ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ :Ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΥΓΗ!

Ένα πολύ περίεργο φαινόμενο παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα του ψεκασμένου Βελόπουλου. Αντί να συσπειρώνει τις δυνάμεις του και να προσελκύει νέες δυνάμεις, χάνει κι αυτούς που έχει!

Βροχή πέφτουν, λοιπόν, οι ατομικές (για την ώρα…) αποχωρήσεις στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του. 

Έτσι, μετά από τις αποχωρήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκη του συνεργαζόμενου κόμματος των δανειοληπτών, του Νίκου Μαστρογιάννη (Β΄ Πειραιώς), της Δώρας Αντωνίου (Α’ Πειραιώς), αποχώρησε και ο Βασίλης Γεωργαλάς (Β΄ Πειραιώς).

Ιδού η σχετική κοινοποίηση της αποχώρησής του: 

Θα ήθελα να ενημερώσω όλες τις φίλες και τους φίλους από την Νίκαια, το Κερατσίνι, το Πέραμα και την Σαλαμίνα, ότι ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ γιά τίς βουλευτικές εκλογές τής 7ης Ιουλιου 2019 στήν Β Πειραιως.

Δεν δέχομαι, ούτε είναι του χαρακτήρα μου να λάβω μέρος σε προδιαγεγραμμένα και προκαθορισμένα εκλογικά αποτελέσματα…

Ζητώ συγγνώμη από όλες και όλους τούς δικούς μου ανθρώπους για το ότι τους οδήγησα σε μία λανθασμένη πολιτική και κομματικη επιλογή μου.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ και υπηρέτησα σε όλη μου την ζωή την ιατρική και θα είμαι παρών σε κάθε αληθινή ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια.

Γνωρίζετε όλοι ότι σε κάθε σας ανάγκη θα είμαι δίπλα σας

ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Σ.Υ

Ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα!