New York Times. Είναι όλοι Εβραίοι!

Αν πάτε πιο βαθιά σε αυτή τη ‘μόδα’ ... όχι μόνο με το θέμα της ιδιοκτησίας, αλλά πηγαίνετε πιο βαθιά στην διαχείριση των θέσεων και στην διάκριση των θέσεων ... και θα διαπιστώσετε ότι μέσα από την επιθετικότητα τους και την εφευρετικότητά τους, κυριαρχούν τώρα στα ΜΜΕ. Δεν είναι μόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στις οικονομικές κοινότητες, στα θεμέλια της κοινωνίας, σε όλα τα είδη των ιδιαίτερα ορατών και με επιρροή υπηρεσιών που αφορούν το κοινό, διαθέτουν αυτή την στιγμή μια ισχυρή φωνή.

Η πολιτική μας στη Μέση Ανατολή, κατά την κρίση μου, είναι καταστροφική, επειδή δεν είναι αμερόληπτη. Δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο σχεδόν το ήμισυ της εξωτερικής βοήθειας που αυτό το έθνος οφείλει να δώσει, πηγαίνει στο Ισραήλ, εκτός από την επίδραση υτού του σιωνιστικού λόμπι. Νομίζω ότι η δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια λίγων ανθρώπων ... δεν είναι το θέμα να ελέγχεις τους ψηφοφόρους, είναι το καπρίτσιο να έχεις δικό σου τον πίνακα ελέγχου. "

Η Επιστολή προς τον Hans Schmidt που πρόσφατα δημοσιεύθηκε από το National Vanguard:

M. Hans Schmidt
303 E. San Rafael Drive
Palm Springs, California 92262

Αγαπητέ κ. Schmidt:

Σας ευχαριστώ που μου στείλατε την επιστολή σας στις 26 Αυγούστου. Καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόμουν ανάμεσα στους πρωτοπόρους όσων διαμαρτύρονται για την κυριαρχία της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές, πάντοτε παρηγορούμαι όταν βλέπω και άλλους να μοιράζονται την οργή μου.

Ακόμη και μπροστά σε αυτές τις φρικτές ενέργειες αυτού του αλαζονικού κράτους του Ισραήλ, το ευρύ φάσμα της αμερικανικής κοινής γνώμης φαίνεται ότι έχει προσκολληθεί στην πλάνη ότι οι Εβραίοι, λόγω του λεγόμενου Ολοκαυτώματος, δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Τα 70 χρόνια της πολιτικής κατήχησης η οποία άρχισε τα χρόνια που ακολούθησαν αμέσως μετά την Διακήρυξη Balfour, έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο, και ο σιωνιστικός έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσής μας έχει δημιουργήσει το τέλειο κλίμα για το Ισραήλ. (στο αγγλικό λέει: has kept the fields green for Israel).

Η ύβρις του Οργανωμένου Εβραϊσμού είναι ενθουσιώδης για να πούμε το λιγότερο. Ως κάποιος που έχει περάσει 10 χρόνια της ζωής του από καλά οργανωμένες επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης και στα δικαστήρια, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό. Κάποιος μπορεί μόνο να υποθέσει ότι το Ισραήλ είναι πιο σημαντικό σε αυτούς τους ανθρώπους από τη δική τους χώρα.

Μου αρέσει επίσης, ο πρόεδρος Reagan, όμως, οφείλει να αναπτύξει μια πιο θετική στάση για το θέμα αυτό. Ο Ρέιγκαν πρέπει να πληροφορηθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει ότι δεν βλέπει (στα αγγλικά: the tail cannot continue to wag the dog). Οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν έναν ισχυρό ηγέτη που θα αρνηθεί την προστασία ενός προνομιακού κράτους που υβρίζει τον υποστηρικτή του.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Ειλικρινά
Spiro T. Agnew



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Σπύρος Θεόδωρος Άγκνιου (Spiro Agnew) (9 Νοεμβρίου 1918 - 17 Σεπτεμβρίου 1996) ήταν ο 39ος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Στην Ελλάδα ήταν γνωστός με το όνομα Σπύρος Αναγνωστόπουλος. Γεννήθηκε στην Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, από Έλληνες γονείς. Ο πατέρας του κατάγονταν από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Στο θρήσκευμα ήταν επισκοπιανός και όχι ορθόδοξος. Υπηρέτησε στρατιώτης με τον αμερικανικό στρατό στην Ευρώπη κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πήρε μέρος σε πολλές επιχειρήσεις και έλαβε και παράσημα ανδρείας. Σπούδασε χημεία και μετά τον πόλεμο απέκτησε και πτυχίο νομικής από το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης. Κατόπιν ασχολήθηκε με την πολιτική και ήταν για τρία χρόνια Κυβερνήτης της πολιτείας του Μέριλαντ με σημαντικό έργο (φορολογικές μεταρρυθμίσεις, σκληρή νομοθεσία κατά της μόλυνσης, αντιρατσιστική νομοθεσία). Μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, στενός συνεργάτης του μετέπειτα Αμερικανού Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, τελικά το 1969 έγινε ο 39ος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί Προεδρίας Ρ. Νίξον. Στις 10 Οκτωβρίου 1973 αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την Αντιπροεδρία των ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη στελεχών κατασκευαστικών εταιρειών ότι τον είχαν δωροδοκήσει, ενώ μετά από συμφωνία η επίσημη κατηγορία περιορίστηκε σε φοροδιαφυγή, κατηγορία την οποία δεν αντέκρουσε. Στην θέση του ορίστηκε ως Αντιπρόεδρος ο Τζέραλντ Φορντ, ο οποίος μετέπειτα έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά την παραίτηση του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον το 1974.

,

Κατά την προεκλογική εκστρατεία του Νίξον το 1969, όργωσε όλη την Αμερική. Ήταν δεινός ρήτορας και κατάφερνε να κατατροπώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούσαν ότι είχε ακραίες θέσεις σε ορισμένα ζητήματα, ειδικότερα στο μεγάλο θέμα του πολέμου στο Βιετνάμ. Μετά την παραίτησή του δεν αναμίχθηκε στην πολιτική αλλά ακολούθησε επαγγελματικό και ιδιωτικό βίο. Το 1976, ήρθε ξανά για λίγο στο επίκεντρο της επικαιρότητας και προκάλεσε διαμάχη με τις αντι-Σιωνιστικές του δηλώσεις, καθώς ζητούσε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποσύρουν την υποστήριξή τους προς το κράτος του Ισραήλ, επικαλούμενος την κακή μεταχείριση από το Ισραήλ των Χριστιανών. Ο τότε πρόεδρος των ηΠΑ, Τζέραλντ Φορντ τον επέκρινε δημοσίως για τις "ανούσιες παρατηρήσεις του για τους Εβραίους." Ο Άγκνιου απάντησε ότι έχει δικαίωμα να κριτικάρει το Ισραήλ.

Ως αντιπρόεδρος, ο Αγκνιου, επισκέφτηκε με τη σύζυγό του και τις κόρες του την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1971. Η επίσημη επίσκεψη, θεωρήθηκε ότι τόνωσε το ηθικό της χούντας, ενώ το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών παρουσιάστηκε, πριν και μετά, επιφυλακτικό για την επίσκεψη. «Είναι γεγονός ότι η επίσκεψη του Σπύρου Αγκνιου ενίσχυσε σημαντικά την εικόνα και τη θέση του καθεστώτος στη διεθνή πολιτική σκηνή», έγραψε ο Βρετανός διπλωμάτης Πάουελ Τζόουνς στην αναφορά του (27 Οκτωβρίου 1971) προς το Φόρεϊν Οφις.

Ο Άγκνιου πέθανε το 1996, σε ηλικία 77 ετών.

Agnew, (Huston, 22 Μαΐου 1970) , Στούς  ανθρώπους των ΜΜΕ:

 Είναι "αναιδείς σνομπ όσοι χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους διανοούμενους" … 
«Ένα πνεύμα εθνικού μαζοχισμού επικρατεί, που ενθαρρύνεται από ένα καταβεβλημένο σώμα αναιδών σνομπ που αυτοχαρακτηρίζονται ως «διανοούμενοι».


Επίσκεψη του Αντιπροέδρου 
των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής 
Σπύρου Άγκνιου 
στους Γαργαλιάνους




Εκτεταμένα επεισόδια και τότε από «δημοκράτες» στην Αθήνα - Κανείς όμως δεν χαρακτηρίστηκε «εγκληματική οργάνωση»

25 Σεπτεμβρίου 1965


Στην «Καθημερινή» της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου 2014 και στην ιστορική στήλη «49 χρόνια πριν» καταγράφονται και τα εξής: «ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Εκτεταμένα επεισόδια εσημειώθησαν την 2.30 πρωινήν μετά την λήξιν της ψηφοφορίας, εις την πλατείαν Κολωνακίου όπου συνεπλάκησαν ομάδες νέων της ΕΡΕ μετά διαδηλωτών της οργανώσεως Λαμπράκη. Τα επεισόδια ήρχισαν προ του καφενείου «Βυζάντιον» όταν μετέβη εκεί ο αρχηγός της ΕΡΕ κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, συνοδευόμενος υπό ομάδος νέων της ΕΡΕ. Εκ της οδού Κανάρη ενεφανίσθησαν σχεδόν ταυτοχρόνως εις την πλατείαν ομάδες Λαμπράκηδων κραυγάζοντας συνθήματα «Εκλογές», «Παπανδρέου», «Κάτω οι προδότες». Οι διαδηλωταί επετέθησαν εναντίον των συνοδευόντων τον κ. Κανελλόπουλον νέων της ΕΡΕ τους οποίους ήρχισαν να γρονθοκοπούν. Ούτοι προσπαθούντες να προστατεύσουν τον κ. Κανελλόπουλον από το μένος των διαδηλωτών αντεπετέθησαν με αποτέλεσμα αι συμπλοκαί να γενικευθούν εις ολόκληρον τον χώρον της πλατείας. Η ισχυρά αστυνομική δύναμις δεν ηδυνήθη να επιβάλη την τάξιν. Η τάξις αποκατεστάθη περί την 3ην πρωινήν οπότε εις την πλατείαν ενεφανίσθη ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος απεδοκιμάσθη εντόνως από το πλήθος με την κραυγήν «Έξω Αμερικανέ» και υπό την προστασίαν της αστυνομίας απεμακρύνθη εκ της πλατείας».
Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε οι άγριες συμπλοκές και οι ξυλοδαρμοί μεταξύ υποστηρικτών και μελών διαφορετικών κομμάτων είναι κάτι το οποίο υπήρχε στον κοινοβουλευτικό βίο της Χώρας και πριν την έλευση της μεταπολίτευσης. Όσοι εμπαθείς ή απλώς ανενημέρωτοι ισχυρίζονται ότι η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «ευτελίζει το Κοινοβούλιο και προκαλεί την όξυνση των παθών με οδομαχίες στους δρόμους» καλό θα είναι να δουν τι γινόταν στην δεκαετία του ΄60 τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου.
Η εκτόξευση καρεκλών, οι χειροδικίες και οι εξυβρίσεις μεταξύ βουλευτών, αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο, κάνοντας τον κόσμο να αγανακτήσει με τον πραγματικό ευτελισμό του δημόσιου βίου. Πολύ χειρότερα, έξω στους δρόμους, οι οπαδοί της ΕΡΕ, της Ένωσης Κέντρου και η νεολαία της ΕΔΑ, αλληλοσυγκρούονταν με αρκετούς τραυματίες από την κάθε πλευρά.
Η όλη παρακμιακή κατάσταση ήταν που γέννησε εκείνη την περίοδο το περιβόητο και περίφημο σύνθημα «ένας Λοχίας θα μας σώσει», το οποίο αν δεν κάνουμε λάθος είχε πρωτολανσάρει η εκδότρια της «Καθημερινής» Ελένη Βλάχου.
Κανείς, φυσικά, δεν σκέφτηκε τότε να χαρακτηρίσει ως «εγκληματικές οργανώσεις» τα προαναφερόμενα κόμματα. Όπως, επίσης, κανείς δεν σκέφτηκε μετά την μεταπολίτευση να χαρακτηρίσει εξίσου «εγκληματικές οργανώσεις» τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, όπου οι ξυλοδαρμοί μεταξύ των μελών και των υποστηρικτών τους έφτανε μέχρι και την διάπραξη δολοφονιών.
Μόνο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φαίνεται ότι εφαρμόζεται ο εντελώς αυθαίρετος και υποκειμενικός χαρακτηρισμός της «εγκληματικής οργάνωσης», καθώς και η σταλινικής εμπνεύσεως λογική της συλλογικής ευθύνης, αφού την καταδικαστέα πράξη ενός που δήλωσε Χρυσαυγίτης πρέπει να την καρπωθούν σε υπερμεγεθυντικό βαθμό όλοι όσοι μετέχουν σε ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα με ευρεία Λαϊκή απήχηση, το οποίο αποτελεί την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, παρά τις ανήθικες και παράνομες διώξεις.
Γιώργος Μάστορας