ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ !







Βεβαίως και δεν αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για την άνοδο ενός κινήματος εθνικιστικού το γεγονότος ότι οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές. 

Οι περιστάσεις ποτέ δεν αρκούν, εάν δεν υπάρχουν οι λίγοι, οι ξεχωριστοί, οι αποφασισμένοι, όλοι αυτοί που στα σκληρά χρόνια της χλεύης και της λάσπης κράτησαν ψηλά τις Σημαίες! 

Αυτοί που σήμερα αποτελούν την πρωτοπορία ενός νέου πολιτικού κινήματος, ενός κινήματος Λαϊκού, που ανθίζει όλο και περισσότερο στην ρημαγμένη γη μας!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Μέσα, λοιπόν, από τα ερείπια που σώριασαν «του άδειου λόγου οι τροπαιούχοι» ανατέλλει μία ακτίνα φωτός, φωτός Ελληνικού, ανατέλλει ένας Ήλιος νοητός και είναι το αύριο, το απροσδιόριστο αύριο, που πρέπει κατάματα να αντικρίσουμε με πίστη και δύναμη και όχι με απελπισία. 

Γιατί αυτό προπαντός θέλουν αυτοί που μας εξουσιάζουν, θέλουν έναν λαό να σαπίζει μέσα στην απελπισία, την δυστυχία και την κακομοιριά.

Ας μη τους περάσει! 

Έλληνες ψηλά το κεφάλι, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ψηλά τις Σημαίες. Μόνο εκεί όπου υπάρχουν τάφοι, υπάρχει και ανάσταση είχε γράψει ο μεγάλος φιλόσοφος από τον μακρινό Bορρά. 

Ας κάνουμε λοιπόν αυτήν την κρίση ευκαιρία για λύση και μέσα από την απελπισία ας δούμε την άλλη όψη των πραγμάτων, ας δούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων φτύνει κατάμουτρα την ένοχη εξουσία και τα φερέφωνά της, τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». 

Ας δούμε ότι ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη από τον Θεό, σε μια χώρα πλούσια και πλούσια όχι μόνον σε υλικά αγαθά, αλλά πλούσια και στην ψυχή! 

Ας δούμε προπαντός ότι εμείς οι λίγοι, οι αμετανόητοι και πάντοτε πιστοί σήμερα πλέον μετρούμε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων στο πλευρό μας!

Μας λένε κόμμα του μίσους... Όμως, αυτοί είναι που τρέφουν τόσο βαθύ και αβυσσαλέο μίσος εναντίον μας. 

Εμείς στην πραγματικότητα είμαστε το κόμμα της αγάπης, της αγάπης για Ελλάδα και Ελευθερία και ναι, μισούμε, μισούμε, όμως και πολεμάμε με πάθος μόνον αυτούς που μισούν την Πατρίδα μας!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Πολιτικός Στρατιώτης [#8]

Η Νίκη είναι Δική μας!

«Ορμώμενον μηδαμώς αντισπάσης» 
(δε μπορείς να σταματήσεις με τίποτα, εκείνον που κινείται με ορμητικότητα)

Αισχύλος


Ντελίριο ανθελληνισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ... Ενοχλήθηκαν από τον Εθνικό Ύμνο και εξέδωσαν ανακοίνωση κατά των Ευέλπιδων!!!



Στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ενοχλούνται όταν ακούν τον Εθνικό Ύμνο και μάλιστα όταν αυτός ψάλλεται από στελέχη των παραγωγικών σχολών των ΕΔ και κατ'αυτό τον τρόπο αποδοκίμασαν με έντoνη ανακoίνωση του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας του κόμματος Θ.Δρίτσα την πρωτοβουλία των Δοκίμων και των Ευέλπιδων στην Ανάσταση να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο έξω από τον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου!

Στην πρωτοφανή - όσο και ιδεοληπτικά βλακώδη, αφού απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών - ανακοίνωση του Θ.Δρίτσα χαρακτηρίζεται «Κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού» το λεγόμενο "Κίνημα του Εθνικού Ύμνου" δηλαδή την απόφασή τους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο όταν ο Αρχιεπίσκοπος και οι ιερείς έψελναν το «Χριστός Ανέστη», το βράδυ της Ανάστασης.

Σύμφωνα με τον Θ.Δρίτσα, η εν λόγω ενέργεια «κινείται στα όρια της ασέβειας», ενώ.....
αναφέρεται στο γεγονός ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, «ο παριστάμενος Αρχιεπίσκοπος, οι ιερείς, οι ψάλτες και οι συμμετέχοντες στην Αναστάσιμη Ακολουθία έμειναν εμβρόντητοι» (προφανώς δεν έμαθε ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ ισχυρίζεται πως έχει δώσει εδώ και δύο χρόνια τέτοια εντολή ή μάλλον δεν υπάρχει τέτοια εντολή...).


Σε ανακοίνωσή του ο Θ.Δρίτσας "εκφράζει την ελπίδα ότι οι αρμόδιοι της Εθνικής Άμυνας δεν θα επικαλεστούν το Προεδρικό Διάταγμα 210/1993 «Διατάξεις Πολεμικού Ναυτικού», το οποίο, όπως αναφέρει, προέβλεπε για τελετές – εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ανάστασης, την απόδοση τιμών στη σημαία με παιάνισμα από το εντεταλμένο άγημα του εμβατηρίου της σημαίας και εν συνεχεία του Εθνικού Ύμνου".

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το διάταγμα αυτό ποτέ δεν εφαρμόστηκε. Γιατί και για όσους πιστεύουν και για όσους αμφιβάλλουν το μήνυμα του “Θείου Πάθους” και της Ανάστασης δεν μπορεί παρά να είναι -και είναι- οικουμενικό και πανανθρώπινο. Έτσι, άλλωστε, το υπηρετεί και η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία υπογραμμίζει".

Δηλαδή κατά τον ΣΥΡΙΖΑ (που επιμένει να ... χύνει την καρδάρα με το γάλα...), το να ψαλθεί ο Εθνικός Ύμνος από Δόκιμους και Ευέλπιδες "είναι αντίθετο προς το μήνυμα του Θείου Πάθους" και δεν είναι "ούτε οικουμενικό" ούτε "πανανθρώπινο". Kαι μάλιστα καμουφλάρουν την αποδοκιμασία τους στον Εθνικό Ύμνο με επικλήσεις περί "ασέβειας προς τα Θεία"! 

Ποιος; Ο ... ΣΥΡΙΖΑ! 

Αν είναι δυνατόν να θέλουν να κυβερνήσουν με τέτοιες απόψεις...

Εδώ, πάντως δίνεται και μια καλή ευκαιρία στον Π.Καμμένο που φιλοδοξεί να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει ποιες είναι οι θέσεις του εν προκειμένω για την ανακοίνωση...

Τέλος, διερωτάται αν πρόκειται για κίνηση «ηθελημένη η σύγχυση και ποιό είναι το ακριβές περιεχόμενο του μηνύματος που επιδιώκει να εκπέμψει και μάλιστα μέσω twitter η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;», αναφερόμενος στο γνωστό twitter του Α/ΓΕΕΘΑ. Δ.Κωσταράκου που (τι να κάνει ο άνθρωπος;) ποίησε την ανάγκη φιλοτιμία και έγραψε για "λεβέντικη ενέργεια".

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, απλά καταδεικνύει ότι το κόμμα βρίσκεται ακόμα ψυχολογικά και σε επίπεδο αντιλήψεων, στο 3,5% και αρνείται ουσιαστικά να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες. 

Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δάκρυσαν από συγκίνηση, αυτοί αποδοκιμάζουν ως να επρόκειτο περί φράξιας αριστερής οργάνωσης. 

Φοβούνται κάτι;


defencenet.gr



Αδυνατούν οι  εχθροί του Ελληνισμού και τα πληρωμένα τους όργανα, να συλλάβουν το μέγεθος της ισχύος το οποίο πηγάζει από  τον Λαό μας. 

Τώρα πλέον, είναι αργά για εκείνους οι οποίοι εξύφαιναν επί δεκαετίες την καταστροφή του Έθνους μας. 

Η Ελληνική Νεολαία έρχεται να ατσαλώσει και να διαφυλάξει την ακλόνητη ενότητα ενός Λαού ο οποίος αναγεννάται και ετοιμάζεται για επίθεση. 

Δυστυχώς για το μεταπολιτευτικό Καθεστώς, το ερώτημα δεν είναι ποιός θα επιτρέψει την οικοδόμηση του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, αλλά ποιός μπορεί να την σταματήσει!

Από το Λαό, Με το Λαό, Για το Λαό!

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο Νοικοκύρης» Το ΠΑΣΟΚ έδινε “μαύρο” χρήμα σε αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις!













«Σημεία και τέρατα» αποκαλύπτονται συνεχώς γύρω από τα 116 εκατομμύρια ευρώ «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. 

Χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον Τζέφρυ και τους υπόλοιπους ‘‘πρυτάνεις’’ της κλεψιάς και της διαφθοράς, προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιοι αλλά και να εξυπηρετήσουν βρώμικα πολιτικά σχέδια. 

Ενδεικτικό της διαχείρισης αυτών των ‘‘μαύρων χρημάτων’’ είναι και τα διάφορα τιμολόγια για εκδηλώσεις, οι οποίες ή δεν έγιναν ποτέ ή ήσαν εντελώς άσχετες με την κομματική δράση του ΠΑΣΟΚ. 

Το παρακάτω παράδειγμα, όπως περιγράφεται από το καθεστωτικό ‘‘Έθνος’’, είναι χαρακτηριστικό του σε τι ‘‘αετονύχηδες’’ πηγαίνουν τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου: «Για παράδειγμα, υπάρχει ένα τιμολόγιο τον Μάρτιο του 2008 αξίας 80.250 ευρώ με την αιτιολογία ‘‘ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος 20 Μαρτίου’’. Την συγκεκριμένη ημερομηνία όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία εκδήλωση, αλλά στο Σύνταγμα υπήρχε μια αντιρατσιστική συγκέντρωση από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και άλλους φορείς άσχετους με το κόμμα».

Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες, προκειμένου να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε τι έγινε. Το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτούσε ‘‘υπογείως’’ αντιρατσιστικές οργανώσεις. Με χρήματα δηλαδή του Ελληνικού Λαού κάποιοι ανεπάγγελτοι τον έβριζαν ως ‘‘ρατσιστή’’! 

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια ήταν η συγκεκριμένη αντιρατσιστική συγκέντρωση, διοργανωμένη από κομματίδιο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. 

Σίγουρα, όμως, δεν θα ήταν και η μοναδική. Και θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο η Δικαιοσύνη να εξετάσει σε βάθος το όλο ζήτημα. Γιατί τα χρήματα τα οποία πηγαίνουν ως κομματική χρηματοδότηση, χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς; 

Με ποιο δικαίωμα το ΠΑΣΟΚ μοίραζε παρανόμως και εντελώς ανήθικα τα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού σε διάφορους άεργους τύπους, οι οποίοι τα ξόδευαν προς όφελος των δικαιωμάτων των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών; 

Υπόλογοι, νομικά, ηθικά, πολιτικά, στην όλη υπόθεση είναι όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και οι ‘‘ευαίσθητοι’’ δήθεν αντιρατσιστές, που ‘‘κάνανε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα’’. 

Και όμως τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τους παχυλά χρηματοδοτούμενους αυτούς ανθέλληνες συχνά-πυκνά είχαμε (και έχουμε) προτάσεις για να τεθεί εκτός νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Εδώ, ισχύει κυριολεκτικά η ρήση: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο Νοικοκύρης». 

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας ο οποίος θα απαιτήσει όχι μόνο να επιστραφούν τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού Λαού αλλά και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει όλοι αυτοί που καταλήστευσαν και σπατάλησαν τον κρατικό κορβανά, προκειμένου να κάνουν κάθε είδους ‘‘αγαθοεργίες’’ και να εξυπηρετήσουν τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΑ

LEFTA95


Τρανταχτά παραδείγματα για το πώς τα πράσινα τρωκτικά έτρωγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού που έπαιρνε ως κομματική επιχορήγηση το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει το «Έθνος» του Μπόμπολα (εξ’ οικείων τα βέλη…), με ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: «Ντοκουμέντα – Αγνοούνται 15 εκατ. από τα πράσινα ταμεία». 

Ιδού ένα παράδειγμα:

Εκδηλώσεις που δεν έγιναν, αλλά πληρώθηκαν κανονικά από το κόμμα «Ενδεικτικά της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε η διαχείριση του κομματικού ταμείου χωρίς να υπάρχει απαραιτήτως και δόλος των εμπλεκομένων είναι διάφορα τιμολόγια για εκδηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή ήταν εντελώς άσχετες με τη δράση του ΠΑΣΟΚ. 

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα τιμολόγιο τον Μάρτιο του 2008 αξίας 80.250 ευρώ με την αιτιολογία «ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος 20 Μαρτίου». 

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμιά εκδήλωση, αλλά στο Σύνταγμα υπήρχε μια αντιρατσιστική συγκέντρωση από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και άλλους φορείς άσχετους με το κόμμα».

Μάλιστα! Πράγματι, την ίδια ημέρα, που έχει καθιερωθεί διεθνώς ως «παγκόσμια ημέρα αντιρατσιστικής δράσης», ο γνωστός «αντιρατσιστικός» συρφετός των μαντρόσκυλων της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης διοργάνωνε συλλ-αλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, με συνθήματα όπως: «Χαρτιά και ίσα δικαιώματα στους μετανάστες- άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες- καμιά ανοχή στο ρατσισμό και τις φασιστικές συμμορίες- Θέλουμε έναν κόσμο που να χωράει πολλούς κόσμους» κ.τ.λ. 

Το συλλ-αλητήριο διοργανώθηκε με την πολιτική «ομπρέλα» των (πανίσχυρων τότε) καταπράσινων ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ, που υπογράφουν πρώτες-πρώτες το σχετικό κάλεσμα. Μήπως, λοιπόν, η φυλλάδα του Μπόμπολα… αδικεί το ΠΑΣΟΚ του Jeffrey; 

Μήπως το κακό συναπάντημα των αριστεριστών δεν ήταν καθόλου «άσχετο με το κόμμα», και τα 80.250 ευρώ από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ πήγαν πράγματι στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (και στις τσέπες των «αντιρατσιστών»…), που τότε ακόμα ήταν ουρές του ΠΑΣΟΚ και δεν είχαν περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ;

--Και βέβαια, να σημειωθεί ότι λίγους μήνες αργότερα ήρθε ο διαβόητος «Δεκέμβρης 2008», όπου υπήρξε απόλυτη συμπόρευση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-κουκουλοφόρων.

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ











Μεγάλο πανικό έχουν δημιουργήσει στο άθλιο πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος τα συνεχώς αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Τα κόμματα τα οποία ευθύνονται για την θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού αντί να λάβουν μέτρα για την έξοδο της χώρας από την κρίση εφευρίσκουν τρόπους για να σταματήσουν την αποδοχή του Λαϊκού Συνδέσμου από όλα τα κοινωνικά στρώματα των συμπατριωτών μας.

Το τελευταίο κατόρθωμά τους είναι η παρουσίαση στην Βουλή των Ελλήνων, αμέσως μετά το Πάσχα, του νομοσχεδίου «κατά του ρατσισμού» όπως το ονόμασαν με την ψήφιση του οποίου στοχεύουν στην απαγόρευση ενός Κινήματος την ιδεολογία του οποίου ασπάζονται πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες!


Το Νομοσχέδιο θα προβλέπει στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων,φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια, πρόστιμο μέχρι 20.000 ευρώ, για όποιον από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου ή του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση την φυλή, το χρώμα, την θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό.


Επίσης θα τιμωρούνται με τον ίδιο τρόπο όσοι αρνούνται ή εκμηδενίζουν την σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας , των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων του ναζισμού και του φασισμού!



Αν τώρα τύχει και είναι αρχηγός κόμματος αυτός που θα υποπέσει σε αυτά τα ..αδικήματα τότε περικόπτεται πέρα των άλλων ποινών και η κρατική χρηματοδότηση από το κόμμα! 

Οι εμπνευστές αυτού του τερατουργήματος που αποκλειστικό σκοπό έχει να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου είναι ξένοι. 

Πρόσφατα σε γεύμα εργασίας των Υπουργών Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αρμόδια Υπουργός , Βίβιαν Ρέντιγκ επέπληξε τους εκπροσώπους της Ελλάδος για την ολιγωρία που έχουν δείξει σε αυτόν τον τομέα. Εννοούσε δηλαδή με κομψό τρόπο την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την καταστολή των δράσεων της μέσω του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.


Είναι φανερό πως ζούμε μέσα σε μια παγκόσμια δικτατορία η οποία αφού μας έχει φέρει την φτώχεια και την δυστυχία τώρα θέλει να επιβληθεί στον τρόπο σκέψης και έκφρασης των Ελλήνων το γένος. 
Η αντίδραση του Ελληνικού λαού στην επέλαση αυτής της δικτατορίας ήταν η μαζική αποδοχή της ιδεολογίας του Λαϊκού Συνδέσμου στέλνοντας 18 συναγωνιστές μας στην Βουλή. Τώρα οι εξουσιαστές θέλουν να μας ισοπεδώσουν βάζοντας τους ντόπιους εντολοδόχους τους να ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.


Ξεχνούν πως στα Ευρωπαϊκά κράτη που ελέγχουν, παρόμοια νομοσχέδια εκτόξευσαν τα ποσοστά των Εθνικιστικών Κινημάτων που σταθερά αντιστέκονται στα άνομα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.

Στην περίπτωση της Ελλάδας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι θα συμβεί εάν κάποιος βουλευτής αμφισβητήσει το ολοκαύτωμα του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους. Θα του αρθεί η βουλευτική ασυλία;



Υπάρχει η απορία τι θα γίνει εάν περιγραφεί από άλλον βουλευτή η σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης ως «συνωστισμός στο λιμάνι». Αν πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος πλέξει το εγκώμιο αριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης που δολοφονεί Έλληνες θα σταματήσει η κρατική χορηγία στο κόμμα του;

Μήπως εάν άλλοι βουλευτές προστρέξουν στην αστυνομία για να υπερασπιστούν αναρχικούς κρατούμενους, θα κινδυνεύσουν οι βουλευτές με χρηματικό πρόστιμο;



Θα σταματήσει η δράση κοινοβουλευτικού κόμματος που χρησιμοποιεί κομμουνιστικά σύμβολα και οι βουλευτές και οι υποστηρικτές του χαιρετούν με υψωμένη την αριστερή γροθιά; 
Θα τιμωρηθεί ένας δημοσιογράφος ή αρθρογράφος ο οποίος στην εφημερίδα του ή την ιστοσελίδα του θα αμφισβητεί τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα;

Σκέφτονται αλήθεια οι σοφοί Έλληνες βουλευτές να θεσπίσουν νόμους κατά του ανθελληνισμού ή μήπως αυτός προστατεύεται;


Η μοναδική απάντηση σε αυτά τα σχέδια των ντόπιων και ξένων εχθρών του Έθνους μας είναι η συσπείρωση του Ελληνισμού στα δύο εθνικιστικά και κοινωνικά κινήματα που αποτελούν τις μοναδικές πηγές αντίστασης. Τον Λαϊκό Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στην Κύπρο.


Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.