ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

2.000.000 οι λαθρομετανάστες σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της τελευταίας απογραφής


Σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με την απογραφή του 2011. Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα τον δημογραφικό θάνατο του Ελληνισμού και την παράλληλη, κατόπιν σχεδίου, αντικατάστασή του από λαθρομετανάστες ποικίλης προελεύσεως. Σας παραθέτουμε τα στοιχεία από την εφημερίδα «Ναυτεμπορική»:

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών του 2011, ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας ηλικίας ενός έτους και άνω ανήλθε σε 10.712.409 άτομα εκ των οποίων 5.249.971 άντρες και 5.462.438 γυναίκες. Από τα αναλυτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής προκύπτει πως 2.037.196, δηλαδή ποσοστό 18,8%, των μόνιμων κατοίκων δήλωσαν ότι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα προερχόμενοι από χώρα εξωτερικού, όπου διέμειναν για τουλάχιστον ένα έτος, από τους οποίους ποσοστό 68,8% ήρθαν στην Ελλάδα τα έτη 1990 και μετά.»

Σε αυτά τα στοιχεία προφανώς περιλαμβάνονται και οι ομογενείς, αλλά και όσοι επέστρεψαν από δουλειές στο εξωτερικό, όμως αυτό δεν αλλοιώνει τα στοιχεία, αφού στον αριθμό των δύο εκατομμυρίων δεν λογίζονται οι ορδές των λαθρομεταναστών που δεν απογράφηκαν, αφού δεν άνοιγαν την πόρτα στους υπαλλήλους που ανέλαβαν την απογραφή όντας παράνομοι. 

Τα στοιχεία αυτά, όπως προείπαμε, αφορούν το 2011. Έκτοτε την χώρα κυβέρνησε ο Σαμαράς και είχαμε αλλεπάλληλες αυξήσεις ύψους 300% στην είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα. Επιπλέον αυτού όλο αυτόν τον καιρό από το 1990 μέχρι το 2011 δεν υπήρχε ο περιβόητος «αντιρατσιστικός» νόμος που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες. Έτσι τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των λαθρομεταναστών αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα «με εντολή Σαμαρά».

Ενδεικτικό του ρυθμού με τον οποίο αυξάνονται οι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας είναι ότι μόνο κατά το 2010 εγκαταστάθηκαν 79554 λαθρομετανάστες. Φανταστείτε τους ρυθμούς με τους οποίους θα εισέρχονται στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια, δεδομένου ότι πλέον θα γίνονται δεκτοί και νόμιμοι όλοι οι λαθρομετανάστες, λόγω του «αντιρατσιστικού» νόμου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ REUTERS: ΤΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Προβλέψεις με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και τις πληροφορίες, κάνει το πρακτορείο Reuters, για την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες, καθώς μιλάνε για τριπλασιασμό των λαθρομεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας, το αμέσως προσεχές διάστημα: «Η Ελλάδα γλιστράει σε μια επικίνδυνη ζώνη λόγω του πολέμου στη Συρία και το Ιράκ. Αυτού του είδους οι έκρυθμες καταστάσεις αναμένεται να φέρουν νέο, μεγαλύτερο κύμα μεταναστών το οποίο η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει πως δεν έχει τα μέσα να αναχαιτίσει».

Και βέβαια, το πρακτορείο δεν παραλείπει να αναφερθεί στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, υπονοώντας σαφώς ότι όσο αυξάνονται οι λαθρομετανάστες και η φτώχεια, θα αυξάνονται και τα ποσοστά του Κινήματος:

«Η ζώνη κινδύνου στην οποία ενδέχεται να περιέλθει η Ελλάδα, έχει να κάνει με το κοινωνικό μείγμα, αυτή τη στιγμή στη χώρα: αυξανόμενη ξενοφοβία, άνοδος της Χρυσής Αυγής, οικονομικές δυσκολίες και ταυτόχρονα μαζική εισροή μεταναστών».

Η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει ανεξάρτητη από κάθε είδους δυνάμεις που αυτή τη στιγμή την καταδυναστεύουν και την απομυζούν, ισχυρή, αξιοποιώντας τον πλούτο της, δύναμη εγγύησης προκοπής και εργασίας, είναι η Χρυσή Αυγή. 

Το έχουν καταλάβει παντού στον κόσμο, γιαυτό και μας πολεμούν. Εσύ που χειροκροτούσες στην ΔΕΘ τον Σαμαρά και τις πλαστές εξαγγελίες του ακόμη να το συνειδητοποιήσεις;


Μ. Αρβανίτης: Μετατρέπετε τους Έλληνες σε υποχείρια των αλλοδαπών






ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ : ΥΠΟΥΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ν’ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !