ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.



Η ίδια η πραγματική ζωή και οι πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις των τελευταίων ετών δείχνουν ξεκάθαρα ότι η πατρίδα μας, η δημοκρατική νομιμότητα και η ζωή και η περιουσία του ελληνικού λαού κινδυνεύουν λιγότερο από τα λεγόμενα πολιτικά άκρα και πολύ περισσότερο από την ατιμώρητη μεταπολιτευτική εγκληματική οργάνωση της Νέας Πασοκοκρατίας. 

Οι λαδωμένοι ξενοκίνητοι μαφιόζοι του κλασικού δικομματισμού ΝΔ-Πασόκ:

-κατέλυσαν κάθε άρθρο του Συντάγματος,
 
-ξεφτίλισαν το Κοινοβούλιο, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη,

-παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία της Ελληνικής Δημοκρατίας,
 
-λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία,
 
-διέλυσαν το κράτος και κατέστρεψαν ολοσχερώς την οικονομία, 

-επέβαλαν την ανομία και την πρόστυχη ατιμωρησία, 

-αποψίλωσαν τον ελληνισμό, τη γλώσσα μας και την ιστορία μας, 

-ισοπέδωσαν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα,
 
-κατακρεούργησαν το κοινωνικό κράτος, 

-εξαθλίωσαν τον Έλληνα και τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία από ντροπή,

-γελοιοποίησαν τη νομοθετική διαδικασία και τη λαϊκή κυριαρχία,
 
-ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία, 

-εξαπάτησαν καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα τον ελληνικό λαό,

-εδραίωσαν τη διαπλοκή, τα γκαιμπελικά ΜΜΕ, την πρόστυχη τραπεζοκρατία,

-υπηρέτησαν με ιδιοτέλεια τους κακούργους νταβατζήδες,

-ρήμαξαν την ελληνική οικογένεια και αδιαφόρησαν για το δημογραφικό,
 
-καθιέρωσαν την αναξιοκρατία, την κακιστοκρατία και τον αμοραλισμό,

-πρόδωσαν τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τα όνειρα του ελληνικού λαού,

-υποθήκευσαν τις επόμενες γενιές και το μέλλον των παιδιών μας,

-ταπείνωσαν τον Έλληνα και του έκλεψαν το χαμόγελο και την περηφάνεια,

-μετέτρεψαν τη μικρή σε έκταση Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών

-έδιωξαν τους Έλληνες από τις γειτονιές τους,

-κατέστησαν τον ελληνικό λαό έρμαιο των εγκληματιών πάσης φύσεως,

-καλλιέργησαν το φόβο, το διχασμό, την ξενομανία, τη δουλοπρέπεια,

-θεσμοθέτησαν την τεμπελιά, τη μίζα, το φακελάκι, τη ρουφιανιά,
 
-έσπειραν τον καταναλωτισμό, την ήσσονα προσπάθεια, τον ατομικισμό.

Αυτή είναι η "συνεισφορά" της μεταπολιτευτικής μαφιόζικης συμμορίας της ΝΔ και του Πασόκ και η πλούσια "προσφορά" της στην πατρίδα, τη δημοκρατία και τον ελληνικό λαό. 

Αυτή η δομημένη εγκληματική οργάνωση της μεταπολίτευσης, αντί να ζητήσει συγγνώμη, αντί να αποκαταστήσει μέρος της βλάβης που προξένησε η κακουργηματική δράση της, προκαλεί και από πάνω τη νοημοσύνη του λαού μας, θρασύτατα, αλαζονικά, αμετανόητα, εξοργιστικά. 

Η ύβρις τους δεν θα μείνει αναπάντητη. 

Καμία ύβρις δεν ευδοκιμεί για πάντα άλλωστε. 

Η σκληρή τιμωρία τους είναι καθ' οδόν.


Γιάννης Χριστόπουλος

25% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΡΥΦΟ ΓΚΑΛΟΠ.ΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ.


Σας αρέσει δε σας αρέσει το ανασκάλεμα της ιστορίας εγώ θα συνεχίζω να το κάνω μπας και επί τέλους μάθουμε τίποτα απ’ αυτήν.

Μετά τις εκλογές του 1930 στην....
Γερμανία, δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα αναδείχτηκε το ναζιστικό και τρίτο το κουμουνιστικό, οπότε δεν μπορούσε να γίνει κυβέρνηση πλειοψηφίας με τα ακραία κόμματα.

Οι Γερμανοί για να μην πέσει η χώρα στα χέρια των ακραίων πολιτικών δυνάμεων ψήφιζε συνέχεια νόμους για να αποφευχθεί μια τέτοια περίπτωση.

Η κατρακύλα όμως είχε αρχίσει και δεν εμπόδισαν οι κυβερνητικοί νόμοι να ανέλθει το ναζιστικό κόμμα στην εξουσία και τον Χίτλερ να γίνει καγκελάριος.

Αυτά με λίγα λόγια συνέβησαν τότε στη Γερμανία που προσπαθούσε με αλλεπάλληλους νόμους να εμποδίσει την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Αυτή τη λάθος συνταγή προσπαθούν να εφαρμόσουν τα ξεφτέρια οι πολιτικοί μας για βάλουν φραγμό στην άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια είναι μία : Η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Αμ τολμήσουν να κάνουν εκλογές  τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους...







Έκθεση STRATFOR δείχνει ότι έρχεται θύελλα στην χώρα - Οι ΗΠΑ ανησυχούν για επερχόμενο "τσουνάμι" ανωμαλίας στην Ελλάδα με αφορμή την μεθόδευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος.




Ανοικτά διατυπώνει πλέον η Ουάσιγκτον την ανησυχία της για επερχόμενο "τσουνάμι" ανωμαλίας στην Ελλάδα με αφορμή την μεθόδευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος  - ή μάλλον το "άγαρμπο" της μεθόδευσης αφού η Ουάσιγκτον δεν έχει κανένα πρόβλημα να τεθεί εκτός νόμου το συγκεκριμένο κόμμα.
Θεωρούν όμως ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο και όχι όπως μεθοδεύεται.
Έκθεση του Stratfor (το think tank που στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA κια του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), η οποία θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι "Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων".
Θεωρούν ότι υπάρχουν ενεργά στοιχεία πολλών ακραίων ισλαμιστικών ομάδων στην Ελλάδα και από την στιγμή που θεωρούν δεδομένη την αναταραχή λόγω της πίεσης που ασκείται στο κόμμα των εθνικιστών (άλλωστε ο γ.γ. του κόμματος ήταν σαφής χθες ότι "με κάθε μέσο θα εμποδίσει την συνταγματική εκτροπή" δηλαδή το να τεθεί εκτός νόμο το κόμμα από την λίστα Δένδια με τα 32 "εγκλήματα" του Λαϊκού Συνδέσμου) θα υπάρξουν αντιδράσεις.
Επιβεβαιώνουν και αυτοί τις πληροφορίες της ΕΥΠ που αναφέρονται στην σχετική έκθεση που είχε αποκαλύψει στις 14 Αυγούστου το defencenet.gr και εκτιμούν ότι "Έρχεται μεγάλη αναταραχή στην Ελλάδα".

Άρα τα πράγματα τίποτα καλό δεν προοιωνίζουν.
Πάντως πολλοί έγκριτοι νομικοί εκφράζουν προβληματισμό για την ποιότητα των "εγκλημάτων" για τα οποία κατηγορεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας.
Να πούμε ότι μέσα στα 32 "εγκλήματα" περιέχονται και ... μηνύσεις μελών του Λαϊκού Συνδέσμου κατά τρίτων (!) αλλά αυτά θεωρούνται από την κυβέρνηση ως "ουσιαστικά στοιχεία" για να ταθει το κόμμα εκτός νόμου.
Πέρα φυσικά από τα "λοιπά αποδεικτικά στοιχεία" όπως δημοσιεύματα της ΑΥΓΗΣ κλπ, η οποία όμως ΑΥΓΗ είναι το δημοσιογραφικό όργανο ενός κόμματος που δια χειλέων του βουλευτή Επικρατείας και συμβούλου του πρωθυπουργού Χ.Λαζαρίδη βρίσκεται εκτός "συνταγματικού τόξου".
Ας δούμε μερικές από τις περιπτώσεις για τις οποίες μια ελληνική κυβέρνηση το έτος 2013 ζητεί να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση ένα κόμμα που συγκέντρωσε 7% στις εκλογές πριν από 15 μήνες:

1) Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν.
Προφανώς και είναι έγκλημα να καταθέτεις μήνυση εναντίον κάποιου που σε κτυπά και σε βρίζει...
2) Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου
από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις
Σαφώς και είναι έγκλημα να μοιράζεις φαγητό σε απόρους και μέλη ενός αντίπαλου κόμματος (ΠΑΜΕ=ΚΚΕ) να συμπλέκονται με αστυνομικές δυνάμεις
3) Ενορκη καταγγελία εκπαιδευτικού δέχθηκε κλήση με απόκρυψη
αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε
τα εξής «...Χρυσή Αυγή ... να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους
άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν
τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ
πολύ.».
Εδώ το έγκλημα προφανώς είναι ότι ήταν πολύ ευγενικός ο άγνωστος που συστήθηκε ως "Χρυσή Αυγή" και έκλεισε λέγοντας "Ευχαριστώ πολύ". Συνήθης ο τρόπος δράσης της Χρυσής Αυγής.
4) Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 η ....... μας κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο και της είπε "Χρυσή Αυγή", αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.
Άλλο "καραμπινάτο" έγκλημα που όμως δεν ολοκληρώθηκε γιατί έκλεισε το τηλέφωνο και η φάρσα, συγγνώμη το έγκλημα, δεν ολοκληρώθηκε
5) Πέντε (5) άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρεις μοτ/τες
και φορούσαν μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», χτύπησαν με
ένα ρόπαλο στην πλάτη αλλοδαπό , και εν συνεχεία αφού τον έριξαν
στο έδαφος άπαντες τον χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο και στον
σβέρκο του, και ένας εξ αυτών συνέχισε να τον χτυπάει με το ρόπαλο
στον αριστερό του αγκώνα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκδορές.
Αυτεπάγγελτη προανάκριση κατόπιν καταγγελίας του ανωτέρω. ∆ράστες
άγνωστοι.
Αυτός δεν είναι απλός αλλοδαπός, είναι ο Superman. Τον κτυπούσαν πέντε (5) χρυσαυγίτες με ρόπαλα στο πρόσωπο, στο σβέρκο και στον αγκώνα και τους προκάλεσαν απλά ... "εκδορές";
6) Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι
είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής
διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς.
Τρομερό έγκλημα και μάλιστα από "πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής", ο οποίος το δηλώνει κι όλας. Άρα υπάρχει συλλογική ευθύνη όχι μόνο για τα μέλη, αλλά και για τα πρώην μέλη!
7) Την 6/8/2012, 40 μέλη της Χρυσής Αυγής
εκφώνησαν συνθήματα έξωθεν οικίας βουλευτή Αλ. ΚΟΝΤΟΥ. Προσήχθη ένα άτομο
αλλά ο βουλευτής δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη.
Στα σοβαρά αποδοκιμάστηκε πρώην υπουργός (που αποτέλεσε αντικείμενο προανακριτικών για διάφορα σκάνδαλα), βουλευτής της ΝΔ και και υποστηρικτής των Μνημονίων από Έλληνες πολίτες (ακόμα δεν έχουν αφαιρέσει την εθνικότητα από τους χρυσαυγίτες). Πρωτοφανές! Δεν έχει ξαναγίνει!
8) Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων
του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε
στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α.
Προφανώς η Αστυνομία έχει τις κομματικές ταυτότητες και των 20 χρυσαυγιτών μαθητών για να υποστηρίζει ότι είναι χρυσαυγίτες. Οι οποίοι τα έβαλαν με "50 άτομα του Α/Α". Το Α/Α τι είναι; "Αύξων αριθμός";
9) Την 3/10/2012, 2 άτομα που φορούσαν μπλούζες της
Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε ημεδαπό τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
∆εν υπεβλήθη μήνυση
Φοβερό έγκλημα και μάλιστα χωρίς να το θεωρεί "έγκλημα" το θύμα που "τραυματίστηκε ελαφρά". Αλλά το θεωρεί η κυβέρνηση και αυτό φτάνει.
10) Την 9/6/2012, 25 άτομα της Χρυσής Αυγής
επιτέθηκαν σε άτομα που βρισκόντουσαν σε κατάστημα, προκαλώντας σωματικές βλάβες.
Προανάκριση συνεχίζεται

Ακόμα συνεχίζεται η προανάκριση; 15 μήνες μετά δεν έχουν καταλήξει για την ταυτότητα των δραστών; Αφού γράφουν ότι είναι "χρυσαυγίτες". Πρέπει να έχουν και τις κομματικές τους ταυτότητες.
11) Την 26/11/2012 ερωτήσεις μελών
Χρυσής Αυγής σε καταστήματα και
μικροπωλητές γιατί απασχολούν αλλοδαπούς.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

Γιατί απασχολούν αλλοδαπούς ή γιατί απασχολούν παράνομους αλλοδαπούς, όπως το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Μανωλάδα που ντουφέκισε καμιά 100στή από  δαύτους;
12) Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης
κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξ
ύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Κων/νος

Τρομακτικό έγκλημα. Να συλληφθεί και να εκτελεστεί ο Μπαρμπαρούσης (απλά καλό θα ήταν να αποδειχθεί το ... έγκλημα, έτσι για τους τύπους), να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος και επίσης να συλληφθούν και όλοι οι βουλευτές που παίρνουν στα γραφεία δηοσιογράφων και βρίζουν (δεν θα μείνει ούτε το 30% στην Βουλή).
13) Την 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία
ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α
ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της
Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές.
Άλλο φρικτό έγκλημα: Κατέθεσαν στεφάνι και αντέδρασαν επειδή τους έδερναν!
Αν θεωρούν στην κυβέρνηση ότι τα παραπάνω καμιά 15-20 ανάλογα περιστατικά (όπως το ότι "αναποδογύρισαν πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών" κλπ) στοιχειοθετούν συμμορία και εγκληματική οργάνωση, καλό θα ήταν ανατρέξουν στα αρχεία της Αστυνομίας και να δουν τα τελευταία 40 χρόνια μερικές ... χιλιάδες περιπτώσεις ανάλογων "εγκλημάτων από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ κλπ.
Υπάρχουν βέβαια και δύο φόνοι: Ο ένας ο προχθεσινός που θα δούμε "το πως και το γιατί" και ένας άλλος που σκότωσαν έναν Πακιστανό "μέλη της Χρυσής Αυγής" τα οποία απλά ουδέποτε ήταν μέλη του κόμματος.
Αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής και κακόπιστος ότι τα παραπάνω δεν είναι εγκλήματα που να οδηγήσουν ένα κόμμα να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση.

Λογικό είναι η κυβέρνηση (και πολλοί εκτός Ελλάδος) να θέλουν να κτυπήσουν ένα κόμμα που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις μεγάλα ποσοστά και απειλεί να στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση (το ΠΑΣΟΚ πάλι στην κυβέρνηση θα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι ή αλλιώς).

Αλλά ανοίγει πληγές στην χώρα και δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Η πολιτική δράση, η επικοινωνία με τους πολίτες, η κατανόηση των θέσεων των κυβερνητικών κομμάτων και όχι η ωμή κρατική καταστολή μπορούν να δώσουν πολιτικές και δημοκρατικές λύσεις.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση τ
ο ποιος κερδίζει από τον διχασμό το ξέρουμε όλοι.

Δείτε ολόκληρη την λίστα εδώ και εξάγετε τα δικά σας
συμπεράσματα

 defencenet.gr

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε new version,







Είναι λίγο ως πολύ γνωστά τα χθεσινά καραγκιοζιλίκια της αριστερής πτέρυγας του… συνταγματικού τόξου, στη βουλή. Επειδή ίσως κάποιοι δεν τα γνωρίζουν, τα αναφέρουμε εν τάχει: με ύφος τάχατες θλιμμένο και με δήθεν τρεμάμενη φωνή (από τη συγκίνηση…), ο βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, καθότι εκείνη την ώρα γινόταν η κηδεία του.

Στο αίτημα αυτό συμφώνησε το προεδρείο, αλλά και η Χρυσή Αυγή, κι ενώ το προεδρείο είχε σηκωθεί για την τήρηση της διαδικασίας, οι βο(υ)λευτάδες της αριστεράς (της όλης αριστεράς…) έσκουζαν ότι… αποσύρεται το αίτημα. 

Παίρνοντας δε εκ νέου το λόγο ο Παπαδημούλης, δήλωσε τα εξής:


«Ο δράστης της δολοφονίας δεν ανήκει απλώς στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης».


Αυτά, λοιπόν, είπε και το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στην ληστεία μετά φόνου της Πάρου. Είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2012, με θύμα έναν 52χρονο οδηγό ταξί και δράστη τον αναρχοκομμουνιστή-ληστοτρομοκράτη Θεοφίλου Αναστάσιο. 

Μετά τη σύλληψη του δράστη, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ, που έγραφε μετά τις εκλογές του 2012 στη σελίδα του στο Facebook: «Δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση. ΣΥΡΙΖΑ είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γαμώ τον μπελά μου, ούτε γι’ αυτό δεν είναι ικανός αυτός ο λαός;»

Κι όπως επίσης αποδείχθηκε, ο ψυχρός φονιάς του βιοπαλαιστή ήταν και διαδικτυακός φίλος της… φερέλπιδος Ρένας Δούρου, αλλά και του («βοήθεια, με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή»…) Στρατούλη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη λογική Παπαδημούλη, αφού «η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης της δολοφονίας του Κερατσινίου», και «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δράστης της δολοφονίας του ταξιτζή στην Πάρο»!


Φυσικά τότε, ουδείς υπουργός έδωσε εντολή σε εισαγγελέα και αστυνομικούς να ερευνήσουν τα γραφεία του κόμματος στο οποίο αποδεδειγμένα ανήκε ο φονιάς, ούτε τα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που τον είχαν φίλο, ούτε και τόλμησε να μιλήσει κανείς από το… συνταγματικό τόξο για ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ

Βλέπετε, τα εγκλήματα των αριστερών είναι… «καλά», γίνονται για… «καλό σκοπό», για τη… «βελτίωση της κοινωνίας», για «να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 

ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ 
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιος πολιτικός πήρε τελευταίος τον φονιά πριν την δολοφονία!

Δρομολογούνται 
ραγδαίες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ εξελίξεις!

Στο Μέγαρο Μαξίμου πήγε σήμερα το πρωί ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας ενημερώνει σύμφωνα με πληροφορίες τον πρωθυπουργό για τα ευρήματα της έρευνας για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Οι πληροφορίες του parapolitika.gr λένε πως τα ευρήματα της έρευνας "δείχνουν" πολιτικό πρόσωπο , να έχει τηλεφωνήσει στον δολοφόνο, λίγο πριν το αποτρόπαιο έγκλημα, κάτι που θα δρομολογήσει ραγδαίες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ εξελίξεις...









Η γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση,

Γ.Άσμουσεν: "Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος"


Η  γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση, ότι ζητήθηκε από τον Γιέργκ Άσμουσεν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, να αλλαχτούν οι αριθμοί των ελλειμμάτων ώστε  η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί! 
 
Μετά την αποκάλυψη αυτή τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος που λέει η κυβέρνηση εδώ και δύο μήνες όχι μόνο καταντούν φαιδρά, αλλά και αποκαλύπτεται με ποιές πραγματικά διαθέσεις 'ερχεται η τρόικα τη Δευτέρα, και τι θα ζητήσει.
 
Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώνει η γερμανική «Die Zeit» στο ταξίδι του μέλους της ΕΚΤ Γιέργκ Άσμουσεν στην Ελλάδα, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα. Τα «μάτια» των δημοσιογράφων βρίσκονταν παντού, σχολιάζοντας τα πάντα... από το ψάρι που έφαγε, μέχρι και τα σαπούνια που δεν υπάρχουν στις τουαλέτες, αλλά και τα ελάχιστα καθίσματα...
 
«Τρέφω τεράστιο σεβασμό προς την Ελλάδα, αλλά οι μεταρυθμίσεις πρέπει να γίνουν», δηλώνει ο ισχυρός άντρας της Ευρωζώνης , όπως χαρακτηριστικά τον περιγράφει το δημοσίευμα.  
 
Το κείμενο που υπογράφουν οι Μαρκ Σίριτς και Γιάνα Σιμόν, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, όταν αναφέρεται προς  το τέλος του κειμένου στην επίσκεψή του στο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον κ. Βενιζέλο, εκεί όπου χωρίς ενδοιασμούς σχολιάζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Asmussen να "μαγειρέψει" τα στοιχεία για το έλλειμμα...
 
«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αθήνα, ο Άσμουσεν συνάντησε και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Συνομίλησαν για το έλλειμμα του προϋπολογισμού, αλλά ο Άσμουσεν σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του, επειδή ζαλίστηκε:
 
άκουσε τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης να τον ρωτά εάν μπορεί να αλλάξει τους αριθμούς, ώστε η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί. “Reorganise the figures”, είπε. Για τον Άσμουσεν, αυτά τα λόγια είναι χαρακτηριστικό της ‘παλιάς Ελλάδας’. Ξεπερασμένες, μη αποδοτικές αντιλήψεις, οι οποίες δεν βρίσκουν πια κατανόηση», γράφει κατά λέξη το δημοσίευμα. 
 
Στο κείμενο, επίσης, αναφέρεται ότι ο Αντ. Σαμαράς «εξαφανίστηκε» στα ενδότερα του Μαξίμου μετά τη συνάντηση με το στέλεχος της ΕΚΤ και ότι οι δρόμοι της Αθήνας μυρίζουν… ούρα, σαν τριτοκοσμική χώρα.
 
Τι προκύπτει από όλα αυτά; Ότι ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά θα "παρακαλέσει" την τρόικα και τα αφεντικά της να μην ζητήσουν νέα μέτρα γιατί θα έχουν υπογράψει το πολιτικό τέλος όλων όσων συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση.
 
Πιθανώς να το χρησιμοποιήσει αυτό και ως μοχλό πίεσης καθότι αν τον αναγκάσουν να πάει σε εκλογές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρέπει να συνδιαλλαγούν με τον Α.Τσίπρα την επόμενη ημέρα. Κάτι, που τουλάχιστον φαινομενικά ουδείς εκ των δανειστών, φαίνεται να επιζητεί.
 
Το χειρότερο όμως είναι ότι το πλεόνασμα ήταν "μουσαντένιο". Και καλιεργήθηκαν εντυπώσεις, με την λογική "μέχρι να έρθει η τρόικα βλέπουμε". Απλά να κερδηθεί χρόνος.
 
Το σίγουρο είναι ότι από τη Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, και όσοι ξέρουν, περιμένουν την τρόικα και την στάση της με αγωνία.
 
defencenet.gr