ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

“Δεν είμαι ρατσιστής. Χεσμένος από το φόβο μου είμαι”

 
Έρχεται λοιπόν ο νέος αντι-ρατσιστικός νόμος σύμφωνα με τον οποίο όποιος θεωρηθεί με απόψεις του ότι συμβάλλει ή υποκινεί πράξεις βίας εναντίον αλλοεθνών θα βρεθεί αντιμετώπος με μια σειρά σημαντικών κυρώσεων που αγγίζουν τη φυλάκιση και το βαρύ χρηματικό πρόστιμο.


Και ποιος θα κρίνει άραγε και με τι κριτήριο πότε ένα δημοσίευμα υποκινεί πράξεις βίας; Επίσης αντίστοιχες αναρτήσεις με ελληνικές σημαίες να καίγονται από βόρειους γείτονες μέσα στη χώρα ή οι απειλές πολέμου με σπασίματα βιτρινών και αυτοκινήτων στην Ομόνοια, θα εμπίπτουν στη διάταξη του νόμου; 
 
Διότι δεν υπάρχει μόνο ο ρατσισμός των ελλήνων όπως υποστηρίζουν κάποιοι προς τους ξένους, ισχύει και το αντίστροφο.

Πηγαίνετε αν τολμάτε νύχτα να περπατήσετε από τη Μενάνδρου έως το Σταθμό Λαρίσης. Περιπλανηθείτε στα στενά και τους γύρω δρόμους.

Όπως εύστοχα διάβασα κάπου χθες, “δεν είμαστε ρατσιστές, τους εγκληματίες δε θέλουμε”. Ποιος διαφωνεί σε αυτό;

Επιπρόσθετα αν είναι να εφαρμοστούν τέτοιοι νόμοι, τότε δε θα πρέπει να εφαρμοστεί και μια σειρά άλλων όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση, τη δημόσια τάξη, τους φόνους, τους βιασμούς, τις ληστείες, το γάζωμα φυλακών με καλάσνικοφ κτλ;

Το 90% των κειμένων που ως αναγνώστης έχω διαβάσει αναφέρεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τινί τρόπω λοιπόν θα θεωρούνται οι συντάκτες τους υποκινητές ρατσιστικών εκδηλώσεων;

Δηλαδή αν κάποιος γράψει να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες και όσοι πέρασαν τα σύνορα της χώρας παράνομα, θα θεωρηθεί ρατσιστής; Και γιατί να μην εκληφθεί ως υπερασπιστής του νόμου;

Σήμερα το πρωί μίλησα με ένα φίλο blogger σχετικά με το θέμα ο οποίος είναι και κάτοικος στην επικίνδυνη περιοχή της Αθήνας για το νέο νόμο. Μου είπε “Δεν είμαι ρατσιστής. Χεσμένος από το φόβο μου είμαι. Δεν τολμώ να βγω το βράδυ έξω. Όποτε βγαίνει η κόρη μου, τρέμει το φυλλοκάρδι μου.”

Τι να του πεις; Ότι είναι ρατσιστής;

Πολύ φοβάμαι πως η κυβέρνηση όχι μόνο εξακολουθεί να στρουθοκαμηλίζει μη αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα αλλά τιμωρεί κι από πάνω τους …ιθαγενείς.

Μετά όμως να μη διαμαρτύρονται όταν η Χρυσή Αυγή υποσχόμενη νόμους μόνο για έλληνες, ξεπεράσει το 20%.