ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! Ανήκε στον αριστερό χώρο και πήγε για το χαρτζιλίκι στη Χρυσή Αυγή. ( V I D E O )


Μέλος του ΚΚΕ δηλώνει ο 45χρονος εργάτης Γιώργος Ρουπακιάς, που δολοφόνησε τον 34χρονο Π.Φύσσα στο Κερατσίνι!


Δηλώνει ότι η σχέση του με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν "οικονομική" (όντως υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης φτωχών και απόρων έναντι προσφοράς εργασίας στο κόμμα".

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα της αρχική του κατέθεσης για την δολοφονία του νεαρού ράπερ (αντιμνημονιακός "μέχρι κοκκάλου" το θύμα όπως θα δούμε και σε βίντεο με ένα τραγούδι του):

"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ...

Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιφρουρούσε και συγκεκριμένες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις οποίες παρίστατο!

Αλλά και ο εργοδότης του δηλωνει ότι ο Ρουπακιάς είχε αριστερό παρελθόν και ότι στην ΧΑ πήγε για οικονομικούς λόγους!


Το σημαίνουν όλα αυτά ; Τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημιεώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά.

Αυτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. 

Και δυστυχώς κανείς και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το νεκρό παιδί.



ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!


Από χθες το πρωϊ ζούμε στην χώρα της Αλίκης… Στην χώρα των θαυμάτων!

Ένα περιστατικό τυχαίο, τυχαίων που μετατράπηκε σε τραγωδία και που κάποιοι έτρεξαν να βγάλουν την χολή τους!

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Έτσι αυθαίρετα! Και ας επιμένει η έκθεση της Αστυνομίας πως δεν βρέθηκε τίποτα που να συνδέει τον δράστη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Αλλά ακόμη και αν ήταν! Τι με αυτό;

Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε όλοι όσοι δηλώνουν αριστεροί να ήταν φυλακή με τόσους εγκληματίες στους κόλπους της!

Δεν είναι όμως φυλακή, γιατί για καλή τους τύχη, η συλλογική ευθύνη ίσχυσε στον συμμοριτοπόλεμο και στις βεντέτες στον προηγούμενο αιώνα! Εκεί έψαχναν και σκότωναν τους φίλους και τους συγγενείς του δολοφόνου σε μια νοσηρή εκδίκηση χωρίς νόημα. Εκεί εκτελούσαν παιδάκια που δεν ήξεραν γιατί χάνονταν!! Αυτά δεν μπορούν να ισχύσουν σήμερα. Και αν θέλουν κάποιοι να υπερισχύσει η βλακεία, απομονώστε τους πριν χαθεί η λογική και η ψυχραιμία!

Προς όλους λοιπόν όσοι αποδίδουν, ή αποδέχονται ευθύνες κάτω από την ενορχηστρωμένη πίεση που ασκείται από Τρόϊκα, Κυβέρνηση, ΜΜΕ και λοιπούς ξεγελασμένους: Μια μεμονωμένη, τυχαία συμπλοκή κάποιων τυχαίων, δεν συνιστά ευθύνη ενός πολιτικού Κινήματος, ουτε επειδή το θέλει ο Σαμαράς, ή ο Πρετεντέρης, ή ο Χατζηνικολάου ή ο Οικονομέας και ο Καμπουράκης, είτε όλοι μαζί!

Και ας μην ξεγελιόμαστε! ΌΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ “ΜΑΓΚΕΣ” ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΌΣΟ ΌΣΟ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΘΕΙ!

Ένα απροσδόκητο λοιπόν γεγονός…που το ανέμεναν όλοι!!! Και πώς είναι «απροσδόκητο» όταν το αναμένουν όλοι;

Ο κάθε ένας φυσικά για τους λόγους του… Η μεν αντιπολίτευση για πτώση της Κυβέρνησης, η δε δικομματική Κυβέρνηση για την επιστροφή φοβισμένων ψηφοφόρων στα μαντριά Ν.Δ. ΠαΣοΚ αλλά και της ΔΗΜΑΡ.

Από την χθεσινή ένταση πάντως μεταξύ «ακροδεξιών» και «ακροαριστερών» αυτή τη στιγμή, ρίχνοντας τους άλλους, προσωρινά νικητής είναι σίγουρα η μνημονιακή Κυβέρνηση αφού;

1. Οδηγεί φοβισμένους ψηφοφόρους στην «ασφάλεια» των μνημονιακών κομμάτων, εμφανίζοντας την Ν.Δ. να φαίνεται μετριοπαθής και σταθερή δύναμη.

2. Αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας, αφού εξαφανίστηκαν από τα δελτία και τα πρωτοσέλιδα, ειδήσεις όπως οι κινητοποιήσεις , το ξεπούλημα της αμυντικής Βιομηχανίας, το μαγείρεμα του «πρωτογενούς πλεονάσματος», τα νέα χαράτσια στα αγροτεμάχια, την αναμενόμενη φοροκαταιγίδα, την προαγγελία για νέο μνημόνιο το 2014 και νέα μέτρα, την καταστροφική πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, την κακή εικόνα κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών την ασυνέπεια λόγων και έργων κ.α. και

3. Επιτρέπει την αυστηροποίηση της νομοθεσίας, με περαιτέρω περιορισμό των ατομικών ή και συλλογικών ελευθεριών.

Μήπως τελικά πάμε για εκλογές νωρίτερα απ’ ότι περιμένουμε;

Μήπως τελικά παίζεται ένα αήθες παιχνίδι στην πλάτη των πολιτών και της χώρας που τους αποπροσανατολίζει από τα κύρια και βασικά;

Λέει όμως ο σοφός λαός μας! Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Γιατί όλα αυτά τα υποκριτικά των κλαυθμών πάνω από τον άδικο χαμό ενός συμπολίτη μας, θα πάνε περίπατο μόλις έρθουν τα εκκαθαριστικά της Εφορίας, όταν χρειαστεί να ζεσταθεί το σπίτι και όταν χρειαστεί να ξαναγεμίσει το ψυγείο!

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν οφείλεται για την δολοφονία του άτυχου 34χρονου και δεν ευθύνεται και για την εξαθλίωση των Ελλήνων!

Και κακά τα ψέμματα: Οι Έλληνες δεν έχουμε άλλον ικανό εχθρό πέρα από τον ίδιο μας τον εαυτό!

Και μπορεί για τώρα να έχουν κερδηθεί κάποιες ελάχιστες εντυπώσεις, ο αγώνας όμως για την απελευθέρωση της πατρίδας από την θανάσιμη αγκαλιά των δανειστών της και των ντόπιων μνημονιολάγνων συνεχίζεται! 

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ που μπορεί να εγγυηθεί πως η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες.

Γιατί μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ υπέστειλε ποτέ τις σημαίες.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να οδηγήσει την χώρα μας μπροστά με σιγουριά!

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να καταφέρει να ξανακάνει την Ελλάδα, χώρα ευημερίας, ασφάλειας, δουλειάς και και προκοπής!

ΓΙΑΤΙ ΟI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!…

ΗΡΘΑΜΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ!

ZHTAME:

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Η πατρίδα από ΕΜΑΣ περιμένει! Έχετε εσείς στο μυαλό σας κάποιον πιο ικανό;;;;;;;;;;;;;;;

Θοδωρής Τσέλας.

Κήρυξε επιστράτευση ο Ν.Μιχαλολιάκος: "Θα υπερασπιστούμε το Σύνταγμα με κάθε μέσο".Ενεργοποίηση του άρθρου 120 του συντάγματος...






"Θα αντισταθούμε ενεργά και με κάθε μέσο το Σύνταγμα στο ακροτελεύτιο άρθρο του αν επιχειρήσουν με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο να μας θέσουν εκτός νόμου. Καλώ σε αγωνιστική εκγρήγορση όλα τα στελέχη μας. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν".

Με αυτή την σαφή τοποθέτηση ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέμσου-Χρυσή Αυγή Μήνυμα, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι θα αντιδράσει δυναμικά βάσει των όσων ορίζει το Σύνταγμα σε περίπτωση που προχωρήσει το σχέδιο να τεθεί εκτός νόμο του κόμμα με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την πολιτική χρέωση της δολοφονίας του 34χρονου Π.Φύσσα.

Επικαλέστηκε συγκεκριμένα το άρθρο 120 του Συντάγματος και πλέον ... ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος: 

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες.

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή καταδίκασε απερίφραστα, απόλυτα και με κάθε τρόπο το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για αυτούς που κατευθύνουν τη δημόσια ζωή και οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, σε μια δίωξη του φρονήματος των Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή με πίστη στην Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και θα αντισταθεί απέναντι στη λάσπη και τις σκευωρίες τους. Θέλουν να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, μόνο που με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις είναι αυτοί παράνομοι και εκτός νόμου.

Σας καλώ όλους σε αγωνιστική εγρήγορση. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν και ας γνωρίζουν ότι σαν Έλληνες πολίτες έχουμε το ιερό δικαίωμα να ακολουθήσουμε αυτά που επιτάσσει το άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει ότι πρέπει να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα με κάθε μέσο.

Αυτό που επιχειρούν να κάνουν εις βάρος της Χρυσής Αυγής είναι μια δίωξη φρονήματος είναι αντισυνταγματικό είναι αυτή η ίδια η κατάργηση του Συντάγματος. Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν». 

Ας δούμε τι λέει το συγκεκριμένο άρθρο:

-O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

-O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

-H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δείτε την τοποθέτησή του:









ΤΩΡΑ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ MΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ... "ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΩΘΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"...!!



 Δήλωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Συστημικά κόμματα και ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την Αλήθεια για πολιτικές σκοπιμότητες.

Συστημικά κόμματα και ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την Αλήθεια για πολιτικές σκοπιμότητες
Μεγάλη «προθυμία» έδειξαν τα ΜΜΕ στην διαστρέβλωση ενός τραγικού γεγονότος που δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την Χρυσή Αυγή. Δεν είχε σημασία για τα αργυρώνητα παπαγαλάκια του συστήματος το γεγονός ότι «δεν προκύπτει κομματική ένταξη» του κατηγορούμενου, παρά μόνο κάποιες μεμονωμένες επισκέψεις στα γραφεία του Κινήματός μας, οι οποίες προφανώς δεν σημαίνουν τίποτε για οποιονδήποτε εχέφρονα, αφού προφανώς και δεν μπορεί μία Ιδέα να φέρει την ευθύνη ενός εκατομμυρίου υποστηρικτών και φίλων.
Αυτό που όμως είναι απολύτως λογικό για οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας και δεν διακατέχεται από ιδιοτελή κίνητρα, δεν είναι καθόλου προφανές για τα ΜΜΕ και τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» που κατέστρεψαν την Ελλάδα και φτωχοποίησαν τους Έλληνες. Φρόντισαν, λοιπόν, να κατασκευάσουν «πολιτικά κίνητρα» για μία δολοφονία που προφανώς είναι καταδικαστέα, έτσι ώστε να μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν.
Ας δούμε εν τάχει πόσους λόγους είχαν οι σκοτεινοί  κύκλοι του μνημονίου για να σπεύσουν σε αυτή την επαίσχυντη εκμετάλλευση ενός τραγικού γεγονότος. Καταρχάς είχαν τις προσταγές των αφεντικών τους, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό απαιτούν ανάσχεση του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, που αποτελεί την μοναδική φωνή Αλήθειας εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους χαλάει την δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν και όποτε το θέλουν.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής έχουν κάνει τους πολιτικάντηδες και τους διεθνείς επικυρίαρχους να χάσουν τον ύπνο τους. Οι αποκαλύψεις αυτές, αλλά και γενικότερα η δράση της Χρυσής Αυγής προβλημάτισαν έντονα τους πολιτικάντηδες, σε σημείο να αναφέρεται σχετικά με την πρόοδο στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς στον Σόιμπλε. Το ίδιο είχε πράξει και ο Τσίπρας λίγο καιρό πριν στην συνάντηση του με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας.
Όμως, οι πολιτικάντηδες και τα ΜΜΕ είχαν και άλλα κίνητρα για την όλη υπόθεση πέραν της ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής. Σταχυολογώντας την επικαιρότητα μπορούμε να βρούμε πολλούς λόγους για αυτή την επαίσχυντη επικοινωνιακή επίθεση εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, με βάση μία καταδικαστέα δολοφονία, με την οποία η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση είχε. Η διάλυση της Παιδείας, της Υγείας, αλλά και όλων των πτυχών του κοινωνικού κράτους που οι Έλληνες πολίτες πλήρωναν τόσα χρόνια με τους φόρους τους, οφείλουν να κρυφτούν κάτω από μία πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η εξόντωση των Ελλήνων Αγροτών και τα ψέμματα της κυβέρνησης πρέπει να κρυφτούν από την επικαιρότητα και παραλλήλως να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή. Το νέο μνημόνιο που έρχεται!
Η κυβέρνηση και ο μελλοντικός εταίρος της, Τσίπρας, προσπαθούν να «χτυπήσουν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια». Να κρύψουν τις πομπές τους και παράλληλα να χτυπήσουν τον μοναδικό εχθρό του καθεστώτος, την Χρυσή Αυγή. Οι δημοσκοπήσεις - ιδιαιτέρως οι μυστικές και πραγματικές - πίεσαν υπερβολικά το καθεστώς, το οποίο έβλεπε τις δυνάμεις της Αλήθειας, την Χρυσή Αυγή, να προελαύνει και να γκρεμίζει το σαθρό κλεπτοκρατικό έκτρωμα, που διαλύει την Ελλάδα. Έτσι επιχειρούν μία επιχείρηση ταυτόχρονης κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού που αντιστέκεται και ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.
Να ξέρουν όμως ότι τα ψέμματα και οι προβοκάτσιες τους δεν θα περάσουν. Ο Ελληνικός Λαός έχει ξυπνήσει και αντιλαμβάνεται τις σκοπιμότητες πίσω από τις ενέργειες τους. Έχει καταλάβει ποιοι τον ξεπουλούσαν εδώ και χρόνια και τώρα προσπαθούν να ανακαλύψουν «εμφυλιοπολεμικό κλίμα» για να τον τρομοκρατήσουν και να τον αναγκάσουν να υποταχθεί.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 30% ΑΝΕΤΑ...!!!


ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...;;; 

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ...;;; 

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... 

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...


Ο Νίκος Δένδιας-σύμφωνα με πληροφορίες- σε λίγη ώρα θα καταθέσει αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να αποβάλουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής από την Βουλή και να το κηρύξουν παράνομο, κατά το πρότυπο των ναζιστικών οργανώσεων της Γερμανίας. 

Η ενέργεια του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αν αληθεύει η πρόθεση της κυβέρνησης θα αποτελέσει απλά μία βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.

Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες...

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; 

ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ; 

Ε ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ" 

Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την αποψινή εκδήλωση στην Τ.Ο. Νίκαιας





Η Χρυσή Αυγή ως δύναμη πολιτικής ευθύνης αναβάλει την αποψινή προγραμματισμένη ομιλία στα γραφεία της Νίκαιας για να μην δώσει πάτημα σε όσες δυνάμεις επιδιώκουν την ...

αποσταθεροποίηση και σε όσους εκμεταλλεύονται ένα τραγικό και καταδικαστέο συμβάν για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. 



Υπενθυμίζουμε πως οι γνωστές παρακρατικές δυνάμεις έχουν προαναγγείλει για σήμερα νέες συγκεντρώσεις, όπως και χθες που προκάλεσαν θλιβερά επεισόδια σε ολόκληρη την πόλη του Κερατσινίου.

ΠΟΙΟΣ ΑΣΑΝΤ ΡΕ Π@Π@ΡΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...;;; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...!!!


 

Η αλήθεια 

θα νικήσει τη λάσπη του καθεστώτος


Έχουν κάθε λόγο τα κόμματα του καθεστωτικού «συνταγματικού τόξου» να φροντίζουν να συσκοτίζουν και να παραπληροφορούν γύρω από το περιστατικό της δολοφονίας στην Αμφιάλη χθες τα μεσάνυχτα. 




Πήραν ένα τραγικό συμβάν και το πολιτικοποίησαν έντονα, με σαφή πρόθεση να ενοχοποιήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που το στηρίζουν.
Η Ν.Δ., έντρομη που η βάση της φυλλοροεί και υποστηρίζει ολοένα και περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντιλαμβάνεται το όλο ζήτημα με ψηφοθηρική διάθεση, καθώς το ενδεχόμενο να υποσκελίζεται ήδη από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.
Το ΠΑΣΟΚ, το θλιβερό απόκομμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, γνωρίζει ότι η ανάληψη της εξουσίας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει και την εμπεριστατωμένη έρευνα για τα σκάνδαλα που έγιναν κατά την περίοδο της κυβερνητικής παντοδυναμίας του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μια αντιλαμβάνεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κερδίσει την μερίδα του λέοντος στην διάθεση των Ελλήνων που έχουν ξεκάθαρη αντισυστημική και αντιμνημονιακή συμπεριφορά, ενώ από την άλλη γνωρίζει ότι είμαστε η μόνη σοβαρή αντίσταση στα εθνομηδενιστικά παγκοσμιοποιητικά του σχέδια. Από κοντά και οι λοιπές συστημικές δυνάμεις...
Ας γνωρίζουν όλοι τους ότι η γνώριμη μέθοδος της προβοκάτσιας, της παραμόρφωσης των γεγονότων και της χρησιμοποίησης ανήθικων μεθόδων εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και στο παρελθόν. 

Πάντοτε, όμως, η Αλήθεια θριάμβευε. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, με την αλήθεια να γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της λάσπης και της συσσώρευσης ψευδών.