ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ.-- ΜΠΕΝΙ: Αβανταδόρος η Αποπροσανατολιστής ?


Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 Δήλωνε:

Ότι  μόνο ονόματα Εβραίων είδε ο Βενιζέλος στη λίστα Λαγκάρντ

Αίσθηση προκάλεσε η  αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου σε «τρία ονόματα εβραϊκής καταγωγής» τα οποία ήταν πρώτα στη λίστα Λαγκάρντ.



Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας επί πέντε ώρες στις επίμονες ερωτήσεις των μελών της, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο της λίστας, ότι δεν είχε κάνει χρήση της και ότι το «στικάκι» παρέμενε αχρησιμοποίητο στο γραφείο του.
Κανείς δεν περίμενε από τον κ. Βενιζέλο να κατονομάσει κάποια από τα πρόσωπα που υπάρχουν στη λίστα -αφού υποτίθεται ότι δεν την είχε ποτέ δει- και πολύ περισσότερο να κατονομάσει τρία πρόσωπα εβραϊκής καταγωγής.
Ο κ. Βενιζέλος ψάχνοντας για να βρει το σωστό στικάκι δήλωσε ότι αναγκάστηκε να ανοίξει όλα τα στικάκια που είχε στο γραφείο του.
Από το επίμαχο στικάκι πρόλαβε να δει
τρία ονόματα Εβραίων.

Οι… πρωτομάστορες  & βρικόλακες της μνημονιακής δυστυχίας των Ελλήνων (ΠΑΣΟΚ) κατά της Χρυσής Αυγής.

Εφόσον δεν μπορεί να πεί τίποτα στον ελληνικό λαό στό υπό κατάρρευση κόμμα του είπε να αποπροσανατολίσει την κατάσταση, με επίθεση στην Χρυσή Αυγή.
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!
Επίσημη  η παραδοχή της  ανόδου της Χρυσής Αυγής

-Η  Χρυσή Αυγή στη 1η στή νεολαία



MEGA: “Υψώνουμε τοίχο απέναντι στην Χρυσή Αυγή.
Ρεπορτάζ για Χρυσή Αυγή! (στη RAI 3…)
 
 

«Υπό το πρίσμα αυτό, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το 1975 το ΚΚΕ, χωρίς το κόμμα αυτό να υποβάλει στον Αρειο Πάγο δήλωση σεβασμού στο Ελληνικό Σύνταγμα, όπως συμβαίνει με όλα τα λοιπά κόμματα (συμπεριλαμβανομένης, της Χρυσής Αυγής).  
Εκτοτε επωφελήθηκαν διαδοχικά της ίδιας εξαιρέσεως και τα «παράγωγα» κόμματα, ΚΚΕ εσ., Συνασπισμός και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλαδή η κ. Παπαρήγα και ο κ. Τσίπρας εξακολουθούν να ηγούνται δύο «επαναστατικών κομμάτων», τα οποία όχι μόνο δεν ομνύουν στο ελληνικό Σύνταγμα, αλλά επιδιώκουν να το καταλύσουν»!!.. 

Ο Μπένι o <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ>>

 Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη...
  ΘΑΥΜΑΣΤΕ  ΤΟΝ
 
 
 

Δείχνει πως τα πράγματα είναι τόσο σκούρα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που ούτε η προπαγάνδα των αδελφικών του ΜΜΕ δεν μπορεί να τα καλύψει.
Περαστικά σου μεγάλε.

Αντ.Σαμαράς: Η στρατηγική μας δικαιώθηκε (βίντεο)

 

Με τη χθεσινή συμφωνία επιβραβεύονται οι θυσίες του ελληνικού λαού και ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη, είπε ο πρωθυπουργός για τις αποφάσεις του Eurogroup και πρόσθεσε ότι η στρατηγική της κυβέρνησης δικαιώθηκε «όπως λίγοι το περίμεναν».

«Άνοιξε ο δρόμος για την άμεση μείωση του χρέους μας μέσω της επαναγοράς ομολόγων. Τα επιτόκια που θα πληρώνει η Ελλάδα πλέον θα είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Και αυτό θα δώσει πολύ μεγάλες ανάσες στην ελληνική οικονομία» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Ανοίγει ο δρόμος για την αναγέννηση της χώρας μας και το πετύχαμε όλοι οι Έλληνες μαζί. Πολύ μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας που δεν έδωσε καμία σημασία σε μεμψιμοιρίες και γκρίνιες. Δεν έπεσε στην παγίδα την ώρα που η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Όλα αυτά δεν έγιναν ούτε απλά ούτε εύκολα. Αλλάξαμε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Μετατρέψαμε πολλούς εχθρούς σε φίλους και ανοίξαμε το δρόμο για ακόμη περισσότερα. Μιλούσαμε λίγο και κάναμε πολλά. Τη διαπραγμάτευση την κάνεις και την κερδίζεις. Δεν την ξεφωνίζεις σε κάθε ευκαιρία και δεν τη χρησιμοποιείς εσωτερικά για τα πολιτικά σου παιχνίδια» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.


 

Διάγγελμα του πρωθυπουργού το απόγευμα στις 7 .



Σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα αναφερθεί μέσω διαγγέλματος στις αποφάσεις που έλαβε το Eurogroup για την Ελλάδα.

Οι αρχικές σκέψεις ήταν να δώσει συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Στουρνάρας, ωστόσο τελικά αποφασίστηκε να αναλάβει την αναλυτική ενημέρωση του ελληνικού λαού ο πρωθυπουργός.

Ήδη ο Αντώνης Σαμαράς και το κυβερνητικό επιτελείο βλέπουν προς την επόμενη μέρα γι' αυτό αύριο συγκαλείται το υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να τρέξουν άμεσα όλες οι δράσεις για να προχωρήσει και η εκταμίευση των δόσεων μέχρι τον Μάρτιο.