ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Αυτό θα πει «δεύτερη φορά αριστερά»!

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ 35ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ


Σε κατάσταση ΣΟΚ βρίσκονται 150.000 υπάλληλοι του δημοσίου καθώς η κυβέρνηση της αριστεράς και της προόδου τους εξαναγκάζει να παραμείνουν στην εργασία έως 6 χρόνια περισσότερα καθώς Καταργείται το δικαίωμα συνταξιοδότησης με 35ετία.

Το καινούργιο στοιχείο που ανατρέπει τα θεμελιωμένα δικαιώματα είναι ότι ακόμη κι αυτοί που είχαν συμπληρώσει την 35ετία έως τις 18 Αυγούστου και δεν αποχώρησαν τώρα θα χρειαστεί να συμπληρώσουν και τα αντίστοιχα ηλικιακά όρια που ξεκινούν από τα 58,5 και φθάνουν μέχρι τα 62. Για όσα από τα ανωτέρω πρόσωπα δεν έχουν συμπληρώσει τα προαναφερόμενα έτη ασφάλισης μέχρι και την 31−12−2021, τα έτη αυτά αυξάνονται από 1−1−2022 σε 40.

Τα νέα όρια με βάση το νέο Ασφαλιστικό πλέον δεν αφορούν μόνο όσους βγήκαν σε σύνταξη ή θεμελίωσαν δικαίωμα μετά την 1.1.2015 αλλά και όσους έχουν θεμελιώσει μέχρι 31.12.2014 όμως η συνταξιοδότησής του αρχίζει από 1.9.2015.

Αυτά συμβαίνουν με την κυβέρνηση της αριστεράς, ας μην παραβλέπουμε βέβαια ότι οι περισσότεροι από αυτούς που θίγονται ψήφισαν και δεύτερη φορά Σύριζα ας μην παραπονιούνται τώρα, αυτοί που δεν ψήφισαν τι φταίνε. 

Όσο για τον πρωθυπουργό τραγουδά να δεις 
τι σας έχω για μετά 

«ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ!


Άργησε αλλά τελικά βρήκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων το «ισοδύναμο» για να μην αυξήσει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Έτσι, αντί να πληρώσουν περισσότερα οι εύπορες οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία (μεταξύ αυτών και ο mister Tsipras), θα πληρώσουν περισσότερα όλοι οι Έλληνες –πλούσιοι και φτωχοί- που έχουν αυτοκίνητο, για τα τέλη κυκλοφορίας! Αυτό θα πει «δεύτερη φορά αριστερά»!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η αύξηση στο χαράτσι των τελών κυκλοφορίας (που έτσι κι αλλιώς είναι από τα ακριβότερα στην Ευρώπη θα φτάνει έως και τα 200 ευρώ! Η πρόταση για το κλιμακωτό χαράτσι έχει ως εξής:

– 1η κλίμακα: Αύξηση 50€

– 2η κλίμακα: Αύξηση 100€

– 3η κλίμακα: Αύξηση 150€

– 4η κλίμακα: Αύξηση 200€

Τελικά, η μόνη λύση που θα μας απομείνει για να έχουμε αυτοκίνητο και να μην πληρώνουμε «τα μαλλιά της κεφαλής μας», είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία, από τον… σοσιαλιστικό παράδεισο της πρώην Ανατολικής Γερμανίας

Αντίοχος