ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΕΜΕΙΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Αγωνιστές δεκαετιών και νέοι άνθρωποι έρχονται καθημερινά στο πλευρό μας. Και πρέπει να έρθουν για να στηρίξουν πρώτα από όλα τον εαυτό τους, σε αυτόν τον συνεχή αλλά ωραίο αγώνα, για να γίνουμε αυτό που είμαστε: Έλληνες. 

Και λέω πρώτα, γιατί αυτό κανείς μας δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Όπως ο Οδυσσέας, χρειάζεται συντρόφους σε αυτό το ταξίδι. 

Δεύτερον, για να στηρίξει τους δικούς του ανθρώπους απέναντι στον ορυμαγδό των όσων ήρθαν, έρχονται και ετοιμάζονται για το Έθνος μας. Και τρίτον, για να στηρίξουν την μεγάλη Οικογένεια, το Έθνος μας, και να χτίσουμε μαζί το Αύριο της Πατρίδας μας, πάνω σε γερές βάσεις.

Οι εποχές είναι τέτοιες που πρέπει να ακουμπήσουμε στα λόγια, για να τα κάνουμε πράξη.

Ήρθε η ώρα των εξετάσεων για όλους τους Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα.

Συνήθως στις προεκλογικές εκδηλώσεις οι υποψήφιοι τάζουν κάτι, υπόσχονται, για να ζητήσουν πάνω στις υποσχέσεις αυτές τις οποίες σπανίως έως ποτέ τηρούν, την ψήφο σας.

Εμείς οι Εθνικιστές, στελέχη και φίλοι, υποψήφιοι και ψηφοφόροι, σε όλες τις πόλεις, τα χωριά και τις περιφέρειες της χώρας, για την Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή, έχουμε έναν σκοπό: να ξανακερδίσουμε την Ελλάδα μας.

Πριν από ένα χρόνο, περίπου, τον Ιούλιο του 2018, ζήσαμε όλοι οι Έλληνες αλλά ιδιαίτερα όσοι ζούμε στην Ανατολική Αττική, την δολοφονία 100 και πλέον Συνελλήνων μας, των κόπων τους και του φυσικού περιβάλλοντος, από μιαν εξουσία, Τοπική και Κεντρική ανεύθυνη, ανίκανη, ανάλγητη.

Πριν από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά είχαν καεί ο Κάλαμος, το Καπανδρίτι και βέβαια η Ηλεία. Κάθε χρόνο, ένα κομμάτι της Ελλάδας παραδίδεται στις φλόγες. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαιτέρως η Περιφέρεια που είναι ένα μικρό κράτος μέσα στο κράτος, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε ποτέ ξανά να μην ζήσει ο τόπος μας τέτοιες τραγικές, τέτοιες απάνθρωπες στιγμές.

Για εμάς τους Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου, η προστασία των Ελλήνων, της ζωής και της περιουσίας τους, είναι πρώτη προτεραιότητα σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς οι Εθνικιστές είμαστε οι αληθινοί οικολόγοι. Είμαστε εμείς οι οποίοι αγαπάμε το σπίτι μας, την Ελλάδα, σε κάθε υλική της αποτύπωση.

Εμείς θέλουμε οι Έλληνες να ζουν και να δραστηριοποιούνται με ασφάλεια. Αυτή είναι η προϋπόθεση για να μπορέσουν να δημιουργήσουν, ιδιαίτερα μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες όπως αυτές που διανύουμε.

Εμείς, που δεν προερχόμαστε από κομματικούς σωλήνες, ξέρουμε την άμεση συνάφεια εργασίας και αποτελέσματος. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, όλοι μας και ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες, μητέρες, αδελφές, κόρες, σύζυγοι, παράγουμε έργο, βρίσκουμε χρόνο εκεί που δεν υπάρχει, και προσπαθούμε να τον διαχειριζόμαστε σωστά, ώστε να προλαβαίνουμε όλα όσα πρέπει και κάποια από αυτά που θέλουμε να κάνουμε. 

Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε χρόνο, παράγουμε έργο για την οικογένεια, την εργασία, την πατρίδα μας.

Αυτό πρέπει να κάνουμε και στους δήμους, στις Περιφέρειες, στην Ευρωβουλή. Αυτό πρέπει να κάνουμε για την Ελλάδα!

Ζούμε σε μια χώρα ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και εξαιρετικού άυλου και υλικού πλούτου.

Για τον τόπο αυτό θέλουμε να εργαστούμε ώστε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας αυτό που λέμε «ποιότητα ζωής».


Θέλουμε τα παιδιά μας να κυκλοφορούν άφοβα στον δρόμο, και να γυρίζουν με ασφάλεια στο σπίτι.

Θέλουμε να αναβαθμιστούν οι γειτονιές μας.

Θέλουμε να εξασφαλίσουμε για τις πόλεις μας την ίδια φροντίδα με αυτήν που δίνουμε στους κήπους και τις αυλές των σπιτιών μας.

Θέλω να προσφέρουμε στα παιδιά μας ωραίες αναμνήσεις, με βάση τις οποίες θα θελήσουν και αυτά να διασφαλίσουν ό,τι καλύτερο για τον τόπο τους.

Αυτό που δεν θέλουμε είναι τούτος εδώ ο παράδεισος να γίνει σκουπιδότοπος.

Εμείς, θέλουμε ανάπτυξη και όχι καταστροφή.

Εμείς ενδιαφερόμαστε πρώτα για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, ήπιου και υψηλού επιπέδου τουρισμού, γεωργικής παραγωγής, εκπαιδεύσεως και πολιτισμού.

Ειδικά για την γεωργική παραγωγή μας, θα πρέπει να κρατήσουμε την γη και το νερό μας καθαρά. Έχουμε κάθε δυνατότητα να παράγουμε υψηλής ποιότητας γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, για την εσωτερική αγορά και για εξαγωγές, με σεβασμό στην Φύση και τις αρχές της αειφόρου αναπτύξεως.

Τα κονδύλια της Ε.Ε. τα οποία έχουμε πολλαπλά πληρωμένα θα μπορούσαν και μπορούν να γίνουν έργα αντί να τα φάνε οι επιτήδειοι ή να τα ζητά η Ε.Ε. να τα επιστρέψουμε γιατί δεν απορροφήθηκαν ορθά.

Εμείς και έργο είμαστε αποφασισμένοι να παράξουμε, και τα χρήματα του Ελληνικού λαού να σεβαστούμε, γιατί τα δικά μας χέρια μας είναι καθαρά!

Η αυτονομία και η αυτάρκεια που θέλουμε για την Πατρίδα μας, ξεκινά από το τώρα, από το εδώ, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, περνά από το κέντρο λήψεως αποφάσεων των Βρυξελλών, και αύριο θα την επιδιώξουμε στις βουλευτικές εκλογές, αν και όταν γίνουν. Ας ξεκινήσουμε από εμάς. Ας ξεκινήσουμε από αυτά που γνωρίζουμε και μπορούμε, από την αυλή του σπιτιού μας. Από τους ίδιους τους εαυτούς μας.

Πολλά μπορούμε να καταφέρουμε, πολλά μπορούν να γίνουν, όταν υπάρχει θέληση και οργάνωση.

Η κάλπικη Δεξιά της ΝΔ είναι ταυτισμένη με την άλωση της Πατρίδας και του Πατριωτισμού, με τους λιγδιάρηδες και με τις πρακτικές εκμετάλλευσης. Η Αριστερά εξ ιδεολογίας σκοτώνει χωρίς ίχνος τύψεων.

Από την Αριστερά, τον τρόπο σκέψεως και τις πρακτικές της, δεν έχουμε τίποτε καλό να περιμένουμε.

Εμείς η πραγματική Λαϊκή και Εθνική Δεξιά είμαστε το μέλλον της Ελλάδος.

Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια. Να βοηθήσουμε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις, και αυτήν, την τελευταία εβδομάδα πριν τις σημαντικές αυτές εκλογές, τις τελευταίες πριν την δραματική αλλοίωση του εκλογικού σώματος που έχει δρομολογηθεί και ήδη πραγματοποιείται, να βάλουμε τα δυνατά μας, για να μπορούμε αύριο να πούμε με ενάργεια ότι πράξαμε το καλύτερο δυνατόν για την Πατρίδα μας.


Ως Ελληνίδα και Εθνικίστρια, καλώ όλους σας, αναγνώστριες και αναγνώστες, να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας! Να στείλουμε στις Βρυξέλλες τους καλύτερους. Να εκλέξουμε τους καλύτερους και περισσότερους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και στις εθνικές εκλογές, να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Γιατί θέλουμε! Γιατί μπορούμε! Γιατί μας αξίζει!

Τιμήστε τους υποψηφίους με την Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Αυγή με την ψήφο σας, και όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στο εκλογικό δρώμενο από κάθε προμαχώνα του Εθνικισμού, σας υποσχόμαστε να τιμήσουμε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς!

Ειρήνη Δημοπούλου