ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ


ΜΟΛΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΠΙΑΝΕΙ 
ΔΙΨΗΦΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ 
ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΑΔΑ.


Η ΛΑΣΠΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! 
Αποθεώνονται τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπου κι αν Εμφανίζονται !!!

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ



Καλοί μου άνθρωποι,. Όσοι ανακατεύθηκαν με την πολιτική "ήσυχοι ασυνείδητοι και ευτυχείς" θα ξεκοκαλίζουν τα δώρα που έκαναν στον εαυτό τους. 


Όλα τα ΜΜΕ(ξαπάτησης), σαν μία καλή χορωδία που την διευθύνει με μεγάλη δεξιοτεχνία ο μέγας μαέστρος του σύμπαντος, άλλαξαν γραμμή πλεύσης. 

Ένας άριστος μηχανισμός με όλες τις διασυνδέσεις προσεκτικά ελεγμένες και λαδωμένες ξεκίνησε το καλό έργο να μας ενημερώσει για τα καινούργια πράγματα και να ξεχάσουμε τα παλιά.

Άρχισε πάλι το ανίερο παιχνίδι, οι μεν να κατηγοράν τους δε,σε ένα πραγματικό θέατρο του παραλόγου. Τους έκοψε και νοιάζονται για το αύριο των Ελλήνων. Οι σαλτιμπάγκοι που ακούνε στο όνομα πολιτικός κόσμος και τα κολλητήρια τους δημοσιογράφοι ξεσάλωσαν. 

Μπορεί να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για την δημιουργία εντυπώσεων. Για όλα,όμως μα για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή.

Ας γελάσω! Τώρα τους πήρε ο πόνος και το παράπονο.Προσοχή, πολιτικατζήδες και δημοσιογράφοι του “συνταγματικού τόξου”, μη κλάψετε! 

Για 40 χρόνια οι πολιτικατζήδες της “μεγάλης δημοκρατικής παράταξης” που μεταλλάχθηκε οπως η προβατίνα Ντόλι σε “συνταγματικό τόξο” λυντσάρουν την ιστορία μας, την ελληνορθοδοξία, τους θεσμούς, το συλλογικό μας είναι. 

Για 40 χρόνια η Ελλάδα είχε παραδοθεί στην πλέον ανεξέλεγκτη διαπλοκή και το πλέον βάρβαρο κομματικό πατρονάρισμα του “.......... δώστα όλα!” Κομματάνθρωποι κάθε λογής ασελγούσαν αναίσχυντα και ανάλγητα πάνω στην χώρα διαγουμίζοντας τον πλούτο της. Καταδυνάστευαν με αλαζονεία τον κρατικό μηχανισμό. 

Για 40 χρόνια η Ελλάδα είχε παραδοθεί στη πλέον εξωραϊσμένη σωματεμπορία και είχε υποταχθεί στα χυδαία συμφέροντα της κομματικής ολιγαρχίας που έκανε δώρα στον εαυτόν της.. 

Για 40 χρόνια η Ελλάδα υπέστη την λαίλαπα των διαχειριστών του παρακμιακού ξεσαλώματος. Πακτωλοί χρημάτων ρέανε στην χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Μεσογειακά Προγράμματα, Πακέτα Στηριξης). 

Η Ελλάδα είδε τόσους πόρους όσους δεν είχε δει ποτέ της, αλλά δεν απόκτησε ούτε σχολεία, ούτε νοσοκομεία, ούτε δρόμους, ούτε Πανεπιστήμια. Γέμισαν όμως τα οικιστικά φιλέτα με βίλες και οι μαρίνες κότερα. 

Υποσχέθηκαν στους Έλληνες, για να αρπάξουν την ψήφο του, λαγούς με πετραχήλια, αλλά κράτησαν τα πετραχήλια για την πάρτη τους και άφησαν τους λαγούς για εμάς τους άλλους, τον κυρίαρχο ελληνικό λαό. 

Έλα όμως, που οι λαγοί ήταν γρήγοροι και ξέφυγαν. Μείναμε με άδεια χέρια, χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς ελπίδες και χωρίς μέλλον.

Φωνάζουν για την ανοδο της Χρυσής Αυγής οι αυλικοί του κομματισμού, τα Botox των 8, τα Montblanc της ενημέρωσης και οι κορώνες τους παράγουν κενά προσχήματα. 

Άνθρωποι ανίκανοι, κωμικοτραγικές φιγούρες πρώην πειθήνιων αφισοκολλητών επί 40 χρόνια "δημοκρατίας" μας χλευάζουν λογαριάζοντας μας αθύρματα σκηνογραφικών εντυπώσεων.

Άνθρωποι, που δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρό της πολυκατοικίας τους που πλούτισαν τσαλαβουτώντας και τρώγοντας το βιός των Ελλήνων και υποθηκεύοντας το μέλλον της χωράς, άρπαξαν την ευκαιρία της κρίσης από τα μαλλιά για να μας δείξουν το πόσο καλοί πολίτες είναι, κλαψουρίζοντας στον κόρφο των τυραγνισμένων πολιτών.

Η Χρυσή Αυγή τους μάρανε. 


Ας μας πούνε πρώτα τι έγιναν τα λεφτά των πακέτων στήριξης. 

Ας ψάξουν να βρουν, πώς ρυπαροί και τρισάθλιοι τύποι που φυτοζωούσαν στο Παρίσι την εποχή της επταετίας ξαφνικά βρεθήκανε με ανάκτορα στην Μύκονο, κτήματα, αγροκτήματα και πολυκατοικίες. Αυτά είναι μερικά από τα καυτά ερωτήματα που βασανίζουν εμάς τους Έλληνες. 

Μέχρις ότου πάρουμε απάντηση, τα περί φασισμού, νεοναζί και διάφορα πικρά που ξεφουρνίζουν καθημερινά οι διαπλεκόμενοι πολιτικατζήδες και οι δημοσιγράφοι τους μας αφήνουν αδιάφορους. Στο κάτω-κάτω της γραφής η Χρυσή Αυγή δεν υποσχέθηκε τίποτα. 

Δεν υπόγραψε συμφωνίες υποταγής στα ξένα κέντρα αποφάσεων, ούτε πέρνει λεφτά για να συγγράψει ιστορικά παραμύθια (βιβλίο ΣΤ δημοτικού, 1821) που υποσκάπτουν τα θεμέλια του Έθνους στο όνομα μίας αδιαφοροποίητης, αόριστης και δήθεν μοντέρνας αντίληψης της ιστορίας.

Οι αισχρά ιδιοτελείς πολιτικατζήδες και τα τσιράκια των ΜΜΕ(ξαπάτησης) με "ανιδιοτέλεια" προσπαθούν με την ξύλινη μονοτονία της επιχειρηματολογίας τους να μας διαφωτίσουν και να στρέψουν την προσοχή μας από τα καθημερινά, τα χαράτσια, τον περισσότερο από ποτέ ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο, την εκπαίδευση που έχει πάθει καθίζηση, τα τριτοκοσμικά νοσοκομεία, στην Χρυσή Αυγή. 

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους διάφορους σαλντιμπάγκους της παρέας του Τσίπρα, του Κουτσούμπα, του Καμμένου και τους κηφήνες κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες που συνωστίζονται στα τηλεπαράθυρα για να βησσοδομήσουν κατά της Χρυσής Αυγής ότι: 

στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης ή Δημοκρατία 74 "Μίζα, Απάτη, Λαμόγια" ήταν το τρίπτυχο που είχε χαραχτεί βαθειά στο κοτοπουλίσιο μυαλουδάκι των επαγγελματιών της κομματικής ολιγαρχίας το ανθρωπολογικό κατακάθι του “συνταγματικού τόξου” που καθημερινά ταπεινώνει και εξουθενώνει την αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη.

Στο τέλος οι στρουθοκάμηλοι του “συνταγματικού τόξου” και των ΜΜΕ(ξαπάτησης) ξέρουν τα πάντα για την Χρυσή Αυγή 

Δεν ξέρουν τίποτα για τα λαμόγια της Πολιτείας, της Φιλοθέης ή του Ψυχικού που περνάνε την ζωή τους σαν πρίγκιπες (ή και σαν Κροίσοι) χάρη στο παραμύθι της δημοκρατίας ή του σοσιαλισμού ή της κοινωνικής αλλαγής που σερβίρουν στο λαό χωρίς οι ίδιοι να πιστεύουν το παραμικρό από όσα με φανατισμό ξεφωνίζουν από μπαλκόνια και εφημερίδες καπηλεύοντας ωμά και βάρβαρα κάθε συλλογική ελπίδα των Ελλήνων.




Με μυθοποιημένη οίηση οι παπαγάλοι μπαινοβγαίνουν από τα παραθυράκια του κουτιού της αποβλάκωσης και τις σελίδες των εφημερίδων-περιτυλίγματα CD και DVD αναιδώς για να χλευάζουν την καθημερινή οδύνη, τον καθημερινό βασανισμό μας που τον επιτείνει η εκβαρβαρισμένη καθημερινότητα μας. 

Τώρα τους ήρθε, τώρα θυμήθηκαν την φτώχεια, την ανέχεια, τον φόβο και ότι άλλο τους καπνίσει. Που ήτανε τόσα χρόνια; Τώρα τα θυμήθηκαν αυτά τα ωραία, τα βαθειά και τα πλατιά; 

Προφανώς, δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι για 40 χρόνια ο μόχθος των Ελλήνων καταληστευόταν από αυτούς τους ίδιους που σήμερα ωρύονται για την Χρυσή Αυγή. 

Πλάι τους έχουν και τα μικρά μεταμεσονύχτια τσοντοκάναλα που οι παρουσιαστές "ειδήσεων" κομπάζουν με άφθονη οίηση και περίσιο θράσος: "εδώ τα λέμε όλα", εκτός βέβαια απο τις λέξεις Χρυσή Αυγή. 

Αν κάποιος, κατά σύμπτωση, απο τους συνεργάτες τους, που δεν είναι μυημένος, ξεστομίσει Χρυσή Αυγή τον κόβει ο "εδώ τα λέμε όλα" στα γρήγορα. 

Η Ελλάδα ζει στιγμές “αντιφασιστικού-αντιναζιστικου” πολιτικού και δημοσιογραφικού γκλάμουρ που δυστυχώς δύσκολα το βλέπουμε ότι μπορεί να τις ξαναζήσει!

Οι σφετεριστές του αποταμιευμένου μόχθου μας προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με παραπειστικά συνθήματα, έντεχνο ψεύδος και πλασματικά προσωπεία. 

Ολοι αυτοί που ουρλιάζουν κατά της Χρυσής Αυγής θυμίζουν την ξέκωλη της γειτονιάς που προσπαθεί να βγάλει όλες τις άλλες γειτονοπούλες πουτάνες για να καλύψει τις δικές της τις πομπές.

Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών. 



Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.

"Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ 
και βγαίνει ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ"
"Ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ",

"Ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα"!

"Ψηφίζεις Σύριζα 
και σου βγαίνει 
ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ"!

Αλλά πάλι, ποιός έχασε την αξιοπρέπειά του για να τη βρει η ουρά του Σύριζα πουκατοικοεδρεύει στη Συγγρού και ονομάζεται ΝΔ;

Τι κάνουμε; 

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το σύστημα αυτό πρέπει να ανατραπεί.



Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να προασπίσει τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων και να αποτρέψει το ξεπούλημα της Πατρίδος μας, από τις μνημονιακές δυνάμεις του Σύριζα, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. 

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: 
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Ενάντια στούς πάσης φύσεως 
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 
και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, 

η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!

ΟΧΙ στα Μνημόνια, 

ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες 

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ 


ΚΑΙ


Κυριακή κοντή γιορτή ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ’ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο «παρά πέντε» της εκλογικής αναμέτρησης (άρα πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα της νέας ξεφτίλας –αλλά ο… βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται…), οι εταίρες δημοσκοπήσεων συνεχίζουν το άθλιο παιχνιδάκι τους, εμφανίζοντας… ντέρμπι Χρυσής Αυγής και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, για την τρίτη θέση. 

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι πεντακάθαρα στις κρυφές δημοσκοπήσεις (τα αποτελέσματα των οποίων μόνο κρυφά δεν είναι…), που δε δίνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας, για το ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο. 

Έτσι, ανεπισήμως, οι εκλογολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα εξής – σύμφωνα με το καθεστωτικό Βήμα:

«Στην τελευταία κλειστή σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έγινε πολύ λόγος για....το εκλογικό αποτέλεσμα, μετά και το debate των δύο αρχηγών. 

Σύμφωνα με τους συριζαίους «εκλογολόγους» ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με 3,5 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ. 

Εκτιμούν μάλιστα ότι η ΝΔ δεν θα ξεπεράσει το 29%. 

Τρίτο κόμμα θεωρούν ότι θα είναι η Χρυσή Αυγή (με σαφώς μονοψήφιο ποσοστό), τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ, για την πέμπτη και έκτη θέση παλεύουν Ποτάμι και ΠαΣοΚ, και αμέσως μετά το κόμμα του Β. Λεβέντη. Τα πιο ενδιαφέροντα: Κατά τους εκλογολόγους του ΣΥΡΙΖΑ «παλεύουν» να μπουν στη Βουλή και το κόμμα του Π. Λαφαζάνη και οι ΑΝΕΛ».

Όσον αφορά το «σαφές μονοψήφιο ποσοστό», Κυριακή κοντή γιορτή!

 Αντίοχος