ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

12662659_562655337233253_845096573548913065_n


11 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 02.45, χάνεται το στίγμα ενός ελικοπτέρου. Τρεις ακόμη Ήρωες τού Ελληνισμού πέφτουν στον βωμό τού καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι την Ιερή Ελλάδα. 

Η υπόθεση θυμίζει έντονα τα Ίμια που έζησα από κοντά. Μια βουβαμάρα απλώνεται. Μια σιωπηρή αρχικά οργή ζητά να εκδηλωθεί. Και θα εκδηλωθεί. Πρέπει να εκδηλωθεί αδέρφια. Δεν γίνεται αλλιώς. Το χρωστάμε στους Ήρωες που είναι αδέρφια μας και θυσιάστηκαν για εμάς και τα παιδιά μας.

Το μοιραίο ελικόπτερο τού Πολεμικού Ναυτικού μας απονηώθηκε από φρεγάτα. Μαθαίνουμε πως υπήρξε άσκηση εντοπισμού στόχου επιφανείας. 

Ο καιρός δεν ενέπνεε ανησυχίες. Η πτήση εκτελείτο σε χαμηλό ύψος. Το ελικόπτερο παλαιό, μα οι πιλότοι μαχιμότατοι και εμπειρότατοι. Η περίπτωση βλάβης δεν φαίνεται να υφίσταται, αφού το πλήρωμα τού ελικοπτέρου δεν ανέφερε ποτέ τίποτα σχετικό. 

Κι ας λέγουν τα ίδια οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες, όπως συνέβη στα Ίμια. Η δε πτώση συνέβη στο νησάκι Κίναρο, πλησίον τής Λέρου, στα Δωδεκάνησα. Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να αμφισβητούν οι Τούρκοι το δικαίωμά μας να περισυλλέξουμε τα σεπτά σκηνώματα των Στρατιωτών μας μέσα στα δικά μας ύδατα!!

Τα στοιχεία που ομοιάζουν με τα Ίμια είναι όντως πολλά. Σφιγμένες γροθιές…

Από τις αρχές τού χρόνου οι Τούρκοι προκαλούν με στρατιωτικές ασκήσεις που κάνουν σε όλο το Αιγαίο με αληθινά πυρά. Ζητούν ελληνικά νησιά. Ζητούν ελληνικό έδαφος. Ζητούν ελληνικό αίμα. 

Εκεί, στην Θάλασσα των Γενναίων που για το καθεστώς και τον νυν πρωθυπουργό δεν υπάρχουν τάχα σύνορα. Νατοϊκές αιτιάσεις. Διασωστικές αιτιάσεις. Βρωμερή ύβρη σε βάρος των στρατευμένων παιδιών μας το κλίμα.

Ο υπουργός άμυνας Καμένος προ ημερών έριξε πάλι από… ελικοπτέρου στεφάνι στα Ίμια για να ακολουθήσει είσοδος τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών που αναχαιτίστηκαν. 

Η κυβέρνηση ωστόσο και ολάκερο το «συνταγματικό τόξο» διατάχθηκαν από τούς ψευτοσυμμάχους εντολείς τους να πειθαρχήσουν στις παράλληλες περιπολίες με τούς Τούρκους, με όχημα την διαχείριση των λαθροπροσφύγων που εισέρχονται στην Πατρίδα μας σωρηδόν. Και σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2016, τρία νέα παιδιά, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, δώσανε το αίμα τους πιστοί στον στρατιωτικό τους όρκο να φυλάσσουν τις δικές τους Θερμοπύλες.

Οι προδότες πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος έχουν μοιράσει το Αιγαίο σε Τούρκους και Σταυρωτήδες Νεοταξίτες. 

Αφορμή το λαθροπροσφυγικό. 

Έπαθλο ο γεωφυσικός μας πλούτος. 

Σκοπός των εχθρών μας το ξεπούλημα τής Ελλάδος, η διάλυση τής Πατρίδος μας και ο βιολογικός θάνατος τής Ελληνικής Φυλής. 

Μάς βάζουν μπροστά το χρήμα και ευθύς μάς σκοτώνουν. Κάποιοι μιλούν για φυγάδευση χρυσού. Κάποιοι άλλοι μέσα από υπουργεία μιλάνε για πτώχευση, για φωτιά, για αιματηρές συγκρούσεις.

Για το χρήμα σας ωρέ αλήτες, ωρέ σκουπίδια, ωρέ ξεφτιλισμένοι Εφιάλτες και σεις σαράφηδες και βάρβαροι δεν μού καίγεται καρφί. Εξόν κι αν πρόκειται για το καρφί τού φέρετρου των δολοφόνων των παιδιών μας. Αυτό με νοιάζει. 

Στον δε Στρατό μας λέγω μόνον τούτο: 

Αδέρφια, παραμερίστε τούς ανίκανους, σαρώστε την σαπίλα, αφανίστε τον εχθρό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γνωρίζει το χρέος του. Στην πράξη, ταχιά, όχι σαν σύνθημα πλέον απλά. Σαν Επανάσταση, σαν Αληθινή Ελλάδα. Τώρα, Ελλάς, Στρατός και Εθνικισμός να κάνουμε το Τάμα τής Φυλής για την δικαίωση τού Ελληνικού Αίματος.



Χριστέ μου, κλίνω ευλαβικά το γόνυ στα ηρωικά παιδιά μας. Τα έχεις αγκαλιάσει ήδη Άγιε Δέσποτα, το γνωρίζουμε. 



Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, 



Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, 



Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, 




Αθάνατοι!!!

Σπυρίδων Καραχάλιος


ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΑΓΙΔΑ!





Ενώ πλησιάζει η «Μαύρη Παρασκευή» για τη στημένη στα… τέσσερα μνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, με την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, οι πρώην εργατοπατέρες της πασοκαρίας και νυν συριζαίοι με… περικεφαλαία της ΑΔΕΔΥ, καλούν σε συγκέντρωση… «συμπαράστασης» στους αγρότες:


«Παραμένουμε στην πλατεία Συντάγματος και το Σαββατοκύριακο, μαζί με τους αγρότες, διεκδικώντας να μην περάσει το σχέδιο νόμου – έκτρωμα για την Κοινωνική Ασφάλιση. Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο στον αγώνα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων κόντρα στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα νέα φορολογικά μέτρα…».

Και ποια είναι η «παγίδα», για την οποία κάνουμε λόγο στον τίτλο μας; Ότι, όπου κάνει συγκέντρωση η ΑΔΕΔΥ, κατά… διαβολική σύμπτωση εμφανίζονται και οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι επιδίδονται στο γνωστό στημένο παιχνίδι τους με τα ΜΑΤ και η όποια συγκέντρωση διαλύεται στο πι και φι!

Μεγάλη προσοχή και περιφρούρηση της συγκέντρωσής σας, λοιπόν, φίλοι αγρότες. Κι όπου δείτε «περίεργους» τύπους με κράνη, κουκούλες και σακίδια στην πλάτη, δώστε τους να καταλάβουν! 


Για να σειστεί το Σύνταγμα από την οργή σας, κι όχι από μολότοφ και κρότου-λάμψης της παρακρατικής προβοκάτσιας!


Αντίοχος


Μια είδηση που έμεινε κρυφή 6 μήνες: Ένοπλοι τούρκοι στα Ίμια! Θερμό επεισόδιο πάνω στις βραχονησίδες.ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ



Τούρκοι Λιμενικοί πάνω στα Ίμια στις 14.8.2015


Γιατί έγινε γνωστή η είδηση έξι ολόκληρους μήνες μετά;

Την ίδια ημέρα που η βουλή ψήφιζε το τρίτο μνημόνιο της Αριστεράς και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «την Ελλάδα που ήταν πάντα ένας βράχος Τιμής», ένοπλοι τούρκοι λιμενικοί αποβιβάζονταν στους βράχους των Ιμίων!

H είδηση έγινε γνωστή μόλις προ ολίγων ημερών, από ένα δημοσίευμα της "Καθημερινής", το οποίο μάλιστα δεν έτυχε ιδιαίτερης προβολής από τα ΜΜΕ.

Τα ίδια ΜΜΕ, που δεν έχαναν τους θεατρινισμούς Καμμένου με της πτήσεις κοντά (αλλά όχι επάνω) στα Ίμια για να ρίξει στη θάλασσα ένα στεφάνι για τους Ήρωες Αξιωματικούς που υπερασπίστηκαν τις νησίδες με την ίδια τους την ζωή.

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Η θλιβερή ιστορία έχει ως εξής: Το πρωί της 14ης Αυγούστου 2015, σε ανακοίνωση του Ελληνικού Λιμενικού αναφέρεται: 

«Σήμερα περίπου στις 9 πμ, 27 Σύροι πρόσφυγες διασώθηκαν από το Ελληνικό Λιμενικό, στην περιοχή των Ιμίων. 

Τα μέλη του Λιμενικού Σώματος διαχειρίστηκαν με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα τόσο το ανθρωπιστικό έργο της διάσωσης, όσο και την κατάσταση που δημιουργήθηκε από την παρουσία σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής στην περιοχή».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Τα ελληνικά ραντάρ καταγράφουν κινήσεις γύρω από τα Ίμια, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα με τους Έλληνες έφθασαν στα Ίμια και Τούρκοι λιμενικοί.

Οι ελιγμοί των σκαφών ήταν επικίνδυνοι στην προσπάθεια των δύο αποστολών για κυριαρχία στον πολύ μικρό χώρο που κινούνταν. 

Ωστόσο, όλοι κατάφεραν να αποβιβαστούν ένοπλοι, υπήρξε «σωματική επαφή», κατά την αφήγηση της διπλωματικής πηγής, δηλαδή σπρωξίματα ίσως και κάτι παραπάνω, καθώς κανείς δεν αποχωρούσε.

ΤΑΚΤΙΚΕΣ... ΣΗΜΙΤΗ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Ταυτόχρονα είχαν ειδοποιηθεί τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών, καθώς και ο πρωθυπουργός. Αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας πρότειναν να μεταβεί στην περιοχή σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού, κάτι που απέρριψε ο Αλέξης Τσίπρας, που αποφάσισε να γίνει... πολιτική διαχείριση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ένταση που κράτησε έξι ώρες, θα μπορούσε να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή κρίση, αν κάποιος από τους άνδρες στη βραχονησίδα χρησιμοποιούσε όπλο και για το λόγο αυτό υπήρξαν επικοινωνίες σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο που οδήγησαν σε εκτόνωση, μετά το μεσημέρι.

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη προδοσία των Ιμίων, το ελλαδικό κράτος δείχνει πως κατοχύρωσε στην Τουρκία δικαιώματα «έρευνας και διάσωσης» πάνω σε ελληνικό έδαφος. Ή μήπως τα Ίμια πλέον δεν ανήκουν στην Ελλάδα και δεν μας το λέει κανείς;

Επίσης, ποιοι είναι οι λόγοι που κράτησαν «επτασφράγιστο μυστικό» την αποβίβαση ένοπλων τούρκων στη βραχονησίδα, για έξι ολόκληρους μήνες;

Οι ομοιότητες με την Εθνική Τραγωδία του 1996 είναι τρομακτικές: Με πρόσχημα μια «αποστολή διάσωσης», ένοπλοι τουρκοι αποβιβάζονται στα Ίμια και η Ελλάς αποφασίζει «πολιτική διαχείριση». Το τι μπορεί να ειπώθηκε από ελληνικής πλευράς, μπορεί να το φανταστεί ο καθένας με βάση την «εμπειρία» του 1996...

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Άρθρο από την εφημερίδα 


"Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί


Πανικός στο Σύστημα - Εφημερίδα “Δημοκρατία”: “Με όσα κάνει η κυβέρνηση, η Χρυσή Αυγή θα αποκτήσει 5 εκατομμύρια οπαδούς!”


Πανικός στο Σύστημα - Εφημερίδα “Δημοκρατία”: “Με όσα κάνει η κυβέρνηση, η Χρυσή Αυγή θα αποκτήσει 5 εκατομμύρια οπαδούς!”
Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το δημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο με τρόμο διαπιστώνει την ραγδαία απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής εντός της σκληρά δοκιμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό του πανικού του μιντιακού συστήματος, το γεγονός ότι δεν επικεντρώνει την κριτική του στις αντεθνικές πολιτικές της αριστερής κυβέρνησης -μιας και γνωρίζουν ότι τα ίδια ακριβώς έπραξε και θα ξαναπράξει αν χρειαστεί η ψευτοδεξιά- αλλά αντίθετα, στηλιτεύουν την ρητορική της κυβέρνησης η οποία υποδεικνύει πίσω από κάθε κοινωνική αντίδραση τη Χρυσή Αυγή!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω, σχόλιο δημοσιογράφου στην εφημερίδα "Δημοκρατία", το οποίο ουσιαστικά καταλήγει στη διαπίστωση πως η σημερινή δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση της Αριστεράς, θα οδηγήσει στην παλλαϊκή στήριξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο αρθρογράφος θεωρεί πως οι χαρακτηρισμοί «ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες» που δίνονται από την κυβέρνηση σε όποιον αντιστέκεται στην «εισαγόμενη (γερμανική) νομοθεσία», προσομοιάζει με την τακτική της περιόδου της στρατιωτικής δικτατορίας όπου όποιος δεν την υποστήριζε χαρακτηριζόταν αυτόματα «κομμουνιστής ή συνοδοιπόρος». Συγκρίνοντας λοιπόν, τα δεδομένα εκείνα με τα σημερινά, ο δημοσιογράφος εκτιμά πως καθίσταται αναπόφευκτη η τρομερή ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, σε βαθμό τέτοιο ώστε 5 εκατομμύρια Έλληνες να συνταχθούν με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών!

Μάταιος ο κόπος του δημοσιογραφικού κατεστημένου να αποτρέψει το αναπόφευκτο: παρά την απόλυτη συνωμοσία σιωπής και τη φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης από το σύνολο σχεδόν των μέσων ενημέρωσης, η Χρυσή Αυγή κερδίζει τον σεβασμό πρωτίστως και ακολούθως την πολιτική στήριξη των Ελλήνων διότι είναι το μοναδικό κόμμα που τάσσεται ξεκάθαρα κατά των αντεθνικών Μνημονίων και βεβαίως της ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας την οποία επιβάλλουν με δικτατορικό τρόπο τα κόμματα του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου!

Πολύ απλά δηλαδή, όταν το αντεθνικό Καθεστώς επιβάλλει το δίλημμα «μνημόνια και εκατομμύρια ισλαμιστών ή Χρυσή Αυγή», τότε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες απαντούν δίχως τον παραμικρό δισταγμό: Χρυσή Αυγή!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Αυστρία δίνει στοιχεία ΦΩΤΙΑ για τις ΗΠΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)



Στοιχεία φωτιά σχετικά με τα κυκλώματα μετανάστευσης από Μέση Ανατολή και Αφρική παρουσίασε ένα στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της Αυστρία καίγοντας τις... ΗΠΑ!

Το στέλεχος που δεν κατονομάζεται και του έχει ανατεθεί η έρευνα ζητημάτων εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας, υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας, αναφέρει πως υπάρχουν ενδείξεις για συμμετοχή συγκεκριμένων ομάδων που προέρχονται από τις ΗΠΑ στα κυκλώματα διακίνησης. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα αυτή πληρώνει του διακινητές με μεγάλα ποσά, προκειμένου να διοχετεύουν ολοένα και περισσότερους στην Ευρώπη.

Μάλιστα, το στέλεχος δηλώνει πως αν και οι μετανάστες είναι φτωχοί, οι διακινητές ζητούν υπέρογκα για την τσέπη τους ποσά, τα οποία αγγίζουν και τα 14.000 ευρώ. 

Υπάρχουν λοιπόν κάποια στοιχεία, τα οποία φανερώνουν πως οι ΗΠΑ έχουν φτιάξει ένα οικονομικό σύμπλεγμα με στόχο την πληρωμή των κυκλωμάτων διακίνησης.

Είναι αδύνατον, άνθρωποι που έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους να μπορούν να πληρώσουν τόσο μεγάλα ποσά, σύμφωνα με το στέλεχος. 

Για αυτό υποστηρίζουν πως οι ομάδες από τις ΗΠΑ πληρώνουν αδρά τους διακινητές, οι οποίοι για να μην εντοπιστούν χρηματοδοτούν ΜΚΟ και στη συνέχεια διοχετεύουν τα χρήματα στα κυκλώματα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάζει την πληθυσμιακή αλλαγή στον πλανήτη!


ΠΗΓΗ:voicenews