ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΜΕ "ΘΡΑΣΟΣ 1000 ΠΙΘΗΚΩΝ" ΚΑΤΑ ΣΚΑΪ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 
 Επιστροφή στην λογοκρισία

ζητά το ΠΑΣΟΚ!









 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α

ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.





Μαθημένο το ΠΑΣΟΚ στην λογοκρισία που ασκoύσε στα ΜΜΕ τα χρόνια της "σοσια-ληστρικής" εξουσία του, τώρα θέλει να επιβάλλει λογοκρισία και στα ΜΜΕ με αφορμή τη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, με αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή.
 
Και εξέδωσε  ανακοίνωση με την οποία ... καταδικάζει το δημοσιογράφο αλλά και το σταθμό, ζητά δε την παρέμβαση των θεσμοθετημένων οργάνων!
 
Αντί να λένε ευχαριστώ στον Θεό που δεν βρίκσονται όλοι στον Κορυδαλλό και το κόμμα δεν έχει κηρυχθεί στην παρανομία, όπως τα κομμουνιστικά κόμματα στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση τονίζεται:
 
«Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γιώργο Τράγκα.
"Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό «στήσιμο» σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας. Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό. Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος".

defencenet

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για τη χθεσινή εκπομπή του Γ. Τράγκα

Το άθλιο απόκομμα της μίζας, της διαφθοράς και της απάτης, που πνέει τα λοίσθια και εξαφανίζεται οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας, ξέσπασε πάλι σε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής.
 
Κλαίνε και οδύρονται οι ΠΑΣΟΚοι, γιατί εμφανίστηκαν επιτέλους ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή, βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας.
 
Αν ήταν ακόμα εξουσία θα είχαν επιβάλει απόλυτη λογοκρισία, αυτοί οι σούπερ-δημοκράτες με τα πάμπερς, τις ροζ βίλες και τα εκατομμύρια της Ζήμενς.
 

Δυστυχώς γι' αυτούς ο ελληνικός λαός τους καταδίκασε στο περιθώριο και η Δικαιοσύνη άρχισε ήδη να στέλνει τα εκλεκτότερα στελέχη τους βαθιά μέσα στον Κορυδαλλό.
 

ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΧΑ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! 

 

Το "Συνταγματικό Τόξο" είναι τόσο Συνταγματικό και τόσο Δημοκρατικό που έσκασε από το κακό του επειδή επιτέλους εκπροσωπήθηκε η ΧΑ σε μία τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή!!!!! Για εκείνους τους άθλιους ψευτοδημοκράτες, ένα κοινοβουλευτικό κόμμα που σήμερα βρίσκεται στην τρίτη θέση, ίσως και δεύτερη, δεν πρέπει να έχει λόγο, δεν πρέπει να ακούγεται...

 

Για μία και μόνο εκπομπή έγινε ο κακός χαμός από χθες!!!!

 

Μάλιστα κατηγόρησαν τον Τράγκα όλοι οι πολιτικάντηδες και οι τσοντοδημοσιογράφοι πως δεν είχε λέει καλέσει και άλλα κόμματα ως αντίλογο!!!!!! Αυτό ειδικά δεν χρειάζεται καν σχολιασμό, είναι για τα γέλια πραγματικά αφού σε όλα τα τσοντοκάναλα - τουρκοκάναλα, είναι πάντα καλεσμένοι όλα τα άλλα κόμματα και μάλιστα συζητούν μεταξύ τους και μάλιστα σε απόλυτη συμφωνία, για τη Χρυσή Αυγή χωρίς ποτέ να υπάρχει αντίλογος από τη Χρυσή Αυγή αφού κανείς τσοντοδημοσιογράφος δεν την καλεί...!!!!! Αυτή είναι η τσοντοδημοκρατία τους και έχουν και το θράσος να κατηγορούν τον Τράγκα ότι δεν υπήρχε αντίλογος στην εκπομπή του!!!!