ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η Σημαία της Χρυσής Αυγής πανευρωπαϊκό σύμβολο Αντίστασης.



Την ίδια ώρα που η Ευρώπη στενάζει από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ισλαμικής τρομοκρατίας, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται και κάποιοι που προσπαθούν να κλείσουν τα μάτια ενώπιον της πρωτοφανούς αυτής απειλής.

Από την μία μεριά υπάρχουν οι πάσης φύσεως ταγοί της παγκοσμιοποίησης που ισχυρίζονται ότι προκειμένου να καμφθεί ο κίνδυνος της ισλαμικής τρομοκρατίας, πρέπει να έχουμε περισσότερη «ανοχή» και λιγότερο «φασισμό». Από την άλλη μεριά βρίσκονται οι απλοί άνθρωποι, των οποίων η ασφάλεια διακυβεύεται, των οποίων οι γειτονιές υποβαθμίζονται, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν και να μην καθίσουν, μεμψιμοιρώντας, να περιμένουν την ώρα που η φρίκη θα χτυπήσει και την δική τους πόρτα.

Μία τέτοια διαδήλωση ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία έγινε και στο Λονδίνο, διοργανωμένη από την Pegida, που κατάφερε να μαζέψει δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε πολλές εκδηλώσεις στην «πολιτικά ορθή» Γερμανία. Στην διαδήλωση που έγινε στο «πολυπολιτισμικό» Λονδίνο μαζεύτηκαν εκατοντάδες ανθρώπων που ανησυχούν για την πορεία που έχει λάβει το όλο φαινόμενο, που απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην προμετωπίδα αυτής της πορείας εθεάθη και μία σημαία της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί πρότυπο αντίστασης για ολόκληρη την Ευρώπη. Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι ο Εθνικισμός είναι η μοναδική μορφή αντίστασης απέναντι στη λαίλαπα που έρχεται.

Επιπλέον το αντεθνικό καθεστώς των Αθηνών, που έχει φροντίσει ώστε το πρόβλημα να είναι εξόχως οξύ στις γειτονιές των Ελλήνων, με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές σε όλους τους Ευρωπαίους ότι οι εχθροί του Εθνικισμού ανά τον κόσμο και οι εχθροί των Λαών είναι σύνολα ταυτόσημα.

Έτσι η Χρυσή Αυγή έχει  καταστεί πανευρωπαϊκό σύμβολο αντίστασης των Λαών ενάντια στον καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση, την ισλαμική τρομοκρατία και εν γένει την δράση των αριστεροδεξιών πολιτικάντηδων ανά τον κόσμο, που φροντίζουν με την εφαρμογή των ιδεοληψιών τους για την άνθιση τέτοιων φαινομένων. 

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της Χώρας



ΓΕΡΜΑΝΙΑ : Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.


Ο φόβος του Σύριζα για τον Λαϊκό ξεσηκωμό.ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!


Ο πραγματικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεικνύεται από την ροή των γεγονότων, δεν είναι να καταργήσει τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά να μπορέσει να διατηρηθεί στην εξουσία χωρίς να αντιμετωπίσει έναν λαϊκό ξεσηκωμό. Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες απέδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα σόου «σκληρής διαπραγμάτευσης» και σύρθηκε σε μια τετράμηνη παράταση του Μνημονίου, ώστε τα διάφορα μέτρα να μην εφαρμοστούν αμέσως (να μην απαιτούσαν, δηλαδή, οι δανειστές να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου) αλλά να εφαρμοστούν σταδιακά μέσα σ’ αυτό το τετράμηνο.

Στο τέλος δε του τετραμήνου, να δουν υπό ποιους όρους θα υπογράψουν μια νέα δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο-3 που θα την συνοδεύει. Υπολογίζουν ότι το τετράμηνο (εξάμηνο είχαν ζητήσει οι ίδιοι, αλλά δεν τους το έδωσαν) είναι αρκετό προκειμένου να απορροφηθεί το σοκ από τον Ελληνικό Λαό, με την αμέριστη συμπαράσταση εννοείται των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα οποία στηρίζουν την σημερινή συγκυβέρνηση.

Η σκέψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπορέσει να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η κυβερνητική προπαγάνδα, με την οποία πλασάρονται τόσο η συμφωνία του Eurogroup, όσο και η «λίστα Βαρουφάκη», περιλαμβάνει από διαφορετικές ερμηνείες της πραγματικότητας και αίολα επιχειρήματα, μέχρι προχωρημένα ψέματα, τα οποία αναλαμβάνουν να τα αναπαράξουν σε καθημερινή βάση και με διάφορους τρόπους τα παπαγαλάκια των μεγάλων μιντιακών συγκροτημάτων, που στηρίζουν την σημερινή συγκυβέρνηση στον ίδιο βαθμό που στήριζαν τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά).

Αυτή ακριβώς η στήριξη της νέας συγκυβέρνησης από τα ΜΜΕ, τα οποία στο παρελθόν υποτίθεται ότι ήταν εναντίον της, μας δείχνει και πόσο ειλικρινείς είναι οι δηλώσεις των συριζαίων, ότι θα πολεμήσουν τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ. Ένα κόμμα και μια κυβέρνηση που σιγά-σιγά θα αρχίσει να αντιμετωπίζει την Λαϊκή δυσαρέσκεια έχει ανάγκη των καθεστωτικών ΜΜΕ για να μπορέσει να κρατηθεί στην εξουσία.

Όσοι μέσα από το κόμμα εξέφρασαν την διαφωνία τους, όπως ο Γλέζος και ο Μηλιός, χλευάστηκαν. Το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να επιτευχθεί η παραμονή στην εξουσία με κάθε τρόπο. Το θέμα των διαφωνούντων λύνεται, λίγο με την απαξίωσή τους από τα συστημικά ΜΜΕ, λίγο με τις επικλήσεις στον κομματικό πατριωτισμό, λίγο με το μοίρασμα πόστων στον κρατικό μηχανισμό.

Με φτηνές, μάλιστα, δικαιολογίες επιζητούν να μην πάνε την παράταση προς ψήφιση στην Βουλή, με μεθόδους που δεν διαφέρουν από την δικτατορικού τύπου διάταξη που πέρασε με πραξικοπηματικό τρόπο ο Παπακωνσταντίνου στο νόμο για το πρώτο Μνημόνιο, δίνοντας στον υπουργό Οικονομικών το δικαίωμα να υπογράφει δανειακές συμβάσεις ερήμην της Βουλής. Στην πολιτική όλα κρίνονται από τις πράξεις και όχι από τα λόγια.

Μια κυβέρνηση, λοιπόν, η οποία προεκλογικά υποσχόταν ότι θα απαλλάξει τον Ελληνικό Λαό από το άχθος των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων και μετεκλογικά κινείται στον ίδιο άξονα πολιτικής με τους προκατόχους της, πρέπει να θεωρεί ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκαθήλωσή της. Η νέα συγκυβέρνηση είναι πλέον εξίσου συνυπεύθυνη με την προηγούμενη στην αισχρή εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού.

Γιώργος Μάστορας



ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!


Τα έργα και οι ημέρες του Τσίπρα και όλου του Σύριζα είναι πλέον εμφανείς. 

Τον λόγο τώρα τον έχει ο λαός. 

Οι ίδιοι που τον πίστεψαν και τον εμπιστεύθηκαν δίνοντας του την ψήφο τους. 

Τώρα, όπου βρεθούν καταγγέλουν τις κωλοτούμπες του… Ιδού τι ανάρτησε ένας από τους ψηφοφόρους του Σύριζα:«Τσίπρα καμιά παραγωγικότερη δουλειά έχεις να κάνεις ως πρωθυπουργός αυτής της χώρας από το να μας ζαλίζεις όλη μέρα για το ότι όλοι σε καταδιώκουν, ολοι σε εκβιάζουν, όλοι σε υπονομεύουν; Τι τους έπιασε όλους δηλαδή; Ανθελληνικό ντελίριο; 
 
Γιατί δεν υπονομεύουν και την Κύπρο και την Πορτογαλία που βγαίνουν από το μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα;

Βγαίνεις και δηλώνεις τώρα ότι η ΕΚΤ σου βάζει τη θηλιά στο λαιμό. Να τον κόψεις και να βρεις λύση. Εμείς εσένα ψηφίσαμε πρωθυπουργό για να λύνεις τα προβλήματα της χώρας, δεν ψηφίσαμε τον Ντράγκι. 
 
Τίποτα από όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη δεν σου ήταν άγνωστο προεκλογικά. Ολα τα ήξερες θαυμάσια και με αυτά υπόψη υποσχέθηκες όσα υποσχέθηκες. Γιατί δεν απειλείς με πυρηνικά οπως μας έλεγες τόσα χρόνια, ώστε να τους αναγκάσεις να υποχωρήσουν;

Επειδή δεν μασάμε όλοι από φτηνή αντιευρωπαική προπαγάνδα ούτε τρομοκρατούμαστε με την γκεμπελική ρητορεία περί εσωτερικού εχθρού βρες το θάρρος να πεις στους πολίτες ότι τους είπες ψέματα και προχώρα παρακάτω. Δεν θα σε σώσει η μετάθεση ευθυνών ούτε θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις τον Απρίλιο.
Ξεκόλλα επιτέλους».

Παναγιώτης Κ.