ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ



Πολιτικός εγκέλαδος συγκλονίζει την Ιταλία μετά την σύλληψη σαράντα τεσσάρων πολιτικών του δήμου και της περιφέρειας της Ρώμης, αλλά και επιχειρηματιών. 

Η τοπική αστυνομία με μία οργανωμένη επιχείρηση πέρασε χειροπέδες στους πολυάριθμους πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παράνομης εκμετάλλευσης των κέντρων φιλοξενίας μεταναστών, της διαφθοράς, της συμμετοχής σε οργάνωση τύπου Μαφίας, του χρηματικού εκβιασμού και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. 

Η << Μαφία της πρωτεύουσας>>, όπως ονομάστηκε από τον τύπο, κατέβαλλε 30.000 ευρώ σε προέδρους δημοτικών συμβουλίων κάθε φορά που ήθελε να εξασφαλίσει κάποια προσοδοφόρα εργολαβία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η παράνομη δραστηριότητα μέσω ενασχόλησης με τους μετανάστες απέφερε περισσότερα κέρδη και από τα ναρκωτικά.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά καθώς οι συλληφθέντες ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα από τα αριστερά ως τα δεξιά. Στην λίστα συμπεριλαμβάνονται ονόματα γνωστών πολιτικών, όπως του πρώην προέδρου της τοπικής οργάνωσης της περιφέρειας του Λάτσιο του κόμματος Forza Italia, Λούκα Γκραμάτζιο. Να σημειωθεί δε ότι πριν λίγους μήνες έγιναν σε ανάλογη επιχείρηση άλλες τριανταεπτά συλλήψεις για το ίδιο θέμα.

Να σημειωθεί όμως κάτι ακόμα. Από τους ογδόντα έναν στο σύνολό τους συλληφθέντες ούτε ένας δεν ανήκει σε κάποιο από τα δύο εθνικιστικά ιταλικά κόμματα, την  Forza Nuova και την Casa Pound. Αυτό δεν είναι μια ρηξικέλευθη εξέλιξη αλλά μία αναμενόμενη αντικειμενική πραγματικότητα, αφού θεμέλιος λίθος της ιδεολογίας των απανταχού εθνικιστών είναι η φυλετική αλήθεια. Με άλλα λόγια οι Ιταλοί Εθνικιστές δεν προδίδουν την φυλή, το έθνος, την πατρίδα τους, όπως καθ έξιν κάνουν αριστεροί και δεξιοί, για το χρήμα, για την εφήμερη υλική απολαβή. Αντιστέκονται στην λαίλαπα των, αποδεδειγμένα πλέον, κατ’ επάγγελμα <<αλληλέγγυων>> και αντιρατσιστών. Όλων αυτών των κηφήνων δηλαδή που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους κατατρεγμένους πρόσφυγες προκειμένου να φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αδιαφορώντας αν πλήττουν θανάσιμα την εθνική τους κοινωνία και συνάμα τη φυλετική τους κοιτίδα.

Ο χορός των εκατομμυρίων γύρω από τον εποικισμό της Ευρώπης είναι μεγάλος. Τα αργύρια είναι το μέσον των εχθρών των εθνών για να εξαγοράσουν τις  συνειδήσεις των προδοτών των εθνών. Και όλο το παιχνίδι καλύπτεται κάτω από τον μανδύα του ανθρωπισμού, με τους ψευτοανθρωπιστές να αγαπούν τους πάντες, πλην των ομοεθνών τους και όσων δηλώνουν εθνικιστές. Και στην Ιταλία και στην Ελλάδα και παντού.

Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος



ΟΗΕ: 
Εξαπλασιάστηκαν οι λαθρομετανάστες 
που… προτιμούν την Ελλάδα


Έως και έξι φορές από πέρσι, έχει αυξηθεί η… προτίμηση των λαθρομεταναστών για την Ελλάδα μας, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, υπογραμμίζοντας ότι δεν προβλέπεται βελτίωση της κατάστασης για το άμεσο μέλλον.

«Οι αριθμοί έχουν αυξηθεί δραματικά, κυρίως στην Ελλάδα, όπου βλέπουμε 
να καταφθάνουν κατά μέσο όρο 600 μετανάστες την ημέρα. Αναμένουμε να συνεχιστεί η εισροή τουλάχιστον με τους ίδιους ρυθμούς, αν όχι να αυξηθεί ο αριθμός των μεταναστών», δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας Μελίσα Φλέμινγκ στη Γενεύη.

- Προφανώς, έχουν… χάσει επεισόδια οι ιθύνοντες του ΟΗΕΚατά μέσο όρο εξακόσιους λαθρομετανάστες την ημέρα, είχαμε τον Μάιο. Την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου, ο μέσος όρος των εισερχομένων λαθρομεταναστών, είναι κρατηθείτε!- 908 ακριβώς! Κι έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας…