ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΗ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 μέσω του διαδικτύου απέστειλα προς τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες το παρακάτω μήνυμα:

“Κινδυνολογία και στημένες δημοσκοπήσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να φτιάξουν ένα κλίμα πόλωσης, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Μην αφήσεις να σου κλέψουν την ψήφο μέσα σε κλίμα τρόμου και πανικού. 

ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!” 

Έστειλα το μήνυμα αυτό βλέποντας καθαρά το κλίμα της πόλωσης, το οποίο τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές προσπαθούν να δημιουργήσουν τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το προσπαθούν και οι δύο για τον απλούστατο λόγο ότι από αυτό το κλίμα θα κερδίσουν και οι δύο. Δεν είναι μόνο οι στημένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες καλλιεργούν την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν άλλα κόμματα πέρα από τα δύο αυτά και ότι το μέγα ζητούμενο στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι η όποια διαφορά τους. Οι δημοσκοπήσεις όμως δεν φτάνουν από μόνες τους για την καλλιέργεια αυτού του κλίματος.

Η Πόλωση και οι επιθέσεις από συμμορίες της αριστεράς

Έτσι, για το σκοπό αυτό, έχουμε τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα μέσα σε περίοδο προεκλογική, σωρεία επιθέσεων από συμμορίες της αριστεράς, επιθέσεων οι οποίες καλλιεργούν ένα κλίμα πανικού προς τους αστούς και τους “δεξιούληδες”, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κομμουνιστικό καθεστώς στην Ελλάδα, θα καταργήσει τις εκλογές και θα επιβάλει σοβιετικό καθεστώς!

Όλοι αυτοί μέσα στον πανικό τους στρέφονται μοιραία προς την Ν.Δ. και από την άλλη πλευρά πολλών ειδών και αποχρώσεων αριστεροί μέσα σε αυτό το γενικότερο κλίμα πανικού, στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και έπαιξε και θα παίξει ρόλο και το ζήτημα με την άδεια του Κουφοντίνα, όπου είδαμε τις μολότοφ των “αντιεξουσιαστών” της εξουσίας να ακολουθούν στην ίδια γραμμή πλεύσεως και ενέργειες δικαστικές και αυτό το γεγονός τρομοκρατεί τους αστούς και δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πόλωση.

Στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι τυχαίο ότι για να κτυπηθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απολαμβάνουν ιδιαίτερης προβολής τα διάφορα δήθεν “ακροδεξιά” κόμματα, που έχουν αποστολή να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή και τα οποία εξυπηρετούν θαυμάσια το σύστημα

Πηγαίνοντας, λοιπόν, προς την 26η Μαΐου έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσο στημένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες καλλιεργούν ένα κλίμα ηττοπάθειας, ένα κλίμα αρνητικό στους λιγόπιστους και επίσης και μία κινδυνολογία η οποία συνοψίζεται στο σύνθημα “πρέπει οπωσδήποτε να φύγει ο Τσίπρας” και δεν καταλαβαίνουν οι αφελείς συμπατριώτες μας ότι δεν αρκεί το να φύγει ο Τσίπρας, αφού πολύ γρήγορα με μία ατυχή (που είναι βέβαιον) διακυβέρνηση Μητσοτάκη θα επιστρέψει γρήγορα στην εξουσία!

“Υψηλό ποσοστό στους νέους 17 έως 34 ετών”

Βεβαίως και δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα μας αντιμετωπίζει αντίξοες συνθήκες ενώπιον μίας εκλογικής αναμετρήσεως. Αυτήν την φορά όμως οι συνθήκες είναι χειρότερες και όχι καλύτερες, όπως ισχυρίζονται κάποιοι ορκισμένοι εχθροί μας, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία κατακρίνουν για το οτιδήποτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτήν την φορά η συνωμοσία της σιωπής είναι απόλυτη. Ο πόλεμος του κράτους αδυσώπητος. Δεν βρίσκουμε ούτε μία αίθουσα σε ολόκληρη Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνουμε μία προεκλογική συγκέντρωση. Και αυτήν την φορά όμως δεν θα κατορθώσουν να μας λυγίσουν. Γιατί ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αγώνας για μια Μεγάλη Ιδέα και όχι για συμφέροντα και θέσεις εξουσίας.

Συντριπτικό στοιχείο υπέρ μας, όμως, ακόμη και στις δημοσκοπήσεις που θάβουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η παραδοχή τους ότι το Κίνημά μας έχει υψηλό ποσοστό στους νέους ηλικίας 17 έως 34 ετών. Όπως στη δημοσκόπηση που δημοσιεύσαν “ΤΑ ΝΕΑ” το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και στην οποία στους νέους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ποσοστό 10,1% όταν το ΚΚΕ έχει μόλις 4,1%! Το μέλλον είναι δικό μας. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται και πρέπει να μείνουμε σταθεροί στην πορεία μας, μία πορεία που οδηγεί στην νίκη.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή